aktiv-eiendomsmegling
Under bygging 26.07.2023
Under bygging 26.07.2023

NAMSOS Flintsteinvegen 27, 29, 31 og 33

Høkneslia - 4 moderne og store leiligheter med fin planløsning og mulighet for hybel - 3 solgt! Innflytting før jul!

 • kr 1 759 956 - 17 685 680
 • Priser fra og tilkr 1 759 956 - 17 685 680
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 2 965 770
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 4 399 890 - 17 685 680
 • Omkostninger fra og tilkr 36 921 - 51 927
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 4 436 811 - 17 737 607
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 15 690
 • Areal primærareal - fra og til0 - 102 m²
 • Areal bruksareal - fra og til0 - 108 m²
 • Tomt1 431 m²
 • EierformAndel
 • MatrikkelGNR. 18 BNR. 529
 • Informasjon om meglerforetaketBoli Eiendomsmegling AS, avdeling Namsos Søren R Thornæs veg 4 7800 Namsos
 • OppdragsansvarligHanne Brattberg Sørensen
 • Oppdragsnummer1706235002
 • 1 759 956 til 1 977 180 (Prisantydning) 2 639 934 til 2 965 770 - (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 399 890 til 4 942 950 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 22 289,- (Andel overskøting til borettslaget) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) 172,- (Panteattest kjøper) 5 000,- (Startkapital til borettslaget) 5 000,- (Andelskapital til borettslaget) 3 500,- (Tilknytningsavgift TV/Internett) -------------------------------------------------------- 36 921,- (Omkostninger totalt) --------------------------------------------------------  4 436 811 - 4 979 871,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Leilighetene får en fin plassering i feltet - med gode sol og utsiktsforhold

Flintsteinvegen 27, 29, 31 og 33, Trøndelag

 • Om prosjektet
  Høkneslia er et utbyggingsområde som utbygges over flere trinn. Her presenterer vi 4 stk borettslags-leiligheter med en fantastisk utsikt, ca 5 min kjøring fra Namsos sentrum. Leilighetene ligger høyt oppe i feltet og ligger veldig fint til. Prosjektet er under oppføring og den første solgte leiligheten skal overta før jul 2023. Det er fortsatt flotte leiligheter til salgs, enten om du vil bo i 1. eller 2. etasje. Du er velkommen til å ta kontakt med megler for en uforpliktende befaring i bygget og på tomten.

  Priser fra og til
  kr 1759956 - 17685680

  Omkostninger fra og til
  kr 36921 - 51927

  Garasje/parkering
  Carport m/ utebod tildeles hver andelseier. Carport er tilrettelagt for el billader.

  Boder
  Utvendig bod

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Byggingen er godt i gang og første leilighet er forventet ferdigstilt før jul 2023. Ta kontakt med megler for nærmere info.

  Forsikringsselskap
  Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse.

  Tomteareal
  1431m²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Felles eiet tomt for borettslaget. Tomten vil disponeres av borrettslaget i felleskap iht. vedtektene. Tomten er ferdig fradelt.

 • Kjøkken
  Kjøkken leveres i henhold til tegninger fra kjøkken leverandør. Hvitevarer er inkludert iht kjøkkentegning på Hoveddel. Det leveres ikke kjøleskap på hybel. Leverandør av kjøkken er JKE design Levanger as.

  Bad
  Hvit baderoms innredninger. Dette gjelder både hoveddel og hybel.

  Garderobe-fasiliteter
  Det leveres ikke med garderobeskap.

  Diverse
  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten. Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt. Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Konstruksjon
  Bygningen leveres med ringmur av Thermo mur og betonggulv på grunn, isolert med 35 cm ekspandert polystyren(isopor). Ringmuren er ferdig skvettpusset. Etasjeskiller mellom 1 og 2 etasje blir utført med betongskille. 28 cm tykkelse. Veldig egnet med tanke på lyd mellom leilighetene. Parkett/flis på oversiden. Det blir nedsenket 5 cm på undersiden av dekket. Det leveres parkett i hvit eik. På alle rom, unntatt der hvor det er keramiske fliser. Bordkledning av typene liggende og stående dobbelfals etter fasadetegninger. All utvendig kledning leveres med 1 strøk grunning og 1 mellom strøk. Oppbygging yttervegg (beskrevet fra utside og inn): Kledning etter fasadetegning, luftelekt, vindtetting av Gu-gips, 198mm bindingsverk isolert med 200mm mineralull, dampsperre, 48mm på foring isolert med 50mm mineralull og sparklet og malt gips innvendig.

  Yttertak
  Flatt tak (over boligdel), oppbygging fra utside og inn: papptekking, isolasjon, plastfolie, tro, sperretak, elektrikerlekt og innvendig kledning. Flatt tak (balkong/terrasse over carport) oppbygging (fra utside og inn): tremmegulv, papptekking, tro, sperrer/bjelker med utvendig tak nedløp. Spill blikk, takrenner og nedløp av sort plastisolbelagt stål.

  Balkonger/terrasser/uteplasser
  Rekkverk på balkong i henhold til plan og fasadetegninger.

  Ventilasjon
  Det blir montert balansert ventilasjon. Ventilasjonsanlegget gir 80-90 % varmegjenvinning. Samme aggregat både på hoveddel og hybel.

  Brannsikring
  Brannslokningsutstyr og røykvarslere i henhold til forskrifter.

  Dører og vinduer
  Vinduer og balkongdører leveres overflatebehandlet i farge svart, begge sider. Hovedinngangsdør leveres med tolags isolerglass, hvit farget karm, låskasse med sylinder, vrider med skilt. Ytterdør til utvendig bod leveres som tett dør (uten glass), hvitmalt karm, låskasse med sylinder, vrider med skilt. Dør og vindusbeslag er i hvit farge. Innvendige dører leveres med overflatebehandlet hvite dørblad, type slett, med børstet dørvridere og skilter. Farge svart trenger ikke nødvendigvis å være i svart, men i mørk nyanse som selger velger.

  Overflater og kledning
  Innervegger er av bindingsverk, som regel 68 eller 98mm. Noen ganger kan det forekomme at vegger er bredere enn disse? standard? målene. Dette gjøres slik at alt av rør og ledninger blir skjult i vegg. Men dette skal utføres slik at de ikke blir bredere enn nødvendig. Alle innervegger leveres isolert med 50mm mineralull. I hus med hybel vil det bli en lyd/brannskillevegg, oppbygging av denne: 2 lag kledning, bindingsverk med isolasjon, 30mm luftspalte, bindingsverk med isolasjon og 2 lag kledning.

  Garasjeport
  Det blir levert 1 stk carportplass pr leilighet iht tegninger. Denne blir tilrettelagt for elbil ladder. Det legges opp til ladeeffekt 5-11 kw, avhengig om det er 400 volt eller 230 volt i byggefeltet.

  Kabel-tv/bredbånd
  Det leveres 1 stk. tv uttak til hoveddel. 1 stk. ekstra tv uttak til hybel. Valgfri plassering. Det trekkes inn og gjøres klart for bredbånd. Kjøper sørger selv for bestilling av bredbånd.

  El-anlegg
  Kabelnett leveres av autorisert installatør etter el-forskriftene (Nek). Anlegget dimensjoneres for elektrisk oppvarming i alle rom. Det leveres hovedsakelig skjult anlegg. Sikringsskap leveres med automatsikringer og måler. Lys og lyspunkter leveres i nødvendig utstrekning og ifølge el-forskriftene. Det leveres lyspunkt i utvendig bod og carport. Det leveres nødvendige utestikk og utebelysning. Varmekablene leveres med gulvfølere og termostat. Det blir levert spotter i tak på stue, kjøkken, hall/gang og bad.

 • Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det vil bli innført eiendomsskatt i kommune, fra og med . Eiendomsskatten vil utgjøre promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.  I borettslag, boligsameier og boligaksjeselskap vil eiendomsskatten skrives ut til borettslaget, boligsameiet eller boligaksjeselskapet og deretter bli fordelt på de enkelte eiere. Dette kan medføre økning i felleskostnadene.

  Info om formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Velforening
  Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Organisasjonsform
  Boligene selges som andeler, og vil bli organisert som et borettslag. Borettslaget er planlagt å bestå av totalt 4 andeler. Selger tar forbehold om antall andeler i borettslaget. Selger står fritt til når som helst å stifte borettslaget, for så å overføre andelene til kjøperne ved overtakelse. Kjøperne blir innkalt til stiftelsesmøte eller ekstraordinær generalforsamling. Her velges nytt styre for borettslaget. På stiftelsesmøte (som kan gjennomføres av selger) vedtas vedtekter og husordensregler. Lokalleie i forbindelse med stiftelsesmøte/ekstraordinær generalforsamling og gebyr for registrering i Brønnøysund faktureres borettslaget etter overtakelse eller trekkes fra etableringskostnaden. Forslag til driftsbudsjett for første driftsår vil også bli presentert.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånevilkår fellesgjeld: Total fellesgjeld: 11 211 408,- Andel fellesgjeld: Fra kr. 2 639 934 til kr. 2 965 770,- Total løpetid: 40 år Avdragsfrihet: 10 år Finansiering i: Åasen spb. Annuitetslån. Rentesats pr 01.12.2022 på 4,2 %, flytende rente. Ut i fra lånebetingelser pr. 01.12.2022 vil første avdrag om forfaller til betaling i år 11 utgjøre i snitt fra ca. kr. 3 741,- til kr. 4 203,- pr mnd. Fremtidige felleskostnader vil avhenge av hvilke ytelser borettslaget velger, og vil også kunne påvirkes av til hver tids gjeldende rente. Felleskostnadene dekker i.h.t. fremlagt budsjett: Forsikring (ikke innbo), eiendomsskatt, kommunale avgifter, renovasjon, forretningsførsel, sikringsordning, revisjonshonorar, kontingent Bomidt, tilleggstjenester, TV/Bredbånd, innleide tjenester, andre kostnader (bankgebyr etc), drift og vedlikehold, samt renter på fellesgjeld.

  Avdragsfri periode
  10 år

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Avdragsfrihet: 10 år. Separat beregning av månedlige felleskostnader etter ev. avdragsfri periode: I snitt fra ca. kr. 3 741,- til kr. 4 203,- pr mnd. - Det tas forbehold om at øvrige elementer i felleskostnadene og lånebetingelser forblir uendret.

  Vedtekter/husordensregler
  Utkast til budsjett og vedtekter for borettslaget kan fås hos megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse. Det er forutsatt at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Det gjøres oppmerksom på at budsjett og vedtekter kan endres av selger forut for, eventuelt i forbindelse med, stiftelse av borettslaget.

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5007/18/85: 02.11.2022 - Dokumentnr: 1242989 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Tensio Tn AS Org.nr: 988 807 648 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler 02.11.2022 - Dokumentnr: 1242989 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Tensio Tn AS Org.nr: 988 807 648 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Adgang til utleie
  Deler av boligen kan leies ut, forutsatt at det er en del av boligens godkjente hoveddel med rom godkjent for varig opphold og at den utleide delen ikke er adskilt som en selvstendig boenhet.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Vann, vei og avløp
  Boligene vil være tilknyttet offentlig vei og offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen. 

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan Høkneslia ikraft datert 28.04.2021. Godkjent utnyttet til boligformål. Området er under utbygging. Det er planlagt videre utbygging på Høkneslia området. Flere områder skal detaljreguleres. Skisser/ illustrasjoner over utbyggingen i prospektet må det forventes endringer på ifm detaljregulering av det enkelte område og utbyggingstakt. Konferer megler. Kopi kan fås hos megler, og vil være vedlegg til kontrakt. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenøren og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller akseptere ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/ investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales spesifikt ved avtaleinngåelse, og spesifiseres i kjøpers bud. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Avtale anses inngått når kjøper har levert meglerforetaket bud/skriftlig bindende bekreftelse på kjøp, og aksept er meddelt. Selger står fritt til å godta eller forkaste ethvert bud. Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser. Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert. Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

  Betalingsbetingelser
  Hele kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. I henhold til bustadoppføringslova vil kjøpers innbetaling være å anse som forskudd inntil eiendommen er overtatt og skjøtet er tinglyst.

  Salg av kontraktsposisjoner
  Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg kan det påløpe et administrasjonsgebyr. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.

  Avbestilling
  Dersom forbrukeren avbestiller før det er gitt igangsettingstillatelse betaler forbrukeren avbestillingsgebyr, jfr. Bustadoppføringslova § 54. Avbestillingsgebyret fastsettes til 5 % av total kontraktssum inkludert merverdiavgift. Dersom forbrukeren avbestiller etter at igangsettingstillatelse er gitt, fastsettes selgerens krav på vederlag og erstatning i samsvar med Bustadoppføringslova §§ 52 og 53. Kjøper bærer all risiko ved avbestilling.

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Kjøpekontrakt
  Utkast til kjøpekontrakt følger som vedlegg til salgsoppgave. Etter avtaleinngåelse vil kjøper få tilsendt akseptbrev med utkast til kjøpekontrakt. Avtalen inngås på bakgrunn av opplysninger i salgsoppgaven med vedlegg og eventuelle forbehold i bud og salgsbetingelser fra selger. Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg forutsettes lest og akseptert av kjøper. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg. Kjøper aksepterer at detaljbestemmelser først kan bli avklart i kjøpekontrakt.


Hanne Brattberg Sørensen

Megler

Hanne Brattberg Sørensen

48 31 04 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev