aktiv-eiendomsmegling
Ole Morten Grotnes har gleden av å presentere Revelheigata 30 B - En flott 4-roms BRL-leilighet med god beliggenhet i borettslaget.

MO I RANA Revelheigata 30B

Flott 4-roms borettslagsleilighet i 1. etg. med lav fellesgjeld og "ALT" inkl. i felleskostnadene | Solrik terrasse!

 • kr 2 700 000
 • BRA 70 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 700 000
 • Omkostningerkr 17 325
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 020 207
 • EierformAndel
 • Byggeår1 959
 • Soverom3
 • ArealP-rom 70 m²
 • Andel fellesgjeldkr 302 882
 • Felleskostnaderkr 6 455
 • Tomt39 822.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 700 000 (Prisantydning) 302 882 (Andel av fellesgjeld)   3 002 882 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 493 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 325 (Omkostninger totalt)   3 020 207 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Ole Morten Grotnes har gledene av å presentere Revelheigata 30 B - En innholdsrik borettslagsleilighet i populære og veldrevne Gruben borettslag. Leiligheten har en smart planløsning og inneholder 3 soverom. Badet er oppgradert i nyere tid og fremstår moderne. Borettslaget er et av de største i Rana og meget etterspurt. Som eier her kan du nyte solen fra en solrik terrasse på 6,5 kvm. hvor man ser rett til lekeplassen hvor barna kan leke. Man har også god lagringsplass i tre tilhørende boder. Velkommen til en hyggelig visning!

Revelheigata 30B, Nordland

 • Tomt
  39822.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Opparbeidet tomt med plen og prydbusker. Asfaltert innkjørsel og gårdsplass. Felles tomt som har et areal på totalt 39,822 m².

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger på Gruben, om lag 3,5 km fra sentrum av Mo i Rana. Eiendommen ligger i Revelheigata. Eiendommen ligger med kort avstand til tur- og rekreasjonsmuligheter i Klokkerhagen elvepark både sommer og vinter. Sentrum av Mo m/ omegn byr for øvrig på et rikt service- og kulturtilbud samt flere kjøpesenter, nisjebutikker, kafeer, restauranter, helsetjenester, badeland, idrettshaller/arenaer, barnehager, skoler, høgskoler m.m.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Bebyggelsen består av ett stort frittliggende boligbygg fra 1959, bygd over totalt 4 plan. Bebyggelsen i nærområdet består i hovedsak av tilsvarende boligbygg og vertikaldelte 6-mannsboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Vestvikheia barnehage, Røverreiret barnehage, Englia barnehage og Revelheia barnehage, Gruben barneskole og Mo ungdomsskole.

  Skolekrets
  Gruben barneskole og Mo ungdomsskole.

  Offentlig kommunikasjon
  Normalt god offentlig kommunikasjon med hyppige avganger.

  Byggemåte
  Støpt betongsåle på grunn, med grunnmurer/kjelleryttervegger av betong. Yttervegger av mur/betong, deler av ytterveggene er utvendig tekket med fasadeplater. Saltak takkonstruksjon, utvendig tekket med asfaltpapp. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 22.05.2023 av Marius Høgås teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har bebodd eiendommen i 5 år og 1 mnd. og har bemerket følgende i sin egenerklæring: Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Ny ytterdør, nytt ingangsparti, nytt calling anlegg i 2022. Arbeid utført av: Boretsslaget.

  Innhold
  Entré , Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Kjøkken , Bad/vaskerom , Toalettrom I tillegg til arealet som er oppgitt ovenfor så har leiligheten tre private boder i kjelleretasjen på tilsammen 8,3 m2. Dette iht. takstbransjens retningslinjer ved arealmåling som lyder følgende: Det presiseres at boder som ligger utenfor hoveddelen skal måles, men ikke medtas i angivelse av bruksarealet. Dette gjelder f.eks. boder med inngang fra fellesareal på loft eller i kjeller. Terrasse på ca. 6,5 m2 med tett rekkverk.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Innvendig > Overflater Det er påvist andre avvik: Ujevnhet i skjøt på parkettgulv. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt avvik i leiligheten (stue): Høydeforskjell i etasjeskille innenfor 2 meter på ca. 12 mm. Høydeforskjell i etasjeskille gjennom hele rommet på ca. 15 mm. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom Det er påvist avvik i fuger. Sprekk i fuge mellom våtromsplate og bunnlist. Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.   Forhold som har fått TG3: Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg El-skap med automatsikringer og måler plassert i felles trappegang. Kostnadsestimat: Under 10 000 Bryteren på det ene soverommet er løs. Utette hull i sikringssakp. Det bør utføres en utvidet el-kontroll. Forventet levetid for elektriske anlegg er 25-30 år, utskiftinger av deler av el-anlegget kan være nødvendig. Kostnadsestimatet settes for utførelse av el-kontroll, ved eventuelle utbedringer/utskiftninger kan kostnadene bli høyere. Forhold som har fått TGIU: Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom >Bad/vaskerom Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inngår i felleskostnadene. Kabel-TV og internett fra Canal Digital i henhold til avtale "Komplett 10". Digital T-WE basis og 100 poeng til å velge eget innhold. Modem med 10/10 Mbps. Dekoder og modem følger leiligheten og skal ikke medtas ved flytting.

  Parkering
  Parkering i på oppstillingsplasser på borettslagets tomt.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 700 000 (Prisantydning) 302 882 (Andel av fellesgjeld)   3 002 882 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 493 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 325 (Omkostninger totalt)   3 020 207 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen blir varmet opp med elektrisitet.

  Energiklasse
  E

 • Formuesverdi primær
  601966

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2167077

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  92

  Part.obl.nr.
  952152327

  Part.obl.pålydende
  100

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2023 utgjøre ca kr 409,00 per måned for denne boligen. Det gjøres spesielt oppmerksomt på at det ble gitt styret fullmakt til å ta opp lån på inntil 6.000.000,- for bygging av nye garasjer. Styret ønsker også å fortsette utskiftningen av de eldste garasjene i 2022-2023. Det søkes om et annuitetslån med en løpetid på 30 år. Som sikkerhet tilbys pant i borettslagets eiendom gnr. 21, bnr. 138 i Rana kommune. Det vurderes også å etablerer elbil-lader.

  Felleskostnader pr. mnd.
  6455

  Andel fellesgjeld
  302882

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-14T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2023 utgjøre ca kr 409,00 per måned for denne boligen. Endring i renter påvirker felles lån så vel som private lån på samme måte. Det gjøres spesielt oppmerksomt på at det ble gitt styret fullmakt til å ta opp lån på inntil 6.000.000,- for bygging av nye garasjer. Styret ønsker også å fortsette utskiftningen av de eldste garasjene i 2022-2023. Det søkes om et annuitetslån med en løpetid på 30 år. Som sikkerhet tilbys pant i borettslagets eiendom gnr. 21, bnr. 138 i Rana kommune. Det vurderes også å etablerer elbil-lader.

  Andel fellesformue
  541

  Andel fellesformue per dato
  2023-05-14T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Gruben Borettslag A/l

  Borettslagets org.nr
  952152327

  Om borettslaget
  Gruben borettslag er et veletablert og veldrevet borettslag på Gruben. Det består av både leiligheter og rekkehus. Totalt er det 192 andeler. Klausuler: Forkjøpsrett for MOBO medlemmer, Regler om husdyr Styreleder: Bjørn Bech-Hanssen Adresse: Hanna Bechs Vei 14 Postnr/-sted: 8610 MO I RANA Telefon: Mob.: 90181668 E-post: gruben.borettslag@outlook.com

  Gebyr forkjøpsrett
  7493

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 16366630515, DNB Bank ASA Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 15.05.2023: 4.45% pa. Antall terminer til innfrielse: 60 Saldo per 15.05.2023: 60 000 000 Andel av saldo: 302 883 Neste termin/avdrag: 30.06.2023 ( siste termin 31.12.2052 ) Flytende renter Konvertering byggelån + infrielse øvrige lån Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2023 Vil utgjøre ca kr 409,00 per måned for denne boligen

  Sikringsordning fellesgjeld
  Sikring mot tap av felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS org.nr. 998102391 fra 01.01.2013. Oppsigelse før 1.des med virkning fra kommende årsskifte.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP563240

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Dyrehold
  Det tillates ikke å holde hund eller katt uten spesiell tillatelse fra styret, i hvert enkelt tilfelle. Søknad må leveres styret og øvrige beboere i huset skal få uttale seg. Dersom en eller flere beboere motsetter seg tillatelse til husdyr, skal styret etter gjeldende regler, foreta en selvstendig vurdering av årsak til at det søkes husdyr, -i mot ulempen til den eller de som ikke ønsker å gi tillatelse. På bakgrunn av denne vurderingen skal styre avgjøre om husdyrhold skal godkjennes eller ikke. Det er ikke tillatt å lufte hund på borettslagets fellesområder.

  Eierskiftegebyr
  5995

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 15.10.1959.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vannverk, med privat stikkledning mellom boligen og det offentlige nettet. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, med privat stikkledning mellom boligen og det offentlige nettet.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert til boliger iht. reguleringsplan for "Gruben", plan-ID 3003. Ikrafttredelse 27.11.1957. Kommuneplan for Mo og omegn (KDP2013). Ikrafttredelse 16.06.2014. Takstmannen er ikke gjort kjent med planforslag eller igangsatte planlegginger som kan berøre eiendommen. Rekvirent/eier/selger plikter å opplyse om det er kjente eller fremtidige planlagte planforslag som kan berøre eiendommen. Reguleringsplaner under arbeid: Id 3085 Navn - Detaljregulering for Gruben sentrum Status - Planlegging igangsatt Plantype - Detaljregulering Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer. 

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 700 000 (Prisantydning) 302 882 (Andel av fellesgjeld)   3 002 882 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 493 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 325 (Omkostninger totalt)   3 020 207 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17325

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  6.500,- oppgjørshonorar kr  5.500,- og visninger kr  3.000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  50.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ole Morten Grotnes

Megler

Ole Morten Grotnes

95 12 06 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev