aktiv-eiendomsmegling
I Øståsen 8 skal det bygges et moderne hus over to etasjer.

Moderne bolig med effektive løsninger under oppføring. Markanært og barnevennlig, kort vei til Lillestrøm og Oslo.

 • 6 190 000
 • BRA 125 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING6 190 000
 • OMKOSTNINGER57 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 247 392
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 021
 • SOVEROM4
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT809 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 6 190 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  41 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 650 000,-))
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  --------------------------------------------------------
  57 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 247 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Øståsen 8 er en tidsmessig enebolig med funkisdesign under oppføring. Eiendommen ligger tett på marka, i et barnevennlig bomiljø, med busstopp, barneskole, svømmehall og idrettstilbud i nærområdet. Stedet er ellers landlig og det er kort kjørevei til Fetsund, Lillestrøm og Oslo. Utendørs får boligen en romslig vinkelterrasse og det blir parkeringsmuligheter på tomt.

Huset blir over to etasjer, med gjennomgående stil- og fargevalg, gode, effektive løsninger og muligheter for tilvalg. I hver etasje blir det en luftig stue med utgang til henholdsvis terreng og terrasse. Stuen i andre etasje får peisovn og en tidsmessig, åpen kjøkkenløsning far Kvik med hvitevarer. Det blir ellers to bad i samme, fine stil, med dusj, og fire gode soverom. I tillegg bygges det en utvendig bod ved inngangen.

Planløsning:
1. etasje: Entré, 3 soverom, bad/wc og tv-stue.
2. etasje: Stue/kjøkken, soverom og bad/wc.

Annet: Utvendig bod.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5-års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Lave omkostninger ved kjøp.
Illustrasjonsbilde - Øståsen 8. Området er landlig og barnevennlig, men med kort vei til barnehager, barneskole og busstopp.

Øståsen 8, Viken

 • Kort fortalt
  - Flott enebolig under oppfølging.
  - Over to plan m/funkisdesign.
  - Parkeringsmuligheter på tomt.
  - Fin vinkelterrasse i andre etasje.
  - Romslig entré med gulvfliser.
  - Kvik kjøkken med hvitevarer.
  - Stor, luftig stue med peisovn.
  - Tv-stue - et fint ekstra boligrom.
  - To moderne bad med dusjsone.
  - Fire soverom, tre på samme plan.
  - Lagringsplass i utvendig bod.
  - Balansert ventilasjon i huset.

  Entré
  Boligen får ytterdør i merket Harmoni Funkis, i hvitt med klart glass. Vel innenfor ønskes man velkommen i en en romslig entré, hvor det legges Fk Pro Shadow Antrasitt fliser på gulv, i størrelse 30x30 cm. Veggene gipses og males i fargen S0502Y fra Jotun. I ytre del av rommet blir det dør til bad og god plass til garderobeløsning. Lengst inn etableres det en hvitmalt trapp til etasjen over, med tette eiketrinn, trespiler og malte furuvanger.

  Stue og kjøkken
  Stuen og kjøkkenet blir liggende i samme rom i andre etasje, med et bruksareal på til sammen 44, 3 kvm. Her blir det luftig med nydelige lysforhold fra vinduer på tre sider og tofløyet dør til terrasse.

  Gulvet legges med 13 mm tykk 3-stavs eikeparkett og veggene får gips som males opp med fargen S0502Y fra Jotun. I stuesonen settes det inn en Sargas peisovn med gulvplate i klart glass, og det blir mulighet for ulike sittegrupper.

  Kjøkkeninnredningen blir i tidsmessig utgave fra Kvik, type Linea New White. Innredningen plasseres i en løsning som gir godt med armslag ved benk og god lagringsplass. Det monteres hvitevarer fra AEG.

  Kjellerstue/tv-stue
  I første etasje blir det en ekstra stue som kan brukes som tv-stue. Rommet får gode vindusflater på to sider og dør ut til uterommet. Her innredes det likt som stuen oppe med 3-stavs eikeparkett på gulv med 13 mm tykkelse, og veggene males med fargen S0502Y fra Jotun. Det blir god plass til å møblere med blant annet sofaløsning og bord.

  Bad/wc/vaskerom
  Boligen får et moderne, pent bad i hver etasje, med samme type fliser på overflater. Gulvene får flistype Fk Pro Shadow Antrasitt i størrelse 30x30 cm, med mosaikkfliser i dusjsonen. Veggene får Fk Pro Uni Hvit matt 20x50 cm fliser.

  Soverom og garderobe
  Eneboligen får fire gode soverom, holdt i samme stil som øvrige oppholdsrom. Tre soverom blir liggende i første etasje og ett blir liggende i andre, der de to største blir på ca. 10,5 kvm hver.

  To av soverommene i første etasje blir liggende med dør inn fra tv-stuen, noe som gir mulighet for en fin ungdomsavdeling. Alle soverommene kan innredes med skap og det blir lagringsplass med bod ved inngangspartiet.
 • Eiendommen ligger tett på marka, i et landlig område i Fjellsrudåsen, i Gan i Lillestrøm kommune. Lillestrøm er Norges niende største kommune og besto tidligere av Sørum, Fet og Skedsmo.

  Dalen er et aktivt idrettslag som tilbyr fotball, bordtennis, fitness og allidrett. Laget er en viktig samlingsplass i bygda og har forsamlingslokale, stadion og ballplass på Dalheim. Like ved ligger Dalen skole, svømmehall og flerbrukshall. I tillegg er det kort kjøreavstand til Heia skistadion, samt til Heiås Aktivitets- og besøksgård med blant annet hesteridning.

  Gansvika er en vik i Øyeren som ligger godt skjermet fra det meste av vær og vind. Området har en flott opparbeidet badeplass med barnevennlig, langgrunn sandstrand, rampe for bevegelseshemmede og toaletter. Det er også turstier, båtplasser, gjestebrygger, kiosk, restaurant/kro og pub, samt selskapslokaler beliggende i det originale sagbruket, bygget i 1882.

  Fetsund lenser er i dag fredet som landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et enestående kulturminne og et levende museum med verksteder for tradisjonelt håndverk, kafé og museumsbutikk. Fetsund lenser ligger i et vakkert naturområde ved innfallsporten til Nord-Europas største innlandsdelta og har både natur- og kultursti.

  Servicetilbud
  Nærmeste dagligvarebutikk er Joker Gan, som har post i butikk og søndagsåpent. I Fetsund sentrum finnes det en rekke butikker, vinmonopol, apotek og treningssenter. Like ved jernbanestasjonen har du også den hyggelige puben Gulating, med blant shuffleboard og et bredt sortiment av øl. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Lillestrøm sentrum, Strømmen Storsenter og Lørenskog godt innen rekkevidde.

  Nærmeste bussholdeplass ligger få minutter gange fra boligen. Fra Fetsund er det gode pendlermuligheter med tog, og toget tar deg til Oslo S på ca. 20 min. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Fetsund, 17 min til Lillestrøm sentrum, 20 min til Strømmen Storsenter, 35 min til Oslo S og 40 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Dalen barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Østersund ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
 • Boligområde bestående av tomter, eneboliger, tomannsboliger og småhus. Området er under utvikling.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Sammen skal vi sikre trygge visninger og ivareta smittevern. Derfor inviterer vi nå kun til individuelle visninger etter gitte forhåndsregler. Kontakt megler i god tid før visning for avtale om tidspunkt, så finner vi gode løsninger. Husk å lese salgsoppgaven før visning, da denne ikke lenger deles ut i papirform pga. smitterisiko.
 • Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Tak
  Takstein

  Beslag/takrenner
  Beslag: Sort
  Takrenner: Takrenne 125 mm 4,0m sort Plannja pl 01

  Utvendig kledning
  Liggende kledning 1: Kledning d-fals 60 gr gran 19x148 kl.1 grunnet 3-sidig, 1 strøk mørk
  Hjørnekasser: Ja, samme farge som tilknyttet vegg

  Raftekasse/gesims
  Raftekasse/gesims: Samme farge som kledning på tilknyttet vegg

  Søyler
  Søyler: Leveres i samme farge som stående kledning

  Ytterdør/boddør
  Ytterdør: Ytterdør Harmoni Funkis 99/209 med klart glass, farge hvit
  Boddør: Ytterdør p-100 100x210 hvit med sylinder Clever-line, farge hvit

  Vinduer/balkongdører
  Vinduer: Natre vindu. Leveres ihht. vindusskjema (farge Hvit NCS S-0502-Y)
  Balkongdør: Natre balkongdør. Leveres ihht. vindusskjema (farge Hvit NCS S-0502-Y)

  Omramming
  Vinduer og dører: Samme farge som kledning på tilknyttet vegg med vannbrett oppe og nede. Farge vannbrett som vegg

  Terrasse/rekkverk
  Balkong: Cu imp. 28x120 (tett)
  Rekkverk balkong: Cu imp.

  Utv. bod
  Leveres isolert tak og vegg.
  Innv. vegg kledning: OSB
  Innv. tak kledning: OSB
  Gulv: Betong

  Carport
  Innv. tak kledning: Rett hvit panel
  Gulv: Singlet dekke
 • 1.etg: 58 kvm Bra
  2.etg: 67 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etasje: Entré, 3 soverom, bad/wc/vaskerom og tv-stue.
  2. etasje: Stue/kjøkken, soverom og bad/wc.
 • Det vil bli lagt inn fiber frem til husvegg. Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Det blir balansert ventilasjon, type Flexit eller fra tilsvarende anerkjent leverandør, prosjektert og dimensjonert for boligen. Boligen blir oppvarmet med peisovn i stue og elektrisitet for øvrig.
 • Tilvalg er ikke mulig.
 • Det blir mulighet for å sette sitt personlige preg på tomten rundt huset, og det etableres en terrasse med utgang fra stuen. Terrassen blir dels overbygd og vil strekke seg i vinkel rundt to av husveggene, noe som vil gjøre det enkelt å følge solen gjennom dagen. Det blir montert tett rekkverk i impregnerte materialer.

  Tomten vil bli opparbeidet med stedlige masser.
 • Boligen får parkeringsmuligheter på tomt og det blir parkering for øvrig etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig vei, vann og avløp.
 • Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.
 • Stipulert til ca kr. 16 000,- pr år. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Eiendomsskatt
  Boligen er fritatt eiendomsskatt det året boligen er tillatt tatt i bruk, samt påfølgende kalenderår.

  Eiendomsskatten vil utgjøre 2 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig. Boligen er fritatt eiendomsskatt de to første årene etter ferdigattest.
 • Kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm, forsikring, tele/data.
 • Ferdigattest evt midlertidig brukstillatelse skal foreligge ved overtakelse.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 453 Bnr. 42 i Lillestrøm kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Det tas forbehold om at igangsettingstillatelse (bygningsarbeider) er gitt innen 3 uker etter kontraktssignering. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper skriftlig når grunnlaget for forbeholdene er falt bort, samt dato for bortfallet. Dersom selger gjør forbeholdene, bortfaller kjøpekontrakten som er inngått mellom partene. Beløp som kjøper har innbetalt med tillegg av eventuelt opptjente renter utbetales til kjøper. Selger står fritt til på et hvilket som helst tidspunkt velge å frafalle forbeholdene selv om forutsetningene/ forbeholdene ikke er oppfylt.

  På grunn av smittefare og smitteverntiltak iverksatt i forbindelse med corona-pandemien i mars 2020 er igangsetting/fremdrift/ferdigstilling av prosjektet usikker. Utbygger/selger tar derfor forbehold om endring av alle tidspunkter for igangsetting/fremdrift/ferdigstilling/overtakelse i salgsprospekt, kjøpekontrakt og annen salgsdokumentasjon inntil smittefaren, smitteverntiltakene og virkningene av disse er avklart for utbygger/selger.

  Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for seksjonen som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2).
  Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37.
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.
  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
  Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

  Straks etter avtaleinngåelse skal selger stille garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen, jf. buofl. § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting er det tilstrekkelig at selger stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Selger skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.
  Dersom selger ikke oppfyller plikten til straks å stille garanti har kjøper rett til å holde tilbake alt vederlag frem til det er dokumentert at garantien foreligger.

  Garantien skal gjelde fra tidspunkt for avtaleinngåelse og i fem år etter overtakelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % etter overtakelse.

  Garantien gjelder som sikkerhet både for selve boligen, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, herunder ferdigstillelsen av disse.
  Dersom det er avtalt at det skal innbetales forskudd ved avtaleinngåelse må selger i tillegg stille garanti etter buofl. § 47 for å få instruksjonsrett over midlene. Dersom selger velger å ikke stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglerforetakets klientkonto inntil skjøtet er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt, og selger etter at garanti er stilt
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast pris pålydende kr. 30 000,- eks.mva. for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilrettelegging/ oppgjørshonorar kr. 5 000,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr. 30 000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt av selger til oppdragsansvarlig, samt opplysninger innhentet fra kommunen. Opplysningene er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Øyvind Ransberg
Camilla Haugerudbråten

Megler

Camilla Haugerudbråten

93 02 28 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger