aktiv-eiendomsmegling
Boligen vil bygges etter Fasec-standard - en solid, energivennlig og tilnærmet vedlikeholdsfri byggemetode.

Moderne, prosjekterte eneboliger med alt på en flate, integrert garasje, hage og stor terrasse. Mulighet for hybel.

 • 5 490 000
 • BRA 140 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING5 490 000
 • OMKOSTNINGER16 342
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 506 342
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM2
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT973 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 5 490 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  15 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 600 000,-))
  --------------------------------------------------------
  16 342,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 506 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Høyt og fritt, rett utenfor Løken sentrum og like ovenfor Høland stadion, skal det bygges en moderne og lettstelt enebolig i funkisstil med integrert garasje og stor markterrasse. Boligen skal bygges etter Fasec standard - en solid, energivennlig og tilnærmet vedlikeholdsfri byggemetode. Planløsningen er god og det blir mulighet for hybel, noe som gir god fleksibilitet med tanke på bruk underveis i livets forskjellige faser.

Boligen vil bli på ett plan og fra garasjen blir det gangdør ut til boligens overbygde inngangsparti. På innsiden er det en entré med gulvvarme og plass til garderobeløsninger. Entreen blir direkte tilknyttet gjestetoalett og innenfor der blir det vaskerom. Videre innover får boligen en tiltalende stue i delvis åpen kjøkkenløsning - husets hjerte og naturlige samlingspunkt. Her blir det takhøyde på nær 3 meter, vinduer fra gulv til tak og store skyvedører ut til terrassen.

Stuen får god plass til sofaløsning og på kjøkkenet blir det en moderne, rikholdig innredning og mulighet for et større spisebord. Mellom rommene blir det en gjennomgående peis. Fra stuedelen blir det inngang til hovedsoverommet som er tilknyttet et bad. Badet har også har utgang til terrassen. Fra kjøkkenet er det adkomst en ekstra stue, soverom og bad. Disse rommene utgjør den potensielle hybelen. Stuen kan innredes med hybelkjøkken og har utgang til terrassen som også blir hybelens inngangsparti.

Bildene i annonsen er fra et tilsvarende hus som er bygget i samme område. Eier av denne boligen har gjort egne tilvalg når det gjelder leveranser og farger. Farger og interiør vil derfor avvvike i all hovedsak i alle rom fra boligen som skal bygges nå. Det vil også være mulig å gjøre egne tilvalg for kjøper av boligen som nå skal oppføres dersom det på bestillingstidspunktet lar seg gjøre mht. tidsfrister og status i byggeprosjektet.

Kontakt megler for fremvisning av materialer og farger som vil bli nyttet i boligen som nå annonseres samt for avklaring om egne tilvalg lar seg gjennomføre.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Planløsning
1. etasje: Entré, stue, kjøkken, 2 bad, wc, vaskerom, 2 soverom og ekstrastue.

Kort fortalt
- Prosjektert enebolig i funkisstil.
- Godt lysinnslipp og god takhøyde.
- Fleksibel løsning med mulighet for hybel.
- Parkering i garasje og romslig gårdsplass.
- Stor solrik markterrasse rundt hele boligen.
- Hage klar for videre beplantning.
- Entré med fliser og gulvvarme.
- Stue og kjøkken i delvis åpen løsning.
- Moderne kjøkken med mye plass.
- Gjennomgående peis mellom kjøkken og stue.
- To delikate bad med moderne fliser.
- Gjestetoalett og separat vaskerom.
- To soverom med avsatt garderobeplass.
- Avsatt plass til bod innerst i garasje.
- Energivennlig med Fasec energisystem.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
Praktisk overbygd inngangsparti med platting.

Skattumbakken 11, Viken

 • Entré
  Fra garasjen blir det gangdør ut til boligens overbygde inngangsparti, slik at man kan gå tørrskodd fra bilen og inn. På innsiden av en ytterdør med glassfelt får boligen en entré med direkte tilknytning til gjestetoalett. Det er avsatt plass til garderobeløsning og på gulvet blir det moderne fliser og lun gulvvarme.

  I likhet med entreen vil hele boligen få hvitmalte vegger og tidsriktige hvite ettrams dører med hvite karmer. Lister rundt vinduer og i tak er standard Fasec, i hvit utførelse.

  Stue og kjøkken
  Husets hjerte og sosiale familierom vil bli en tiltalende stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Det vil bli god plass til sofaløsning i stuen og rom for et større spisebord på kjøkkenet. Skråhimling med en takhøyde på ca. 2,40 m til 2,80 m vil skape en luftig romfølelse og dette vil ytterligere forsterkes med store vinduer fra gulv til tak. Vinduene sørger for fint utsyn og skyvedører bidrar til en flytende overgang til terrassen utenfor.

  Prikken over i'en blir en gjennomgående peis strategisk plassert mellom stue og kjøkken, slik at den kan sees fra begge rom. Med hvitlasert eikeparkett og lysmalte vegger har rommene et stilrent utgangspunkt der du kan tilføre farger på tekstiler og møbler.

  Kjøkkenet innbyr til hyggelige stunder og gode måltider. Selve kjøkkeninnredningen får et lekkert og moderne design med god benke- og skapplass. Det blir opplegg for oppvaskmaskin, samt komfyrvakt og ventilator koblet direkte ut i det fri ved kokeplass.

  Ekstra stue eller hybel
  Fra kjøkkenet vil det bli inngang til en ekstra stue som gir flere innredningsmuligheter og økt fleksibilitet i hverdagen. Veggene blir hvitmalt og på gulvet blir det lagt enstavs parkett i hvitpigmentert eik. Flere vinduer gjør at rommet får godt lysinnslipp og det blir utgang til terrassen.

  Med mulighet for kjøkkenkrok og skyvedører inn til bad og soverom, kan dette bli et perfekt sted for ungdommen eller hybel. Utgangen til terrassen blir da hybelens inngangsparti.

  Bad/wc/vaskerom
  Det vil bli to delikate bad, separat vaskerom og et gjestetoalett i boligen. Det ene badet har adkomst fra ekstrastuen og det andre badet har adkomst fra hovedsoverommet. Badet ved hovedsoverommet får direkte utgang til terrassen. Hver av badene får moderne fliser på vegger og gulv, behagelig gulvvarme og vegghengt toalett. På veggene vil flisstørrelsen være 30 x 60 cm og på gulvet 30 x 30 cm.

  Dusjsonen markeres med fliser på 10 x 10 cm. Dusjhjørnet vil også få dusjgarnityr montert på vegg og svingbare glassdører som gir ekstra plass i rommet. Baderomsinnredningen blir i bredde 120 cm på hovedbadet og 90 cm på det minste badet. Hver av innredningene får skuffer, speil, lys, og servant med ettgreps blandebatteri.

  Badet i forbindelse med ekstrastuen vil få opplegg for vaskemaskin.

  Vaskerom
  Vaskerommet blir praktisk plassert innenfor gjestetoalettet som vil ligge i forbindelse med entreen. Rommet får gulvbelegg med gulvvarme og lysmalte vegger. Av innredning blir det utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

  Soverom og garderobe
  Boligen vil få to gode soverom med fin intern beliggenhet. Hovedsoverommet vil få skyvedør inn til badet og det andre soverommet ligger tilknyttet ekstrastuen. Begge soverommene får det samme, stilrene uttrykket som øvrige rom; hvitmalte veggflater og enstavs parkettgulv i hvitpigmentert eik. Det blir avsatt plass til garderobeløsninger både på soverommene og i entré. Lagringsplass blir det i avsatt plass til bod i bakkant av garasjen.
 • Skattumbakken ligger rett ved et etablert boligområde ovenfor Høland Stadion, meget sentralt på Løken i Aurskog-Høland kommune.

  Det er gangavstand til sentrum med butikker, kafe, bank, apotek, bensinstasjon, barnehage, skole med mer. Beliggenheten gir også tilgang til store skogsområder og en rekke innsjøer og dammer, så her er det gode muligheter for både jakt og fiske. Sommerstid er det blant annet fint å dra på badetur til Damtjern med badestrand, badebrygge og fiskebrygge. Vinterstid er det oppkjørte skiløyper (og lysløype) i nærområdet.

  Høland Stadion tilbyr flerbrukshall, et lite og godt utstyrt treningssenter, fritidsklubb, aktivitetsrom og spinningsal samt aktivitetspark. I hallen er det et en kafe som utgjør en naturlig møteplass i hverdagen for alle som bruker hallen samt for øvrige gjester som ønsker en kaffekopp og en hyggelig prat. Det er også to naturgress- og én kunstgressbane, lysløype, BMX-bane og gode muligheter for rulleski. Det er svømmebasseng i tilknytning til skolen. På Aurskog finner du golfanlegg, og på snørike vintre er den lille alpinbakken ved Bjørkelangen åpen. På Bjørkelangen finnes også det nye svømmeanlegget Bjørkebadet.

  Ved Eidsverket på Bjørkelangen er det bygget et stort hestesportsenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. Det er også mulighet for stallplasser og leie av ridehus på Løken. Kommunen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark ca. 2 km utenfor sentrum av Bjørkelangen.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 og Kiwi. Sistnevnte ligger på Løken senter, hvor du også finner apotek og bank samt øvrige butikker. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Bjørkelangen og Bliksrud næringsområde en rekke kjedebutikker og fint utvalg. Det er også kort vei til Rømskog, Hemnes og Mysen samt til Strømmen og Lillestrøm.

  Kommunen har flere kor, teatergrupper og aktive pensjonistforeninger. Løken Pensjonistforening og Hølandstreffen holder til på Løken og har som mål å tilby sosialt samvær, kulturelle opplevelser og stimulerende aktiviterer. På Fosser finnes Smia som er en lokal kulturarena med blant annet hyggelige forestillinger og en liten kafe.

  Området har offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste bussholdeplass er Haugentoppen som ligger ca. 300 meter fra eiendommen. Ved å benytte bil tar det ca. 19 min Bjørkelangen, 26 min til Aursmoen, 30 min til Fetsund, 37 min til Lillestrøm og 60 min til Oslo Lufthavn.

  Fra eiendommen er det trygg gangavstand til Løken barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Bråte ungdomsskole. Det er to barnehager på Løken og en på Momoen. Løken barnehage er nyoppført og ble tatt i bruk i 2020. Aurskog-Høland har to videregående skoler, og begge ligger på Bjørkelangen.
 • Området består av eneboliger, småhus og leiligheter samt idrettsanlegget Høland Stadion.
 • Boligen blir oppført med Fasec fasadesystem - en nyere, solid, energivennlig og nærmest vedlikeholdsvennlig byggemetode. Yttervegger leveres med Fasec MUD puss med farget toppstrøk, og det blir hvite, fabrikkmalte vinduer. Vinduene leveres med mekanisme for låsing i luftestilling.
 • 1.et: 140 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Eneboligen vil få Fasec energisystem som innbefatter NIBE varmepumpe, varmtvannsbereder og vannbåren varme som gir en spareeffekt på 3 KwH. Det vil bli gulvvarme på begge bad, vaskerom og i entré. I tillegg monteres det en gjennomgående peis mellom kjøkken og stue. Sikringsskapet leveres med automatsikringer og jordfeilbryter, og alle kontaktpunkter blir jordet.

  Antall elektriske punkter i boligen blir i henhold til normal standard og NEK 400. Videre leveres boligen med trådløs ringeklokke og tv-kontakt (kjøper må selv tegne abonnement) i begge stuene. Flere kontakter kan bestilles gjennom tilvalg. Lekkasjestopper på vanninntaket og frostfri utekran monteres også.
 • Boligene leveres med balansert ventilasjonsanlegg.
 • Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, kan det være mulighet for dette gjennom tilvalg av gulv, farger, innredning, hvitevarer med mer. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

  Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og avtalen skal redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperen kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer kjøpesummen med mer enn 15 %.
 • Boligen blir liggende høyt og fritt med et fantastisk og langstrakt utsyn. Tomtene er svært solrike og har et areal på ca. 900 kvm. Tomten grovplaneres og gjøres klar for videre opparbeiding, så her står man fritt til å skape et uteareal etter eget ønske og personlige stil. Gårdsplass og gangarealer blir singlet.

  Sommerdager kan ellers tilbringes på en stor markterrasse som vil gå rundt hele boligen. Terrassen blir isolert med Fasecdekke i brettskurt betong og har utgang fra både kjøkken, hovedbad og ekstrastue/hybel.

  Tomtestørrelser:
  Gnr. 34 bnr. 196: 973 kvm.

  Eventuell bygging også på denne tomten:
  Gnr. 34 bnr. 199: 1.034 kvm.

  Det kan være mulig også å bygge på bnr. 199, men dette må avklares nærmere med selger. Kontakt megler for mer informasjon.
 • Det blir parkering i og utenfor integrert garasje. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig vann og avløp. Privat vei. Det må påregnes kostnader til drift og vedlikehold av denne sammen med øvrige naboer.
 • Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017/18. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).
 • Strøm, oppvarming, forsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, nett/tv osv.
 • Det skal foreligge ferdigattest før overtakelse av ny eier. Dersom ferdigattest ikke kan utstedes som følge av årstid eller andre årsaker, skal det foreligge midlertidig brukstillatelse.
 • Deler av boligen kan leies ut, forutsatt at det er en del av boligens godkjente hoveddel med rom godkjent for varig opphold og at den utleide delen ikke er adskilt som en selvstendig boenhet.

  Boligen har en boenhet og er tilrettelagt for hybelløsning. Det er således ingen adskilt og separat utleiedel. Hybel har ikke egen strømmåler eller vannmåler.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Området er regulert til boligformål.
 • Gnr. 34 Bnr. 196 og Gnr. 34 Bnr. 196 og Gnr. 34 Bnr. 199 i Aurskog-Høland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende i følge betalingsplan. Beløpet innbetales meglers klientkonto ved kontraktsinngåelse og er avtalt å være forskudd i samsvar med bustadoppføringslovens § 47 (2) under forutsetning av at selger stiller garanti for beløpet etter bustadoppføringsloven § 47 (3). Forskuddet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Når selger har stillet lovpålagt sikkerhet for beløpet vil selger få instruksjonsrett over beløpet på meglers klientkonto. Opptjente renter tilfaller etter dette selger. Betalingsforpliktelsen inntrer uansett ikke før tilfredsstillende garanti er stilt.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Etter inngått kjøpekontrakt er byggetiden anslått til ca 15 måneder.
 • Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel. Igangsettelse av prosjektet forutsetter byggetillatelse og offentlige godkjenninger. Dersom dette ikke oppnås står utbygger fritt til å annullere inngåtte kontrakter innen avtalt frist. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette prospektet er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/prospekt.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

  Entreprenøren skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det tilstrekkelig at entreprenøren stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder ved forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Entreprenøren skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

  Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

  Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse.

  Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

  Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt timebasert vederlag tilsvarende kr. pr. time for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. , markedsføringspakke kr. , oppgjørshonorar kr. og visninger kr. ,- Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. ,- . Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. ,-. Utleggene omfatter...Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på et rimelig vederlag stort kr. pr. time for utført arbeid. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt av selger til oppdragsansvarlig, samt opplysninger innhentet fra kommunen. Opplysningene er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Hjott AS Ottesen
Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev