aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Tussefaret 2! 4 eneboliger med carport, under oppføring! (Bildet er kun en illustasjon, og avvik vil forekomme).

Mogreina Tussefaret 2

Lyst på noe helt nytt? 4 frittliggende eneboliger under oppføring med terrasse og carport i meget barnevennlig område!

 • 5 990 000
 • BRA 120 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING5 990 000
 • OMKOSTNINGER42 876
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 032 876
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 023
 • SOVEROM3
 • FELLESKOST./MND250
 • TOMT1 488 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 5 990 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  206,- (Panteattest kjøper)
  27 500,- (Dokumentavgift)
  4 000,- (Opprettelse av sameie)
  5 000,- (Seksjonering/oppmåling)
  5 000,- (Anleggsbidrag kabel-tv/fiber)
  --------------------------------------------------------
  42 876,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 032 876,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

Tussefaret 2, Viken

 • Tussefaret 2 vil bestå av 4 stk frittliggende eneboliger beliggende på eiendommen Gnr. 185 Bnr. 31 i Ullensaker kommune. Herfra er det kort vei til barneskole, barnehage og offentlig transport med buss.

  Husene leveres av Archihus. Utbyggerne er opptatt av å bygge boliger med gode planløsninger og beliggenhet på de enkelte boligene i forhold til hverandre, så det blir til det beste for beboerne. Her er det meningen at mennesker i ulike aldre og livssituasjoner skal trives.

  Boligene får en god standard, med blant annet komplett kjøkken fra KVIK med integrerte hvitevarer og slitesterkt laminatgulv, for å nevne noe. Planløsningene er svært gode med stue og kjøkken i 1. etasje og 3 gode soverom i 2. etasje, samt bad i hver etasje. Det er også muligheter for å etablere et fjerde soverom i tv-stue/loftstue i boligen. Boligene bygges etter energieffektiv TEK 17 standard med bla. luft til luft varmepumpe og balansert ventilasjon, og har energimerke B.

  Innhold:
  1. etasje: Gang, kjøkken, stue, bad og bod.
  2. etasje: Tv-stue, 3 soverom og bad.

  Det følger carport og sportsbod til hver bolig.

  Foreløpige adresser:
  Hus A - Tussefaret 2 B
  Hus B - Tussefaret 2 A
  Hus C - Tussefaret 2 D
  Hus D - Tussefaret 2 C
 • Boligene er forventet ferdigstilt 1. kvartal 2024.
 • Eiendommen ligger i landlige omgivelser på Mogreina nord i Ullensaker kommune. Området består hovedsakelig av småhusbebyggelse. Herfra er det gangavstand til Mogreina barneskole, barnehage og bussholdeplass. Det er et meget barnevennlig område. Nærområdet består også av mye flott natur med bla. Risa, Hersjøen og marka hvor du har et rikt dyreliv.

  Det er ca 3 km til Dal med matforretning og jernbanestasjon hvor det går tog til/fra Oslo nesten hver halvtime.

  Det er meget god bussforbindelse fra Mogreina til Dal, Eidsvoll Verk, Eidsvoll og Jessheim med videre forbindelse til Oslo Lufthavn Gardermoen, Lillestrøm og Oslo, så man kan si at det er godt tilrettelagt for pendlere. Toget bruker ca 5 minutter til OSL Gardermoen og 34 minutter til Oslo S fra Eidsvoll Verk stasjon.

  Det er ca 5 km til Råholt. Her er det Amfi kjøpesenter med butikker, bank, apotek, legesenter, tannlege, frisør, etc. På Råholt er det også svømme- og idrettshall og treningssenter. Råholt bad har et godt og variert tilbud til både mosjonister og svømmere, så vel som barnefamilier.

  Ca 10 min med bil til Jessheim sentrum. Jessheim byr på de fleste fasiliteter med Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino, kunstgalleri, teater og konserter. I tillegg finner man også her Jessheim storsenter som for tiden er ett av Norges største med ca. 150 butikker og cafeer. Senteret er øvre Romerikes største motehus med mange små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim fikk i 2012 bystatus og byen, samt områdene rundt, er i stor utvikling. På Jessheim er også Gystadmarka ungdomsskole og videregående skole. Dette er nye skoler som åpnet henholdsvis 2018 og 2017. Ellers er også Eidvoll VIderegående skole og Nannestad VIderegående skole i akseptabel nærhet.

  Mogreina er et tettsted i flyplasskommunen Ullensaker, som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv.

  Hvorfor bo på Mogreina?
  - Forholdsvis liten skole med godt elev- og arbeidsmiljø.
  - Fine rekreasjonsområder med både husmannsplasser, fredet dyreliv ved Risa, landskapsvernområder rundt Hersjøen og naturreservat ved Sandstjern.
  - Gjennom Mogreina går også den Trondhjemske kongeveg, som er godt bevart i Risebru.
  - Boligfeltet ligger ikke langt unna Sessvollmoen som er en av Norges største militærleire.
  - Nærhet til E6, Oslo lufthavn Gardermoen og Oslo.
  - Et område i vekst, hvor det ser ut til at tilflytterene trives godt sammen med de som allerede er bosatt i området.

  Det er et rikt idrett- og fritidstilbud i Ullensaker med blant annet nyere idrettsanlegg ved Jessheim stadion (UKI-arena) og mange flotte steder å utforske. Og med hovedflyplassen i kommunen har man mulighet til å reise hvor man vil i verden og alltid komme hjem til Ullensaker.

  Med bil tar det ca:
  10 minutter til Jessheim
  10 minutter til Gardermoen
  35 minutter til Oslo

  For mer informasjon om Mogreina og Ullensaker se: www.ullensaker.kommune.no.
 • Fra E6: ta av til Mogreina, og kjør Trondheimsvegen (FV 454) sørover. Ta første til høyre ved Mogreina Barneskole (Sørbakkvegen). Følg Sørbakkvegen i ca 500 meter og du vil finne Tussefaret på din høyre side. Eiendommen er den første på venstre hånd i Tussefaret.
 • Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Byggemåte:
  Bygningen utføres med bærekonstruksjoner i gran limtre samt gran k-virke, prosjektert og dimensjonert ihht. gjeldende krav. Yttervegg består i hovedsak av 198 mm bindingsverk med 48 mm krysslekting på innsiden, fullisolert. Til utvendig kledning er det benyttet stående kledning grunnet + 1 mellomstrøk i en mørk farge. Innvendige lettvegger har tre-stendere, og er kledd med malte panelplater. Yttertak med dobbeltkrum takstein farge sort. Vinduer leveres ihht. Gjeldende TEK. Vinduene leveres ferdigmalt fra fabrikk. Noen vinduer har fastkarm. Åpningsbare vinduer leveres med låsing i luftestilling.

  Standard:
  Overflater:
  Gulv: Det leveres som standard et slitesterkt laminatgulv i oppholdsrom, type: Pergo Modern Grey el. tilsvarende. På gulvene i vindfang bad og bad/vask leveres moderne fliser.
  Vegger: Det leveres panelplater på vegger i alle rom i farge: Klassisk hvit. Bad og bad/vask leveres med flislagte vegger.
  Himlinger: Alle himlinger i boligen leveres med hvitfolierte himlingsplater.

  Kjøkken:
  Det leveres et moderne kjøkken fra KVIK i tidløs design som standard. Kjøkken leveres komplett med hvitevarer. Det leveres oppvaskbenk med nedfelt stålkum. Laminert benkeplate. ¨

  Bad:
  Bad leveres flislagt på vegger og gulv med moderne fliser. På bad leveres dusjvegger og baderomsmøbel ihht plantegning med vask og speil (stiplet badekar er tilvalg).. Alt sanitærutstyr leveres i hvit utførelse. Det leveres gulvmontert toalett.

  Det er avsatt plass til 1 meter garderobe per inntegnet sengeplass. Garderobeskap medfølger ikke i handelen.

  Kort fortalt:
  - 4 frittliggende prosjekterte eneboliger over to plan.
  - God planløsning og smarte løsninger.
  - Romslig entre/gang.
  - Trivelig stue med peis.
  - Flott kjøkken fra KVIK, komplett med hvitevarer.
  - 2 flislagte bad, med ett i hver etasje.
  - Loftstue/tv-stue i 2. etasje, kan bygges om til et ekstra soverom.
  - 3 gode soverom i 2.etasje.
  - Pene flislagte bad i begge etasjer.
  - Praktisk innvendig bod/teknisk rom i 1. etasje.
  - Sportsbod på ca 5 kvm i bakkant av carport.
  - Balansert ventilasjon.
  - Ny og energivennlig bolig med lavere oppvarmingsutgifter enn eldre boliger.
  - Ikke noe forskuddsbetaling.
  - Meget barnevennlig beliggenhet på Mogreina med kort vei til bussholdeplass, skole og barnehage.
 • 1. etg: 60 kvm BRA.
  2. etg: 60 kvm BRA.

  Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert 17.08.2022. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor boligen omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Eiet tomt på ca 1.488 kvm som skal eies av sameiet, og disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter. Eiendommen vil bli seksjonert, og hver boligseksjon vil få bruksrett til sin egen hagedel.

  Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan/tegninger.

  Tomtearealet ble målt opp av kommunen 23.05.2022, og matrikkelbrev datert 16.08.2022 foreligger. Kommunen opplyser at grensen mot vegen Tussefaret (gnr. 188 bnr. 13) fortsatt er usikker og ikke nøyaktig oppmålt.
 • Parkering i tilhørende carport tilbygget boligen.
  For øvrig parkeringsmulighet foran denne.
 • Det følger innvendig bod/teknisk rom i 1. etasje og sportsbod på ca 5 kvm i bakkant av carporten.
 • Det leveres varmepumpe luft/luft og moderne peis type Sirius 1 i hver bolig.

  Brannslukningsutstyr leveres i henhold til forskrifter.

  Varmtvann leveres fra varmtvannsbereder plassert på bod (teknisk rom), volum på 200 liter.
 • Det tilrettelegges for fiber.
 • Boligene leveres med balansert ventilasjon, prosjektert ihht. gjeldende krav.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
 • Tomten leveres opparbeidet med ferdigplen ihht. vedlagte utenomhusplan. Gang- og kjøresoner leveres med asfalt.

  Det er avsatt plass til felles avfallscontainerere ved innkjøringen til eiendommen innenfor hentekrav til kjørevei. Dette vises på situasjonskartet.

  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligene.

  Dersom utvendige areal ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake kr. 15.000,- dersom annet beløp ikke er avtalt.
  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
 • Hus A: 6.290.000 ,- + omk.
  Hus B: 6.290.000 ,- + omk.
  Hus C: 5.990.000 ,- + omk.
  Hus D: 6.290.000 ,- + omk.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 1.100.000 ,- pr enhet. Dette gir en dokumentavgift på ca kr 27.500,- pr bolig. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Opprettelse av sameiet kr 4.000,-
  Seksjonering/oppmåling kr 5.000,-
  Anleggesbidrag kabel-tv/fiber kr 5.000,-
  Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr 585,-
  Gebyr for pantattest kr 206,-

  Totale omkostninger 42.876,-

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som eventuelt er ansvarlig for mellomværende.
 • Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene er stipulert til kr 250 pr måned og skal dekke bl.a. noe vedlikehold av fellesareal og snøbrøyting.

  Utbygger betaler felleskostnader for usolgte boliger ved ferdigstillelse.

  Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.
 • Kommunale avgifter vil faktureres direkte fra kommunen til hver enkelt sameier. Hver bolig må regne med å betale ca kr 13.000-15.000 per år (forbehold om endringer fra kommunen).
 • Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt ihht. kommunens beslutninger. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til boligen være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Sameiets navn vil være Tussefaret 2 Boligsameie. Sameiet vil bestå av de 4 boligseksjonene som bygges.

  Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blant eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene. Det skal da i så fall tinglyses pliktig medlemskap i vellet.
 • Det er utarbeidet et utkast til egne vedtekter for sameiet som ligger vedlagt denne salgsoppgaven.
 • Dyrehold vil være tillatt.
 • Utleie til være tillatt.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
  Etter overtakelse skal sameiet tegne egen forsikring for bygningene som inngår i sameiet. Selger skal se til at sameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Boligen leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31.
 • Gnr. 185 Bnr. 31 i Ullensaker kommune.
  Boligene vil få eget seksjonsnummer.
 • Boligene skal tilkobles offentlig vann og avløp. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
 • 2001/1969-1/10 Best. om vann/kloakkledn. 22.02.2001
  Rettighetshaver ULLENSAKER KOMMUNE
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  KAN IKKE BYGGE NÆRMERE LEDNINGER ENN 4 M

  2021/1379779-1/200 Jordskifte 03.11.2021 21:00
  Sak: 21-019939RFA-JOOV/JLST Sørbakken Vestre
  Gjelder rettsfastsettende sak
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Grunndata
  1921/900078-1/10 Registrering av grunn 25.06.1921
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3033 Gnr:185 Bnr:17

  2020/518104-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
  01.01.2020 00:00

  Rettigheter på andre eiendommer
  Rettigheter på 3033-183/13
  Rettigheter i eiendomsrett
  2021/1594930-1/200 Bestemmelse om veg 20.12.2021 21:00
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:185 Bnr:31
  Bestemmelse om vedlikehold

  Heftelsene omhandler jordskifte ifm. eiendomsgrense mellom gnr/bnr 185/31 og 185/3, bestemmelse om at eier av gnr/bnr 183/31 har veirett over gnr/bnr 183/13 med flere bestemmelser om felles vedlikehold av veien, og tillatelse for kommuen til å anlegge vann og avløpsledninger over eiendommen. Eier kan ikke bygge nærmere ledningen enn 4 meter uten samtykke fra kommunen.

  Overnevnte heftelser følger eiendommen ved salg.

  Det er legalpant for kommunale avgifter. I tillegg aksepter kjøper at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Eiendommen er regulert til forsamlingslokale, hensynssone(bevaring av kulturmiljø) i reguleringsplan for "Fortau langs Sørbakkvegen" med bestemmelser. Vedtatt 17.07.2012.

  Avsatt i kommuneplanen til: Tjenesteyting - nåværende. Vedtatt 23.03.2021.

  Eiendommen omfattes av reguleringsplan Sørbakkvegen nord. Planid: 310. Ikrafttredelsesdato 07.09.2021 og Kommuneplanens arealdel. Det er innvilget dispensasjon fra arealformål og hensynssone i sak 2019/3706-17. Ny bebyggelse må tilpasses omkringliggende bebyggelse.

  Grad av utnytting som følge av tiltaket er beregnet til 27,36 %-BYA. Maksimal %-BYA for eiendommen er 30 % jf. § 4.3.2 i kommuneplanens arealdel. Tiltaket er i tråd med kommuneplanens arealdel når det gjelder grad av utnyttelse.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Det er ikke konsesjon/odel på eiendommen.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Det tas forbehold om byggetillatelse innen 30. april 2023. Søknad er til behandling i kommunen og det forventes godkjent søknad innen utgangen av februar 2023.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på boligen.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligen som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 100.000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Høie Utvikling AS
Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev