aktiv-eiendomsmegling
Ole Morten Grotnes har gleden av å presentere Revelheigata 24 B - En lettstelt og praktisk andelsleilighet i populære Gruben borettslag.

MO I RANA Revelheigata 24B

3-roms BRL.-leilighet i populære Gruben borettslag | Moderne kjøkken| Vestvendt solrik balkong| God bodplass i kjeller

 • kr 2 500 000
 • BRA 70 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 500 000
 • Omkostningerkr 17 325
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 829 413
 • EierformAndel
 • Byggeår1 959
 • Soverom2
 • ArealP-rom 70 m²
 • Andel fellesgjeldkr 312 088
 • Felleskostnaderkr 7 335
 • Tomt39 822.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 500 000 (Prisantydning) 312 088 (Andel av fellesgjeld)   2 812 088 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 493 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 325 (Omkostninger totalt)   2 829 413 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Ole Morten Grotnes har gleden av å presentere Revelheigata 24 B - En lys og betydelig oppgradert leilighet i 2. etasje. Leiligheten er en 3-roms leilighet, og den har en god planløsning blant annet med åpen løsning mellom stue, spisestue og kjøkken. Stilren kjøkkeninnredning med kjøkkenøy mot spisestuen. Leiligheten har lyse overflater i alle rom, og soverom har godt med garderobeplass i skyvedørsgarderober. Kort fortalt om leiligheten: -Utgang til overbygd balkong fra stuen -Romslig kjøkken med integrerte hvitevarer -Nedlektede tak leiligheten foruten ett soverom og toalett -Romslig entre/gang med skapplass -Stilrent kjøkken med kjøkkenøy -Det ene soverommet ble oppusset i 2017 -Sikringsskap med automatsikringer -Ny varmtvannstank (200 L) i 2015 -3 private boder i kjeller Velkommen!

Revelheigata 24B, Nordland

 • Tomt
  39822.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Opparbeidet tomt med plen og prydbusker. Asfaltert gårdsplass og gangbaner. Felles tomt på 39 822 m² . Tomtearealet gjelder for hele borettslaget.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger på Gruben, om lag 3 km fra sentrum av Mo i Rana. Eiendommen ligger i Revelheigata, med umiddelbar nærhet til barneskole, dagligvarebutikk, treningssenter og pizzarestaurant. Eiendommen ligger med kort avstand til tur- og rekreasjonsmuligheter i Klokkerhagen elvepark både sommer og vinter. Sentrum av Mo m/ omegn byr for øvrig på et rikt service- og kulturtilbud samt flere kjøpesenter, nisjebutikker, kafeer, restauranter, helsetjenester, badeland, idrettshaller/arenaer, barnehager, skoler, høgskoler m.m.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Bebyggelsen består av ett stort frittliggende boligbygg fra 1959, bygd over totalt 4 etasjer. Bebyggelsen i nærområdet består i hovedsak av tilsvarende boligbygg og småhusbebyggelse/villaeiendommer.

  Barnehage/skole/fritid
  Vestvikheia barnehage, Røverreiret barnehage, Englia barnehage og Revelheia barnehage, Gruben barneskole og Mo ungdomsskole.

  Skolekrets
  Gruben barneskole og Mo ungdomsskole.

  Offentlig kommunikasjon
  Normalt god offentlig kommunikasjon med hyppige avganger.

  Byggemåte
  Støpt betongsåle på grunn med grunnmurer/kjelleryttervegger av betong. Yttervegger i betongkonstryksjon, ytterveggene er utvendig etterisolert og tekket med fasadeplater og tegelstein. Salttak takkonstruksjon, utvendig tekket med takpapp.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har bebodd eiendommen i 5 år. og har ingen bemerkninger i sin egenerklæring. Egenerklæringen ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Innhold
  Entré, 2 Soverom, Stue/kjøkken, Toalettrom, Bad/vaskerom I tillegg til arealet som er oppgitt ovenfor så har leiligheten 2 private boder, bod 1 ca. 2,7m2 og bod 2 ca. 2,8m2. Dette iht. takstbransjens retningslinjer ved arealmåling som lyder følgende: Det presiseres at boder som ligger utenfor hoveddelen skal måles, men ikke medtas i angivelse av bruksarealet. Dette gjelder f.eks. boder med inngang fra fellesareal på loft eller i kjeller. Byggetegninger: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Utvendig > Dører Det er avvik: Rift/hull i pakningen til balkongdøren. Innvendig > Overflater Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Løs list. Manglende lister. Hakk/sår på overflater. Ufagmessig utførelse av overflater. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendig > Pipe og ildsted Pipevanger er ikke synlige. Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken Det er påvist fuktskjolder/svelling i bunnplate i benkeskap. Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Laminaten på enkelte fronter har løsnet. Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken Det er avvik: Avtrekket har lav/ingen funksjon. Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Tekniske installasjoner > Vannledninger Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.   Forhold som har fått TG3: Våtrom > Generell > Bad/vaskerom Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Soilsluk i fra byggeår. Utettheter i tettesjiktet. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000 Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg El-skap plassert i felles trappoppgang. Automatsikringer og måler. Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold Leiligheten har brannslukningsutstyr iht. forskriftskrav. Kostnadsestimat: Under 10 000 Forhold som har fått TGIU: Ingen. For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inngår i felleskostnadene.

  Parkering
  Parkering på oppstillingsplasser på borettslagets tomt.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 500 000 (Prisantydning) 312 088 (Andel av fellesgjeld)   2 812 088 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 493 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 325 (Omkostninger totalt)   2 829 413 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligeheten blir varmet opp med elektrisitet.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

 • Formuesverdi primær
  633560

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2280816

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  51

  Part.obl.nr.
  952152327

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2023 utgjøre ca kr 422,00 per måned for denne boligen. Det tas forbehold om at øvrige elementer i felleskostnadene og lånebetingelser forblir uendret. Det gjøres spesielt oppmerksomt på at det ble gitt styret fullmakt til å ta opp lån på inntil 6.000.000,- for bygging av nye garasjer. Styret ønsker også å fortsette utskiftningen av de eldste garasjene i 2022-2023. Det søkes om et annuitetslån med en løpetid på 30 år. Som sikkerhet tilbys pant i borettslagets eiendom gnr. 21, bnr. 138 i Rana kommune. Det vurderes også å etablerer elbil-lader.

  Felleskostnader pr. mnd.
  7335

  Andel fellesgjeld
  312088

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-24T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2023 utgjøre ca kr 422,00 per måned for denne boligen

  Andel fellesformue
  568

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Gruben Borettslag A/l

  Borettslagets org.nr
  952152327

  Om borettslaget
  Gruben borettslag er et veletablert og veldrevet borettslag på Gruben. Det består av både leiligheter og rekkehus. Totalt er det 192 andeler. Klausuler: Forkjøpsrett for MOBO medlemmer, Regler om husdyr Styreleder: Bjørn Bech-Hanssen Adresse: Hanna Bechs Vei 14 Postnr/-sted: 8610 MO I RANA Telefon: Mob.: 90181668 E-post: gruben.borettslag@outlook.com

  Gebyr forkjøpsrett
  7493

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 16366630515, DNB Bank ASA Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 25.04.2023: 4.1% pa. Antall terminer til innfrielse: 60 Saldo per 25.04.2023: 60 000 000 Andel av saldo: 312 088 Neste termin/avdrag: 30.06.2023 ( siste termin 31.12.2052 ) Flytende renter Konvertering byggelån + infrielse øvrige lån Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2023 utgjøre ca kr 422,00 per måned for denne boligen Endring i renter påvirker felles lån så vel som private lån på samme måte. Det gjøres spesielt oppmerksomt på at det ble gitt styret fullmakt til å ta opp lån på inntil 6.000.000,- for bygging av nye garasjer. Styret ønsker også å fortsette utskiftningen av de eldste garasjene i 2022-2023. Det søkes om et annuitetslån med en løpetid på 30 år. Som sikkerhet tilbys pant i borettslagets eiendom gnr. 21, bnr. 138 i Rana kommune. Det vurderes også å etablerer elbil-lader.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Sikring mot tap av felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS org.nr. 998102391 fra 01.01.2013. Oppsigelse før 1.des med virkning fra kommende årsskifte.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP563240

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det tillates ikke å holde hund eller katt uten spesiell tillatelse fra styret, i hvert enkelt tilfelle. Søknad må leveres styret og øvrige beboere i huset skal få uttale seg. Dersom en eller flere beboere motsetter seg tillatelse til husdyr, skal styret etter gjeldende regler, foreta en selvstendig vurdering av årsak til at det søkes husdyr, -i mot ulempen til den eller de som ikke ønsker å gi tillatelse. På bakgrunn av denne vurderingen skal styre avgjøre om husdyrhold skal godkjennes eller ikke. Det er ikke tillatt å lufte hund på borettslagets fellesområder.

  Eierskiftegebyr
  5995

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for boligen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vannverk, med privat stikkledning mellom boligen og det offentlige nettet. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, med privat stikkledning mellom boligen og det offentlige nettet.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert til boliger iht. reguleringsplan for "Gruben", plan-ID 3003. Ikrafttredelse 27.11.1957. Kommuneplan for Mo og omegn (KDP2013). Ikrafttredelse 16.06.2014. Takstmannen er ikke gjort kjent med planforslag eller igangsatte planlegginger som kan berøre eiendommen. Rekvirent/eier/selger plikter å opplyse om det er kjente eller fremtidige planlagte planforslag som kan berøre eiendommen. Reguleringsplaner under arbeid: Id 3085 Navn - Detaljregulering for Gruben sentrum Status - Planlegging igangsatt Plantype - Detaljregulering Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer. 

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 500 000 (Prisantydning) 312 088 (Andel av fellesgjeld)   2 812 088 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 493 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 325 (Omkostninger totalt)   2 829 413 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17325

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,07 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  6 500,- oppgjørshonorar kr  5 500,- og visninger kr  3 000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  30 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ole Morten Grotnes

Megler

Ole Morten Grotnes

95 12 06 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev