aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bakkeli 3! En innholdsrik eneboligeiendom med fin beliggenhet på Morskogen, med flott utsikt over Mjøsa!.
Velkommen til Bakkeli 3! En innholdsrik eneboligeiendom med fin beliggenhet på Morskogen, med flott utsikt over Mjøsa!.

MINNESUND Bakkeli 3

Idyllisk eiendom med praktfull utsikt over Mjøsa - Flott hage, garasje og anneks - egen båtplass. Kun 1 t fra Oslo.

 • kr 3 690 000
 • BRA 120 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 690 000
 • Omkostningerkr 109 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 799 292
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1928
 • Soverom2
 • ArealP-rom 115 m²
 • Tomt1 487.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,00))   109 292,- (Omkostninger totalt)   3 799 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Bakkeli 3! Dette er en pen frittliggende enebolig over to plan med idyllisk utsikt over Mjøsa. Boligen inneholder gang, oppgradert kjøkken med mye skap- og benkeplass, romslig stue, hyggelig spisestue, baderom og 2 gode soverom. Adkomst fra stuen til romslig terrasse som strekker seg rundt boligen og pen opparbeidet hage med flaggstang. Det medfølger anneks og garasje på eiendommen. Boligen ligger landlig og idyllisk til på Morskogen nord i Eidsvoll kommune. Her har du flott utsikt over Mjøsa, og det er kun en kort gåtur ned til vannet hvor det følger båtplass til eiendommen. Nærområdet kan by på flere fine rekreasjonsmuligheter med bade- og fiskeplasser, samt fine skogstier og turområder. Det tar ca. 10 min å kjøre til Minnesund der du finner dagligvarebutikk og skole.
Fantastisk utsikt fra eiendommen over Mjøsa, samt gode solforhold. (sommerbilde). Det er også biloppstillingsplass, samt garasje på eiendommen.

Bakkeli 3, Viken

 • Tomt
  1487.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Skrånende tomt som er pent opparbeidet med plen og diverse beplantning. Noe fjell. Gårdsplass og oppkjørsel med singel/grus. Tomten er delvis inngjerdet med flettverksgjerde og innhengning. Det er også Flaggstang i glassfiber i hagen. Eiendommen ligger i relativt skrånende terreng. Det går en bekk gjennom tomten. Det er etablert to områder for bil oppstilling.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger idyllisk og landlig til ved Mjøsa, på Morskogen, nord i Eidsvoll kommune. Nærområdet består av flotte rekreasjonsmuligheter med bla. badeplasser, fiskemuligheter, tur- og sykkelstier, m.m. Eiendommen ligger flott til med utsikt over Mjøsa. Stasjonsbygningen på Morskogen er idag DNT turisthytte og den gamle skinnegangen til Dovrebanen er bygget om til sykkelruten Mjøstråkk. Den 18,6 kilometer lange turveien mellom Minnesund og Espa er en del av «Pilgrimsruta» og det europeiske sykkelnettet «EuroVelo». Nærområdet kan by på naturskjønne omgivelser og mye flotte rekreasjonsmuligheter, og du har Mjøsa rett nedenfor eiendommen. Det er også fine badevann ikke langt unna bla. ved Granerudsjøen og Lysjøen. Det er heller ikke langt til badeplassene Støjordet og Fløyta. Minnesund kan også skilte med Mjøssamlingene - Mjøsas sjøfartsmuseum, og ved Byrud gård finner du Nord Europas eneste smaragdgruve. Det tar ca 7 minutter med bil til Langset på Minnesund, der man finner Langset skole og Kiwi dagligvarebutikk. Ca 8 km til Cirkle K E6-Minnesund som er døgnåpen. Ved Langset skole er det et flott idrettsanlegg fra 2015 som omfatter fotballbane med kunstgress, løpebane med kunstdekke, lengde- og høydegrop, samt BMX-bane for sykler. Skolebygget ble ferdigstilt i januar 2015 og er foreløpig en barneskole, men det er tilrettelagt for utbygging til ungdomstrinnene. Det er ca 2 mil til Sundet i Eidsvoll, der du finner kommuneadministrasjonen. Her er det også ungdoms- og videregående skoler, idrettshall, butikker og ellers nødvendige servicefunksjoner samt jernbanestasjon. Det er gode togforbindelser fra Eidsvoll stasjon. Fra Eidsvoll stasjon går det både lokaltog og intercitytog. Det er per nå 3 avganger i timen mot Oslo og Gardermoen. Reisetid til Gardermoen er 10 minutter. Reisetid til Oslo er 35 minutter. Perfekt for pendlere. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Eidsvoll et godt og variert utvalg med over 50 butikker, vinmonopol, post, og serveringssteder, treningssenter - trento. Det er også et eget helsesenter med lege, tannlege, kiropraktor, fotterapeut, tanntekniker, bank. Det er også kort vei til en nyere svømmehall, ungdomsskole, barnehager, bibliotek m.m. Ca 30 min kjøring til Jessheim Storsenter som er et moderne kjøpesenter med over 140 ulike butikker og tilknyttede virksomheter. Stedet har ellers sentral beliggenhet med kort vei til E6. Med bil tar det ca 18 min til Eidsvoll sentrum, 21 min til Råholt, 30 min til Oslo Lufthavn, 35 min til Hamar og 1 time til Oslo S. For ytterligere informasjon se www.eidsvoll.kommune.no.

  Adkomst
  Fra E6 nordgående: Ta av avkjøringen mot Morskogen like etter Minnesundbrua. Ta så til venstre i rundkjøringen, over brua og så til høyre, inn på Trondheimsvegen. Følg Trondheimsvegen ca. 2 km til du kommer til Morskogen. Så sving til høyre på Ulvinmyravegen, for så å ta første vei til venstre inn Bakkeli. Eiendommen vil da ligge på din høyre hånd. Boligen vil være merket med Aktiv "Til-salgs" plakat.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse, gårdsbruk og fritidsboliger.

  Skolekrets
  Langset skolekrets.

  Byggemåte
  Boligen er bygget på ringmur av betong og leca. Veggkonstruksjon av laftet tømmer og liggende trekledning. Etasjeskiller består av trebjelkelag. Taket er et halv-valmet tak tekket med dobbelkrommet betongstein. Vinduer med 2-lags glass. Terrasser utenfor stuesiden og ved inngangsparti på hhv. 32 kvm og 21 kvm. Oppført med impregnerte bjelkelag og terrassebord. Balkong utenfor 2. etasje med rekkverk i tre. Anneks oppført på stein direkte på fjellgrunn. Yttervegger i trekonstruksjoner. Innvendig er det innredet med panel og himlinger. Garasjen er fundamentert på ringmur av leca. Vegger i uisolert trebindingsverk kledd med liggende trepanel. Vippeport av tre. Garasjen målt til ca. 20 kvm. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Feier ønsker en liten luke på kjøkkenet så dem kan se siste side av pipa. Ny luke/dør nede i kjelleren der det tømmes sot. - Det er litt skeive gulv oppe i 2 etg. - Hafslund var her før jeg kjøpte. Fagutlært men på dugnad har byttet flere stikkontakter samt lagt opp ny kurs til topp Ovn på kjøkken. - Naboen har kjøpt hyttetomt på oversiden. Brukes til hage. - Det ble foretatt radonmåling i 2019 før jeg flyttet inn. Husker ikke verdier. - Etter at jeg flyttet inn har snekker, rørlegger montert kjøkken, elektriker lagt varmekabler(folie på kjøkken og stue) Laminat gulv kjøkken og stue. Ny dobbel vask med 2 nye kraner er byttet ut. Lagt tømnerpannel på 2 vegger på kjøkken, en vegg i stua og hele trappoppsatsen av snekker. Alt er gjort på dugnad. Øvrig info fra selger: Vannstopper slår inn ved mye vannbruk. Det kan justeres opp. Må ned i teknisk rom å skru på vannet igjen når den slår inn. Når du trekker ned i do kan det forekomme at den henger seg opp hvor vannet bare renner. Det har skjedd 2-4 ganger på 4 år.

  Innhold
  1. etasje 59 kvm. p-rom: Gang, kjøkken og stue. 2. etasje 56 kvm. p-rom: Gang, bad og 2 soverom. Sekundære rom er bod i hver etasje. Det følger også et anneks på ca. 33 kvm med toalettrom, innredet rom og bod, samt en garasje på ca. 20 kvm.

  Standard
  Pen, eldre enebolig over to etasjer. Boligen er normalt godt vedlikeholdt og holder en normal standard. Oppgradert de senere år med blant annet nytt kjøkken, overflater i stue, soverom og entre, samt nye gulv i flere rom. Overflater: Gulv: Laminat og fliser. Vegger: Tømmerpanel, smartpanel og panel. Himlinger: Panel og malt overflate. Kjøkken: Flott kjøkken fra Epok med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er Vinkelformet og har profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken herunder komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl-og fryseskap. Kjøkkenventilator fra Røroshetta, satt inn i 2020. Bad: Badet har vinylbelegg på gulvet med vannbåren gulvvarme. På vegger er det fliser, våtromsplater og våtromstapet. Badet er innredet med 2 servanter i baderomsinnredning, vegghengt toalett, dusjnisje og egen nisje med plass til vaskemaskin og tørketrommel. Kort fortalt: - Frittliggende enebolig med flott utsikt og landlig beliggenhet på Morskogen! - Gang/entre med flislagt gulv og gulvvarme. - Flott oppgradert kjøkken fra Epok med integrerte hvitevarer. - Vedovn i kjøkken og i stuen. - Lys og romslig stue. - To gode soverom, begge i 2. etasje. - Bod i hver etasje. - Bad med gulvvarme. - Varmefolie i kjøkken og stue. - Varmepumpe. - Balkong utenfor 2. etasje på ca. 4, 5 kvm med flott utsikt. - Terrasse utenfor stuen på ca. 32 kvm med god plass til utemøblement. - Terrasse ved inngangsparti på ca. 21 kvm med overbygget del. - Garasje og godt med biloppstillingsplass på tomten. - Anneks med koselig gjestestue. - Stor hage opparbeidet med plen og beplantning. - Båtplass nede ved vannet. - Flaggstang. - Landlig beliggenhet på Morskogen med mye flotte rekreasjonsmuligheter i nærområde. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: - Utvendig > Vindu kott: Kottets vindu i 1. etasje har høy alder og tilfredsstiller ikke isolerings behov. Eier opplyser om at nytt vindu er kjøpt inn. Tiltak: Det anbefales å bytte vinduet. - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Kostnadsestimat settes for å utbedre høydeforskjell i etasjeskiller på soverom. Trolig er skjevheten gjeldene for hele etasjen. - Innvendig > Pipe og ildsted: Pipen er gjenkledd på en side på kjøkken. Pipen er fra byggeår og har nådd en alder som erfaringsmessig tilsier at avvik kan oppstå. Tiltak: Tiden for pipe renovasjon nærmer seg, det er imidlertid usikkert når dette er nødvendig. - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Elektrisk skjult/åpent anlegg. Tiltak: Ved manglende dokumentasjon og manglende tilsynsrapport nyere enn 5 år anbefales det på generelt grunnlag en utvidet el. kontroll. Kostnadsestimatet er kun gitt for utvidet el. kontroll. Etter gjennomført el- kontroll må ytterligere tiltak vurderes basert på de utførte undersøkelsene. Det registreres en løs kabel med åpne ledere på soverom i 2. etasje. Eier opplyser om at denne ikke er i bruk. Det er opplyst om dugnadsarbeid på det elektriske anlegget. Eier opplyser om at dette er gjort av faglært person, men personen har ikke godkjenning for å stå ansvarlig for slike arbeider. Varmefolie på kjøkken og stue er utført av faglært på dugnad og det foreligger ikke samsvarserklæring. - Tomteforhold > Terrengforhold: Terrenget på inngangssiden heller inn mot grunnmur. Dette medfører at vannet renner inn mot grunnmur istedenfor at vannet blir ledet bort. Dette kan forårsake fuktproblematikk. Tiltak: For å lukke dette avviket må det foretas terreng justeringer, slik at terrenget heller ut fra boligen. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 3 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Taktekking: Det er vesentlig mosegroing på taket. Dette reduserer levetiden. Tiltak: Det anbefales å rense taket for mose. - Utvendig > Veggkonstruksjon - Høyere alder: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det bemerkes at dette ikke var et krav ved tidspunkt kledningen ble etablert. Tiltak: Ved bytte av kledning må det legges til rette for god utlufting av kledningen. - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Undertaks bordene har høy alder og er trolig fra byggeår. Det er i 2009 montert ny takstein, men det er ukjent om konstruksjonen er dimensjonert for slike laster. Tiltak: Det anbefales på bakgrunn av dette å holde konstruksjonen under oppsyn. - Utvendig > Balkongdør: Dørens låsemekanisme/håndtak fungerer ikke optimalt. Døren har nådd en alder som tilsier at isoleringsevnen er svekket. Tiltak: Døren bør byttes i tiden som kommer. - Utvendig > Terrassedør: Døren har værslitasje utvendig. Den går i karm ved lukking. Tiltak: Justering og overflatebehandling anbefales. - Utvendig > Terrasse - kjøkkkenside: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Dagens krav er 100cm. Det registreres værslitasje på terrassebord og rekkverk. Tiltak: Det anbefales at alle deler av terrassen overflatebehandles. - Utvendig > Balkong: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Dagens krav er 100cm. Tiltak: Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. - Utvendig > Terrasse inngangsparti: Det registreres slitasje på terrassebordene. - Utvendig > Veranda: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det registreres slitasje i overflater. Den eldste delen har høy grad av slitasje. Rekkverkets overflate har slitasje. Tiltak: Det anbefales å overflatebehandle rekkverk og terrassebord. Den eldste delen av terrassebordene bør skiftes. Kostnadsestimat settes for å skifte de eldste terrassebordene. - Innvendig > Overflater: Det er per. befaring gjenstående arbeider på mange av boligens overflater. Det registreres også ufagmessige avslutninger på gulvoverflater i 1. etasje og overflater med tømmer panel. Tiltak: Det anbefales å ferdigstille overflater som per i dag ikke er ferdigstilt. Det anbefales å utbedre ufagmessige avslutninger. - Innvendig > Radon: Eier opplyser om at det har vært avholdt en radonmåling, men det foreligger ingen dokumentasjon på målingen. Tiltak: Denne dokumentasjonen bør fremvises. - Innvendig > Krypkjeller: Det er manglende fuktsperre på bakken. Det registreres soppvekst på fjelloverflater. Dette registreres ikke i boligens trekonstruksjoner. Det måles forhøyede fuktverdier i ringmur mot terreng. Dette kan ses i sammenheng med svekket drenering. Tiltak: Ytterligere undersøkelser må foretas for å få kartlagt tilstanden og omfanget på eventuelle skader. - Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Tiltak: Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet. - Innvendig > Innvendige dører: I enkelte karmer mangler det dør. Det er i dag montert provisoriske skyvedører foran noen av disse dørene. Tiltak: Disse bør monteres for å lukke avviket. Det bemerkes at boligen fungerer med dette avviket. - Våtrom > 2. etasje > Bad > Overflater Gulv: Dagens krav til høydeforskjell fra topp gulv ved dør til topp slukrist er 25mm. Dagens fall er 20mm. Det er laget en oppkant foran dusj nisjen. Denne kanten er 3mm høyere enn øverste punkt på belegg ved dør. Denne oppkanten er ikke tett slik at referansenivået tas med bakgrunn i topp gulv. Her er det -30mm høydeforskjell. Dette kan medføre at lekkasjevann på rommet renner ut i tilstøtende rom før det når sluket. Tiltak: Det anbefales om mulig å fjerne oppkanten foran dusjnisje. - Våtrom > 2. etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at alle forhold med tettesjiktet, våtsone, sluk, røranlegg mv. dokumenteres. - Våtrom > 2. etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Det registreres slitasje over det en kan forvente på servantinnredning. Lokk til spyling av toalettet er ikke montert. Det bemerkes at denne ligger på rommet, og eier opplyser om at den virker. Tiltak: Servanten bør skiftes i tiden som kommer. Eier opplyser om at dette skal gjøres før salg. Lokk for spyling må monteres. - Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Det er iht. eier og tidligere salgsoppgave utført arbeider på anlegget i nyere tid. Anlegget bedømmes utfra den den eldste delen. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Det er iht. eier og tidligere salgsoppgave utført arbeider i nyere tid. Anlegget bedømmes utfra den eldste delen. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. - Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Bruken av underetg/kjeller vil og være avgjørende. - Tomteforhold > Septiktank: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på septiktank. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. - Anneks: Annekset bærer preg av høy alder og det registreres utvendig værslitasje og råte. Det registreres også større skjevheter i bygningen. Hele annekset er betegnett som S-rom i tilstandsrapport da det ikke er fremlagt godkjenning i forbindelse med dagens bruk. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Eirik Kalheim datert 15.11.2023. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Eier tegner eget abonnement for tv og internett.

  Parkering
  Parkering i tilhørende garasje og på egen parkeringsplass i sydvestre hjørne av tomten.

  Radonmåling
  Det er informert fra tidligere salgsoppgave at det er utført radonmålinger med godkjente verdier. Dette er ikke fremvist.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,00))   109 292,- (Omkostninger totalt)   3 799 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med varmepumpe, 2 vedovner, vannbåren varme på baderomsgulv og panelovn på bad. Gulvvarme i hele 1. etasje.

  Energiklasse
  F

 • Kommunale avgifter
  14435

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere med forbruk. Kommunale årsgebyrer pt. inkl.: gråvannsgebyr, renovasjon og feie/tilsynsgebyr.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. eiendomsskatt i Eidsvoll kommune på 2,9 promille.

  Formuesverdi primær
  769120

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2922655

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet bla. kommunale avgifter, vel/vei avgifter, snøbrøyting, strømforbruk, forsikringer, m.m.

  Årlig velavgift
  150

  Velforening
  Det er pliktig medlemskap i Morskogen Vel.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/195/23: 03.11.1948 - Dokumentnr: 2533 - Erklæring/avtale BEST. OM BRUKSRETT OG / ELLER DISPOSISJONSRETT RETTIGHETSHAVER: 5850 25.06.1921 - Dokumentnr: 900074 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3035 Gnr:195 Bnr:3 05.05.1925 - Dokumentnr: 900050 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3035 Gnr:195 Bnr:24 01.01.2020 - Dokumentnr: 100252 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0237 Gnr:195 Bnr:23 Heftelsene omhandler registering av grunn og bestemmelse om at eier av eiendommen ikka kan regne med full disposisjonsrett over våningshus som står delvis på denne eiendommen og delvis på naboeiendommen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

  Vei, vann og avløp
  Bakkeli er en privat vei. Avgift for snøbrøyting i veien deles på 4 husstander og noen hytter og varierer iht. snøfall fra ca. kr 250-800 pr sesong. Eiendommen har privat vann- og avløpsanlegg med brønn og septiktank. I løpet av de nærmeste årene vil det bli sendt ut varsler og pålegg i dette området. I følge våre opplysninger består avløpsanlegget her av et gråvannsanlegg og en tett tank for svartvann. Tette tanker tillates kun unntaksvis/i særskilte tilfeller i Eidsvoll kommune, se retningslinjer for prosjektering, bygging og søknadsbehandling knyttet til private avløpsanlegg og § 8 i lokal forskrift om utslipp av avløpsvann fra mindre avløpsanlegg. Avløpsanlegget må altså påregnes oppgradert i løpet av de nærmeste årene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er uregulert. Hoveddelen av eiendommen er avsatt til arealformålet "spredt boligbebyggelse". Østlige del av eiendom er avsatt til arealformålet "LNFR område" i kommuneplanens arealdel for 2021-2031. Tomten grenser inntil område regulert til kjørevei.

  Adgang til utleie
  Hele boligen kan leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,00))   109 292,- (Omkostninger totalt)   3 799 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  109292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.450,- oppgjørshonorar kr  5.950,- og visninger kr  2.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 7.000,-. Utleggene omfatter kommunale opplysninger og foto. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr  20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev