aktiv-eiendomsmegling
Gullvikvegen 15 - Svært sentral beliggende næringsbygg, oppført i 1986, tilbygd i 1997 og omfattende renovert i 2015/16.
Gullvikvegen 15 - Svært sentral beliggende næringsbygg, oppført i 1986, tilbygd i 1997 og omfattende renovert i 2015/16.

NAMSOS Gullvikvegen 15

Namsos - sentral beliggende næringsbygg med kontor og lager/verkstedbygg. Næringseiendom med stort potensial.

  • kr 7 300 000
  • BRA-i 630 m²
  • Prisantydningkr 7 300 000
  • BRAP-rom 630 m²
  • Omkostninger -
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 300 000
  • ObjektstypeForretningseiendom
  • EierformSelveier
  • Byggeår1986
  • Felleskostnader pr. mndkr -
  • Tomt -
  • Eierform tomtEiet
  • 7 300 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 182 500 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 183 740 Omkostninger totalt 7 483 740 Totalpris inkl. omkoistninger

Meld deg på visning!

Påmelding
Eiet tomt på 1.390 kvm. Tomt går helt ut til Canninggata. Stort asfaltert parkeringsplass med gode parkeringsmuligheter.
Velkommen til Gullvikvegen 15. Svært sentral beliggende næringsbygg, oppført i 1986, tilbygd i 1997 og omfattende renovert i 2015/16. Næringsbygg emd stort potensial. Pt. leieinntekt på ca. 700.000,- fordelt på 3 stk. leietakere. Bygget er på ca. 630 kvm BRA og er en kombinasjon av fine kontorer/møterom og større lagerhaller/verksted. 3 porter i god størrelse. Eiendommen er regulert til bolig/foretning/kontor med en utnyttelse på 85% BYA (minimum 15 - 28 boenheter og det kan bygges opp til kt + 17.) Eiet tomt på ca. 1.390 kvm. Asfaltert parkeringsplass og godt med parkeringsmuligheter. Dette er et allsidig bygg som kan brukes av flere bransjer, håndtverksfirma, foretninger, kontor, fremtidig leilighetsbygg m.m. Ta kontakt for visning og informasjon!
2.etasje

Gullvikvegen 15, Trøndelag

  • BRA
    630m²

    BTA
    668m²

    Beliggenhet
    Eiendom med sentrumsnær beliggenhet med gangavstand til alle sentrumsfunksjoner med enkel adkomst ut til Rv 769.

    Adkomst
    Enkel adkomst fra offentlig veg.

    Bebyggelse
    Eiendommen beliggende mellom boligblokker på tre sider med åpning mot øst og adkomst til andre sentrumsfunksjoner som forretninger, kontorer og hotell. Med nærhet til småbåthavn.

    Konstruksjon
    Grunn og fundamenter: Grunnforhold av løsmasser. Fundamenter av betong trolig som punktfundamenter grunnet søylekonstruksjon over. Tilbygd mur av lettklinkerblokker. Ikke noe som tyder på svik basert på setninger Ytterveggskonstruksjon: Bærende konstruksjon yttervegger som jernkonstruksjon sammenhengende med takkonstruksjon med ca. 5,2 m senteravstand. Utenpå der isolert metallkonstruksjon delvis innvendig synlig i lager. Det meste ekstra isolert utenpå. Fasader: Fasader på to sider mot mest synlig oppgradert i senere tid med fasadeplater og noe trepanel og med god stand. Mangler noe ferdigstillelse ved porter som trolig skyldes at de er ment skiftet. Fasader ellers som eldre metallplater med horisontale profiler. Ikke med skader, bare falmet overflate. To mindre åpninger på bakside etter fjernet utstyr. Utvendige dører og vinduer: Vinduer kontordel i begge etasje datert 2015 med to-lags glass. Det samme med ytterdør. Vindu i mindre kontor bakkant lager datert 2013. Alt med god stand. Ikke skiftet vinduer på gavl lager og delvis på bakside med dårlig stand/skader med behov for skiftning. Et på bakside kledd over innvendig. Med tre porter som eldre foldeporter av metall med dør. Som uisolert med utettheter og delvis skader. Henholdsvis med åpninger i vegg på ca. Port 1. fra vest: B: 4,15 x H:4 m. Port 2. B: 3,15 m x H: 2,95. Port 3. B: 4,14 x H: 3,95. Sistnevnte med noe bedre stand i undervisningshall. Takkonstruksjon: Bærende takkonstruksjon av stålkonstruksjon som del av ytterveggkonstruksjon med ca. 5,2 m senteravstand. Over der selvbærende profilerte metallplater med alt synlig fra undersiden bortsett fra i kontordel. Med litt fall fra midten ut mot gesimser med innvendige taknedløp. Med isolasjon over metallplater. Romhøyde innenfor porter som er laveste område ca. 4,57 m. Under drager i samme område ca. 4 m alt stigende inn mot midten. Taktekking: Taktekking membran tiltenkt slik bruk (Sarnafil) forstås skiftet i 1997. Ikke besiktiget ved befaring. Er skiftet gesimsbeslag på områder skiftet fasader. Ingen tegn eller opplysninger angående lekkasjer. Er med noen tørre fuktskjolder ved en rørgjennomføring som kan være taknedløp. Kan skyldes tidligere hendelser før taktekking ble skiftet. En inspeksjon på taket anbefales for nærmere vurdering. Etasjeskillere: Gulv hovedplan som støpt dekke med malt overflate i undervisningsrom og et lagerrom i bakkant. Ubehandlet andre lagerrom. 2.etg trolig av trebjelkelag, men ikke undersøkt. Mesanin som trekonstruksjon med overflate av osb-plater. Ingen steder tegn til svikt. Informasjon er hentet fra Takstrapport utført av Takst forum Nord-Trøndelag v/Sverre Kvaløsæter, datert 23.09.2024. For nærmere informasjon om hver enkelt bygningsdel henvises til nevnte Takstrapport.

    Innhold
    1. etasje: Benyttes som: Fellesrom/spiserom med kjøkken, toalett, møterom, arkiv, fem kontorrom, undervisningsrom med kontor, lager med kontorrom, to lagerrom. 2. etasje: Planløsning: Spiserom, tre kontorrom, gang, toalett/dusjrom, toalett, garderobe, arkiv, et uinnredet rom. Rom for ventilasjonsanlegg. Mesanin: Fordelt på to steder med en på 45 m2 med adkomst fra 2. etg. 76m2 med adkomst fra større legerrom. Benyttes av Ulsund/Lindseth.

    Standard
    Innvendige overflater gulv: Hovedplan kontordel med fliser på gulvet med varme. Vegger som MDF-plater og noe som glatt malt. Himlinger av plater og noe som smartpanel. 2. etg. fellesrom/spiserom og kontorer med teppeflis på gulvet, glatte malte himlinger og vegger. Arkivrom og garderobe med belegg på gulvet. Et rom som uinnredet. Overflater kontordel generelt med god stand. Skråhimlinger med noe under målbar høyde. Kjøkkeninnredning/sanitærrom.: Kjøkken hovedplan med nyere innredning med glatte lyse fronter med oppvaskmaskin, koketopp med to plater og kjøleskap. Integrert microovn i overskap. 2. etg med enkel kjøkkenløsning. Sanitærrom 2. etg som større rom med belegg på gulvet, vegger med våtromsplater og plater i himling. Oppvarming av panelovn og med mekanisk avtrekk. Med servant, bereder, mindre skap, veggfestet toalett og tilkoblingsmuligheter for dusjkabinett. Er i tillegg med et toalettrom på hovedplan og et for damer og et for herrer i 2. etg. etasje med god stand. Sanitær primæranlegg: Alt av vann som rør i rør med fordelerskap på toalettrom 2. etg hvor alt opplyses være skiftet i 2016. Bereder datert 2016. Avløpsrør av plast som også opplyses være skifte 2016. Mulig eldre rør under terreng. Ventilasjon/oppvarming: Kontordel med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner montert 2016/17. I tillegg som oppvarming med varmekabler i gulvet i1. etg. og panelovner i 2. etg. Varmepumpe luft/luft i undervisningsrom. Elektrisk anlegg: Anlegget har vært oppgradert i senere tid og tilpasset tiltenkt bruk og fungerer som ønsket. Ellers ikke vurdert grunnetmanglende kompetanse slike anlegg. Om nærmere vurdering anbefales el-tilsyn. Informasjon er hentet fra Takstrapport utført av Takst forum Nord-Trøndelag v/Sverre Kvaløsæter, datert 23.09.2024. For nærmere informasjon om hver enkelt bygningsdel henvises til nevnte Takstrapport.

    Eeindommens potensiale
    Eiendommen har et attraktivt potensiale og kan passe for flere bedrifter som har behov for lager, kontor, møterom, synergi med flere leverandører under samme tak. Eiendommen er også regulert til fremtidig boligformål med en utnyttelse på 85% BYA og (minimum 15 - 28 boenheter og det kan bygges opp til kote + 17.)

    Parkering
    Gode parkeringsmuligheter på egen eiendom. Asfaltert parkeringsplass på 2 sider.

    Diverse
    Bygget synes å være med bra stand uten vesentlig etterslep vedlikehold ved videre benyttelse som nå. Vurdering baseres på dagens bruk av eiendommen og ikke tallfestet potensiale i verdisetting da bruksendring til annet formål iht ny reguleringsplan (leiligheter) også vil medføre kostnader.(eks.grunnforurensing) Med stort potensiale med utvidelse til 85 % BYA. Informasjon er hentet fra Takstrapport utført av Takst forum Nord-Trøndelag v/Sverre Kvaløsæter, datert 23.09.2024. For nærmere informasjon om hver enkelt bygningsdel henvises til nevnte Takstrapport. Selger gir ingen garantier i forhold til teknisk tilstand, lovlighetskrav eller brannvernkrav. Foreligger ingen brannvernrapport for eiendommen. Kjøper har ansvaret for at fremtidig utleie og bruk av leiearealet er i overensstemmelse med offentlige krav eller tillatelser, herunder ev. regulering og branntekniske krav. Kjøpers risiko og ansvar. Da dette er salg av næringseiendom forutsettes at kjøper er profesjonell og at kjøper utfører de nødvendige undersøkelser før avgivelse av bud. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radon måle utleieenheter. Krav om at radon skal være målt trår i kraft fra og med 01.01.2014. Målt årsmiddelverdien skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

    Beskrivelse av tomt
    Eiertomt på ca. 1.390 kvm. Næringseiendom med meget sentral beliggenhet ved Namsos sentrum med asfaltert uteområde i front og en gavl med gode parkeringsmuligheter. På gavl vest et grøntareal på mellom bygg og nabo på 12 m og bak bygget et område mellom bygget og nabo på ca. 3,4 m som grøntareal.   Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

  • Oppvarming
    Følgende er opplyst av Det lokale eltilsyn ved kontroll 01.02.2017: 1. Sikringsskap , lager Merking var ikke i samsvar med sikringskurser/vern, jfr. FEL §32 2. Lager , under restaurering Anlegget var provisorisk og oppfylte ikke forskriftens sikkerhetskrav, jfr. FEL §10. Eier må inne sikre løsninger inntil fast installasjon kommer på plass. 3. Verksted Det var ikke dokumentert at valgt løsning oppfylte forskriftens sikkerhetskrav, jfr. FEL §10. Utstrakt bruk av skjøteledning. Provisorisk løsninger. Anlegget må tilpasses bruk med hensyn til sikringer og fast installasjon. 4. Kontor Det var ikke utarbeidet nødvendig underlagsdokumentasjon for anlegget, jfr. FEL §12. Eier kunne ikke fremvise underlags dokumentasjon på varmekabeler. 5. Kontor Eier kunne ikke fremvise erklæring om samsvar for anlegget, jfr. FEL §13 6. Kontor Kabler/vern/brytere var ikke tilfredsstillende merket til å kunne identifiseres, jfr. FEL §32. Installasjon var ikke kursmerket ute i anlegget. 7. Sikringsfordeling Merking av spenning og fordelingssystem manglet., jfr. FEL §32.

    Energiklasse
    unknown

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Info kommunale avgifter
    I dette inngår avgift for vann, avløp og eiendomsskatt. Beløpet er fordelt på 3 terminer. Eiendommen har vannmåler. Sist avlest 02.11.2023 med målerstand 1147m3. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

    Info om eiendomsskatt
    Eiendomsskatt Grunnlaget er 3,9 promille av skattetaksten som er kr. 4 500 000,-

    Drifts- og vedlikeholdsavtaler
    Det vites ikke om det foreligger forpliktende drifts- og vedlikeholdsavtaler. Kjøpers risiko og ansvar.

    Justeringsforpliktelser skatt og mva
    Det er eiendommen og og ikke aksjene i eiendomsselskapet som selges. Det legges derfor til grunn at det ikke vil være justeringsforpliktelser for skatt og MVA.

    Info leieavtaler
    Eiendommen har 3 leieforhold idag. 1. Noha Brannvern - Benytter lager og kontor bak større lager med samlet areal ca. 30 m2. Årlig leie ca. 48.000,-. 2. Byggmester Ulsund & Lindseth As - Benytter kontor hovedplan ca. 133 m2 BRA. To lagerrom med samlet størrelse ca. 86 m2 bra. Mesanin over to lagerrom med samlet areal ca. 121 m2 BRA. Årlig leie ca. 480.000,-. 3. EBA - Leier kontor hele 2. etg ca. 114 m2 BRA og undervisningsrom med kontor på hovedplan med samlet areal ca. 121 m2 BRA. Årlig leie ca. 172.000,-. Alle leieforhold på eiendommen vil medfølge salget. Kjøper har ansvaret for at fremtidig utleie og bruk av leiearealet er i overensstemmelse med offentlige krav eller tillatelser, herunder ev. regulering og branntekniske krav. Transport av leieavtaler må gjøres av kjøper etter overtagelse.

  • Ferdigattest/brukstillatelse
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5007/65/1574: 30.07.1985 - Dokumentnr: 6223 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. 28.06.1985 - Dokumentnr: 5022 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5007 Gnr:65 Bnr:1 20.09.2002 - Dokumentnr: 5196 - Grensejustering Gjelder denne registerenheten med flere 20.09.2002 - Dokumentnr: 5196 - Målebrev 08.12.2011 - Dokumentnr: 1025545 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:5007 Gnr:65 Bnr:1847 01.01.2018 - Dokumentnr: 255236 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1703 Gnr:65 Bnr:1574 01.01.2020 - Dokumentnr: 303887 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5005 Gnr:65 Bnr:1574 Kjøper forplikter seg til å orientere sin bankforbindelse om at ovennevnte heftelser ikke vil bli slettet, men følge eiendommen, og at banken derfor må samtykke til å få prioritet etter ovennevnte heftelser.

    Ferdigattest/brukstillatelse datert
    Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for Inn. ombygging, løftelattform, utvendig fasadeendring og skilt datert 25.04.2016. Det er i den midlertidige brukstillatelser anmerket følgende forhold: Gjenstående arbeider av mindre vesentlig betydning, innenfor den delen av tiltaket det søkes om midlertidig brukstillatelse for, er følgende: Det vil bli brukt en midlertidig inngang til permanent inngangsparti er på plass. Resterende deler av tiltaket, hvor det her ikke søkes om midlertidig brukstillatelse, er følgende: 2.etasje av kontorlokaler er ikke ferdig. Permanent trapp er montert, men etasjen vil ikke bli benyttet. Frist for utforing av gjenstående arbeider settes til: Dato for ferdigstilielse av de gjenstående arbeider er ikke oppgitt av ansvarlig søker. Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for nybygg datert 21.01.1986. Det er i den midlertidige brukstillatelser anmerket følgende forhold: Dusjrom må ferdigstilles. Vegg mellom verksted 1 og 2 må utføres i kladde B-30. Det må montere dørpumpe på to-fløyet A-dør mellom verksted 2 og lager. Det må monteres 1 stk. 6 kg. pulverapparat i tillegg til eksisterende. Det tar forbehold vedr. isoleringen i ut. porter. Kompressor plasser i lagerrom må innkles i netting Mekanisk ventilasjon og støyabsorberende materialer vil bli vurdert etter ferdigmontering.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er offentlig tilknyttet vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger/stikkveger frem til offentlig tilkobling som driftes av eier av eiendommen.  Kommentar: Namsos kommune har ingen informasjon vedr status på de private ledningene. Dersom de er tilknyttet offentlige ledninger iht kommunens krav, må det, ved forespørsel, framlegges godkjent dokumentasjon (fra autorisert rørlegger/entreprenør). Kravet er at overvann IKKE skal være koblet inn på kloakkledning og omvendt. Er ikke eiendommen tilknyttet offentlige ledninger iht gjeldende krav, må det forventes at det vil komme et pålegg. Det var tidligere ikke vanlig eller påkrevd å sende inn slik dokumentasjon til kommunen. Ved evt spørsmål eller mer informasjon, ta kontakt med Tomas Haugum eller Sturla Tømmerås, Namsos kommune.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til bolig/forretning/kontor. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser for Gullvikvegen 15 kan sees hos megler.

    Tinglyste heftelser og rettigheter
    Følgende er opplyst av Det lokale eltilsyn ved kontroll 01.02.2017: 1. Sikringsskap , lager Merking var ikke i samsvar med sikringskurser/vern, jfr. FEL §32 2. Lager , under restaurering Anlegget var provisorisk og oppfylte ikke forskriftens sikkerhetskrav, jfr. FEL §10. Eier må inne sikre løsninger inntil fast installasjon kommer på plass. 3. Verksted Det var ikke dokumentert at valgt løsning oppfylte forskriftens sikkerhetskrav, jfr. FEL §10. Utstrakt bruk av skjøteledning. Provisorisk løsninger. Anlegget må tilpasses bruk med hensyn til sikringer og fast installasjon. 4. Kontor Det var ikke utarbeidet nødvendig underlagsdokumentasjon for anlegget, jfr. FEL §12. Eier kunne ikke fremvise underlags dokumentasjon på varmekabeler. 5. Kontor Eier kunne ikke fremvise erklæring om samsvar for anlegget, jfr. FEL §13 6. Kontor Kabler/vern/brytere var ikke tilfredsstillende merket til å kunne identifiseres, jfr. FEL §32. Installasjon var ikke kursmerket ute i anlegget. 7. Sikringsfordeling Merking av spenning og fordelingssystem manglet., jfr. FEL §32.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.  Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, tilstandsrapport/takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt.  Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Salget forutsettes gjennomført mellom profesjonelle parter og eiendomsmeglingsloven § 6-7 fravikes.  Ved en eventuell mangelsvurdering fravikes avhendingsloven § 3-9, slik at det kun kan gjøres gjeldende at det foreligger mangel: - dersom selger ikke oppfyller sin opplysningsplikt, jf. reguleringen i avhendingsloven § 3-7, eller - dersom selger har gitt uriktige opplysninger, jf. reguleringen i avhendingsloven § 3-8. Risikoen for eventuelle skjulte feil som angitt i avhendingsloven § 3-9 siste punktum, tilligger etter dette kjøper. Når det gjelder rapporter fra tredjemenn som gjelder eiendommen (tekniske rapporter, grunnanalyser, tilstandsrapport/takst etc.), og som er vedlagt salgsoppgaven og kontrakt eller fremlagt av selger i forbindelse med transaksjonen, så er selger ukjent med ufullstendigheter eller feil i dokumentene. Skulle dokumentene likevel vise seg å være ufullstendige eller inneholde feil, så fravikes prinsippene i avhendingsloven § 3-7 og § 3-8, slik at selger bare svarer for eventuelle feil som selger selv likevel hadde faktisk kunnskap om. Avhendingslova § 4-19 fravikes. Risikoen for eventuelt skjulte feil, tilligger etter dette kjøper.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. kjøper beskrivelse
    7 300 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 182 500 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 183 740 Omkostninger totalt 7 483 740 Totalpris inkl. omkoistninger

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Øyvind Hofstad

Megler

Øyvind Hofstad

41 78 72 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev