aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Løkkebergveien 15!

Fin familiebolig med godkjent utleiedel! Solrik tomt! Dobbel garasje. Påmelding til visning!

 • 3 850 000
 • BRA 304 m²
 • PRISANTYDNING3 850 000
 • OMKOSTNINGER117 414
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 967 414
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 969
 • AREALP-rom 202 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT829 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 850 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  96 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 850 000,-))
  5 000,- (Omkostning kjøper - betales i sluttoppgjøret)
  194,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  117 414,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 967 414,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Kjeller: Vaskerom , diverse lagringsrom, åpent kjellerrom.
1. etg.: Entré, gang, kjøkken, stue, bad.
2. etg.: 4 soverom, gang.
1. etg.: (utleie): Bad/vaskerom, stue/kjøkken
2. etg.: (utleie): Gang, wc, soverom, bod.

Garasje (44 kvm.)
Fasade

Løkkebergveien 15, Viken

 • Overflater:
  1. etg.:
  Gulv: Vinylfliser i gang, entré og kjøkken. Parkett i stue. Fliser i bad.
  Vegger: Panel og malte/tapetserte plater. Fliser i bad.
  Himlinger: Panel.

  2. etg.:
  Gulv: Belegg, laminat og tregulv.
  Vegger: Malte/tapetserte plater og panel.
  Himlinger: Panel.

  Utleie:
  Gulv: Parkett, belegg og fliser.
  Vegger: Panel og malte plater.
  Himlinger: Panel.

  TG 2: Påvist noe slitasje på overflater, dog ikke mer enn man burde forvente, alder tatt i betraktning. Ellers påvist løse fliser/bom i fliser i
  entré til hovedenhet.
  Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket.

  Vaskerom i kjeller:
  Vaskerom i kjeller, typisk vaskekjeller med betong på vegger og gulv. Det er opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Ventileres naturlig
  via ventil i veggen. Vaskerommet er også innredet med dusj.
  TG 3: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. TG 3 er satt opp mot alder av vaskerom. Vaskerommet kan kunne tåle
  forsiktig bruk i tiden som kommer. Dusj bør ikke taes i bruk.
  Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Totalrenovering er kun en anbefaling grunnet alder. Vaskerommet kan fortsatt tåle forsiktig bruk. Det er dog ingen garantier.

  Bad 1. etg.:
  Bad i boligens 1. etasje, ferdigstilt rundt 1999 - 2000. Det er flislagte overflater på vegger og gulv. Rommet er innredet med servantinnredning med to stk. servanter, profilerte, lyse fronter, samt overhengende speil, belysning og sideskap. Dusjkabinettet er plassert i hjørnet og har dører av glass, dusjarmaturet er håndholdt. Videre er det montert toalett. Det er lagt elektriske varmekabler i gulvet, som varmer opp rommet. Badet ventileres via mekanisk vifte i veggen. Badet er bygget etter tekniske forskrifter i perioden 1997 - 2010, ingen dokumentasjon.

  Overflater vegger og himling:
  Badet har fliser på vegger og panel på innvendig tak.
  TG 2: Det er påvist sprekker i fliser, sprekk i flis på ytterveggen. Fliser bærer generelt preg av ikke håndverksmessig utførelse, store sprang på fliser og avvik på fuger.
  Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Det må foretas tiltak for å lukke avviket.

  Overflater Gulv:
  Badegulvet er flislagt og har elektriske varmekabler.
  TG 3: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Takstmannen har foretatt kontroll av fallforhold på våtrommet ved hjelp av en punktlaser. Påvist motfall på baderomsgulvet. Sluket er tilnærmet badets høyeste punkt. Lekkasjevann vil ikke ledes til sluket.
  Tiltak: Det må foretas utbedring av fallforhold.

  Sluk, membran og tettesjikt:
  Badet har plastsluk samt smøremembran med ukjent utførelse.
  TG 2: Tettesjiktet rundt sluket (klemring) er ikke utført fagmessig. Det er usikkert om rørgjennomføringene er riktig utført. Ikke påvist klemt membranløsning i sluket befaringsdagen. Jevnlig rensing av sluket er viktig. Feil i tetting rundt sluket er den største årsaken til lekkasjer fra bad. Det er derfor viktig at ikke vannet blir stående over vannlåsen i sluket. Ukjent oppbygning av membran på badet, ikke synlig mansjetter rundt gjennomføringer i gulvet eller i veggen.
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at alle forhold med tettesjiktet, våtsone, sluk, røranlegg mv. dokumenteres.

  Bad/vaskerom i utleiedelen:
  Er fra slutten av 1990-tallet. Det er fliser på gulvet og malt våtromstapet på vegger. Rommet er innredet med utslagsvask i rustfritt stål samt servantinnredning med overhengende speil og skap. Dusjkabinettet er plassert i hjørnet og har dører av glass, dusjarmaturet er håndholdt. Videre er det montert toalett og det er opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Badet/vaskerommet ventileres via mekanisk vifte i veggen. Stråleovn på veggen varmer opp rommet. Badet/vaskerommet er bygget etter tekniske forskrifter i perioden 1997 - 2010, ingen dokumentasjon.
  TG 3: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Påvist generelt med skader på gulvfliser utenfor dusjen. Det var også
  lekkasje fra badet i 2021, hvor vann rant ned til kjeller. Våtrommet tetningsjikt er derfor ikke ansett som tett. Også påvist motfall på baderomsgulvet. Lekkasjevann vil ikke ledes til sluk fra alle deler av rommet.
  Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Dersom badet skal benyttes med dagens tilstand, må det brukes tett dusjkabinett, og det er viktig å rense sluket jevnlig for å forhindre at dette fyller seg. Det er dog ingen garanter for tetthet i badet.

  Fukt i tilliggende konstruksjoner:
  Hulltaking er foretatt, uten å påvise unormale forhold. Hulltaking er foretatt i bjelkelaget fra undersiden mot badet.
  TG 2: Det er registrert symptom på fuktskader. Tidligere lekkasje fra sluk i 2021, ikke fuktig befaringsdagen.
  Tiltak: Det må gjennomføres ytterligere undersøkelser.

  Wc-rom 2. etg i utleiedelen:
  Belegg på gulvet. Rommet er innredet med servantinnredning med profilerte, lyse fronter, overhengende speil, belysning samt sideskap. Videre er det montert toalett. Panelovn på veggen varmer opp rommet.
  TG 2: Toalettrom mangler styrt tilluftsventilering. Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.
  Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til toalettrom, f.eks. luftespalte ved dør e.l. Mekanisk avtrekk bør etableres på toalettrom.

  Kjøkken utleiedel:
  Er fra rundt 1997 - 1998, og har profilerte, malte fronter og laminerte benkeplater. Kjøkkenvasken av rustfritt stål, er nedsenket i benkeplaten og inneholder vaske- og skyllekum. Det er montert belysning og det er lagt fliser på veggen mellom skapene. Kjøkkenventilatoren er plassert over plass til komfyr og er ført ut av veggen.
  TG 2: Påvist noe sprekker i parkett i fremkant av innredning på kjøkkenet, opplyst at det var en lekkasje fra avløp på kjøkkenet for ca. 7 - 8 år
  siden. Foretatt søk etter fuktindikasjon i området, uten at det ble påvist unormale verdier.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak.

  Kjøkken 1. etg.:
  Kjøkken med plass til spisegruppe. Innredningen er fra 2000, type Strai. Kjøkken, og har profilerte, malte fronter, vitrineskap og laminerte
  benkeplater. Kjøkkenvasken av rustfritt stål, er nedsenket i benkeplaten og inneholder vaske- og skyllekum. Det er både opplegg og plass til oppvaskmaskin i innredningen. Det er montert belysning og det er lagt fliser på veggen mellom skapene. Kjøkkenventilatoren er plassert over plass til komfyr og er ført ut av veggen.

  Elektrisk anlegg:
  Sikringsskap med automatiske sikringer.
  TG 2: Foreligger ikke dokumentasjon på arbeid utført på det elektriske anlegget, takstmannen anbefaler derfor at det utføres en utvidet el-kontroll på det elektriske anlegget.
 • Eiendommen ligger på Folkenborg, ca. 1,6 km fra Mysen sentrum. Solrik og fin tomt. I Mysen finner man barnehager, skoler på alle trinn, idrettshall, alle typer butikker, kafeer og restauranter. Fra Mysen St. er det jevnlig tog- og bussavganger mot Follo og Oslo, reisen til Oslo S tar ca. 65 min. med tog. Det er flere fine turområder i nærheten som på Høytorp Fort, Helsestien langs Mysenelva og en liten biltur unna finner man Trømborgfjella som utover merkede turstier også byr på flotte bade- og fiskevann.
 • Enebolig og utleiedel med kjeller, 1. etasje og 2. etasje på totalt 304 m². Bygningen ble oppført i 1999, tilbygget mot slutten av 1990-tallet, ferdigstilt i 1999/2000.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Bolig:
  Taktekking:
  Taket er tekket med betongtakstein. Taktekkingen er fra midten av 1990-tallet.

  Nedløp og beslag:
  Takrenner, nedløp og beslag er av overflatebehandlet stål. Pipe er helbeslått med blikk over taket.
  TG 2: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Beskyttelse mot snø- og isdannelser på bygningen som kan medføre fare for ras mot beferdet område, skal hindres eller sikres. Snø, is og smeltevann skal ikke kunne skade bygningen eller dens konstruksjoner.
  Tiltak: Det er ikke krav om utbedring opp til dagens krav.

  Veggkonstruksjon:
  Yttervegger er av bindingsverkskonstruksjon fra byggeåret, utvendig kledd med liggende bordkledning.
  TG 2: Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen.- Det ble foretatt stikktakninger etter råte/dårlig kledning ved hjelp av en syl, påvist stedvis råteskader på trekledninger.
  Tiltak: Råteskadet trekledning må skiftes ut.

  Takkonstruksjon/Loft:
  Takkonstruksjon i tre, type saltak. Tilgang til loft via luke i gang.
  TG 2: Undertaket er misfarget. Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Begrenset med lufting ned mot ender av loftet. Skrå tretak med kaldt loft anbefaler en ca. 50 mm kontinuerlig spalte. God og kontinuerlig lufttetting i himling er viktig, slik at luftlekkasjene reduseres til et
  minimum og risiko for skader reduseres. Registrert områder med muggsopp/svertesopp i undertaket på loftet. Årsak er trolig fordi det er for fuktig på loftet, fra boligen kommer fuktig luft opp på loftet, som kjøles ned.
  Tiltak: Lufting/ventilering bør forbedres.

  Vinduer:
  Vinduer har rammer og karmer av tre.
  Vindusglass har 2-lags isoler-/energiglass fra 1979, 1980-tallet, 1995 og 2019.
  TG 2: Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. • Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Ved funksjonstesting av vinduer, ble det påvist at enkelte vinduer kan være vanskelige å lukke/åpne. Påvist dels værslitte karmer/trevirke på vinduer utvendig.
  Tiltak: Det må foretas lokal utbedring. Vinduer må justeres.

  Vinduer - sprosser:
  Utvendige sprosser i tre.
  TG 3: - Påvist råte i flere av boligens utvendige sprosser.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Sprosser må demonteres eller erstattes med nye for å lukke avviket.

  Dører:
  Ytterdører med glassfelt fra 2000.
  Terrassedører med isolerglass fra 1980-tallet, 2014 og 2018.
  TG 2: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå.
  Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke Ved funksjonstesting, ble det påvist at enkelte dører kan være vanskelige å lukke/åpne.
  Påvist manglende beslagtetting under enkelte dører. Påvist skader i tetningslist rundt ytterdør.
  Tiltak: Det bør gjøres tiltak for å lukke avviket. Dører må justeres.

  Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
  Balkong på 3,8 m², vendt mot syd med tilgang fra soverom. Av materialer er det benyttet sinkdekke samt malt trevirke på rekkverket. Veranda i forbindelse med inngangspartiet på 17 m², vendt mot øst, med tilgang fra utleiedel, bolig og hage. Av materialer er det trykkimpregnerte gulvbord og malt trevirke på rekkverket. Verandaen er delvis takoverbygget. Veranda på 46 m², vendt mot syd/vest, med tilgang fra stue. Av materialer er det benyttet trykkimpregnerte gulvbord og malt trevirke på rekkverket. Stikkontakt og belysning på veggen.
  TG 2: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Konstruksjonene har skjevheter. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på tettesjikt/membran. Påvist skjevheter i konstruksjoner, trolig som følge av for dårlig fundamentering.
  Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Tidspunkt for utskiftning av tettesjikt/membran nærmer seg ut ifra alder på dagens tekking.

  Etasjeskille/gulv mot grunn:
  Betong og trebjelkelag mellom etasjene.
  TG 3: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente
  måleavvik. Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente
  måleavvik. Det ble foretatt kontroll på planhetsavvik ved hjelp av en punktlaser, målt 28 mm over 2 meter i ett soverom. Ellers målt 20 mm i to
  soverom i 2. etasje. I 1. etasje ble det målt mellom 4 - 7 mm avvik. I utleiedelen ble det målt 10 mm over 2 meter i stue/kjøkken.
  Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående
  tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

  Pipe og ildsted:
  Mursteinspipe i opprinnelig del, rehabilitert med nytt stålrør i 2022 (fremvist faktura). Elementpipe av lettklinkerblokker. Vedovn i stue i utleiedel samt i hoveddel.

  Rom Under Terreng:
  Betonggulv. Betong-/murvegg.
  TG 2: Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i
  kjellermur. Det er ikke montert fuktsperre eller lagt isolasjon mot grunnen i opprinnelig del, det må derfor påregnes fukt fra grunnen. Takstmannen gjorde fuktsøk direkte på grunnmursvegger ved hjelp av ett Protimeter, påvist unormale verdier ned mot gulvet i opprinnelig del samt i hjørner i tilbygget del, også påvist salt-/kalkutslag på deler av vegger. Påvist dels sprekker i betongdekket i kjelleren.
  Tiltak: Det påviste fuktnivå gir grunn til å overvåke konstruksjonen jevnlig for å se utvikling over tid, og eventuelt foreta tiltak for å unngå fuktskader.

  Innvendige trapper:
  Malt tretrapp.
  TG 2: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
  Tiltak: Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet. Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyder opp til dagens
  krav. Det er ikke krav om utbedring av åpninger opp til dagens krav.

  Innvendige dører:
  Profilerte, lyse dører.
  TG 2: Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører. Ved funksjonstesting, ble det påvist at enkelte dører subber i karm/terskel.
  Tiltak: Det bør foretas tiltak på enkelte dører.

  Vannledninger :
  Kobberrør fra byggeåret.
  TG 2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
  Tiltak: Tidspunkt for utskiftning av vannledninger nærmer seg.

  Avløpsrør:
  Avløpsrør i støpejern fra byggeåret.
  TG 2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  Tiltak: Tidspunkt for utskiftning av avløpsrør nærmer seg.

  Drenering:
  Opplyst drenert rundt boligen på slutten av 1990-tallet. Én vegg fra byggeåret.
  TG 2: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ut ifra observasjoner påvist indikasjoner på at drenering/tettesjikt har begrenset effekt.
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er
  vanskelig å si noe om. Bruken av underetg/kjeller vil og være avgjørende. Det må foretas nærmere undersøkelser, det kan ikke utelukkes behov for tiltak. Tiltak for redrenering rundt boligen kan ikke utelukkes. Det bør gjøres lokale tiltak. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må
  dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  Grunnmur og fundamenter:
  Grunnmursvegger i betong og lettklinkerblokker.
  TG 2: Grunnmuren har sprekkdannelser. Påvist enkelte sprekker/riss i mur. Når det oppstår sprekker i puss/mur vil vannbelastningen og faren for frostskader øke. Skrå sprekker/riss er et symptom på setninger. Horisontal sprekk/riss i grunnmur skyldes sannsynligvis innpressing av kjellervegg. Anbefaler å følge med videre utvikling.
  Tiltak: Lokal utbedring må utføres. Påviste skader må utbedres.

  Terrengforhold:
  Flat tomt.
  TG 2: Terreng faller inn mot bygning. Terrenget har stedvis ikke fall fra grunnmuren, dette kan føre til unødig fuktbelastning mot grunnmuren. Det er viktig at terrenget heller riktig i områder ved grunnmuren. Overflatevann skal hurtigst mulig vekk for å unngå unødvendige fuktbelastninger på utvendig
  fuktsikring og drenering.
  Tiltak: Det bør foretas terrengjusteringer.

  Utvendige vann- og avløpsledninger:
  Avløpsrør av keramiske rør/støpejern. Vannledning av jernrør. Kommunalt vann og avløp, via private stikkledninger.
  TG 2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

  Garasje:
  Frittliggende garasje på 44 m². Bygningen er oppført på støpt dekke. Ringmur i lettklinkerblokker. Yttervegger er av bindingsverk, utvendig kledd med trekledning. Takkonstruksjonen er av tre, type saltak, tekket med takstein. Adkomst via to leddporter med automatiske åpnere samt gangdør.
  Sprekker/skjevheter samt skader i betongdekket. Åpnere til garasjeporter er ikke funksjonelle. Påvist noe råte. Ikke vurdert tilstand på konstruksjoner.
 • Totalt: 304 Bra/ 202 P-Rom
  Kjeller: 110 Bra/ 10 P-Rom
  1. etg.: 72 Bra/ 72 P-Rom
  2. etg.: 49 Bra/ 49 P-Rom
  1. etg. utleie: 49 Bra/ 49 P-Rom
  2. etg. utleie: 24 Bra/ 22 P-Rom

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Kjeller: Vaskerom.
  1. etg.: Entré, gang, kjøkken, stue, bad.
  2. etg.: 4 soverom gang.
  1. etg. (utleie): Bad/vaskerom, stue/kjøkken
  2. etg. (utleie): Gang , wc, soverom.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Vedovn i stue i utleiedel samt i hoveddel.
  Luft/luft varmepumpe i stue, type Mitsubishi, fra 2019 (montert i 2020) og 2020 i utleiedel.
  Elektriske varmekabler i badet.
  Stråleovn i badet til utleiedelen.
  Elektrisk styrt sentralfyr i kjeller forsyner hoveddelen av boligen med varmtvann. Radiatorovner som tidligere var tilkoblet denne er koblet bort.

  Sentralfyr:
  Elektrisk styrt sentralfyr i kjeller forsyner hoveddelen av boligen med varmtvann. - Radiatorovner som tidligere var tilkoblet denne er koblet bort.
  TG 2: Det har ikke vært avholdt service på anlegget senere år. Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt.
  Tiltak: Anlegget må sjekkes av fagperson, som må utføre eventuelle tiltak på anlegget. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden varmesentralen fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.
 • Eiet tomt på 829,3 m². Flat tomt, opparbeidet med plenareal, diverse beplanting og vintergrønt. Videre er det gruset gårdsplass.
 • Parkering i garasje og gårdsplass.
 • Vei er offentlig.
  Vann og avløp er offentlig via privat fordelingsnett.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 403 930 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 1 454 146 per 31.12.20
 • Følgende beløp er fakturert i 2021:
  Avløp kr. 8 633,82,-
  Feiing kr. 928,-
  Vann kr. 5 814,05,-
  Renovasjon kr. 6 070,-
  Totalt kr. 21 445,87,-
 • Renovasjon, kommunale avgifter, strøm og forsikringer.
 • Midlertidig brukstillatelse garasje utstedt 03.09.1999. Porter mangler, dette er på plass.
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen 13.11.1996 for tilbygg.
  Dokumenter ligger vedlagt i salgsoppgave.
  Det er ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på opprinnelig bygning.
  Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon om ev. konsekvenser av dette.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Radon:
  Det er iflg opplysninger fra selger utført radonmåling i 2014 og var den gang innenfor godkjente verdier (ekstakte tall ikke oppgitt). Bygget er ikke utført med radonsperre.
  TG 2: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger på nytt.

  Info fra Indre Østfold brann og redning IKS:
  Det er utført tilsyn på enhet H0101 12/3-2012 og feiing 6/4-2021.
  AVVIK - fyringsforbud.
 • Ingen tinglyste.
 • Reguleringsplan - Folkenborg/Løkkeberg - Boliger og kjørevei - 02.02.1954.
  Kommuneplan - Kommuneplanens arealdel 2015-2027 - Boligbebyggelse, nåværende - 2015-2027.
  Mulig inngrep på Reguleringsplan: Reguleringsplanen er vedtatt før 10.9.2015 og står ikke på listen over eldre reguleringsplaner som gjelder foran kommuneplanen arealdel, jf. Kommuneplanen § 3.10. det vil si at ved motstrid er det kommuneplanen for Eidsberg 2015-2027 som gjelder.
  Ingen reguleringsplaner under arbeid.
 • Gnr. 171 Bnr. 95 i Indre Østfold kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,0 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9 900,-, visninger kr. 2 000, - (to stk. er inkludert) og markedspakke 22 000,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle avtalte utlegg samt dekning av vederlag for utført arbeid med kr. 2 000,- pr. time, begrenset oppad til kr. 20 000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Cato Johnsrud
Tommy Skullerud

Megler

Tommy Skullerud

92 48 90 55

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev