aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Ole Morten Grotnes har gleden av å presentere Lars Meyers gate 7 B - En lettstelt sentrumsleilighet midt i byen med heis og fjordgløtt!

MO I RANA Lars Meyers gate 7B

Moderne sentrumsleilighet med heis|Leiligheten er i sin helhet oppusset i 2018|"Alt." inkl. i felleskostnadene|Utsikt!

 • kr 2 200 000
 • BRA 62 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 200 000
 • Omkostningerkr 17 597
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 652 899
 • EierformAndel
 • Byggeår1 962
 • Soverom1
 • ArealP-rom 59 m²
 • Andel fellesgjeldkr 435 302
 • Felleskostnaderkr 6 811
 • Tomt2 126.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 200 000 (Prisantydning) 435 302 (Andel av fellesgjeld)   2 635 302 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 765 (Gebyr utlysing forkjøpsrett dersom det benyttes)   17 597 (Omkostninger totalt)   2 652 899 (Totalpris inkl. omkostninger)
Ole Morten Grotnes har gleden av å presentere Lars Meyers gate 7 B - En lettstelt sentrumsleilighet med heis og god standard! Leiligheten ligger pent til i byggets tredje etasje og nyter derfor en flott utsikt og der tilhørende solforhold. Kjøkkenet er delikat løst med moderne farge og materialvalg. Badet er i samme stil og det er en tydelig rød tråd i leilighetens oppussing. Soverommet er 10 m² og oppleves romslig med tilhørende walk in på 6,3 m². Her har du "alt" inkl. i felleskostnadene og det er satt av 500,- pr. mnd. i strøm inkl. i felleskostnadene. Det er god lagringsplass i leilighetens walk-in og bod. Velkommen til en hyggelig visning!

Lars Meyers gate 7B, Nordland

 • Tomt
  2126.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Opparbeidet urban tomt med noe grøntareal. Asfaltert gårdsplass framfor blokken. Sameiet tomt som har ett areal på ca. 2 126m². Arealet er for hele borettslaget.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i 3. etasje i sentrumsnær blokk i borettslag. Nærhet til alt av byens fasiliteter og forretninger. Enkel adkomst til leiligheten da det er heis i bygget. Vestvendt balkong med gode utsiktsforhold og noe sjøgløtt.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Bebyggelsen består av ett stort frittliggende boligbygg fra 1962, bygd over totalt 5 etasjer. Bebyggelsen i nærområdet består i hovedsak av tilsvarende boligbygg, småhusbebyggelse og næringsbygg.

  Barnehage/skole/fritid
  Barnas hus, Lyngheim barneskole og Mo ungdomsskole.

  Skolekrets
  Lyngheim barneskole og Mo ungdomsskole.

  Offentlig kommunikasjon
  Normalt god offentlig kommunikasjon med gangavstand til sentralbanestasjon.

  Byggemåte
  Støpt betongsåle på grunn med grunnmurer av betong. Yttervegger i betongkonstruksjon, ytterveggene er utvendig etterisolert og tekket med fasadeplater. Flat takkonstruksjon, utvendig tekket med takpapp. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 27.04.2023 av Marius Høgås for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har bebodd eiendommen i 2 år og 10 mnd. og har følgende bemerkninger: Under tilleggskommentar: "Skiftet induksjonstopp oktober 2022. Belegg på veranda har løsnet litt i høyre hjørne." Ellers er det ingen bemerkninger.

  Innhold
  Entré, Soverom, Bad, Bod, Stue/kjøkken, Omkledningsrom. Balkong på ca. 7,6 m2 I tillegg til arealet som er oppgitt ovenfor så har leiligheten to private boder i kjelleretasjen på tilsammen ca. 5,12 m2. Dette iht. takstbransjens retningslinjer ved arealmåling som lyder følgende: Det presiseres at boder som ligger utenfor hoveddelen skal måles, men ikke medtas i angivelse av bruksarealet. Dette gjelder f.eks. boder med inngang fra fellesareal på loft eller i kjeller.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Gulvet har ikke tilfredstillende fall mot sluk. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg El-skap plassert i felles trappegang. Automatsikringer og måler. Kostnadsestimat: Under 10 000 Utvendig > Dører Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Terrassedøren tar i terskel ved åpning/lukking. Dørvrideren til inngangsdøren er noe løs. Innvendig > Overflater Det er avvik: Laminatgulvet er ikke lagt iht. monteringsanvisningen, skjøter er for nærme hverandre. Det sprekker i overgangen mellom vegg og tak. Innvendig > Innvendige dører Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Døren til bod tar i karm. Dør til soverommet har flere eldre skruehull i karm som er forsøkt tettet med akryl/fugemasse. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/wc Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Utette rørgjennomføringer i gulvet ved servanten. Slukmansjetten er ikke renskåret. Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken Det er avvik: Hakk og sår i endelisten på benkeplaten på kjøkkenøyen. Skapfront over ventilatoren tar i ventilatoren. Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken Det er påvist forsert avtrekk fra kokesonen, men løsningen ansees ikke å være tilfredsstillende. Forhold som har fått TG3: Ingen. Forhold som har fått TGIU: Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom >Bad/wc Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone. For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Leiligheten ble i følge tidligere salgsopplysninger renovert i perioden 2017-2018.

  TV/Internett/bredbånd
  Kabel-TV: Signal Bredbånd AS - Altibox-avtale. Dekoder følger leilighet ved salg, selger må si opp sin tilknytning ved flytting. Ny beboer må betale kr 500 for tilknytning Signal Bredbånd.

  Parkering
  Parkering på oppstillingsplass utenfor boligblokken. Det er mulighet for å søke til borettslaget om garasjeplass. Ta kontakt med borettslaget for ytterligere informasjon om garasjeplass.

  Diverse
  Byggetegninger: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 200 000 (Prisantydning) 435 302 (Andel av fellesgjeld)   2 635 302 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 765 (Gebyr utlysing forkjøpsrett dersom det benyttes)   17 597 (Omkostninger totalt)   2 652 899 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten blir varmet opp med vedfyring og elektrisitet.

  Energiklasse
  E

 • Formuesverdi primær
  543118

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1955226

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  13

  Part.obl.nr.
  948128780

  Part.obl.pålydende
  100

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Det betales avdrag på alle lån.

  Felleskostnader pr. mnd.
  6811

  Andel fellesgjeld
  435302

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-20T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Det opplyses på generelt grunnlag at felleslån påvirkes på lik linje som private lån med hensyn til rente og kostnadsøkning.

  Andel fellesformue
  12417

  Andel fellesformue per dato
  2023-04-20T22:00:00Z

  Innskudd
  7700

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Ranheim Borettslag A/l

  Borettslagets org.nr
  948128780

  Om borettslaget
  RANHEIM BORETTSLAG A/L er et lite sentrumsnært borettslag med 32 andeler. Klausuler: Forkjøpsrett for MOBO medlemmer, Regler om husdyr Styreleder: Lise Lillevold Adresse: Ranheimgata 11 Postnr/-sted: 8622 MO I RANA Telefon: Mob.: 95254103 E-post: ranheim.brl@gmail.com

  Gebyr forkjøpsrett
  7765

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket. Kjøper må være medlem i Mobo. Medlemskapet koster kr 700,- Dette inkluderer inneværende års medlemskontingent. Medlemskontingenten er årlig kr. 300,- for vanlige medlemmer og kr 150,- for medlemmer under 18 år.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 12300107247, DNB Bank ASA Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 21.04.2023: 4.1% pa. Antall terminer til innfrielse: 36 Saldo per 21.04.2023: 4 829 160 Andel av saldo: 151 865 Første termin/første avdrag: 30.06.2011 ( siste termin 31.12.2040 ) Flytende rente Fasaderenovering + innfr.gml. lån Lånenummer: 12128168662, DNB Bank ASA Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 21.04.2023: 4.1% pa. Antall terminer til innfrielse: 49 Saldo per 21.04.2023: 5 998 313 Andel av saldo: 188 632 Første termin: 30.12.2017Første avdrag: 30.12.2022 ( siste termin 30.06.2047 ) Flytende rente Avdragsutsettelse til 30.12.22 Lånenummer: 12135607469, DNB Bank ASA Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 21.04.2023: 4.1% pa. Antall terminer til innfrielse: 49 Saldo per 21.04.2023: 3 014 735 Andel av saldo: 94 806 Første termin/første avdrag: 30.12.2017 ( siste termin 30.06.2047 ) Flytende rente

  Sikringsordning fellesgjeld
  Sikring mot tap av felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS org.nr. 998102391 fra 01.01.2013. Oppsigelse før 1.des med virkning fra kommende årsskifte.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP563241

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt iht. borettslagets vedtekter

  Eierskiftegebyr
  5995

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Bygget fikk utstedt ferdigattest den 16.03.1962.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vannverk, med privat stikkledning mellom boligen og det offentlige nettet. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, med privat stikkledning mellom boligen og det offentlige nettet.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert til blokkbebyggelse iht. reguleringsplan for "Mo (Preben Kragh)", plan-ID 2005. Ikrafttredelse 16.05.1950. Kommuneplan for Mo og omegn (KDP2013). Ikrafttredelse 16.06.2014. Takstingeniøren er ikke gjort kjent med planforslag eller igangsatte planlegginger som kan berøre eiendommen. Rekvirent/eier/selger plikter å opplyse om det er kjente eller fremtidige planlagte planforslag som kan berøre eiendommen. Det opplyses for ordensskyld om at det er påbegynt planarbeid på nabotomten i Lars Meyers gate 9 A og B. For ytterliggere info kan interessenter lese følgende: https://www.arealplaner.no/1833/arealplaner/518

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer. 

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 200 000 (Prisantydning) 435 302 (Andel av fellesgjeld)   2 635 302 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 765 (Gebyr utlysing forkjøpsrett dersom det benyttes)   17 597 (Omkostninger totalt)   2 652 899 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17597

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,75 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  6.500,- oppgjørshonorar kr  5.500,- og visninger kr  3.000,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  65.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ole Morten Grotnes

Megler

Ole Morten Grotnes

95 12 06 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev