aktiv-eiendomsmegling

MJØNDALEN Arbeidergata 34 H0204

Treroms leilighet beliggende i moderne bygg med heis sentralt i Mjøndalen. Mulighet for leie/kjøp av garasjeplass

 • kr 3 950 000
 • BRA 86 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 950 000
 • Omkostningerkr 110 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 060 892
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 009
 • Soverom2
 • ArealP-rom 83 m²
 • Felleskostnaderkr 2 646
 • Tomt2 483 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 950 000 (Prisantydning) Omkostninger 8 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 98 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000)) 110 892 (Omkostninger totalt) 4 064 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Leilighet i moderne boligbygg med heis i sentrum av Mjøndalen. Gangavstand til dagligvareforretninger, serveringssteder, apotek, bakeri, bank og andre servicetilbud. Ca 200 meter til Mjøndalen stasjon med godt tog- og busstilbud. Ekspressbuss fra E134. Leiligheten ligger i 2. etasje (1. etasje på en side) og inneholder: Entré/gang, 2 soverom, bad/wc,bod, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong. Bod i samme etasje. Mulighet for innglassing av balkong. Garasjeplass kan leies/kjøpes.

Arbeidergata 34 H0204, Viken

 • Tomt
  2483m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt med fellesområder

  Beliggenhet
  Leilighet i moderne boligbygg med heis i sentrum av Mjøndalen. Gangavstand til dagligvareforretninger, serveringssteder, apotek, bakeri, bank og andre andre servicetilbud. Ca 200 meter til Mjøndalen Stasjon med godt tog- og busstilbud; se vy.no og brakar.no. Ekspressbuss fra E134.

  Adkomst
  Se kartskisse i annonsen på FINN.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet til annonserte visninger.

  Byggemåte
  Rammekonstruksjon av stål og betong med utfyllende bindingsverk. Tak tekket med papp/folietekking. Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport 14.12.2022 av Benjaminsen Takst og Eiendom AS v/Jahn Otto Benjaminsen. Takstmannen har satt tilstandsgrad 2 (TG2) på 5 punkter. Hovedpunktene er gjengitt her; alle interessenter bes lese og sette seg inn i rapportens detaljer før budgivning. AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK (TG2) Utvendig > Andre utvendige forhold Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Våtrom > Overflater Gulv > Bad Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Øvrige punkter har fått TG1 (mindre avvik) og TG0 (ingen avvik). Det elektriske anlegget ble siste gang kontrollert og godkjent i 2011.

  Innhold
  Leiligheten ligger inn fra fellesarealet i 2. etasje (1. etasje på en side) og inneholder: Entré/gang, 2 soverom, bad/wc, bod, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong. Bod i fellesgang i samme etasje. Det er adkomst både fra bak bygningen og inn fra fortauet mot Arbeidergata. Ringeklokker og postkasser er ved inngangen fra baksiden av bygget, hvor også innkjøring til garasjekjeller er.

  Standard
  Hvit profilert kjøkkeninnredning med ventilator; øvrige hvitevarer medfølger ikke. Det har vært montert en liten oppvaskmaskin i kjøkkeninnredningen, så skapet må eventuelt tilpasses en oppvaskmaskin av ordinær størrelse. Flislagt bad med dusjhjørne, wc og hvit profilert baderomsinnredning. Plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Hvite garderobeskap i gang og på begge soverom. Flislagte gulv og vegger på bad, forøvrig eikeparkett på gulv og nymalte veggflater. Dørtelefon med døråpner i entré. Utvendige persienner på vestvendt soverom samt manuell markise på balkong. Gassuttak på balkong med måler. Det er mulighet for innglassing av balkong.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer medfølger ikke.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er innlagt fiber fra Viken Fiber/Altibox og kabel-tv/internett fra Telia Get. Kontakt ønsket leverandør for priser og betingelser. Dette er ikke inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Det medfølger ikke garasjeplass. Mulighet for leie av plass i felles garasjekjeller, pt. kr 1 150,-/mnd. Alternativt kjøp av garasjeplass p.t. kr 310.000,-. Det tas forbehold om ledige plasser.

  Diverse
  Selger har ikke bebodd eiendommen, og kan ha liten eller ingen kjennskap til eiendommens kvaliteter og feil/mangler. Det oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk fagkyndig.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 950 000 (Prisantydning) Omkostninger 8 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 98 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000)) 110 892 (Omkostninger totalt) 4 064 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Panelovn i stue og begge soverom. Gulvvarme på bad. Flexit ventilasjonsanlegg med balansert ventilasjon. Ventilasjonsanlegget er nylig blitt renset.

  Info strømforbruk
  Siste års strømforbruk har vært ca 7 300 kWh.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Denne leiligheten har oppnådd karakteren rød C.

 • Info kommunale avgifter
  Vann og avløp: Kr 5 709,- i 2023 for 50 kbm. (Fastledd kr 2 172,- pluss (70,74 x forbruk i kbm)). Boligen har installert vannmåler, og avgiften vil derfor variere med forbruket. Det beregnes ikke forskudd på terminene, men faktureres på grunnlag av faktisk forbruk/avlesning etterskuddsvis tre ganger i året.

  Formuesverdi primær
  960986

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3459549

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Opplysningene om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi, som ikke har latt seg fremskaffe da selger er et aksjeselskap.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering fra Skue Sparebank. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  2646

  Felleskostnader inkluderer
  Andel felleskostnader inkl. bl.a.: Renovasjon, strøm i fellesanlegg, à konto gass, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold av bygninger, fellesarealer og fellesanlegg, snøbrøyting, sandstrøing og forretningsførsel. TV/Internett er ikke inkludert.

  Andel fellesformue
  19685

  Andel fellesformue per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Vedtekter/husordensregler
  Eierseksjonen hører til Sameiet Arbeidergaten 34. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Regnskapetvil være tilgjengelig hos meglerforetaket; husordensregler og vedtekter følger vedlagt. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere; se vedlagte husordensregler punkt 10.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3005/223/364/6: 22.01.2009 - Dokumentnr: 48199 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om vedlikeholdsansvar Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3005 Gnr:223 Bnr:364 Gjelder denne registerenheten med flere 30.01.2009 - Dokumentnr: 71667 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 6 Formål: Bolig Sameiebrøk: 86/4538 Dokumentene kan sees ved henvendelse til megler.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse er utstedt 18.02.2009 og ferdigattest 26.06.2014.

  Vei, vann og avløp
  Beliggende til offentlig vei. Tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  I hht Områderegulering for Mjøndalen sentrum er området regulert til sentrumsformål, kjørevei, gatetun, gang/sykkelvei, omfatter flomfare og ligger i rød støysone. Mjøndalen sentrum er i utvikling, og det er blant annet regulert planer for utbygging av Strandveien. Utsnitt av reguleringsplanen er vedlagt salgsoppgaven. Mjøndalen sentrum har mange relaterte reguleringsplaner; se vedlagte planstatus for oversikt over hvilke. Avsatt til sentrumsformål - nåværende samt forhold som skal avklares og belyses i hht kommuneplanen vedtatt 07.10.2015. Regulering under arbeid: 3005 20210007 Kommuneplanens arealdel for Drammen kommune 2022-2034.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut, se Vedtekter punkt 2.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 950 000 (Prisantydning) Omkostninger 8 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 98 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000)) 110 892 (Omkostninger totalt) 4 064 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  110892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,4% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 900,-, markedspakke kr 19 700,-, oppgjørshonorar kr 5 000,- og visninger kr 2 500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 29 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale.  Alle beløp er inkl. mva. 

Cathrine Mastrup

Megler

Cathrine Mastrup

97 72 86 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev