aktiv-eiendomsmegling
Fasade

NAMSOS Carl Gulbransons gate 18

Namsos - Borettslagsleilighet i 3.etasje. Sentral beliggenhet like ved sykehuset og sentrum. Heis.

 • kr 890 000
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 890 000
 • Omkostningerkr 8 932
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 644 186
 • EierformAndel
 • Byggeår2 005
 • Soverom1
 • ArealP-rom 46 m²
 • Andel fellesgjeldkr 745 254
 • Felleskostnaderkr 6 324
 • Tomt2 482 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 890 000 (Prisantydning) 745 254 (Andel av fellesgjeld)   1 635 254 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   1 644 186 (Totalpris inkl. omkostninger) Ved benyttelse av forkjøpsrett tilkommer gebyr til TOBB på kr 7 769,- for kjøper.

Meld deg på visning!

Påmelding
Namsos, og med bysentrum med alle fasiliteter like i nærheten. Kort avstand til bymarka med fine helårs turområder. Leiligheten har normal standard og framstår som pent brukt. Innhold 3. etasje: Gang, stue/kjøkken, bad, soverom, bod. I tillegg bod i kjeller.

Carl Gulbransons gate 18, Trøndelag

 • Tomt
  2482m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt på 2482 kvm. Lett skrånende tomt med asfalterte parkerings og kjørearealer, og noe plen foran bygningen.

  Beliggenhet
  Leilighet i boligblokk svært sentral beliggende like ved Sykehuset Namsos, og med bysentrum med alle fasiliteter like i nærheten. Kort avstand til bymarka med fine helårs turområder.

  Adkomst
  Enkel adkomst med inngang på bakkenivå. Heis fra parkeringskjeller/ hovedinngang opp til leiligheten som ligger i 3.etasje.

  Byggemåte
  Leilighet er oppført i én etasje i eldre bygg av betong på fire etasjer over kjeller. Taket er et saltak tekket med metallplater. Etasjeskille er et betongdekke. Vinduer med 2-lags isolerglass. Bygningen er en tidligere aldersheim som ble ombygget til leiligheter i 2005. Informasjon er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takst forum Nord-Trøndelag .For nærmere informasjon om hver enkelt bygningsdel henvises til nevnte Tilstandsrapport.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Salgfullmektig har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Innhold
  Primærrom 3. etasje: Gang, stue/kjøkken, bad, soverom. Sekundærrom 3. etasje: Bod. Bod i kjeller.

  Standard
  Takstmanns konklusjon: 3. etasje Gang: Parkett på gulv og malt tapet på vegger. Malt overflate i himling. Garderobeskap. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malt overflate i himling. Utstyrt med innfellbare dusjdører, wc, servantskap, bereder, opplegg for vaskemaskin, rørfordelingsskap og mekanisk avtrekk. Stue/kjøkken: Parkett på gulv og malt tapet på vegger. Malt overflate i himling. Panelovner. Flis på vegg over benkeplate. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen, oppvaskmaskin, stekeovn, utgang til altan. Soverom: Parkett på gulv og malt tapet på vegger. Malt overflate i himling. Garderobeskap. Bod: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Sikringsskap. Tiltak: 2020 - Skiftet avtrekksvifte med nødvendige rør 2019 - Skiftet varmtvannsbereder Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG2: BALKONG/ TERRASSE: Totalvurdering: Det er ikke registrert skader eller forhold med behov for tiltak, men rekkverkshøyde under dagenes krav. (100 cm) VENTILASJON: Totalvurdering: Trolig fra 2005 og fungerte ved enkel test. Soverom uten godkjent lufting da det iht dagens krav hvor det ikke er mekanisk avtrekk enten skal være luftespalte i vinduer eller i yttervegg. Vinduer på rommet uten luftespalte. Med åpningsvindu. BAD/VASKEROM.: Totalvurdering overflater: Høydeforskjell fra topp sluk til tettesjikt ved dør kan være mindre enn 25 mm med risiko for at vann renner ut gjennom døråpning. Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Tilstandsgrad 2 er satt med bakgrunn i alder og usikker restlevetid på tettesjiktet. Totalvurdering av sanitær og ventilasjon: Tilstandsgrad 2 er satt pga manglende tilluft. Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon: Etablere tilluft, noe som vanligvis gjøres i/under dør. Informasjon er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takst forum Nord-Trøndelag .For nærmere informasjon om hver enkelt bygningsdel henvises til nevnte Tilstandsrapport .

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Utvendig parkering på felles parkeringsplass. Ingen fast parkeringsplass. Det er installert 2 stk felles el-bil ladere for borettslaget.

  Diverse
  STRØMAVTALE. TOBB har samarbeidsavtale med Trøndelagskraft AS om levering av strøm til våre beboere. Mer informasjon om tilbud og bestilling på https://www.trondelagkraft.no/privat/tobb/. DIVERSE UTSTYR. Brannslokkingsapparat, røykvarsler, TV-dekoder med fjernkontroll, evt nøkler til tørkerom og utvendige kraner, rød boks for farlig avfall etc. følger vanligvis leiligheten over til ny eier. Det er boligselskapet sin eiendom. Ta kontakt med styret hvis du er i tvil. RENHOLD: Renhold av fellesareal utføres av innleid hjelp. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Arealoppmåling er foretatt av takstmann. Arealmålingene måles etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2007 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/eller verdisetting av boenheter. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  890 000 (Prisantydning) 745 254 (Andel av fellesgjeld)   1 635 254 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   1 644 186 (Totalpris inkl. omkostninger) Ved benyttelse av forkjøpsrett tilkommer gebyr til TOBB på kr 7 769,- for kjøper.

 • Oppvarming
  Oppvarming med panelovner på vegg. Varmekabler på bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg- /fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i handelen for disse.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  423626

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  1525055

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Andelsnummer
  301

  Part.obl.nr.
  987061499

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Felleskostnadene per måned vil øke når avdragsfri periode er over i år 2024. Ut i fra opplysninger gitt av forretningsfører vil avdrag for andel fellesgjeld utgjøre ca.kr 1 073,- pr mnd. Dette vil komme i tillegg til dagens felleskostnader. Det tas forbehold om at øvrige elementer i felleskostnadene og lånebetingelser forblir uendret.

  Felleskostnader pr. mnd.
  6324

  Andel fellesgjeld
  745254

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-11-24T23:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslagets samlede fellesgjeld er ifølge regnskap pr. 25.11.22 kr 22 553 700,-

  Andel fellesformue
  53881

  Andel fellesformue per dato
  2022-11-24T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Centrum Borettslag

  Borettslagets org.nr
  987061499

  Om borettslaget
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra oppdragsansvarlig. Ved benyttelse av forkjøpsrett tilkommer gebyr til TOBB på kr 7 769,- for kjøper.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Långiver: Handelsbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 25.11.2022: 4.2% pa. Antall terminer til innfrielse: 65 Saldo per 25.11.2022: 5 728 700 Andel av saldo: 196 092 Første termin: 30.12.2017Neste avdrag: 30.06.2024 ( siste termin 30.12.2054 ) Flytende rente Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2024 utgjøre ca. kr 261,00 per måned for denne boligen Långiver: Handelsbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 25.11.2022: 4.2% pa. Antall terminer til innfrielse: 63 Saldo per 25.11.2022: 15 000 000 Andel av saldo: 513 447 Første termin: 30.12.2017Neste avdrag: 30.06.2024 ( siste termin 30.12.2053 ) Flytende rente Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2024 utgjøre ca. kr 725,00 per måned for denne boligen Långiver: Handelsbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 25.11.2022: 4.2% pa. Antall terminer til innfrielse: 48 Saldo per 25.11.2022: 1 000 000 Andel av saldo: 35 714 Første termin: 30.12.2017Neste avdrag: 30.06.2025 ( siste termin 30.06.2046 ) Flytende rente Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2025 utgjøre ca. kr 87,00 per måned for denne boligen Långiver: Handelsbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 25.11.2022: 4.2% pa. Antall terminer til innfrielse: 63 Saldo per 25.11.2022: 825 000 Andel av saldo: 0 Første termin: 30.12.2017Neste avdrag: 30.06.2024 ( siste termin 30.12.2053 ) Flytende rente Vedtak om IN-ordning INFO KNYTTET TIL EVENTUELLE NEDBETALTE IN-LÅN: Med opprinnelig innfrielse lån (IN) menes nedbetalt andel lån gjennom IN-ordningen for den enkelte enhet. Med nedkvittert saldo innfrielse per dd (IN) menes dagens restverdi av nedbetalt andel lån. GENERELL INFO OM INDIVIDUELL NEDBETALING AV ANDEL FELLESGJELD (IN-ORDNING): Denne ordningen gir andelseieren adgang til å betale ned fellesgjelden som er knyttet til sin egen andelen. Felleskostnadenes kapitaldel innbetales som månedlig a-konto beløp som kan justeres kvartalsvis ved renteendringer. Innbetalt kapitaldel avregnes mot faktiske lånekostnader en gang per år. I denne boligrapporten gis det informasjon når første avdrag skal betales på IN-lån. For at pengene skal være på konto når avdraget forfaller vil felleskostnadene øke med det oppgitte beløp 3 eller 6 måneder før forfall på avdraget, avhengig av om det er 2 eler 4 terminer på lånet i året. Hvis laget har rentebinding, kan det medføre ekstra kostnader for andelseier ved å innfri fellesgjeld, så fremt banken aksepterer nedbetaling på lånet før bindingstiden er utløpt. Ta kontakt med forretningsfører for å få avklart om nedbetaling er mulig og hvilke betingelser og kostnader som vil påløpe for en nedbetaling. FELLESGJELD: Det tas forbehold om at nylig varslede renteendringer er registrert. Hvis oppgitte dato for 1. termin avdrag er passert, betyr dette at det betales løpende avdrag på lånet. Datoen er ikke nødvendigvis tidspunktet for 1. avdrag. Hvis oppgitte dato for 1. termin avdrag er fram i tid tilsvarer dette tidspunktet for 1. avdrag etter en avdragsfri periode. Endringen i månedlige felleskostnader etter avdragsfri periode er beregnet med utgangspunkt i dagens rentenivå og nedbetalingsordning. Vi gjør oppmerksom på at økning av felleskostnadene pga av oppstart avdrag vanligvis starter noen mnd før forfall på avdraget så pengene er på konto når avdraget skal betales. Vi viser for øvrig til vedlagte regnskap for laget.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Leverandør av sikring: Klare Finans AS. Varighet av avtalen / oppsigelsevilkår: Gjensidig oppsigelsestid med 6 mnd skriftlig varsel. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Sikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med sikringstaker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er stilt. Mer info om sikringsordningen: http://klarefinans.no/tjenester

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF skadeforsikring Nuf

  Polisenummer felles forsikring
  SP760479

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Se vedlagte ordensregler pk. 8 Dyrehold for nærmere informasjon.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  En andelseier som selv bebor boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre inntil 30 døgn i løpet av året, jfr § 5-4 i burettslagslova. Se vedlagte vedtekter for nærmere informasjon vedr. utleie.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  890 000 (Prisantydning) 745 254 (Andel av fellesgjeld)   1 635 254 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   1 644 186 (Totalpris inkl. omkostninger) Ved benyttelse av forkjøpsrett tilkommer gebyr til TOBB på kr 7 769,- for kjøper.

  Omk. kjøper beløp
  8932

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Megler gjør særlig oppmerksom på at salgsfullmektig ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Torleif Sommerseth

Megler

Torleif Sommerseth

92 80 63 96

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev