aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Parallellvegen 67 B! En ny og flott enebolig med barnevennlig fin beliggenhet på Minnesund - lave omkostninger ved kjøp av ny bolig!
Velkommen til Parallellvegen 67 B! En ny og flott enebolig med barnevennlig fin beliggenhet på Minnesund - lave omkostninger ved kjøp av ny bolig!

MINNESUND Parallellvegen 67 B

Ny og frittliggende enebolig med 2 carporter, stor overbygget terrasse, 4 soverom og god planløsning - lave omkostninger

 • kr 4 130 000
 • BRA 151 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 130 000
 • Omkostningerkr 32 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 162 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2022
 • Soverom4
 • ArealP-rom 141 m²
 • Tomt629.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 350 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 15 750,- (Dokumentavgift (tomteverdi ved førstegangsoverføring: 630.000,-))   32 792 ,- (Omkostninger totalt)   4 382 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Velkommen til Parallellvegen 67 B! En ny eneboligeiendom med to carporter, oppført i 2022. Boligen inneholder vindfang, hall, flott kjøkken med integrerte hvitevarer, lys og hyggelig stue med peisovn, 4 gode soverom med garderobeskap, moderne og flislagt bad med gulvvarme, praktisk vaskerom med egen adkomst, toalettrom og innvendig bod. Det følger også utebod ved carport, og hage. Stor og overbygget terrasse på ca 36 kvm med god plass til utemøblement. Boligen har fin beliggenhet på Minnesund i Eidsvoll, ved sørenden av Mjøsa. Her er det nærhet til skole, barnehage og dagligvarebutikk. Stedet har en sentral beliggenhet med kort vei ut på E6, og passer derfor perfekt for pendlere. Med bil tar det ca 10 min til Eidsvoll, 25 min til OSL Gardermoen, 40 min til Hamar og 50 min til Oslo.
Det er gode parkeringsmuligheter i dobbel carport under terrasse, og for øvrig på egen eiendom.

Parallellvegen 67 B, Viken

 • Tomt
  629.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er relativt flat og delvis opparbeidet med plen. Gruset innkjøring og gårdsplass.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger på vestsiden av Minnesund i Eidsvoll kommune. På Minnesund er det Kiwi dagligvarebutikk, nyere barneskole, lekeplass og nyere fotballbane, så her er det fint for barnefamilier å bo. Det er gangavstand fra boligen til Circle K E6-Minnesund som er døgnåpent. Minnesund fremstår som en perle ved sørenden av Mjøsa. Her finnes idylliske badeplasser, naturskjønne omgivelser, gode oppvekstsvilkår og mulighet for båtliv. Mistberget, Ninabben og Nabbvangen er alle yndede turmål som byr på gode rekreasjonsmuligheter. Både Fløyta og Ørbekkstranda er populære badeplasser, og Ørbekkstranda er modernisert og byr på både båt- og bademuligheter. Kjører du til Morskogen så er det flotte opparbeidede uteområder rundt den gamle jernbanestasjonen for lek, sol og bading. Stensbydammen kan også anbefales. Minnesund kan skilte med Mjøssamlingene - Mjøsas sjøfartsmuseum, og ved Byrud gård finner du Nord Europas eneste smaragdgruve hvor du selv har mulighet til å gå på smaragdjakt. Minnesund har et godt tilrettelagt idrettstilbud innen forskjellige grener. Ved Langset skole er det et flott idrettsanlegg fra 2015 som omfatter fotballbane med kunstgress, løpebane med kunstdekke, lengde- og høydegrop, samt BMX-bane for sykler. Skolebygget ble ferdigstilt i januar 2015 og er foreløpig en barneskole, men det er tilrettelagt for utbygging til ungdomstrinnene. Det er også planlagt en ny barnehage på Langset som skal stå ferdig i 2023. Stedet har ellers sentral beliggenhet med kort vei til E6, og er derfor et fint sted å bo for pendlere med bil. Med bil tar det ca 10 min til Eidsvoll, 15 min til Råholt, 25 min til Oslo Lufthavn Gardermoen, 40 min til Hamar og 50 min til Oslo S. Det er ca en mil til ungdoms- og videregående skoler, idrettshall i Eidsvoll sentrum med kommuneadministrasjon, butikksentre og ellers nødvendige servicefunksjoner samt jernbanestasjon. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Eidsvoll et godt og variert utvalg av butikker og servicetilbud. Ca 15 min kjøring til Amfi som er flott og moderne kjøpesenter med over 50 butikker, vinmonopol og serveringssteder. Ca 25 min kjøring til Jessheim med Jessheim storsenter som er et moderne kjøpesenter med over 140 ulike butikker og tilknyttede virksomheter. For mer informasjon gå inn på www.eidsvoll.kommune.no.

  Adkomst
  Fra E6 nordgående: Ta av E6 på avkjøring 58 (Minnesund-krysset) og følg fylkesvei 33 over motorveien og forbi Cirkle-K. Ta så rett frem i rundkjøringen, og Parallellvegen er første vei på venstre hånd. Etter noen hundre meter finner du Parallellvegen 67 B på din venstre side. Boligen vil være merket med Aktiv "til-salgs" plakat.

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsakelig av frittliggende eneboligbebyggelse og industrivirksomhet.

  Skolekrets
  Langset skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Fra Eidsvoll stasjon går det både lokaltog og intercitytog. Det er per nå 3 avganger i timen mot Oslo og Gardermoen. Reisetid til Gardermoen er 10 minutter. Reisetid til Oslo er 35 minutter. Perfekt for pendlere. Det går noen busser nr 443 mellom Feiring og Sundet/Eidsvoll stasjon. Se ruter.no for gjeldende rutertider. Nærmeste holdeplass er "Minne industriområde".

  Byggemåte
  Det er byggegrunn av løsmasser. Boligen er oppført med støpt gulv i 1. etg. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Yttervegger av trebindingsverk kledd med liggende bordkledning. Takkonstruksjoner med w-takstoler i tre tekket med betongtakstein. Malte trevinduer med 2-lags glass. Stor terrasse på ca 36 kvm anlagt over carport fundamentert med tresøyler til støpte peler og innfelte til bygningen. Spaltegulv av tre og rekkverk i lakkert metall med glassfronter. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Innhold
  1. etasje 73 kvm p-rom: Vindfang, hall, vaskerom, bad og 3 soverom. 2. etasje 68 kvm p-rom: Trapperom, toalettrom, stue, kjøkken og soverom. Sekundære rom: Innvendig bod på ca 5 kvm. Det er carport med plass til 2 biler under terrassen, samt sportsbod ved denne.

  Standard
  Frittliggende enebolig over to plan, oppført i 2022. Boligen har ikke vært tatt i bruk og fremstår som ny. Overflater: Gulv: Parkett, laminat og fliser. Vegger: Malte mdf-plater (smart-panel), fliser på baderomsvegger og våtromsplater på vaskerom. Himlinger: Innvendige tak har himlingsplater (takess). Downlights i stue, kjøkken og bad. Kjøkken: Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter og laminat benkeplate. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder stekeovn, induksjonsplatetopp, kombiskap og oppvaskmaskin. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, toalett og dusjhjørne med glassvegger. Toalettrom: Toalettrom innredet med klosett og servant i servantskap. Vaskerom: Praktisk vaskerom med flislagt gulv og baderomsplater. Rommet er innredet med benkeinnredning med skyllekum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er egen adkomstdør. Kort fortalt: - Ny frittliggende enebolig med god planløsning. - Gang/hall. - Flott kjøkken med integrerte hvitevarer. - Lys og hyggelig stue med peisovn. - 4 gode soverom, alle med garderobeskap. - Flislagt bad med gulvvarme. - Eget toalettrom. - Praktisk vaskerom med egen adkomstdør. - Innvendig bod med gode lagringsmuligheter. - Sentralstøvsuger. - Balansert ventilasjon. - Stor terrasse på ca 36 kvm med gode solforhold. - 2 stk carporter under terrasse. - Gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. - Sportsbod på ca 5 kvm. - Hage med plen rundt boligen. - Fin og barnevennlig beliggenhet med kort vei til skole, barnehage, butikk og E6. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Tekniske installasjoner > El-varme: Det savnes ytterligere elektriske varmekilder i øvrige rom. For mer utfyllende informasjon om eiendommen se vedlagte tilstandsrapport utført av Hans Petter Lindstad, datert 21.07.2023. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det ligger rør til fiber i veien, slik at man selv kan koble seg på. Tilkoblingskostnader tilkommer ny eier.

  Parkering
  Det er dobbel carport til boligen, og for øvrig godt med biloppstillingsplasser på egen eiendom.

  Forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Polisenummer
  8650330

  Radonmåling
  Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 350 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 15 750,- (Dokumentavgift (tomteverdi ved førstegangsoverføring: 630.000,-))   32 792 ,- (Omkostninger totalt)   4 382 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp elektrisk med gulvvarme i vindfang, bad og vaskerom, og peisovn i stuen.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  15000

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter for eiendommen er ikke stipulert enda, da eiendommen ikke har vært i bruk. Eier må påregne ca 15.000 kr i året, men dette vil variere ifm. bla. vannforbruk.

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune, pt. på 2,9 promille. Denne faktureres sammen med de andre kommunale avgiftene.

  Formuesverdi primær
  1112284

  Formuesverdi primær år
  2023

  Formuesverdi sekundær
  4226679

  Formuesverdi sekundær år
  2023

  Info formuesverdi
  Formuesverdien er stipulert og hentet fra Skatteetatens boligkalkulator. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, eiendomsskatt, snømåking, strømforbruk, forsikringer, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/211/177: 05.06.2013 - Dokumentnr: 450905 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3035 Gnr:211 Bnr:20 01.01.2020 - Dokumentnr: 764062 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0237 Gnr:211 Bnr:177 05.06.2013 - Dokumentnr: 450935 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:211 Bnr:158 Bestemmelse om adkomstrett Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen 29.08.2022 - Dokumentnr: 951021 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:211 Bnr:20 Bestemmelse om frisiktsone Heftelsene omhandler rett for gnr/bnr 211/177 til å foreta uhindret graving, reparasjon og ettersyn av ledninger over gnr/bnr 211/158 og bestemmelse om frisiktsone over eiendommen gnr/bnr 211/20 ihht. kart.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for oppføring av enebolig, datert 16.09.2022.

  Vei, vann og avløp
  Parallellvegen er en kommunal vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger. Det er installert vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel 2021-2031 i Eidsvoll, til nåværende boligbebyggelse. Nærområdene er avsatt til nåværende boligbebyggelse og fremtidig og nåværende næringsbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Hele boligen kan leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 16.09.2022. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 350 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 15 750,- (Dokumentavgift (tomteverdi ved førstegangsoverføring: 630.000,-))   32 792 ,- (Omkostninger totalt)   4 382 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  32792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,9% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.000,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 8.000,-. Utleggene omfatter foto og kommunal info. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 2.500,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev