aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Øståsen 8

Gan Øståsen 8

Ny, innholdsrik familiebolig. 4 soverom og 2 bad! Stor hjørneterrasse og flott utsikt. Energimerket GUL B!

 • BRA 125 m²
 • 4 soverom
 • OMKOSTNINGER57 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 047 392
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM4
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT809 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 5 990 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  41 250,- (Dokumentavgift)
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  --------------------------------------------------------
  57 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 047 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Øståsen 8 er en ny, ubebodd familiebolig med moderne standard fra 2022. Boligen ligger plassert i barnevennlige omgivelser med marka tett på, og med flott utsikt mot Øyeren og naturen rundt. Tomten er på 809 kvm, og klar til opparbeiding av hage. I tillegg kan sommerdager allerede nytes på en markterrasse ved inngangspartiet og en stor, delvis overbygd hjørneterrasse utenfor stuen i andre etasje. Bilen kan parkeres i carport eller på gårdsplassen.

Boligen har et harmonisk, tidsmessig farge- og materialvalg og en innholdsrik planløsning på to etasjer. Boligens hjerte er en stor stue og et lekkert kjøkken i åpen løsning - et nydelig allrom med integrerte hvitevarer, store vindusflater og peisovn. Videre er det en ekstra stue med varmepumpe, to delikate, flissatte bad og hele fire gode soverom.

Lave omkostninger ved kjøp av ny bolig! Dessuten tilbyr enkelte banker grønt byggelån med gunstigere lånebetingelser. Denne boligen tilfredsstiller kravene for et slikt lån ettersom den er energimerket med GUL B.

Planløsning:
1. etasje: Entré, 3 soverom, bad/wc og tv-stue.
2. etasje: Stue/kjøkken, soverom og bad/wc.

Annet: Utvendig bod.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5-års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Lave omkostninger ved kjøp.

Øståsen 8, Viken

 • Kort fortalt
  - Ny, ubebodd enebolig fra 2022.
  - Grovplanert tomt på 809 kvm.
  - Parkering i og utenfor carport.
  - Markterrasse ved inngangen.
  - Stor hjørneterrasse i 2. etasje.
  - Terrassen er delvis overbygget.
  - Flott utsikt mot vakker natur.
  - Romslig entré med flislagt gulv.
  - Stue og kjøkken i luftig løsning.
  - Store vinduer helt ned til gulvet.
  - Nydelig stue med peisovn.
  - Lekkert, hvitfarget Kvik-kjøkken.
  - Samtlige hvitevarer er integrert.
  - Tv-stue med varmepumpe.
  - To delikate, flislagte baderom.
  - Ett baderom med badekar.
  - Vaskemaskinopplegg på ett bad.
  - Fire soverom med skapplass.
  - Utvendig, isolert sportsbod.
  - Balansert ventilasjonsanlegg.
  - Lave omkostninger!
  - Energiklasse GUL B

  Entré
  Carport og inngangsparti ligger under samme tak, en super løsning som gjør at man kan gå tørrskodd til og fra bilen på dager med dårlig vær. Ved inngangsdøren er det også adkomst til en romslig, isolert sportsbod. Begge dørene er hvitmalt og hoveddøren har glassfelt.

  Allerede i entreen får man et godt førsteinntrykk av denne flotte, familievennlige boligen. Entreen har malte vegger i en mørk gråfarge og lettstelte, grå gulvfliser med gulvvarme. På den ene langsiden av rommet er det dør inn til badet og på den andre langsiden er det god plass til det man måtte ønske av garderobemøblement som garderobeskap, kommode eller lignende.

  Entreen ligger åpen mot gangen innenfor som har tett trapp opp til andre etasje. Trappen er hvitmalt og har eiketrinn. Gangen for øvrig har samme veggfarge som entreen, mens det flislagte gulvet er erstattet med enstavs eikeparkett.

  Kjøkken
  Boligens hjerte og sosiale samlingspunkt er kjøkken og stue i en åpen og særdeles luftig løsning. Til tross for den åpne løsningen ligger likevel kjøkkenet noe tilbaketrukket fra stuen. Innredningen er fra kvalitetsleverandøren Kvik og har en moderne eleganse med rette linjer.

  Skuffer og skap har hvite, glatte fronter med grepskant, og langs sorte benkeplater i laminat er det god arbeidsflyt. Nedfelt i benkeplaten er det oppvaskkum av kompositt og koketopp. En stekeovn er innebygget i kjøkkenbenken, mens oppvaskmaskin og kjøleskap er helintegrert. Over vasken er det et smalt vindu med utsikt mot naturen og ved koketoppen er det ventilator med komfyrvakt.

  Stue
  Stuen og kjøkkenet utgjør tilsammen et herlig areal på hele 44,4 kvm. På gulvet er det lagt enstavs eikeparkett og veggene er malt i en lun, mørkegrå farge. Vinduer ned til gulvet på to sider ivaretar dagslyset på mesterlig vis og gir samtidig god kontakt med naturen og den store, deilige terrassen utenfor.

  I tillegg er det mer dagslys via et vindu i trappeløpet og en dobbel dør som kan åpnes mot terrassen. Midt i rommet er det en peisovn med stort flammebilde og det er ellers god plass til sofagruppe, spisebord og annet møblement.

  Stue 2
  I tillegg til den lekre stuen i andre etasje har boligen også en mindre stue i første etasje. Stuen gir flere bruksmuligheter og kan lett ominnredes i takt med familiens behov. Stuen har lik standard som hovedstuen, med enstavs eikeparkett på gulvet og glatte vegger malt i en varm gråfarge. To smale, høytsittende vinduer tilfører dagslys uten innsyn og en varmepumpe sørger for jevn temperatur gjennom hele året.

  Bad/wc/vaskerom
  Av våtrom har boligen to delikate bad, ett på hvert plan. Begge badene har et stilrent uttrykk med hvite, avlange veggfliser og grå, kvadratiske gulvfliser i to størrelser. Hver av rommene har også vegghengt toalett, behagelig gulvvarme og baderomsmøblement i hvit, høyglanset utførelse.

  På badet i andre etasje består baderomsmøblementet av vegghengt seksjon med fire skuffer, heldekkende dobbelservant og speil med integrert belysning. Baderomsmøblementet på badet i første etasje er i samme stil, dog noe mindre, med to skuffer og enkelservant.

  Badet i første etasje har videre dusjhjørne med rette, innfellbare glassdører og dusjgarnityr montert på vegg, samt opplegg for vaskemaskin. På badet i andre etasje er dusjhjørnet erstattet med et badekar, slik at små og store familiemedlemmer kan kose seg med skum, plask og søl, eller deilig avslapping med duftlys og noe godt i glasset.

  Soverom og garderobe
  Boligen har fire innbydende soverom; tre i første etasje og ett i andre etasje. Hver av rommene har fine vindusløsninger, enstavs eikeparkett og malte vegger i en dyp, avslappende blåfarge. Alle rommene har også god plass til senger og tilhørende soveromsmøblement.

  Av oppbevaringsplass er det mulighet for garderobeskap på soverommene og i entreen, og for lagring har boligen en integrert, isolert sportsbod. Sportsboden er på 6,3 kvm og har utvendig adkomst fra inngangspartiet.
 • Eiendommen ligger tett på marka, i et landlig område i Fjellsrudåsen, i Gan i Lillestrøm kommune. Lillestrøm er Norges niende største kommune og besto tidligere av Sørum, Fet og Skedsmo.

  Dalen er et aktivt idrettslag som tilbyr fotball, bordtennis, fitness og allidrett. Laget er en viktig samlingsplass i bygda og har forsamlingslokale, stadion og ballplass på Dalheim. Like ved ligger Dalen skole, svømmehall og flerbrukshall. I tillegg er det kort kjøreavstand til Heia skistadion, samt til Heiås Aktivitets- og besøksgård med blant annet hesteridning.

  Gansvika er en vik i Øyeren som ligger godt skjermet fra det meste av vær og vind. Området har en flott opparbeidet badeplass med barnevennlig, langgrunn sandstrand, rampe for bevegelseshemmede og toaletter. Det er også turstier, båtplasser, gjestebrygger, kiosk, restaurant/kro og pub, samt selskapslokaler beliggende i det originale sagbruket, bygget i 1882.

  Fetsund lenser er i dag fredet som landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et enestående kulturminne og et levende museum med verksteder for tradisjonelt håndverk, kafé og museumsbutikk. Fetsund lenser ligger i et vakkert naturområde ved innfallsporten til Nord-Europas største innlandsdelta og har både natur- og kultursti.

  Servicetilbud
  Nærmeste dagligvarebutikk er Joker Gan, som har post i butikk og søndagsåpent. I Fetsund sentrum finnes det en rekke butikker, vinmonopol, apotek og treningssenter. Like ved jernbanestasjonen har du også den hyggelige puben Gulating, med blant shuffleboard og et bredt sortiment av øl. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Lillestrøm sentrum, Strømmen Storsenter og Lørenskog godt innen rekkevidde.

  Nærmeste bussholdeplass ligger få minutter gange fra boligen. Fra Fetsund er det gode pendlermuligheter med tog, og toget tar deg til Oslo S på ca. 20 min. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Fetsund, 17 min til Lillestrøm sentrum, 20 min til Strømmen Storsenter, 35 min til Oslo S og 40 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Dalen barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Østersund ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
 • Boligområde bestående av tomter, eneboliger, tomannsboliger og småhus. Området er under utvikling.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Husk å lese salgsoppgaven før visning.
 • Leveranser er i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Tak
  Takstein

  Beslag/takrenner
  Beslag: Sort
  Takrenner: Takrenne 125 mm 4,0m sort Plannja pl 01

  Utvendig kledning
  Liggende kledning 1: Kledning d-fals 60 gr gran 19x148 kl.1 grunnet 3-sidig, 1 strøk mørk
  Hjørnekasser: Ja, samme farge som tilknyttet vegg

  Raftekasse/gesims
  Raftekasse/gesims: Samme farge som kledning på tilknyttet vegg

  Søyler
  Søyler: Impregnert limtre.

  Ytterdør/boddør
  Ytterdør: Ytterdør Harmoni 99/209 med klart glass, farge hvit
  Boddør: Ytterdør p-100 100x210 hvit med sylinder Clever-line, farge hvit

  Vinduer/balkongdører
  Vinduer: Natre vindu. Leveres ihht. vindusskjema (farge Hvit NCS S-0502-Y)
  Balkongdør: Natre balkongdør. Leveres ihht. vindusskjema (farge Hvit NCS S-0502-Y)

  Omramming
  Vinduer og dører: Samme farge som kledning på tilknyttet vegg med vannbrett oppe og nede. Farge vannbrett som vegg

  Terrasse/rekkverk
  Balkong: Cu imp. 28x120 (tett)
  Rekkverk balkong: Cu imp.

  Utv. bod
  Leveres isolert tak og vegg.
  Innv. vegg kledning: OSB
  Innv. tak kledning: OSB
  Gulv: Betong

  Carport
  Innv. tak kledning: Rett hvit panel
  Gulv: Singlet dekke
 • 1.etg: 58 kvm Bra
  2.etg: 67 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etasje: Entré, 3 soverom, bad/wc/vaskerom og tv-stue.
  2. etasje: Stue/kjøkken, soverom og bad/wc.
 • Det er lagt inn fiber frem til husvegg. Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen oppvarmes elektrisk med varmepumpe i stuen i første etasje, samt varmekabler på begge bad og i entré. I tillegg er det muligheter for vedfyring med peisovn i stuen i andre etasje. Peisovnen er av typen Sargas og er tilkoblet stålpipe. Sikringsskapet er utstyrt med jordfeilbrytere, og det er selvfølgelig balansert ventilasjon. Fiber er lagt helt frem til husveggen.

  Enkelte banker tilbyr grønt byggelån med gunstigere lånebetingelser. Denne boligen tilfredsstiller kravene for et slikt lån da den er energiklassifisert med GUL B.
 • Boligen ligger fint plassert i barnevennlige omgivelser med marka tett på, og med flott utsikt mot Øyeren og naturen rundt. Her kan man nyte familielivet med gode opplevelser i skogen, eller hjemme på egen tomt. Tomten er på 809 kvm, grovplanert med stedlige masser og med gode parkeringsmuligheter. Her kan man skape sin egen oase med plenareal, hekk og busker, eller vedlikeholdsvennlige steinbelagte areal om man heller ønsker det.

  Utendørs hygge kan likevel nytes fra dag én, med støpt markterrasse ved inngangspartiet i første etasje og en stor, delvis overbygget vinkelterrasse i andre etasje. Markterrassen kan flislegges om man vil, og terrassen i etasjen over danner et lunt overbygg. Ved inngangsdøren er det utelys og stikk, samt adkomst til en isolert sportsbod som gir lett tilgang til sykler, leker, hageredskap og annet.

  Den flotte vinkelterrasse i andre etasje har utgang fra stuen. Hjørneplasseringen gir god utsikt mot vann og vakker natur, og skaper fine soner til soling, avslapping, grilling og sosiale sammenkomster. Terrassen har videre stemningsfullt utelys på to sider, utestikk til terrassevarmer og rekkverk med liggende spiler.
 • Det er gode parkeringsmuligheter på gårdsplass eller i carport. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig vei og avløp.
  Privat vann fra Dalen Vannverk. Det vil påløpe tilknytningskostnader til Dalen Vannverk på ca kr 25.000,-.
 • Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.
 • Stipulert til ca kr. 16 000,- pr år. De kommunale avgiftene omfatter avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Dalen Vannverk vil fakturer for det priuvate vannet.

  Eiendomsskatt
  Boligen er fritatt eiendomsskatt det året boligen er tillatt tatt i bruk, samt påfølgende kalenderår.

  Eiendomsskatten vil utgjøre 2 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig. Boligen er fritatt eiendomsskatt de to første årene etter ferdigattest.
 • Kommunale avgifter, Dalen Vannverk, eiendomsskatt, strøm, forsikring, tele/data.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 453 Bnr. 42 i Lillestrøm kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2).

  Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 22.06.22. Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 5 % i fem år etter overtakelse.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37.
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.
  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
  Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast pris pålydende kr. 30 000,- eks.mva. for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilrettelegging/ oppgjørshonorar kr. 5 000,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr. 30 000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Briskebyen eiendomsutvikling as
Camilla Haugerudbråten

Megler

Camilla Haugerudbråten

93 02 28 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger