aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Østli 30 c! En svært pen og oppgradert 4-roms leilighet i 2. etasje.

MOGREINA Østli 30 C

Nyoppusset og påkostet 4-roms leilighet i 2. etasje i barnevennlig område - nye overflater, bad og kjøkken - bør ses!

 • kr 3 090 000
 • BRA 64 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 090 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 214 900
 • EierformAndel
 • Byggeår1 957
 • Soverom3
 • ArealP-rom 64 m²
 • Andel fellesgjeldkr 115 068
 • Felleskostnaderkr 3 300
 • Tomt17 728 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 090 000 (Prisantydning) 115 068 (Andel av fellesgjeld)   3 205 068 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 214 900 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Østli 30 C! En moderne 4-roms som er meget påkostet med blant annet nye overflater, bad, kjøkken, downlights, vinduer og isolasjon. Her er det benyttet god kvalitet på det meste, og arbeidet er gjort av fagfolk på elektrisitet, rør, flis og membran, samt maling. Innh: gang, eksklusivt kjøkken med integrerte hvitevarer, lys og hyggelig stue med utgang til balkong, tre gode soverom og lekkert bad med gulvvarme. Det følger 2 p-plasser, hvorav den ene har el-bil lader, og flere boder. Leiligheten ligger fint til på Mogreina i Ullensaker kommune. På Mogreina er det barneskole og barnehage. Det er ca 4 km til Dal med butikker og togstasjon hvor det går tog til/fra Oslo nesten hver halvtime, og ca 12 km til Jessheim sentrum med alt av servicetilbud. Kort vei til OSL Gardermoen.

Østli 30 C, Viken

 • Tomt
  17728m²

  Beskrivelse av tomt
  Borettslagets felles tomt er pent opparbeidet med parkeringsplasser og fellesområde beplantet med trær, busker og plenarealer. Det er også fin lekeplass i området.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger landlig til på Mogreina i flyplasskommunen Ullensaker, like ved Sessvollmoen militærleir. På Mogreina er det skole, barnehage og flere gode rekrasjonsmuligheter med fine skogsstier og flotte badevann. Med sin sentrale beliggenhet og umiddelbare nærhet til idyllisk natur med blant annet badestranden ved Aurtjern, kan Mogreina by på det beste fra begge verdener. Det går skolebuss til og fra Mogreina barneskole som ligger ca 3 km fra eiendommen, samt til ungdoms- og videregående skole på Jessheim. Mogreina barneskole er en forholdsvis liten skole hvor elever og lærere jobber i et godt læringsmiljø, og trives godt. Ved skolen er det også barnehage. Det er ca 4 km til Dal med butikker og jernbanestasjon hvor det går tog til/fra Oslo nesten hver halvtime. Det er ca 6 km til Råholt. Her er det et Amfi kjøpesenter med mange forretninger, bank, apotek, legesenter, tannlege, frisør, Munter bar, etc. På Råholt er det også svømme- og idrettshall og flere treningssenter. Letohallen ligger ikke langt unna og inneholder hotell, Trento treningssenter, padel, klatring og cageball. Ca 10 min med bil til Jessheim sentrum. Jessheim byr på de fleste fasiliteter med Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino, kunstgalleri, teater og konserter. I tillegg finner man også her Jessheim storsenter som for tiden er ett av Norges største med ca 150 butikker og cafeer. Senteret er øvre Romerikes største motehus med mange små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim fikk i 2012 bystatus og byen, samt områdene rundt, er i stor utvikling. Hvorfor bo på Mogreina? - Forholdsvis liten skole med godt elev- og arbeidsmiljø. - Fine rekreasjonsområder med både husmannsplasser, fredet dyreliv ved Risa, landskapsvernområder rundt Hersjøen og naturreservat ved Sandstjern. - Gjennom Mogreina går også den Trondhjemske kongeveg, som er godt bevart i Risebru. - Nærhet til E6, Oslo lufthavn Gardermoen og Oslo. - Et område i vekst, hvor det ser ut til at tilflytterene trives godt sammen med de som allerede er bosatt i området. Mogreina er et tettsted i Ullensaker kommune som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Det er et rikt idrett- og fritidstilbud i Ullensaker med blant annet nyere idrettsanlegg ved Jessheim stadion (UKI-arena) og mange flotte steder å utforske. Og med hovedflyplassen i kommunen har man mulighet til å reise hvor man vil i verden og alltid komme hjem til Ullensaker. Med bil tar det ca: 10 minutter til Jessheim 10 minutter til Gardermoen 40 minutter til Oslo For mer informasjon om Mogreina og Ullensaker se: www.ullensaker.kommune.no.

  Adkomst
  Fra E6: ta av til Dal / Mogreina. Følg skilting mot Dal. Ta så første vei til venstre mot Sessvollmoen (Mogreinavegen). Følg veien ca 2 km og ta inn til høyre (Forsvarsvegen). Følg denne noen hundre meter og ta så til høyre inn Østli. Leiligheten ligger i første bygg på høyre hånd og er merket med Aktiv "til-salgs" plakat. Det kan også kjøres av ved Hauerseter og følge skilting mot Sessvollmoen.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-, rekkehus- og eneboligbebyggelse i området.

  Skolekrets
  Mogreina skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Det er god bussforbindelse fra Mogreina skole til Dal, Eidsvoll Verk og Jessheim med videre forbindelse til OSL Gardermoen, Lillestrøm og Oslo. Toget bruker ca 34 minutter til Oslo S fra Eidsvoll Verk stasjon.

  Byggemåte
  Leilighet i 2. etasje i firemannsbolig. Grunnmur i betongfundamenter med stripefundament under grunnmur. Etasjeskiller av trebjelkelag. Yttervegger i trekonstruksjon med liggende bordkledning. Sperretak i tre tekket med betongtakstein. Fire vinduer med 2-lags isolerglass og malte trekarmer skiftet (kjøkken, stue og hovedsoverom) i 2022. Vinduer i 2 soverom og bad skiftet i 2015. 2 vinduer (bad og ett soverom) har rammer av pvc/plast. Balkong utenfor stuen i tre på ca 15 kvm med rekkverk i tre. Boligen ble malt utvendig i en delikat, moderne gråfarge i 2022. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Oppgradert med rør i rør med fordeler skap og installert inspeksjonsluke for kobberkobling. Utført av Strømmen Bygg AS. - Spylt avløp i 2020. Badet er totalt pusset opp av faglært i 2022. Installert vannalarm system -vannvakt. Utført av NRC Group. - Det har vært skjeve gulv, gulvene ble opprettet med flyttesparkel og isolasjon laminat gulv i 2023. - Nytt el-anlegg i hele leiligheten fra 2023. Montert komfyrvakt. Utført av Proff Elektriker AS. - Installert el-bil lader i juli 2021. oppgrader til ny lader i 2023. - Terrasse og tak restaurert tidlig 2015 i regi av borettslaget. - Hele leiligheten er pusset opp i 2022/2023. Nye vinduer, nye dører, ny isolasjon, ny el-anlegg, nye innvending vegger, varmekabler bad, nytt kjøkken og bad, ny ventilator med kullfilter og automatisk ventilasjon på badet med fukt og tidsstyrene.

  Innhold
  2. etasje 64 kvm p-rom: Gang, kjøkken, stue, bad og 3 soverom. Det opplyses at det medfølger to boder i kjeller og bod på kaldtloft med skråhimlinger på ca 12 kvm gulvareal. Grovkjeller med felles boder, felles vaskerom og sykkelbod.

  Standard
  Meget påkostet 4-roms leilighet i 2. etasje som du kan flytte rett inn i og ikke måtte tenke på oppussing. Leiligheten ble pusset opp i 2022 og ble fornyet med bla. kjøkken, bad, isolasjon, vinduer, dører og elektrisk anlegg. Overflater: Gulv: Laminat. Fliser på baderom. Vegger: Malte, sparklede plater. Fliser på badromsvegger. Himlinger: Malte plater med innfelt belysning/downlights. Kjøkken: Flott kjøkken fra Norema med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter og laminat benkeplate. Det er integrerte hvitevarer, herunder kombiskap, induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, vannstoppsystem og komfyrvakt. Det er gjort klart opplegg for microovn i et skap. Bad: Delikat flislagt bad med gulvvarme fra 2022. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, veggmontert toalett og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Kort fortalt: - Meget pen og påkostet 4-roms i 2. etasje. - Gang. - Nytt og stilrent kjøkken fra Norema. - Integrerte hvitevarer i kjøkken. - Lys og trivelig stue med peisovn. - 3 gode soverom. - Delikat flislagt bad med gulvvarme, pusset opp i 2022. - 36 stk downlights med dimmere og soneinndeling i alle rom. - 140 liters Høiax express bereder. - Nye vinduer og dører. - Oppgradert el-anlegg. - Balkong på ca 15 kvm med fint utsyn. - 2 stk parkeringsplasser på felles tomt, hvorav en med el-bil lader. - 2 boder i kjeller med svært gode lagrinsmuligheter. - Fellesbod i kjeller med vaskerom. - Landlig beliggenhet på Mogreina like ved Sessvollmoen, og fin intern beliggenhet i borettslaget. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Gamle støpejernsrør i kjeller (felles). - Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Mangler ventilasjon i kjøkken og soverommene. - Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Grunnmuren har sprekkdannelser. Stedvis mindre setningssprekker i grunnmur. Stedvis avflassing av maling/puss på grunnmur. Noe saltutslag/fuktoppsug nederst på grunnmur innvendig. Takstmann har ikke vurdert tilstand på drenering eller utvendige vann- og avløpsledninger. Badet er utvidet noe mot entre/gang. Det foreligger ikke tegninger. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt av Hans Petter Lindstad, datert 12.05.2023. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Hvitevarer i kjøkken medfølger. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Tv-grunnpakke følger i felleskostnadene.

  Parkering
  Det følger 2 stk parkeringsplasser på borettslagets felles tomt. Det er installert el-bil lader på en av plassene. For øvrig felles gjesteparkeringsplasser.

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Diverse
  Opplysninger fra kommunen: - Eiendommen er berørt av flystøysoner i forbindelse med hovedflyplassen. - Eiendommen ligger innenfor støysoner for forsvarets aktivitet på Sessvollmoen som beskrevet i konsekvensutredningen "Nærøvingsområder og skytebaner for hæren på Romerike". Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 090 000 (Prisantydning) 115 068 (Andel av fellesgjeld)   3 205 068 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 214 900 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp elektrisk med gulvvarme i bad og panelovner for øvrig. Vedovn for vedfyring.

  Energiklasse
  G

 • Formuesverdi primær
  664991

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2526967

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strømforbruk og innboforsikring.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  39

  Part.obl.nr.
  952694464

  Felleskostnader pr. mnd.
  3300

  Andel fellesgjeld
  115068

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter betales via felleskostnadene.

  Borettslaget
  Østli Borettslag

  Borettslagets org.nr
  952694464

  Om borettslaget
  Østli borettslag ligger på Gnr. 196 Bnr.6 i Ullensaker kommune, i Viken fylke. Borettslaget kan kontaktes per mail: ostli.borettslag@gmail.com

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslaget har 2 lån i Handelsbanken: 1. Handelsbanken Saldo: 533.597 ,- per april 2023 Nedbet.dato: 2031 Rentesats: 4,96 per 01.04.2023 2. Handelsbanken Saldo: 3.990.425 ,- Nedbat.dato: 15.10.2039 Rentesats: 4,58 per 01.04.2023 Det er ikke IN-ordning i borettslaget.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP2088169

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og Husordensregler kan fås tilsendt fra megler på forespørsel. Andelseier har lov il å sette opp egen ladestasjon for el-bil på p-plass, men må da bekoste installasjon og strømforbruk selv.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt, men krever styrets godkjenning. Husdyrhold skal ikke være til sjenanse for øvrige andelseiere og de skal ikke oppholde seg i fellesarealer

  Eierskiftegebyr
  4600

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for oppføring av balkonger, datert 06.07.1987. For øvrig finnes det ikke noen ferdigattester eller midlertidige brukstillatelse for boligbygget, men det ble byggemeldt hos kommunen

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til privat vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann- og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplan for "Avkjøring Sessvoll". Vedtatt 21.11.1977. Avsatt i kommuneplanen til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 090 000 (Prisantydning) 115 068 (Andel av fellesgjeld)   3 205 068 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 214 900 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,3 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.450,- oppgjørshonorar kr  5.950,- og visninger kr  2.500,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  35.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  11.600,-. Utleggene omfatter foto, kommunale opplsninger og forretningsføreropplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev