aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Fasade

MYSEN Pennestrøket 14

Mysen - Leilighet med fastpris, forbeholdt de over 58 år! Balkong! Heis! Gangavstand til sentrum! Påmelding til visning!

 • kr 1 134 989
 • BRA 75 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 134 989
 • Omkostningerkr 8 632
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 143 621
 • EierformAndel
 • Byggeår1 986
 • Soverom1
 • ArealP-rom 72 m²
 • Andel fellesgjeldkr -
 • Felleskostnaderkr 4 519
 • Tomt15 506 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 134 989 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   1 134 989 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7500 (A-konto for avregning av husleie mm) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 632 (Omkostninger totalt)   1 142 51 (Totalpris inkl. omkostninger)
Vi har gleden av å presentere denne leiligheten på Mysen! Innhold: 2.etg.: Gang, 2 soverom, bod, bad/wc/vaskerom, stue m/utgang til balkong og kjøkken. Bod ute i felles anlegg. Beliggenhet: I 2.etasje i sentralt beliggende leilighetsbygg i Sand Borettslag i Mysen. Det er kort vei til sentrum hvor man finner de fleste servicefunksjoner, kafeer, apotek, bank og butikker. Helsestien, som er en populær tursti langs Mysenelva, er rett i nærheten. Det er heller ikke langt til Høytorp Fort og Trømborgfjella med merkede løyper. Trømborgfjella byr også på mange flotte bade- og fiskevann. Det er tog- og bussforbindelse mot Oslo fra Mysen Stasjon, reisen tar ca. 65 min. Til svenskegrensen er det ca. 25 min å kjøre.

Pennestrøket 14, Viken

 • Tomt
  15506m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget/aksjelaget/eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  I 2.etasje i sentralt beliggende leilighetsbygg i Sand Borettslag på Mysen. Det er kort vei til sentrum hvor man finner de fleste servicefunksjoner, kafeer, apotek, bank og butikker. Helsestien, som er en populær tursti langs Mysenelva, er rett i nærheten. Det er heller ikke langt til Høytorp Fort og Trømborgfjella med merkede løyper. Trømborgfjella byr også på mange flotte bade- og fiskevann. Det er tog- og bussforbindelse mot Oslo fra Mysen Stasjon, reisen tar ca. 55 min. Til svenskegrensen er det ca. 25 min å kjøre.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  I område har man i hovedsak lovblokkbebyggelse og eneboliger, samt noe næring.

  Offentlig kommunikasjon
  Fra Mysen stasjon finnes det både tog- og bussforbindelse mot Rakkestad og Follo-Osl

  Innhold
  2.etg.: Gang, soverom, stue/soverom, bod, kjøkken og stue m/utgang til balkong. Utvendig bod i felles anlegg.

  Standard
  Gulv: Vinylbelegg, fliser på bad. Vegger: Tapet og fliser på bad. Kjøkken: Kjøkken har normal standard. Innredning i L-form. Plass for spisebord. Sanitær: Baderomsinnredning og dusjkabinett. Varmekabel på gulv

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Leverandør er Telia, TV og bredbånd. Inkludert i felleskostnad.

  Parkering
  Fellesparkering ute. Garajseanlegg på hvert tun, her er det venteliste.

  Radonmåling
  Ikke utført.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 134 989 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   1 134 989 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7500 (A-konto for avregning av husleie mm) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 632 (Omkostninger totalt)   1 142 51 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  583613

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2101007

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Strøm og innboforsikring.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  60

  Part.obl.nr.
  953640147

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Fellesgjeld er nedbetalt.

  Felleskostnader pr. mnd.
  4519

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-17T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Fellesgjeld ble innfridd for noen måneder siden.

  Andel fellesformue
  98599

  Andel fellesformue per dato
  2023-04-17T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Inkludert i felleskostnad.

  Borettslaget
  Sand Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953640147

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Ingen fellesgjeld pt.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Polisenummer felles forsikring
  84917236

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Dyrehold
  Det er i utgangspunktet ikke tillatt med husdyr i Sand Borettslag. Styret kan dog i spesielle tilfeller gi slik tillatelse. Det er ikke tillatt å drive hundeavl/kennel på borettslagets eiendom. Den som har styrets tillatelse til å holde hund må sørge for at hunden ikke sjenerer naboene.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for (definer hvilke bygninger eller bygningsdeler det gjelder) datert 08.11.1988.

  Vei, vann og avløp
  Vei er offentlig, privat inne på tunet. Vann og avløp er offentlig via privat fordelingsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Indre Østfold kommune opplyser om at eiendommen ligger i område regulert til boliger. Reguleringsplan for Søndre Mysen, vedtatt 16.04.1946 og 27.05.1986. Formål: Boliger, kjørevei og industri. Kommuneplan for Eidsberg for perioden 2015-2027. Formål: Boligbebyggelse og kjørevei.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Verneklasse/sefrak
  Ingen.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Ingen.

  Kommentar konsesjon
  Ingen.

  Kommentar odelsrett
  Ingen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis. NB! Det er ingen budrunde, prisen er satt, og avgjøres på ansiennitet i BORI.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 134 989 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   1 134 989 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7500 (A-konto for avregning av husleie mm) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 632 (Omkostninger totalt)   1 142 51 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  8632

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Kan ikke tegnes på dette oppdraget da det ikke er utført tilstandsrapport - kun verdifastsettelse.

  Boligkjøperforsikring
  Kan ikke tegnes jfr. vilkår.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris på kr. 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.  5.000,-, markedsføringspakke kr. 15.000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 16.192,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på et rimelig vederlag stort kr. 2.000,- pr. time for utført arbeid, begrenset oppad til kr. 20.000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Tommy Skullerud

Megler

Tommy Skullerud

92 48 90 55

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev