aktiv-eiendomsmegling

Bjørkelangen Einerhaugveien 3A

Helt ny, moderne og tiltalende enebolig i rekke - Påkostet standard - Carport og hage - Sentral beliggenhet!

 • 4 490 000
 • BRA 121 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING4 490 000
 • OMKOSTNINGER33 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 523 642
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 84.4 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT330 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 4 490 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  17 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 700 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  --------------------------------------------------------
  33 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 523 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje: Entré/gang/trapperom, teknisk rom, bad/wc og 3 soverom.
2. etasje: Stue/kjøkken, wc-rom og bod.
Annet: Utvendig sportsbod.

Einerhaugveien 3A, Viken

 • Kort fortalt
  - Bilen parkeres i carport, i tilknytning til overbygget inngang
  - Flott og stor terrasse med utgang fra stue/kjøkken i 2. etasje.
  - Singlet og klargjorte uteområder.
  - Entré med plass til garderobeskap.
  - Stue, spisestue og kjøkken i fint allrom.
  - Påkostet kjøkken med kjøkkeninnredning fra Kvik med høy standard.
  - Vedovn sentralt plassert i allrommet.
  - Bad i første etasje, wc-rom i andre etasje.
  - Fuktføler på badet.
  - Teknisk rom i tilknytning til entréen.
  - Tre soverom.
  - Lagringsplass i utebod ved inngang.
  - Balansert ventilasjon.

  Entre
  I første etasje finner du et trivelig inngangsparti med store fliser på gulvet med varmekabler. I samme etasje finnes også et romslig bad, tre lune soverom og et teknisk rom/bod.

  Kjøkken
  Kjøkkenet er helt klart boligens naturlige midtpunkt - et påkostet, stilrent og moderne kjøkken med en flott kjøkkenøy, i åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredningen har glatte, mørke fronter med detaljer i messing. Kjøkkenet har mørk benkeplate med oppvaskum, garnityr i messing, vinskap og integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandør.

  Stue
  I andre etasje finner du stuen som sammen med det moderne kjøkkenet skaper et stort allrom hvor hele familien kan være samlet. Stuen har hvitmalte vegger, foruten én vegg med spiler, og ellers har rommet enstavs laminatgulv og store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. Fra allrommet har du også utgang til en terrasse på hele 36 kvm.

  Bad/wc/vaskerom
  Boligen har et delikat bad i første etasje med store grå fliser på vegger og gulv, varmekabler og downlights. Den stilrene innredningen har glatt, hvit front, heldekkende servant og speil med belysning. Badet har ellers toalett, dusjhjørne med innfellbare dører i herdet glass og opplegg for vaskemaskin.

  Toalettrom
  I andre etasje ligger et praktisk separat toalettrom med adkomst fra stuen. Toalettrommet har fliser på gulv, malte veggflater og veggmontert toalett. Innredningen består av et hvitt servantskap med heldekkende servant og speil med belysning.

  Soverom
  Boligen har tre pene soverom, alle tre ligger i første etasje.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Boligen ligger i et sentrumsnært område på Bjørkelangen. Innen gangavstand kan du velge mellom flere dagligvareforretninger, kafeer, restauranter, vinmonopol, klesbutikker, sportsbutikk, interiørbutikker, frisører, apotek, legesenter m.m.

  Et sted som vokser:
  Bjørkelangen er et sted i stadig utvikling og nye tilbud vokser frem i raskt tempo. Både store og små bør kunne finne noe interessant og spennende å fylle fritiden med på Bjørkelangen: Alpinbakke, hoppbakker, bibliotek, idrettshall, svømmebasseng, friidrettsanlegg, lysløype, fritidsklubb og golfbane (Aurskog). Liker du å reise ligger Gardermoen ca. 50 minutter unna.

  Med naturen som nabo:
  Fra boligen vil du hele året ha kort vei til et fantastisk turterreng. Foretrekker du å komme deg frem til fots, på ski eller med sykkel, så byr nærområdet på en spennende natur med kilometer lange stier og mange idylliske vann.

  Trygghet for barn og ungdom:
  Barn og ungdom kan oppleve trygghet og trivsel i et godt oppvekstmiljø med sunne aktivitetstilbud og skoler som satser. Bjørkelangen har skoler i alle trinn, alle innen gangavstand. Nye Bjørkelangen Skole (1-10 trinn) sto ferdig i 2018 og er en moderne og attraktiv skole. Bjørkelangen har to videregående skoler med et bredt utvalg av linjer.

  Kort vei til storbyen:
  Er du avhengig av nærhet til steder som Oslo og Lillestrøm kommer du deg raskt frem med bil eller buss. Med bil bruker du ca. 35 minutter til Lillestrøm og ca. 45 minutter til Oslo.

  Offentlig kommunikasjon:
  Bjørkelangen har et godt kollektivtilbud via buss, hvorav nærmeste holdeplass ligger ca. 300 meter fra boligene. Det er togstasjon i Fetsund og på Blaker.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Enebolig i rekke oppført på støpt plate på mark, med stående trekledning som ytre kledning på boligen. Pulttak tekket med papp. Enkel carport tilknyttet boligen på ca 18 m².

  Det vises til leveransebeskrivelsen som er vedlegg i salgsoppgaven for mer utfyllende beskrivelse av boligen.

  Overflater:
  Gang/Teknisk rom: Fliser på gulv og malt gips på vegger og tak.

  Bad/wc: Fliser på gulv og vegg. Malt gipstak.

  3 soverom, Stue/spisestue/kjøkken og bod 2.etg: Enstavs laminatgulv, malte gipsvegger og tak.

  Utebod: Støpt gulv og uisolerte vegger.

  Dører:
  Dører innvendig leveres som standard hvitmalt glatt dør.
  Inngangsdør i husets fargekode (blå, gul eller rød) - med vindu.

  Vinduer:
  Vinduer med dobbelt glass, med mørk grå omramming.
  Ett av vinduene i 2. etg i husets fargekode (for 3A: blå)

  Generelt:
  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.
 • Arealer:
  BRA: 121 kvm.
  P-rom: 84,4 kvm.
  S-rom: 13,1 kvm.

  Carport med overbygd inngangsparti: 26,1 kvm.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etg: Entre, bad, og 3 soverom.
  2.etg: Stue/kjøkken og wc.

  Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal, dvs at avvik ved ferdigstillelse kan forekomme. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor boligens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Carporten er klargjort for installering av lader til elbil.

  Boligene har gjennomgående lavtbyggende stikkontakter

  Boligene har balansert ventilasjon.

  Bolig 3A er bygget med tilvalg på Kvik-kjøkkenet, med kjøkkenøy og andre overflatefarger enn standard-kjøkkenet. Bolig 3A har også totalt 10 spottere og en vedovn som ikke er inkludert i standardleveransen. Disse tilvalgene er beregnet til ca kr. 120.000,-.

  Det legges bredbånd/TV frem til bygget og frem til TV-uttak. Kjøperen må selv registrere bruker hos leverandøren VEV Romerike og betale tilknytningskostnad etter deres satser.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, samt varmekabler i gulv på bad i første etasje og i entréen. Boligen har også vedovn.
 • Tomtens grunnareal: 1993 kvm. Området rundt byggene blir singlet, samt klargjort for matjord og tilsådd plen.

  Estimerte uteareal:
  3A (blå): 330 kvm

  Fellesområde med søppelskur og postkasser: 270 kvm.

  Det gjøres oppmerksom om at det kan forekomme avvik ved oppgitte arealer.
  Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.
 • Det er parkering i en carport på ca. 18 m². Carporten er klargjort for installering av lader til elbil. For hver enhet følger også med en biloppstillingsplass i tilknytning til boligen.
 • Boligen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
 • Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.
 • Kommunale avgifter og eiendomsskatt faktureres direkte fra kommunen. Ettersom boligene er nye er ikke beløpet fastsatt enda.

  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
 • Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, eiendomsskatt m.m

  Det gjøres oppmerksom på at det er eiendomsskatt i Aurskog-Høland kommune. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Det foreligger ferdigattest.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 75 Bnr. 500 Snr. 1 i Aurskog-Høland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt et vederlag på kr. 30 000 og oppgjør kr. 10 000 for hvert enkelt salg. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er eks. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Sandahl Eiendom AS Sandby

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev