aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Pardisvegen 2A!

Moderne 3-roms leilighet i 3. etasje med fantastisk utsikt mot Mjøsa - Garasje med heis

 • 4 690 000
 • BRA 89 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING4 690 000
 • OMKOSTNINGER129 492
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 824 391
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 018
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 84 m²
 • ANDEL FELLESGJELD4 899
 • FELLESKOST./MND3 917
 • TOMT3 470 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 690 000,- (Prisantydning)
  4 899,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 694 899,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  117 350,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 694 899,-))
  --------------------------------------------------------
  129 492,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 824 391,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder:
Gang, stue/kjøkken, bad, 2 soverom og teknisk rom/bod med opplegg for vaskemaskin

Med leiligheten følger det også én biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg og en bod i kjelleren

*Se punktet "Ferdigattest/midlertidig bruksstillatelse"
Fasade

Pardisvegen 2A, Innlandet

 • Velkommen til Pardisvegen 2A!
  Her har vi gleden av å presentere en flott og moderne 3-roms selveierleilighet i Brumunddal. Strandvegen Panorama har en flott og unik beliggenhet rett ved Mjøsa. Leiligheten er fra 2018, og har minimalt med bruksslitasje. Leiligheten har en arealeffektiv planløsning og gjennomgående god standard. Det er gode solforhold, nærhet til Mjøsa og kort avstand til Brumunddal sentrum. Her er det i tilknytning til boligområdet opparbeidet strand og brygge. Det er vannbåren varme i alle gulv, unttatt teknisk rom/bod. Boden har opplegg for vaskemaskin.

  Velkommen inn
  Leiligheten ligger i 3. etasje, med adkomst via heis eller trapp (med overbygget svalgang og heis fra kjeller i utvendig trappehus.)
  Inn i leiligheten kommer du til en lys gang med plass til oppbevaring av yttertøy. Praktisk porttelefon med skjerm.

  Stue og kjøkken i åpen løsning
  Videre inn i leiligheten kommer du til en stue med plass til både sittegruppe og spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Stuen har store vinduer som slipper inn godt med dagslys.

  Fra stuen er det utgang til en takoverbygd balkong. Det er gode solforhold og fin utsikt. Her er det plass til sittegruppe og gass-/elektrisk grill. På balkongen er det også en praktisk liten bod. Det er elektrisk justerbare screens, fra tak til gulv, på hele balkongen som både skjermer mot sol og begrenser innsyn. Blir som en forlenging av stua på varme sommerdager.

  Kjøkkenet har takhøye skap og en grå benkeplate som står i fin kontrast til resten av innredningen. Kjøkkeninnredning fra Norema i hvit utførelse med glatte fronter og laminerte skrog. Det er fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Belysning over benkeplaten og dobbel kjøkkenkum. Det er integrert oppvaskmaskin, platetopp og komfyr, samt plass til frittstående kjøle/fryseskap. Komfyrvakt og kjøkkenvifte med avtrekk ut. De integrerte hvitevarene medfølger.

  Soverom
  Leiligheten har 2 soverom med plass til seng, nattbord og oppbevaring. Hovedsoverommet har en stor skyvedørsgarderobe og det andre soverommet har to garderobeskap.

  Bad
  Badet har fliser på gulv og vegger og malte plater i himling. Det er servant med underskap, speil, dusjvegger og vegghengt wc. Mekanisk avtrekk, ventil i himling og tilluft i dør. Varme i gulvet.

  Materialvalg i leiligheten:
  Gulv: Parkett og fliser
  Vegger: Malte plater og fliser
  Himlinger: Malte plater

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Strandvegen Panorama er et attraktiv, nytt og moderne boligområde som utvikles ved mjøskanten ca. 2 km sørvest for Brumunddal Sentrum ved Verven og Paradis. Det er kun 2 korte kilometere til en rekke fasiliteter i Brumunddal sentrum. Området kan by på alt av forretninger og restauranter, gåavstand til flotte turmuligheter i området. Området har egen båthavn, flotte fellesområder ved brygga, og gang-/sykkelveg til flere fine badeplasser ved Mjøsa.

  Det er fine turområder i umiddelbar nærhet, med stier, skogsveger og turveg til både Jessnes og Hamar. Promenade langs mjøskanten til blant annet Mjøstårnet, Mjøsparken og til sentrum. I Brumunddal sentrum finner man også buss- og togstasjon som tar deg til blant annet Hamar, Oslo, Lillehammer og Trondheim.

  Det er flere flotte friluftsdestinasjoner i nærområdet. Det er et flott skianlegg på Veldre sag, ca. 12 km unna, Gåsbu skistadion i Hamar ca. 20 km, Budor i Løten ca. 35 km og ca. 45 km til Sjusjøen. Atlungstad Golfbane, som har en fantastisk beliggenhet ved mjøskanten i Ottestad ligger kun 20 km unna, mens Mjøsen Golfbane i Moelv har tilnærmet den samme avstanden. Disse områdene har også flotte turmuligheter om sommeren.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Bygget er fra 2018. Lavblokk over tre etasje med oppvarmet garasjekjeller hvor 1 oppstillingsplass tilhører enhet. Etasjeskiller i betong. Bærekonstruksjoner i betong. Flatt tak i trekonstruksjon. Taktekking med asfaltpapp. Takrenner og utvendige beslag i metall. Utvendig kledd med en kombinasjon av stående trekledning og fasadeplater. Balkong mot vest, med glassplater i front. Trevinduer med 3-lags isolerglass. Balkongdør i tre med 3-lags isolerglass. Ytterdør med brann/lydmotstand og kikkehull. Porttelefon. Heis. Bod på 1m² på balkong og nettingbod på 5m² i kjeller.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Kristian Langstrand.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det ikke påvist mangler for noen bygningsdeler-/komponenter.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 3.et: BRA: 89 m²/P-rom: 84 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  3. et: Gang, stue/kjøkken, 2 soverom og bad

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • - Porttelefon
  - Røykvarsler
  - Håndslokkeapparat
  - Utvendig solskjerming på balkongen

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarming består av strøm/fjernvarme.

  I hovedsak ved hjelp av varme i alle gulv unntatt bod.

  Leilighetene har balansert ventilasjon med 85% varmegjenvinning. Det er energimåler plassert i leiligheten for avregning av forbruk. Oppvarming/varmtvann faktureres sameiet. Det betales kr 710,- á konto hver mnd. som er inkl. i felleskostnadene, avregnes en gang i året.
 • Felles eiet tomt på ca. 3.470 m². Fellesarealene er flotte og parkmessig opparbeidet med plener, prydtrær og prydbusker i skrånet terreng. Asfaltert
  adkomstveg og belegningsstein på enkelte partier ved inngangspartiet.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jfr. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Det følger med en parkeringsplass i oppvarmet parkeringskjeller med heis opp til etasjene.
  Det er også lagt opp for elbil-lader på hver plass slik at det er klart for å monteres.
 • Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei, via privat adkomst for sameiet. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Sameiet har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • BOLIGBYGGELAGET USBL
 • Leiligheten er en del av eierseksjonssameiet Strandvegen Panorama (org.nr 920 795 811). Sameiet består av tilsammen 30 seksjoner, og har parkeringskjeller med heis. Til hver boligseksjon tilhører en bod som utgjør tilleggsdel til boligseksjonen.

  Sameiet hadde et årsresultat i 2020 på kr 678.560,-. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader og eventuelt fellesgjeld kan variere over tid som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller årsmøte.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt, men det må ikke være til sjenanse for naboer. Hunder skal luftes i bånd og være under kontroll. Ekskrementer etter hund og katt skal fjernes.
 • Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i IF skadeforsikring. Hver enkelt sameier må selv skaffe innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 780 111 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 808 400 per 31.12.20
 • Per 28.02.22 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 3.917,-. Av disse går kr 710,- til á konto varmtvann/energi, ca. kr 417,- til kabel TV/bredbånd og ca. kr 2.790,- dekker bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring, vedlikehold, strøm på/i fellesareal samt honorar til styret, forretningsfører og revisor.

  Eiendomsskatt er ikke inkludert i felleskostnadene, faktureres direkte av kommunen.
 • Andel fellesgjeld per 31.12.21 kr 4.899,-
  Andel fellesformue per 31.12.21 kr 29.401,-
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • De kommunale avgiftene inngår i felleskostnadene.

  Eiendomsskatt er ikke inkludert i felleskostnadene, faktureres direkte av kommunen.

  -Eiendomsskatt: Kr 5.443 (2022)
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" og "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt ferdigattest for utbygging Strandvegen Panorama - Pardisvegen 2A og 2B i september 2019.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.

  *Det tekniske rommet benyttes av selger som vaskerom. Det er både sluk og belegg på gulvet. Det er ikke kjent med at det er søkt om bruksendring for nevnte areal/rom.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det er ikke foretatt kontroll av det elektriske anlegget da leiligheten er forholdsvis ny. Dette gjøres historisk sett hvert 20. år.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

  Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eierseksjonen.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eierseksjonen:
  Dagboknr. 686505, tinglyst den 24.04.2018. Gjelder bestemmelse om parkering og bestemmelse om allmenn ferdsel. Brumunddal Eiendom AS gir gnr. 683, bnr. 542/543 rett til brul av 16 parkeringsplasser i parkeringskjeller på gnr. 683 bnr. 541 og rett til bruk av avfallsanlegg på samme eiendom. Gnr. 683 og bnr. 542/543 skal betale sin forholdsmessige andel av drift og vedlikehold. Gangstien på området skal være åpen for allmenn ferdsel.

  Dagboknr. 333903, tinglyst den 28.09.18. Gjelder bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening.

  Dokumentene kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Verven-Pardis, fra 2015. Området er regulert til boligbebyggelse-blokkbebyggelse. Veiene rundt byggene er avsatt til felles - gangveg/gangareal/gågate. Deler av fellestomten ligger også under støysonen til Strandvegen.

  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2014-2025 for Ringsaker kommune. Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til boligbebyggelse, framtidig. I denne planen så er det satt av et område til gang- og sykkelvei ved Strandvegen og det er også gangveier inne på fellesområdene for sameiet.
 • Gnr. 683 Bnr. 541 Snr. 27 i Ringsaker kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: Leiligheten har egen garasjeplass i kjeller med opplegg for elbil-lader.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en fast provisjon på kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 15.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 7.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Kristian Tonning Riise
Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev