aktiv-eiendomsmegling
Nytt fasadebilde

Moelv Moelven Park, Byggetrinn II, Åsmarkvegen 16 B

Moelven Park, Byggetrinn II. Få leiligheter igjen! Ta kontakt for visning!

 • 2 940 000
 • BRA 59 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING2 940 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 940 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR-
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 55 m²
 • FELLESKOST./MND1 759
 • TOMT1 649 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 2 940 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  2 940 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding

Moelven Park, Byggetrinn II, Åsmarkvegen 16 B, Innlandet

 • Vi har herved gleden av å presentere byggetrinn II i prosjektet Moelven Park, et leilighetsprosjekt i en praktisk og moderne utførelse med flere leilighetstyper/planløsninger.

  Moelven Park vil få en sentral beliggenhet i et veletablert område med gangavstand til Moelven sentrum og alt av fasiliteter.

  Totalt 34 selveierleiligheter. Heis og parkeringskjeller med hobbyrom.

  Innhold
  Generelt vil leilighetene få innhold som følger:
  Entré/gang, 2-3 soverom,1-2 bad, bod og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse/balkong eller platting.
  Parkering i parkeringskjeller*.
  I parkeringkjelleren vil det også bli etablert hobbyrom ("snekkerbod" og "systue") samt plass for dekkskift.

  For nærmere beskrivelse av innhold og areal for de enkelte leilighetene, herunder antall soverom og bad, se vedlagte planskisser. Her vil det også fremgå hvor i bygningskroppen leilighetene ligger.

  *Det skal medfølge én parkeringsplass per leilighet i felles parkeringskjeller. Slik det ligger an per i dag, vil de 10 siste leilighetene som selges i Byggetrinn II først få parkeringsplass i parkeringskjellerda denne utvides ved realisering av Byggetrinn III. For disse leilighetene vil det, inntil parkeringskjeller utvides, bli utvendig parkering, alternativt leie av ledig plass tilhørende andre beboere. Som sikkerhet for manglende parkeringplass i parkeringskjeller, vil det bli holdt tilbake kr 200.000,- av kjøpesummen. Dette vil bli hensyntatt/tilpasset i kjøpekontraktene for de leilighetene det gjelder.

  Standard/Utstyr
  Moelven Park vil få en pen arkitektonisk utførelse med et moderne uttrykk.

  Leilighetene vil få gode planløsninger og med god standard på tekniske anlegg, materialvalg og innredning. Her kan vi blant annet nevne vannbåren varme til radiatorer, varmekabler på bad, garderobe-, bad- og kjøkkeninnredning fra anerkjente leverandører og desentralisert, balansert ventilasjon med varmegjenvinning (eget aggregat per leilighet).

  Alle rom, unntatt bad, leveres med malte (eggehvit) glatte overflater på vegger. Vegger på bad får 20x40 eller 30x60 cm fliser, hvit matt type. Alle gulv, unntatt bad, leveres med 3-stavs eikeparkett (14 mm). Bad får 10x10 cm fliser, grå type. Alle tak, unntatt bad, leveres malt gipsplank (eggehvit) med v-fuge. Bad får systemhimling i hvit farge. Lister og gerikter leveres hvitmalt med synlige spikerhull. Fotlister i eik. Hvite innerdører med speil. Vridere i børstet stål.

  Kjøkken leveres med innredning fra Norema, type Aspekt, med hvite glatte fronter og takhøye overskap. Laminert benkeplate, kum og armatur. Opplegg for oppvaskmaskin. Avtrekksvifte i overskap. Hvitevarer medfølger ikke, men kan bestilles som tilvalg hos entreprenør.

  Bad får baderomsinnredning fra Villeroy & Boch, med heldekkende servanttopp, servantskap med to uttrekksdeler samt speil. Servantbatteri fra Gustavberg, type Nautic. 90x90 cm innfellbare dusjvegger i herdet glass, dusjbatteri og dusjsett, alt levert fra Gustavsberg. Vegghengt klosett, type Beberit Monolith, med synlig cisterne. Opplegg for vaskemaskin.

  Soverom får hvite, glatte garderobeskap i mengden 1 m per sengeplass.

  Det vil bli levert skjult elektrisk anlegg i henhold til NEK 400 2014, med stikkkontakter og belysning i alle rom. Antenne/tele leveres som tomrørsanlegg.
  Utstyr for porttelefon med lyd.

  Terrasser/balkonger/plattinger leveres med impregnert tremmegulv. Rekkverk i glass for terrasser/balkonger. Utelamper.

  Oppvarming
  Prosjektets bygningsmasse skal motta fjernvarmeleveranse fra Eidsiva. Vannbårent spredenett skal forsyne leilighetene med oppvarming og varmt forbruksvann. Radiatorer vil bli plassert ut i leilighetene og forbruk vil kunne måles for hver enkelt leilighet. Det vil bli lagt elektriske varmekabler i baderomsgulv.
 • Forventet ferdigstillelse av leilighetene er foreløpig beregnet til å skje i løpet av 1. kvartal 2018. Vi gjør oppmerksom på at dette kun er en foreløpig antagelse om ferdigstillelse og må ikke forveksles med angivelse av konkret overtagelsesdato (utløsende for dagmulkt). Dersom selger fullfører leilighetene i god tid før ovennevnte frist, kan selger kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen for overtagelse. Selger skal skriftlig varsle kjøper om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal uansett gis med minst 14 dagers skriftlig varsel. Selger skal overlevere eiendommen til kjøper i byggerengjort stand.
 • Moelven Park har en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt, med nærhet til byliv. Samtidig finner du store flotte grøntarealer rett utenfor døren.

  Leilighetene vil ligge vakkert til, bare 400 meter fra sentrum av Moelv. Her er umiddelbar tilgang til de fleste servicefunksjoner som dagligvare, handlemuligheter, skole, barnehager, kollektivtilbud samt trenings- og fritidstilbud.

  Ikke langt unna ligger Mjøsa med båthavner, badestrender og fiskemuligheter.
  Båtthavna har en koselig liten kiosk og pub med servering om sommeren. Fra brygga i Moelv kan du gå om bord i verdens eldste hjuldamper i drift.
  Skibladner er i våre dager først og fremst turistskip. Skibladner gjør det mulig for de reisende, i fullt monn, å oppleve mjøslandskapet slik det bør ses, fra sjøsiden.

  Området byr ellers på både strand og fjell. Med den flotte parken som blir rundt prosjektet kan du nyte flotte sommer- og høstkvelder i vakre omgivelser ved elva.De siste årene har det vært stor utvikling i området. Utviklingen har gjort nærmiljøet til et enda hyggeligere og mer populært sted å bo i.

  Moelven ligger midt mellom de tre mjøsbyene Hamar, Lillehammer og Gjøvik og med kun 30 minutters kjøretur til hver av de disse.
  Med nye E6 og firefelts motorvei fra Tangen til Oslo, er sistnevnte bare en halvannen times kjøretur unna. Med drøye timen til Gardermoen er resten av verden heller ikke langt unna.

  10 topper i Ringsaker er et turtilbud til alle. Et friskt aktivitetstilbud som kan bidra til bedre fysisk form, god helse og naturopplevelser. 10 topper går fra mai til oktober og i denne perioden kan du ta med deg turkort og gå på tur. Når sesongen er over kan du levere inn turkortet ditt og være med i konkurransen om overnatting i tretopphyttene, gavekort på sportsutstyr, dagskort i Sjusjøen Skisenter og dagskort i Helgøya Klatrepark.

  De flotte turområdene i Moelv-området gir gode muligheter for trim, enten du liker å løpe, sykle eller gå. Her er det bare å finne frem tursko og termos. Velg blant mange, godt merkede turstier. Foretrekker du sykkel ligger alt til rette for et spennende treningsøkt i Fossmarka. Et annet yndet sted for søndagsturen er den populære Moskogen ved kanten av Mjøsa.

  Kun 3 mil fra Moelv finner du ski- og hytteeldoradoet Sjusjøen. Sjusøen er flere år på rad kåret til Norges beste langrennsdestinasjon. Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn. Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint. Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøing og kanefart!

  På sommerstid kan Sjusøen, og Ringsakerfjellet for øvrig, by på fantastiske naturopplevelser, med turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene.

  Like nord for Moelv sentrum ligger den kjente Mjøsen Golfklubb. Mjøsen Golfklubb er en klubb for alle typer golfspillere. Her kan du spille en runde på den nydelige banen eller slå av en prat med andre golfentusiaster. Banen er en 18-hulls skogs-/parkbane med høy standard. Greener og forgreiner, bunkere og hinder er lagt i forhold til hullenes layout. Alt slik at banen passer inn i den vakre naturen som omgir Mjøsen Golfklubb.
 • Moelven Park vil få adkomst fra Åsmarkvegen.
 • Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Byggningskroppen oppføres i hovedsak av modulbygg fra Moelven ByggModul AS og i henhold til TEK 2010.
  For fasader uten brannkrav, vil modulene ha ytterkledning av fabrikkmontert liggende dobbeltfals i varmebehandet furu. For fasader med brannkrav vil det bli levert stående dobbeltfals, type furu, med brannhemmende behandling. Overgangsbeslag i modulskjøter. Sveiset belegg på flatt tak, med innvendige nedløp for takvann. Malte ytterdører og vinduer. Svalganger i betong med stålbæring og spilerekkverk. Etasjeskille mellom leilighetsplan i dobbelt trebjelkelag. Trapperom med innvendig usparklede malte vegger, tak og opptrinn. Utvendig rømningstrapp i galvanisert stål og strekkmetall. Modulbyggene skal plasseres helt eller delvis over parkeringskjeller. Kjeller som befinner seg under dagens bygningsmasse (på prosjekttomten) skal forsterkes, utvides og benyttes som parkeringskjeller for samtilige av totalprosjektet byggetrinn.
 • Følgende rom inngår generelt i primærareal (P-rom): Gang, stue med åpen kjøkkenløsning, bad/wc/vaskerom og soverom.

  Arealer på de enkelte leilighetene fremkommer i vedlagte prisliste. Areal er angitt som bruksareal (Bra) og primærareal (P-rom). Primærareal er det areal av bruksenheter som ligger innenfor omsluttende vegger fratrukket kanaler, etc. som er over 0,5 m (omsluttende vegger er yttervegger, eventuelle vegger mot naboenhet eller felles del), minus innvendig bod.

  Se vedlagte plantegninger for nærmere spesifisering.

  Det tas forbehold om mindre arealavvik da arealberegningene er gjennomført på bakgrunn av tegninger.
 • Prosjekttomten har per i dag et samlet areal på ca. 16.500 m². Prosjekttomten skal, slik planene foreligger i dag, romme tre byggetrinn, parkeringskjeller, park-/grøntområder, interne adkomstveger, hovedadkomst og parkeringsareal på bakkeplan.

  Vedlagte situasjonskart danner utgangspunktet for hvordan prosjekttomten skal opparbeides. Hovedadkomst fra Åsmarkvegen, parkeringsarealer og nedkjøring til parkeringskjeller skal asfalteres. Internveger får gruset dekke og/eller belegningsstein. Sørvestre del av prosjekttomten vil bli opparbeidet med lekeplass og bocciabane. Øvrige arealer vil bli planert og tilsådd for plen (selger er ikke ansvarlig for hvordan plenen gror til).

  Klipping av plen vil bli løst ved hjelp av robotklipper(e), som vil bli anskaffet og satt i drift av selger.
 • Parkeringskjeller.
 • Det er innhentet tilbud på leveranse av tv- og bredbåndssignaler (tilknyttet fibernett) fra Eidsiva bredbånd. I felleskostnadene er det priset inn en basispakke bestående av bredbånd 10/10 Mbps, Get Start (kanal-pakke for tv) samt Get box II opptaksdekoder. For mer informasjon, se vedlagte produktark fra Eidsiva.

  Pakkeprisen forutsetter kollektiv tilknytning av samtlige leiligheter. Selger gis fullmakt til å inngå slik avtale. Hver enkelt kjøper kan gjøre oppgraderinger (flere kanaler eller økning av hastighet på bredbånd) mot tillegg i pris og vil bli fakturert direkte for disse.

  Det tillates ikke parabolantenner på bygningskomplekset.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
  Som vedlegg til salgsoppgaven følger leveranseoversikt over standard og tilvalg for Moelven Park II, utarbeidet av entrepenør. Det er denne oversikten som danner utgangspunktet for hva man kan gjøre av tilvalg/oppgraderinger i dette byggetrinnet. Ved ønske om tilvalg/oppgraderinger, tas dette direkte med med entrepenør Moelven ByggModul AS, alternativt direkte med underleverandør der hvor dette er spesifisert. Tilvalg/oppgraderinger utover det som er betegnet som "standard" i ovennevnte oversikt, kan/vil medføre tillegg i pris. Muligheter for å gjøre tilvalg/oppgraderinger vil variere avhengig av hvor langt man har kommet i byggeprosessen.
 • Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
 • Prisene på leilighetene er fastsatt og fremgår av vedlagte prisliste. Priser fra kr 2.940.000,- til kr 4.990.999,- + omkostninger.

  Leilighetene selges etter prinsippet "førstemann til mølla" og til den pris som er fastsatt. De som ønsker å kjøpe leilighet i dette prosjektet, fyller ut og leverer vedlagt tegningsskjema/ kjøpebekreftelse til meglerforetaket (sjekk for solgte leiligheter får innlevering). Overnevnte betyr at det ikke benyttes "budrunde" og frister ved kjøp av leilighet i dette prosjektet. Kjøper vil få utlevert budjournal, men det gjøres oppmerksom på at registrering av budfrist vil måtte gjøres som formalia.

  De som ønker å kjøpe leilighet i dette prosjektet må, får innlevering av tegningsskjema/ kjøpebekreftelse, ha hatt kontakt med en finansieringsinstitusjon som kan bekrefte finansiering på innleveringstidspunktet.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser på usolgte leiligheter.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK ...,- pr kvm BRA for boligen. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr. ..,- pr. kvm. BRA for boligen. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 525,-
  Gebyr for pantattest kr. 206,-

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • Månedlige felleskostnader for de enkelte leilighetene fremgår av vedlagte prisliste.

  Felleskostnadene vil inkludere tv- og bredbåndssignal (via fiber), felles bygningsforsikring, strøm i fellesarealer, strøing og brøyting av adkomstveg,

  parkeringsarealer og internveger, drift av sameiets bygningsmasse og anlegg (herunder vedlikehold av heis og renhold av fellesområder), forretningsførsel, revisor og styrehonorarer.

  Det gjøres oppmerksom på at ovennevte felleskostnader kun er stipulert og satt som et forslag ut i fra det man vet om prosjektet på dette stadiet. Endelige felleskostnader vil bli endelig fastsatt av sameiet og sameiet kan også vedta at andre avgifter/kostnader skal inngå i felleskostnadene.

  I henhold til vedlagte vedekter skal felleskostnadene i utgangspunktet fordeles mellom sameierne etter størrelsen på sameiebrøkene, så langt dette er fellesutgifter som naturlig vil være forskjellig mellom bruksenhetene med bakgrunn i bruksenhetenes størrelse (for eksempel bygningsforsikring og utvendig vedlikehold). For fellesutgifter hvor bruksenhetenes størrelse ikke har noen betydning (for eksempel brøyting og strøm i fellesarealer), fordeles fellesutgiftene likt mellom sameierne.
 • Foreløpig er det bestemt at hver enkelt leilighet skal ha egen vannmåler. Kommunale avgifter vil da faktureres direkte til sameieren (ikke sameiet) og vil som utgangspunkt ikke inngå i felleskostnadene.

  Kommunale satser for 2017 (alle beløp er inkl. mva):
  - Renovasjon: Fra kr 2.483,75,- (80 L).
  - Abonnementsgebyr vann: Kr 623,77,-.
  - Vann etter forbruk: Kr 24,08,- per kubikk.
  - Abonnementsgebyr kloakk: Kr 658,41,-.
  - Kloakk etter forbruk: Kr 42,65,- per kubikk.
  I tillegg kommer eiendomskatt med 4,75 promille av skatteobjektets beregningsgrunnlag.

  Faste løpende kostnader
  Utover det som er nevnt under salgsoppgavens punkt om "Felleskostnader" og "Offentlige/kommunale avgifter", kommer kostnader til innboforsikring samt kostnader knyttet til oppvarming via fjernvarme. Det er ikke på dette stadiet ikke mulig å si noe om kostnadene ved sistnevnte, da det ikke er mottatt energiberegninger eller vilkår for leveranse.

  PS! Oppvarming fra sentral leveranse er normalt en type kostnad som innbetales sameiet á konto, månedlig, sammen med de øvrige felleskostnadene.
 • Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Så snart selgers forbehold er bortfalt og garanti i henhold til bustadoppføringsloven §12 er stilt, betaler kjøper 10% av kjøpesummen. Resterende del av kjøpesum pluss omkostninger betales innen 3 dager før overtagelse. Samtlige beløp innbetales til meglerforetakets klientkonto. 10% -beløpet som innbetales fra kjøper til meglerforetakets klientkonto er avtalt å våre forskudd/depositum og selger må stille garanti for beløpet etter bustadoppføringslovens § 47 (3)for å kunne nyttiggjøre seg dette.Forskuddet/depositumet må våre fri egenkapital. Når selger har stillet lovpålagt sikkerhet for beløpet vil selger få instruksjonsrett over beløpet på meglerforetakets klientkonto. Opptjente renter tilfaller etter dette selger. Dersom garanti etter bufl. § 47 (3) ikke blir stilt er det innbetalte beløp underlagt kjøpers rådighet og kjøper opptjener renter av beløpet frem til det eventuelt stilles garanti etter bufl. § 47 (3) eller hjemmelen til eiendommen overføres kjøper, jf. bufl. § 46 (1)
 • Leilighetene vil bli seksjonert og organisert som et sameie. Hver leilighet vil få en ideell sameiebrøk, regnet ut fra leilighetens bruksareal (Bra). Sameiebrøk fremgår av vedlagte prisliste.

  Det er utarbeidet og vedlagt standard vedtekter for sameiet.

  Det er selgers/utbyggers ansvar å sørge for seksjonering og stiftelse av sameiet. Det vil bli engasjert forretningsfører for å ta seg av sameiets økonomi og regnskap, herunder også fakturering av felleskostnader. Sameiets størrelse vil utløse krav til revisjon. Revisor vil derfor også bli engasjert.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.
 • Det er utarbeidet et utkast til egne vedtekter for sameiet som ligger vedlagt denne salgsoppgaven.
 • Sameiemøtet vil kunne fastsette vanlige ordensregler for sameiet. Det foreligger per dags dato ingen bestemmelser om dyrehold. Det gjøres likevel oppmerksom på at slike type boformer ikke er egnet til utstrakt dyrehold.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at leilighetene kan leies ut, dersom det ikke er i strid med eventuelle vedtekter og ordensregler for sameiet. Eventuell utleie meldes som regel til styret i sameiet
 • Selger forplikter seg til å holde bygningen(e) forsikret frem til overtagelse. Fra og med overtagelse vil bygningsmassen bli bygningsforsikret via fellespolise gjennom sameiet. Hver enkelt kjøper må etablere egen innboforsikring.
 • Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til eierseksjonsloven § 25. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.
 • Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for Sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 25. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.
 • Prosjektet skal utvikles på det som i dag er Åsmarkvegen 16, gnr. 376, bnr. 4 i Ringsaker kommune (også kalt prosjekttomten og hovedbølet). Matriklene skal først sammenføyes. Deretter skal det fradeles et tomteareal som kun skal tilhøre sameiet under byggetrinn II. Endelig matrikkelbenevnelse er derfor ikke klart enda.

  Videre skal bygningsmassen for byggetrinn II seksjoneres og hver enkelt leilighet/seksjon vil få tildelt eget seksjonummer.

  Det er i utgangspunktet lagt opp til at parkeringskjelleren skal etableres som en anleggseiendom, hvor ideelle andeler overskjøtes til byggetrinnene/sameiene, etter hvert som disse blir bygget/etablert. Det er også lagt opp til en overskjøting av ideelle andeler for øvrige områder som vil være felles for alle byggetrinnene. Det skal etableres bestemmelser om bruk, drift og vedlikehold.
  Det tas forbehold om endelig løsning rundt fellesområder, da dette vil være avhengig av forhold som for eksempel endelig godkjent regulering, fremdrift, progresjon i salg og behov for endringer av prosjektet som helhet. Inntil overskjøting har funnet sted, kan rettigheter på fellesområdene bli løst midlertidig ved tinglysing av erklæringer.
 • Prosjektets bygningsmasse skal tilknyttes offentlig vann- og avløpsnett. Adkomst direkte fra Åsmarkvegen via felles privat vei som vil eies og driftes av de fremtidige beboerne/sameiene i Moelven Park
 • Leiligheten overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på leiligheten kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 25.

  På prosjekttomten er det per i dag tinglyst følgende:
  - Skjønn fra 1891 og 1904. Gjelder ekspropriasjon/konduktørforretning vedrørende NSB. Disse servituttene vil følge med videre.
  - Bestemmelse om gjensidig adkomstrett (med flere bestemmelser) fra 1958. Gjelder bnr. 3 og 4.
  - Erklæring/avtale fra 1987 vedrørende bestemmelse om kloakkledning. Vegvesenets betingelser er vedtatt og vil gjelde også for fremtidige eiere.
  - Erklæring/avtale i fra 1993 vedrørende elektriske kraftlinjer. Erklæringen ble utarbeidet i forbindelse med legging av høyspent jordkabel over Strømmen Bruk.
  - Erklæring/avtale i fra 2014 vedrørende avtale om bygging, drift og vedlikehold av fjernvarmeledningsanlegg.

  Det er ellers ingen kjente heftelser, servitutter, rettigheter og/eller forpliktelser registrert på hovedbølet per i dag.

  Det gjøres oppmerksom på at det på prosjekttomten vil bli påheftet servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet eller omkringliggende eiendommer, herunder erklæringer som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, nærområder og/eller drift og vedlikehold av energi/nettverk m.m
 • Prosjekttomten er per i dag omfattet av reguleringsplan for Strømmen Bruk i fra 2006. Reguleringsplanen skal/må revideres på bakgrunn av de tilpasninger som er gjort for dagens prosjekt.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Erverv av leilighetene er ikke konsesjonspliktig, men eierseksjonsloven innehar bestemmelse om at en ikke kan eie mer enn to seksjoner/leiligheter i ett sameie. Det er ikke odel på eiendommen.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
  Leilighetene selges til forbruker i henhold til bestemmelsene i bustadoppføringslova. Så snart avtale er inngått, utsteder selger en garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen; jfr. bustadoppføringslovas § 12, per i dag pålydende 3% av kjøpesummen i byggeperioden frem til overtagelse. Beløpet økes deretter til 5% av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtagelse.

  Dersom kjøper ikke er forbruker, vil salget skje etter bestemmelsene i avhendingslova og med kluasulen "as is" - som den er.

  For boliger som er ferdigstilt, og som det ikke skal utføres videre arbeider på, kan også selges etter avhendingslova og med klausulen "as is" - som den er. Kontakt meglerforetaket for å få bekreftet hvilke lovverk som vil bli benyttet på gjeldende stadie i prosjektet.

  Salgsoppgaven er opprettet 23.05.2016 og er ajour per 03.03.2017. Opplysningene i salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt av selger, samt
  opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder.

  Salgsoppgaven er godkjent av selger.

  Bilder/skisser og fasadetegninger i salgsoppgaven er kun ment som en illustrasjon. Spesielt gjelder dette interiørvalg som tapeter, møbler o.l. Det gjøres også oppmerksom på at vinduer i illustrasjonene kan være høyere enn det som faktisk leveres. Øvrige avvik kan også forekomme.

  Selger har rett til å foreta mindre endringer i konstruksjon, materialvalg, rørføringer og lignende som ikke reduserer eiendommens og prosjektets kvalitet, uten at dette gir rett til reduksjon av kjøpesummen.

  Tilsvarende kan selger foreta endringer i fellesareal, bygningskropp med tilhørende tekniske anlegg samt utomhusarealer.

  Selger forbeholder seg også retten til å gjøre endringer i prosjektet som helhet, som for eksempel antall byggetrinn, type bygg/formål og antall enheter.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Videresalg av kontraktsposisjon kan skje under forutsetning av at selger (i forkant av videresalget)samtykker til dette og at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten (med tillegg av eventuelle endrings-/tilleggsavtaler) med de samme rettigheter og forpliktelser som den opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse for ny kjøper. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr til selger med kr. 20.000,- (inkl. mva.). Dette beløpet faktureres direkte fra selger til kjøper. Kjøper bærer også sine kostnader ved videresalg av kontraktsposisjonen.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Det er avtalt en provisjon på kr. 40.000,- per solgte enhet i prosjektet. I tillegg kommer oppgjørshonorar på kr. 5.900,- per solgte enhet. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Moelven Park AS Wilberg
Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev