aktiv-eiendomsmegling

Moelven Park Byggetrinn III - Moderne og praktiske leiligheter i ulike størrelser

 • 2 690 000
 • BRA 39 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING2 690 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 690 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 39 m²
 • FELLESKOST./MND2 514
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 2 690 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  2 690 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding

Moelven Park, Byggetrinn III, Åsmarkvegen 16 C, Innlandet

 • Vi har herved gleden av å presentere det tredje og siste byggetrinnet i prosjektet Moelven Park!

  Moelven Park er et leilighetsprosjekt i en praktisk og moderne utførelse med flere leilighetstyper og planløsninger. Sentral beliggenhet i et veletablert område med gangavstand til Moelven sentrum og alt av fasiliteter.

  Byggetrinn III består av totalt 36 selveierleiligheter, fordelt på 5 etasjer. Med de fleste av leilighetene følger parkeringsplass og bod i kjeller.

  Budsjetterte felleskostnader inkluderer også bredbånd/TV, á konto oppvarming og kommunale avgifter.

  Med tredje byggetrinn, setter Moelven Park punktum for et av Ringsakers største leilighetsprosjekter så langt. Vi håper du griper sjansen til denne siste mulighet og ønsker deg velkommen til Moelven Park!
 • Moelven Park har en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt, med nærhet til byliv. Samtidig finner du store flotte grøntarealer rett utenfor døren.

  Leilighetene vil ligge vakkert til, bare 400 meter fra sentrum av Moelv. Her er umiddelbar tilgang til de fleste servicefunksjoner som dagligvare, handlemuligheter, skole, barnehager, kollektivtilbud samt trenings- og fritidstilbud.

  Ikke langt unna ligger Mjøsa med båthavner, badestrender og fiskemuligheter. Båtthavna har en koselig liten kiosk og pub med servering om sommeren. Fra brygga i Moelv kan du gå om bord i verdens eldste hjuldamper i drift. Skibladner er i våre dager først og fremst turistskip. Skibladner gjør det mulig for de reisende, i fullt monn, å oppleve mjøslandskapet slik det bør ses, fra sjøsiden.

  Området byr ellers på både strand og fjell. Med den flotte parken som blir rundt prosjektet kan du nyte flotte sommer- og høstkvelder i vakre omgivelser ved elva. De siste årene har det vært stor utvikling i området. Utviklingen har gjort nærmiljøet til et enda hyggeligere og mer populært sted å bo i.

  Moelven ligger midt mellom de tre mjøsbyene Hamar, Lillehammer og Gjøvik og med kun 30 minutters kjøretur til hver av de disse. Med nye E6 og firefelts motorvei fra Tangen til Oslo, er sistnevnte bare en halvannen times kjøretur unna. Med drøye timen til Gardermoen er resten av verden heller ikke langt unna.

  10 topper i Ringsaker er et turtilbud til alle. Et friskt aktivitetstilbud som kan bidra til bedre fysisk form, god helse og naturopplevelser. 10 topper går fra mai til oktober og i denne perioden kan du ta med deg turkort og gå på tur. Når sesongen er over kan du levere inn turkortet ditt og være med i konkurransen om overnatting i tretopphyttene, gavekort på sportsutstyr, dagskort i Sjusjøen Skisenter og dagskort i Helgøya Klatrepark.

  De flotte turområdene i Moelv-området gir gode muligheter for trim, enten du liker å løpe, sykle eller gå. Her er det bare å finne frem tursko og termos. Velg blant mange, godt merkede turstier. Foretrekker du sykkel ligger alt til rette for et spennende treningsøkt i Fossmarka. Et annet yndet sted for søndagsturen er den populære Moskogen ved kanten av Mjøsa.

  Kun 3 mil fra Moelv finner du ski- og hytteeldoradoet Sjusjøen. Sjusøen er flere år på rad kåret til Norges beste langrennsdestinasjon. Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn. Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint. Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøing og kanefart!

  På sommerstid kan Sjusøen, og Ringsakerfjellet for øvrig, by på fantastiske naturopplevelser, med turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene.

  Like nord for Moelv sentrum ligger den kjente Mjøsen Golfklubb. Mjøsen Golfklubb er en klubb for alle typer golfspillere. Her kan du spille en runde på den nydelige banen eller slå av en prat med andre golfentusiaster. Banen er en 18-hulls skogs-/parkbane med høy standard. Greener og forgreiner, bunkere og hinder er lagt i forhold til hullenes layout. Alt slik at banen passer inn i den vakre naturen som omgir Mjøsen Golfklubb.
 • Moelven Park AS Wilberg
Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev