aktiv-eiendomsmegling
Leiligheten ligger praktisk til i 1.etg. Downlights i himling i stue.
Leiligheten ligger praktisk til i 1.etg. Downlights i himling i stue.

MO I RANA Strandgata 18

Fin 2-roms andelsleilighet fra 2013 med sentral beliggenhet. Heis. Inkludert fjernvarme i fellesutgiftene. Garasjeplass.

 • kr 1 450 000
 • BRA 57 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 450 000
 • Omkostningerkr 18 733
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 644 518
 • EierformAndel
 • Byggeår2013
 • Soverom1
 • ArealP-rom 51 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 175 785
 • Felleskostnaderkr 9 475
 • Tomt1 211 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 1 450 000 (Prisantydning) 1 175 785 (Andel av fellesgjeld)   2 625 785 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 493 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   18 733 (Omkostninger totalt)   2 644 518 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Strandgata 18 - 3D
Meget fin 2-roms andelsleilighet med livsløpstandard umiddelbar nærhet til alt i sentrum! Leiligheten kan skilte med praktisk beliggenhet i 1.etg. Sentralvarme er inklusive i fellesutgiftene. Det er vannbåren varme i gulv, slik at varmen blir jevnt fordelt i leiligheten. Praktisk kjøkken med integrerte hvitevarer, og fin løsning på stue som har gode møbleringsmuligheter. Soverommet er stort og ligger i bakkant, slik at det er både stille og kjølig hele året. Egen innvendig bod, som selger bruker til kontor/oppholdsrom pr. i dag. Nylig byttet golv i stue, soverom og bod, da selger ønsket å modernisere leiligheten noe. Vestvendt og overbygd terrasse med havgløtt. Garasjeplass medfølger. Borettslaget har nylig besluttet å forlenge avdragsfriheten på lån 5 nye år(50-år løpetid
Leiligheten varmes opp av fjernvarme som er inkludert i felleskostnadene.

Strandgata 18, Nordland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 57 kvm Gang , Bod , Stue/kjøkken , Soverom og Bad/wc/vaskerom
  Primærrom
  1. etasje: 51 kvm Gang, Stue/kjøkken , Soverom og Bad/wc/vaskerom
  Sekundærrom
  1. etasje: 6 kvm Bod.  Tomt
  1211m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på ca. 1211,8 m2, tomten er felles for borettslaget.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger rett Nord for sentrum av Mo i Rana. Herfra er det gangavstang til det aller meste. Gaten ender i blindvei. Sentrum av Mo m/ omegn byr på et rikt service- og kulturtilbud samt flere kjøpesenter, nisjebutikker, kaféer, restauranter, helsetjenester, badeland, idrettshaller/-arenaer, barnehager, skoler, høgskoler.

  Adkomst
  Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

  Bebyggelse
  Bebyggelsen består av en boligblokk fra 1985. Til boligen hører det med garasje i rekke, med biloppstillingsplass for en bil. Bebyggelsen i nærområdet består i hovedsak av tilsvarende boligbebyggelse-blokkbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Kirketunet barnehage (1-5 år) Barnas Hus (1-5 år) Langnes barnehage (1-5 år)

  Skolekrets
  Lyngheim skole (1-7 kl.) Gruben barneskole (1-7 kl.) Rana ungdomsskole (8-10 kl.) Polarsirkelen vgs. - Mjølan

  Offentlig kommunikasjon
  Kommuneplan for Mo og omegn (KDP2013). Ikrafttredelse 16.06.2014. Undertegnede takstmann er ikke kjent med planforslag eller igangsatt planlegging som berører eiendommen. Rekvirent/eier/selger plikter å opplyse om dette hvis kjente nåværende eller fremtidige planforslag kan berøre eiendommen i en eller annen form.

  Byggemåte
  Enkel beskrivelse: Støpt plate, grunnmur/kjelleryttervegger av betong. Yttervegger av bindingsverk av tre utvendig tekket med liggende kledning. Flat takkonstruksjon av tre utvendig tekket med rullpapp.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Når kjøpte du boligen? 2021. Har du bodd i boligen siste 12 måneder? Ja. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Bytte av dusjbatteri. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Mindre lekkasje i bod i motsatt ende av boligblokken (ingen tilknytting til min leilighet). Utbedret 2022. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Bytte av armaturer og diverse annet på felles anlegg. Ingenting i min leilighet. Caverion. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Caverion utførte i 2023 kontroll av felles anlegg. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. Reperasjon av lekasje i bod (ikke tilknyttet min leilighet). Frøiland.

  Innhold
  1.etg: Gang, Bod, Stue/kjøkken, Soverom, Bad Øvrig: Garasjeplass på ca. 14kvm. NB! Selger kan vurdere salg av leiligheten uten garasjeplass. Da vil følgelig prisen for leiligheten bli noe lavere.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG2 AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK: Våtrom > Etasje > Bad/wc/vaskerom > Sanitærutstyr og innredning Det er påvist noe fuktsvell i nedkant på utforinger ved dør. Våtrom > Etasje > Bad/wc/vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom Ved andre fuktundersøkelser enn hulltaking, er det ikke påvist indikasjoner på fuktskader.   Forhold som har fått TG2 AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK: Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Våtrom > Etasje > Bad/wc/vaskerom > Overflater vegger og himling Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Våtrom > Etasje > Bad/wc/vaskerom > Overflater Gulv Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Våtrom > Etasje > Bad/wc/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Tekniske installasjoner > Vannledninger Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Kabel-TV: Signal Bredbånd AS - Altibox-avtale. Dekoder følger leilighet ved salg, selger må si opp sin tilknytning ved flytting. Ny beboer må betale kr 500 for tilknytning Signal Bredbånd.

  Parkering
  Garasjeplass medfølger. Borettslaget har for øvrig 2 gjesteparkeringsplasser og det er anledning for å parkere i nærliggende gater(dette må undersøkes med kommunen) Det er tilrettelagt for el.bil lader i garasjen. Lader må monteres for egen regning. Opplading av el-bil skal gjøres fra egen leilighet. Det felles strømanlegget har begrenset kapasitet jmfr. vedtekter, datert 02.12.13

  Diverse
  Vask av fellesareal er inkludert i felleskostnadene. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 450 000 (Prisantydning) 1 175 785 (Andel av fellesgjeld)   2 625 785 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 493 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   18 733 (Omkostninger totalt)   2 644 518 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen blir varmet opp med vannbåren gulvvarme (fjernvarme).

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  570724

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2168749

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med Grong sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  3

  Part.obl.nr.
  912875881

  Part.obl.pålydende
  5000

  Felleskostnader pr. mnd.
  9475

  Andel fellesgjeld
  1175785

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-12-18T23:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  NB! Endring av IN-lån Vedtak i styret, datert 04.03.2024. Vedtak: Borettslagets lån har første avdrag 30.06.25. Styrets innstilling er at det søkes om forlenget løpetid til totalt 50 år, og med en forlengelse av avdragsfri periode med 5 år. Det er ingen andelseier som har benyttet retten til individuell nedbetaling. Generalforsamlingen gir styret fullmakt til å søke om endring av IN-lånet. Det søkes om 10 år forlenget løpetid til totalt 50 år, og med en forlengelse av avdragsfri periode med 5 år. Neste endring vedr. fellesutgifter: Gjelder fra: 01.01.2025 Tot. utg. i kr.: 10 758,- Fordelt som følger: Fellesutgifter: A-konto rente 5 347,- Felleskostnader 3 730,- A-konto avdrag 1 283,- Objekt: Fjernvarme lag 127/3 ( 385 - 3 ) 398,-

  Andel fellesformue
  11291

  Andel fellesformue per dato
  2023-12-18T23:00:00Z

  Innskudd
  1162350

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Midt I Byen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  912875881

  Om borettslaget
  Midt i byen borettslag består av 12 leiligheter.

  Gebyr forkjøpsrett
  7493

  Forkjøpsrett
  Det er to måter å avklare forkjøpsrett på. Forhåndsavklaring: Ved forhåndsavklaring kunngjøres boligen før den er solgt, og de som er interessert i boligen må melde seg innen en gitt frist. Etter at bud er akseptert, avklares forkjøpsretten ved at MOBO henvender seg til de som har meldt interesse og spør om noen ønsker å benytte sin forkjøpsrett. Ved en slik henvendelse må det raskt, og med bindende virkning, tas stilling til om forkjøpsrett gjøres gjeldende. Ny melding om forkjøpsrett: Hvis det går mer enn 3 mnd før boligen blir solgt, vil boligen bli kunngjort for medlemmene på nytt og ny melding om forkjøpsrett må sendes MOBO. Fastprisavklaring: Ved fastprisavklaring er boligen solgt før den kunngjøres for våre medlemmer. Når boligen er kunngjort til fast pris, er melding om forkjøpsrett som er levert innen meldefrist forpliktende. Det er da plikt om å overta boligen hvis ingen med bedre ansiennitet har meldt seg innen meldefristen.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 93717019995, Handelsbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 19.12.2023: 5.55% pa. Antall terminer til innfrielse: 63 Saldo per 19.12.2023: 19 341 625 Andel av saldo: 1 162 350 Første termin: 30.06.2015Neste avdrag: 30.06.2025 ( siste termin 31.12.2054 ) Flytende rente IN-lån som kan individuelt nedbetales ihht avtale Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2025 utgjøre ca kr 1 290,00 per måned for denne boligen Lånenummer: 93717050922, Handelsbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 19.12.2023: 5.55% pa. Antall terminer til innfrielse: 28 Saldo per 19.12.2023: 194 766 Andel av saldo: 13 436 Første termin/første avdrag: 30.06.2023 ( siste termin 30.06.2037 ) Flytende rente Rehabilitering kjeller

  Sikringsordning fellesgjeld
  Sikring mot tap av felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS org.nr. 998102391 fra 01.01.2013. Oppsigelse før 1.des med virkning fra kommende årsskifte.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0000877562

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Se egne husordensregler for borettslaget som ligger i salgsoppgaven.

  Dyrehold
  Borettslaget har ikke vedtatt noe vedr. dyrehold. Flere i borettslaget har husdyr, dog så orienterer styreleder om at dersom husdyret er til sjenanse for øvrige beboere, så vil det kunne være nødvendig med å ta konkrete tiltak, der styret vil kunne be vedkommende om at husdyret må ut av borettslaget.

  Eierskiftegebyr
  5995

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1833/20/1049: 27.11.1984 - Dokumentnr: 7607 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 12/100 Snr: 2 Formål: Bolig Sameiebrøk: 88/100 EIENDOMMEN ER OPPDELT I 2 SEKSJONER Gjelder denne registerenheten med flere 22.01.2013 - Dokumentnr: 61329 - Omnummerering 22/01-2013 tidligere: Knr:1833 Gnr:20 Bnr:65 Fnr:102 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 30.01.2015. Gjelder for bruksendring mtp. etablering av nye boliger.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vannverk, med privat stikkledning mellom boligen og det offentlige nettet. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, med privat stikkledning mellom boligen og det offentlige nettet.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert til boligbebyggelse-blokkbebyggelse iht. reguleringsplan for "Detaljregulering for Strandgata 18", plan-ID 2137. Ikrafttredelse 15.10.2013.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 450 000 (Prisantydning) 1 175 785 (Andel av fellesgjeld)   2 625 785 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 493 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   18 733 (Omkostninger totalt)   2 644 518 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  18733

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr 89 642,- for gjennomføring av salgsoppdraget. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 2 500,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 10 000 ,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Tomi Christian Johansen

Megler

Tomi Christian Johansen

41 60 17 10

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev