aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Åsmarkvegen 16 B, H103!

Moelv Åsmarkvegen 16 B, H0103

MOELV: Ny og lekker 3-roms leilighet i 1 etasje. Ta kontakt for visning!

 • BRA 76 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER69 842
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 009 842
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 018
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 71 m²
 • FELLESKOST./MND1 827
 • TOMT1 649 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 2 940 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  68 500,- (Dokumentavgift)
  172,- (Panteattest kjøper)
  --------------------------------------------------------
  69 842,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 009 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Leiligheten inneholder:
Entré/gang, 2 soverom, bad/ wc/vaskerom, bod og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse eller platting.

Leiligheten vil få parkeringsplass i parkeringskjellerens trinn II. Se punktet "Parkering" for nærmere informasjon. I eksisterende parkeringskjeller er det også etablert hobbyrom ("snekkerbod" og "systue") samt plass for dekkskift.

Åsmarkvegen 16 B, H0103, Innlandet

 • Velkommen til Åsmarkvegen 16 B og leilighet H0103 i Moelven Park, Byggetrinn II
  Vi har herved gleden av å presentere denne fine 3-roms leiligheten i prosjektet Moelven Park, Byggetrinn II. Leiligheten ble ferdigstillt i april 2018 og har derfor ubrukte flater, noe gir deg muligheten til å flytte rett inn! Leiligheten ligger fint til i første etasje. Bygget har felles svalganger, trappehus og heis. Sentral beliggenhet i et etablert område med gangavstand til Moelven sentrum og alt av fasiliteter.

  Leiligheten har god planløsning med god standard på tekniske anlegg, materialvalg og innredning. Leiligheten har behagelig vannbåren varme til radiatorer og varme i gulvet på bad. Garderobe-, bad- og kjøkkeninnredning er levert fra anerkjente leverandører. Desentralisert balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Åpen stue og kjøkkenløsning
  Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning med videre utgang til terrasse. Stuen har plass til egen spisekrok og plass til sofagruppe. Fra stuen er det utgang til fin markterrasse med impregnert tregulv. Her kan man nyte varme sommerdager. Terrassen har skillevegg og utelamper.

  Kjøkkenet har innredning fra Norema, type Aspekt, med hvite glatte fronter og takhøye overskap som gir gode oppbevaringsmuligheter. Kjøkkenet har laminert benkeplate, kum, armatur og avtrekksvifte i overskap. Opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer medfølger ikke.

  Innbydende bad
  Badet er lekkert flislagt med hvite matte fliser. Lys innredning fra HAFA, type East hvit 1200 med speil. Badet har servantbatteri fra Grohe, type Alure Brilliant. 90x90 cm innfellbare dusjvegger i herdet glass, dusjbatteri og dusjsett fra Gustavsberg. Badet har vegghengt klosett, type Beberit Monolith med synlig cisterne og opplegg for vaskemaskin.

  To praktiske soverom
  Leiligheten inneholder to praktiske og lyse soverom. Rommene har hvite glatte garderobeskap og ha god plass til seng og nattbord.

  Leiligheten har skjult elektrisk anlegg i henhold til NEK 400 2014, med stikkkontakter og belysning i alle rom. Utstyr for porttelefon med lyd.

  Leilighetene er tilknyttet kollektiv fiberleveranse fra Eidsiva Bredbånd (inkludert i felleskostnadene). Dette er en basispakke bestående av bredbånd 10/10 Mbps, Get Start (kanal-pakke for tv) samt Get box II opptaksdekoder. Hver enkelt seksjonseier kan gjøre oppgraderinger (flere kanaler eller økning av hastighet på bredbånd) mot tillegg i pris og vil bli fakturert direkte for disse. Det tillates ikke parabolantenner på bygningskomplekset.

  Prosjektets bygningsmasse mottar fjernvarmeleveranse fra Eidsiva. Vannbårent spredenett forsyner leilighetene med oppvarming og varmt
  forbruksvann. Radiatorer er plassert ut i leilighetene og forbruk vil kunne måles for hver enkelt leilighet. Det er varme i baderomsgulv.

  Eksempler på materialvalg:
  Parkett, fliser og malte gipsplater.
 • Moelven Park har en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt, med nærhet til byliv. Samtidig finner du store flotte grøntarealer rett utenfor døren. Prosjektet vil ligge vakkert til, bare 400 meter fra sentrum av Moelv. Her er umiddelbar tilgang til de fleste servicefunksjoner som dagligvare, handlemuligheter, skole, barnehager, kollektivtilbud samt trenings- og fritidstilbud.

  Ikke langt unna ligger Mjøsa med båthavner, badestrender og fiskemuligheter. Båthavna har en koselig liten kiosk og pub med servering om sommeren. Området byr på både strand og fjell. Med den flotte parken som blir rundt leilighetene kan du nyte flotte sommer- og høstkvelder i vakre omgivelser ved elva.

  De siste årene har det vært stor utvikling i området. Utviklingen har gjort nærmiljøet til et enda hyggeligere og mer populært sted å bo i. Fra brygga i Moelv kan du gå om bord i verdens eldste hjuldamper i drift. Skibladner er i våre dager først og fremst turistskip. Skibladner gjør det mulig for de reisende, i fullt monn, å oppleve mjøslandskapet slik det bør ses, fra sjøsiden.

  Moelven ligger midt mellom de tre mjøsbyene Hamar, Lillehammer og Gjøvik og med kun 30 minutters kjøretur til hver av de disse. Med nye E6 og firefelts motorvei fra Kolomoen til Oslo (E6 utvides i disse dager på strekningen Kolomoen - Moelv), er også Oslo bare en kort kjøretur unna. Med drøye timen til Gardermoen er resten av verden ikke langt unna.
 • Bolig- og næringsområde bestående hovedsakelig av leilighetsbygg, kombinerte nærings-/leilighetsbygg, næringsbygg og noe småhusbebyggelse.
 • Moelven Park har adkomst fra Åsmarkvegen. Fra Storgata i Moelv, ta til høyre i rundkjøringen inn mot Møllergata. Kjør ca. 419 m og Moelven Park ligger på høyre side
 • Bygningskroppen er oppført i hovedsak av modulbygg fra Moelven ByggModul AS og i henhold til Teknisk Forskrift av 2010.

  For fasader uten brannkrav, har modulene ytterkledning av fabrikkmontert liggende dobbeltfals i varmebehandet furu. For fasader med brannkrav er det levert stående dobbeltfals, type furu, med brannhemmende behandling. Overgangsbeslag i modulskjøter. Sveiset belegg på flatt tak, med innvendige nedløp for takvann. Malt ytterdør og vinduer. Svalganger i betong med stålbæring og spilerekkverk. Etasjeskille mellom leilighetsplan i dobbelt trebjelkelag. Trapperom med innvendig usparklede malte vegger, tak og opptrinn. Utvendig rømningstrapp i galvanisert stål og strekkmetall. Modulbyggene plasseres på støpte såle og rungmurer.

  Kjeller som befinner seg under dagens bygningsmasse (på prosjekttomten) er disponert med parkeringskjeller, boder og diverse fellesrom. Parkeringskjelleren skal utvides for å dekke parkeringsbehovet for for deler av byggetrinn II og det fremtidige byggetrinn III. Det er etablert forbindelse med parkeringskjeller via trappe-/heishus.
 • Bra/P-rom: 76/72 m².

  Arealberegninger er gjort ut fra tegninger mottatt fra selger. Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og teknisk forskrift. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (Bra) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Slike mindre justeringer i arealet skal ikke gi noen av partene rett til å kreve hhv tilleggsvederlag eller avslag i prisen. Med mindre justeringer menes endringer inntil +/- 5 %.

  Bruksarealet (Bra) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet. Primærareal (P-rom) er lik bruksareal minus innvendig bod.
 • Leiligheten er ferdigstilt og tilvalg er derfor ikke lenger mulig.
 • Prosjektet Moelven Park disponerer et tomteareal på ca. 16.500 m². Prosjekttomten skal, slik planene foreligger, romme tre byggetrinn, parkeringskjeller, park-/grøntområder, interne adkomstveger, hovedatkomst og parkeringsareal på bakkeplan. Det er fradelt egen tomt for byggetrinn II og denne utgjør 1.649 m².

  Vedlagte situasjonskart danner utgangspunktet for hvordan prosjekttomten skal opparbeides. Hovedatkomst fra Åsmarkvegen, parkeringsarealer og nedkjøring til parkeringskjeller skal asfalteres. Internveger får gruset dekke og/eller belegningsstein. Sørvestre del av prosjekttomten vil bli opparbeidet med lekeplass og bocciabane. Øvrige arealer vil bli planert og tilsådd for plen (selger er ikke ansvarlig for hvordan plenen gror til). Klipping av plen vil bli løst ved hjelp av robotklipper(e), som vil bli anskaffet og satt i drift av selger.

  Deler av utvendige arealer som nevnt over vil, som en følge av at totalprosjektet utvikles over tid, kunne bli ferdigstilt etter overtakelse av selve leiligheten. Eventuelle gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn fremdrift i prosjektet og årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt. Til sikkerhet for gjenstående arbeider på fellesområder, holdes det tilbake kr. 20.000,- av kjøpesummen frem til disse arbeidene er utført som beskrevet over.
 • De siste leilighetene (herunder salgsobjektet) som selges i Moelven Park, Byggetrinn II, vil først få parkeringsplass i parkeringskjeller da denne utvides ved realisering av byggetrinn III. For disse leilighetene vil det, inntil parkeringskjeller utvides, bli utvendig parkering, alternativt leie av ledig plass tilhørende andre seksjonseiere. Som sikkerhet for eventuell manglende parkeringsplass i parkeringskjeller ved overtakelse, vil det bli holdt tilbake kr 200.000,- av kjøpesummen frem til parkeringskjeller er bygget og leiligheten har fått sin plass.
 • Moelven Park er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Adkomst direkte fra Åsmarkvegen via felles privat vei som vil eies og driftes av de fremtidige seksjonseierne/sameiene i prosjektet Moelven Park.
 • Leilighetene er seksjonert og organisert som et eierseksjonssameie bestående av 34 seksjoner. Hver leilighet har sin ideelle sameiebrøk, regnet ut fra leilighetens bruksareal (Bra). Sameiebrøken for salgsobjektet er 76/2716.

  Det ble utarbeidet standard vedtekter i forbindelse med seksjonering (også vedlagt salgsoppgaven). Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i disse.

  Eierseksjonssameiet Moelven Park II er stiftet og ligger for registrering i Brønnøysund. Moelven RegnskapsByrå AS er engasjert som forretningsfører for å ta seg av sameiets økonomi og regnskap. Engasjement vil i utgangspunktet bli gitt med varighet ut sameiets første hele driftsår. Det vil derfra bli opp til sameiet hvor vidt de ønsker å forlenge dette engasjementet. Lokal Revisjon er engasjert som sameiets revisor.
 • Sameiemøtet vil kunne fastsette vanlige ordensregler for sameiet. Det foreligger per dags dato ingen bestemmelser om dyrehold. Det gjøres likevel oppmerksom på at slike type boformer ikke er egnet til utstrakt dyrehold.
 • Sameiets bygningsmasse er forsikret via fellespolise i LY forsikring. Hver enkelt kjøper må etablere egen innboforsikring.
 • Formuesverdi (tidligere ligningsverdi) fastsettes først etter ferdigstillelse. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter å ta kontakt med skattemyndighetene.
 • Månedlige felleskostnader for leiligheten er stipulert til kr 1.827,-. I tillegg betales á konto for fjernvarme med kr 600,- per måned samt at det skal fastsettes et á konto beløp for vann og avløp (bygget har én hovedmåler, mens hver enkelt leilighet har undermåler som kan brukes til avregning). Felleskostnadene inkluderer tv- og bredbåndssignal (via fiber), felles bygningsforsikring, strøm i fellesarealer, strøing og brøyting av adkomstveg, parkeringsarealer og internveger, drift av sameiets bygningsmasse og anlegg (herunder vedlikehold av heis og renhold av fellesområder), forretningsførsel, revisor og styrehonorarer.

  Det gjøres oppmerksom på at ovennevnte felleskostnader kun er budsjettert. Endelige felleskostnader vil bli endelig fastsatt av sameiet og sameiet kan også vedta at andre avgifter/kostnader skal inngå i felleskostnadene. Det gjøres på generelt grunnlag oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  I henhold til vedlagte vedtekter skal felleskostnadene i utgangspunktet fordeles mellom seksjonseierne etter størrelsen på sameiebrøkene, så langt dette er fellesutgifter som naturlig vil være forskjellig mellom bruksenhetene med bakgrunn i bruksenhetenes størrelse (for eksempel bygningsforsikring og utvendig vedlikehold). For fellesutgifter hvor bruksenhetenes størrelse ikke har noen betydning (for eksempel brøyting og strøm i fellesarealer), fordeles fellesutgiftene likt mellom seksjonseierne.
 • Leiligheten/seksjonen overdras til kjøper uten fellesgjeld.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte seksjonseier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven.
 • Følgende kommunale avgifter vil bli fakturert direkte til seksjonseier (ikke sameiet):
  Renovasjon utgjør fra ca. kr 2.849,-.
  Eiendomsskatt utgjør 4,9 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Som nevnt under punktet "Felleskostnader" vil gebyr og forbruk knyttet til vann og avløp faktureres eierseksjonssameiet.
 • Utover det som er nevnt under salgsoppgavens punkt om "Felleskostnader" og "Offentlige/kommunale avgifter", kommer kostnader til for eksempel innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av fiberhastighet og/eller kanalpakker.
 • Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for hele byggetrinn II, den 22.03.2018. Ferdigattest må begjæres når følgende arbeid er utført:
  Utvidelse av parkeringskjeller.
  Opparbeidelsea av uteområder.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Leiligheten/seksjonen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet. Eventuell utleie meldes som regel til styret i sameiet.
 • Erverv av leilighetene er ikke konsesjonspliktig, men eierseksjonsloven innehar bestemmelse om at en ikke kan eie mer enn to seksjoner/leiligheter i ett sameie.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Kommunen har legalpant for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. lov om eierseksjoner.

  På prosjekttomten og seksjonen vil følgende tinglyste heftelser følge med overdragelse:
  Bestemmelse om gjensidig adkomstrett (med flere bestemmelser) fra 1958. Gjelder bnr. 3 og 4. Denne avtalen berører prosjektet slik dette er tenkt gjennomført og selger har tatt forbehold om at man finner en løsning/erstatning for opprinnelig avtale.
  Erklæring/avtale fra 1987 vedrørende bestemmelse om kloakkledning. Vegvesenets betingelser er vedtatt og vil gjelde også for fremtidige eiere.
  Erklæring/avtale i fra 1993 vedrørende elektriske kraftlinjer. Erklæringen ble utarbeidet i forbindelse med legging av høyspent jordkabel over Strømmen Bruk.
  Erklæring/avtale i fra 2014 vedrørende avtale om bygging, drift og vedlikehold av fjernvarmeledningsanlegg.

  Det gjøres oppmerksom på at det på prosjekttomten vil bli påheftet servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet eller omkringliggende eiendommer, herunder erklæringer som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, nærområder og/ eller drift og vedlikehold av energi/nettverk m.m.

  Det gjøres oppmerksom på at grunnboken har blitt omorganisert som en følge av etablering av elektronisk tinglysing. Det skilles ikke lenger mellom rene pengeheftelser (typisk pantedokument), servitutter (typisk rettigheter og forpliktelser) og leieavtaler. Dette vil medføre at et pantedokument fra kjøpers bank vil få tinglyst prioritet etter eventuelle tidligere tinglyste dokument (herunder også dokument som tidligere var sortert under servitutter eller leieavtaler). Det er svært viktig at interessenter, i forbindelse med avklaring av finansiering, presenterer denne salgsoppgaven for sin bankforbindelse.

  Seksjonen har tinglyst bruksrett til bod som ligger i eksisterende parkeringskjeller/anleggseiendom med gnr. 376, bnr. 122. Det er også tinglyst bruksrett til parkeringsplass i parkeringskjeller som skal etableres i fradelt anleggseiendom med gnr. 376, bnr. 126.
 • Prosjekttomten er omfattet av reguleringsplan for Strømmen Bruk i fra 2006. Reguleringsplanen er revidert på bakgrunn av de tilpasninger som er gjort for dagens prosjekt. Prosjekttomten omfattes også av kommuneplanens arealdel for 2014-2025, og med sentrumsformål. Prosjekttomtens nordvestre del er merket som støysone.
 • Gnr. 376, bnr. 124, snr. 4 i Ringsaker kommune. Leiligheten har seksjonsbrøk lik 76/2716.
 • Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtakelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Med mindre annet avtales, overtas leiligheten av kjøper ca. én måned etter budaksept/bekreftet kjøp.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til meglerforetaket.
 • Det følger av lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering at meglerforetaket er forpliktet til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen. For oppdragsgiver skjer dette i forbindelse med inngåelse av oppdraget, og for kjøper på tidspunkt for kontraktsinngåelse. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres, er meglerforetaket pålagt å avstå fra gjennomføring av oppgjøret. Partene er selv ansvarlig for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre, uten at det kan anføres et kontraktsrettslig ansvar overfor meglerforetaket.
 • Da bygging av parkeringskjeller gjenstår, vil salg av leiligheten til forbruker selges iht. bustadoppføringslova. I det parkeringskjeller er ferdigstilt, kan leiligheten selges etter avhendingslova og med klausulen "as is" - som den er. Kontakt meglerforetaket for å få bekreftet hvilket lovverk som vil bli benyttet.

  Straks etter avtaleinngåelse skal selger stille garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen, jf. bustadoppføringslova. § 12. Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse. Garantistørrelse og lengde/periode følger den til enhver tid gjeldende lovgivning på kjøpstidspunktet. Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer og parkeringskjeller (herunder ferdigstillelsen av disse). Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

  Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i fellesareal, bygningskropp med tilhørende tekniske anlegg samt utomhusarealer. Selger forbeholder seg også retten til å gjøre endringer i prosjektet som helhet, som for eksempel antall byggetrinn, type bygg/formål og antall enheter.

  Videresalg av kontraktsposisjon aksepteres ikke av selger. Kjøpsobjektet vil bli overskjøtet til den/de kjøper(e) som fremgår av budskjema og kjøpekontrakt. Skjøtet sendes for tinglysing i etterkant av overtakelse.

  Kjøpers rett til å avbestille eiendommen følger av bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling skal kjøper erstatte selgers fulle tap ved avbestillingen (herunder tapt fortjeneste).

  Kjøpers undersøkelsesplikt
  Leiligheten skal være i samsvar med krav stilt i lov eller i medhold av lov og som gjaldt på tidspunktet for søknad om rammetillatelse.

  Leiligheten kan ha mangel dersom kjøper ikke får opplysning om forhold som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Tilsvarende gjelder dersom leiligheten ikke svarer til opplysning som er gitt i annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningen har innvirket påavtalen og at opplysningen ikke er rettet i tide på en tydelig måte. Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som mangel, forhold kjøper kjente eller burde blitt kjent med før avtaleinngåelsen.

  Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg, reguleringsplaner, øvrig beskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket. Det presiseres at det er viktig at slike avklaringer finner sted før bindende avtale om kjøp inngås.

  Det vises for øvrig til bustadoppføringslova kap. IV.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med meglerforetaket for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på kr. 40.000,- per solgte enhet i prosjektet. I tillegg kommer oppgjørshonorar på kr. 5.900,- per solgte enhet. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Salgsoppgaven er opprettet 22.07.2018. Opplysningene i salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt av selger, samt opplysninger innhentet fra
  kommunen og andre tilgjengelige kilder, Salgsoppgaven er godkjent av selger.

  Eventuelle bilder/skisser og fasadetegninger i salgsoppgaven er kun ment som en illustrasjon. Spesielt gjelder dette interiørvalg som tapeter, møbler o.l. Det gjøres også oppmerksom på at vinduer i illustrasjonene kan være høyere enn det som faktisk er levert. Øvrige avvik kan også forekomme.
 • Moelven Park AS Wilberg
Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev