aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Vi har gleden av å ønske velkommen til Seilmakergata 11 B!

NAMSOS Seilmakergata 11B

Vestre havn - Nyrenovert og delikat selveierleilighet med 2 soverom og garasje med attraktiv beliggenhet

 • kr 2 790 000
 • BRA 72 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 790 000
 • Omkostningerkr 82 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 872 792
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 994
 • Soverom2
 • ArealP-rom 67 m²
 • Tomt1 594 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 69 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000)) 82 792 (Omkostninger totalt) 2 872 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Vi ønsker velkommen til flott nyrenovert leilighet beliggende i 2 etg, i horisontaldelt tomannsbolig, oppført i 1994. Del av Sameiet Vestre Havn. Leiligheten inneholder: Vindfang, gang, kjøkken, stue, 2 soverom, bad og bod/vask. I tillegg garasje og utebod. Leiligheten er nylig oppgradert. Utførte tiltak: 2022 Oppgradert baderom 2022 Montert ny bereder på bodrom og ordnet tilkoblingsmuligheter for vaskemaskin. 2022 Oppgradering av det meste av innvendige overflater. 2021 Oppgradert kjøkken med maling av kjøkkenskap og bytte av benkeplate, oppvaskkum og kitchenboard. Integrert komfyr og nedfelt platetopp fra 2018 og oppvaskmaskin fra 2021. 2013 Montert varmepumpe luft/luft. Denne leiligheten ser jeg frem til å vise deg, velkommen til visning!

Seilmakergata 11B, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 72 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 67 kvm Vindfang, gang, kjøkken, stue, 2 soverom, bad.
  Sekundærrom
  2. etasje: 5 kvm Bod.  Tomt
  1594m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat tomt som er opparbeidet med grøntarealer med diverse busker og trær. Asfalterte gang- og kjørearealer.

  Beliggenhet
  Eiendommen har fin beliggenhet og god adkomst på Vestre Havn i Namsos, like ved småbåthavn, hotell, butikk og legekontor. Barnevennlig og veletablert boligområde med gangavstand til bysentrum via bilfri promenade. Utsyn mot nærområdets bebyggelse.

  Adkomst
  Offentlig adkomstvei.

  Byggemåte
  Leilighet i 2 etg på ende av rekke med flere seksjoner. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk utvendig kledd med liggende panel. Taket er et saltak tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass. Med garasjeplass med bodrom.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Spørsmål 2: Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av faglært. Utført av Byggmesterene Ulsund og Lindset. Tettesjikt/membran/sluk ble oppgradert/fornyet. Spørsmål 4: Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar: Ja, kun av faglært. Utført av Rørservice VVS. Spørsmål 6: Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Fuktutslag brannmur bod som var der ved overtakelse. Har registrert at det er lagt blikk/blysperre på tak. Om det er utbedring på grunn av fuktutslag, vet jeg ikke. Det har vært regn og snø etter at jeg flyttet inn, men ikke registrert fukt. Det er heller ikke registrert fukt av takstmann. Spørsmål 11: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av faglært. Ulsund hadde med seg egen elektriker ifht bad. Inngikk i pakken. El-sikkerhet ifht annen utbedring kjøkken/bod/vask. Se Boligmappa Arbeid utført av Byggmesterene Ulsund og Lindseth. El-sikkerhet Namsos Spørsmål 12: Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja. El-sikkerhet. Se boligmappa

  Innhold
  Primærrom: 2. etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue, 2 soverom, bad. Sekundærrom: 2. etasje: Bod.

  Standard
  Nylig utførte tiltak: 2022 Oppgradert baderom 2022 Montert ny bereder på bodrom og ordnet tilkoblingsmuligheter for vaskemaskin. 2022 Oppgradering av det meste av innvendige overflater. 2021 Oppgradert kjøkken med maling av kjøkkenskap og bytte av benkeplate, oppvaskkum og kitchenboard. Integrert komfyr og nedfelt platetopp fra 2018 og oppvaskmaskin fra 2021. 2013 Montert varmepumpe luft/luft. Overflater generelt med god stand grunnet nylige oppgraderinger. Rombeskrivelse 2. etasje Vindfang: Klikkvinyl som gulv og malte plater på vegger. Malte plater i himling. Panelovn. Gang: Laminat på gulv og malt panel på vegger. Malte plater i himling. Kjøkken: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malte plater i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesone, integrert oppvaskmaskin, kjøleskap og platetopp. Stue: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malte plater i himling. Varmepumpe. Utgang til terrasse. Soverom 1: Laminat på gulv og malte plater på vegger. Malte plater i himling. Garderobeskap og sikringsskap. Soverom 2: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malte plater i himling. Skyvedørsgarderobe. Bad: Belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Malte plater i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjkabinett, servantskap, veggmontert wc og mekanisk avtrekk. Bod: Belegg på gulv og malte plater på vegger. Malte plater i himling. Stoppekran, bereder, opplegg for vaskemaskin, sluk. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG3: Ingen Forhold som har fått TG2: 1. Balkong, terrasse, platting Totalvurdering: Membran under terskel løsnet. Ellers ikke kontrollert grunnet skjult under tredekke. Anbefalte tiltak: Nærmere undersøkelse /reparasjon membran, evnt avløp. 2. Avløpsrør Totalvurdering: Ikke noe å bemerke med avløp utover alder. 3. Vannledninger Totalvurdering: Grunnet omfattende utskiftninger antas vannrør å være med god stand. Tg 2 grunnet noe gjenstående eldre rør.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  Innredninger på vegg og trådkurver ved benk på vaskerom følger ikke med. Selger kommer også til å beholde svarte trådkurver i garderobeskap, mens de hvite følger med.

  Hvitevarer
  Integrert komfyr og nedfelt platetopp fra 2018 og oppvaskmaskin fra 2021 som medfølger. Kjøleskapet medfølger også.

  TV/Internett/bredbånd
  Klart for tilkobling til Altibox.

  Parkering
  Med leiligheten følger en halvpart av dobbelgarasje, samt utvendig sportsbod på bakkeplan. Det er også biloppstillingsplass på felleseid tomt til sameiet.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer
  87238667

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 69 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000)) 82 792 (Omkostninger totalt) 2 872 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmepumpe på stue og gulvvarme på bad.

  Energiklasse
  E

 • Kommunale avgifter
  20042

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon, og feiing/branntilsyn, samt eiendomsskatt. Beløpet er fordelt på 3 terminer.

  Info om eiendomsskatt
  Inngår i de kommunale avgiftene.

  Formuesverdi primær
  500976

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1803514

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Årlig velavgift
  2200

  Velforening
  Det er pliktig medlemskap i Vestre Havn Velforening.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5007/65/1680/9: 31.05.1994 - Dokumentnr: 4088 - Bestemmelse iflg. skjøte Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om bebyggelse Forbud mot næringsvirksomhet Pliktig medlemskap i velforening m.v. Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:5007 Gnr:65 Bnr:1680 Gjelder denne registerenheten med flere 31.05.1994 - Dokumentnr: 4089 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 9 Formål: Bolig Sameiebrøk: 71/730 09.03.1995 - Dokumentnr: 1528 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel Endret seksjon: Snr: 9 Formål: Bolig Sameiebrøk: 71/592

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 26.05.1994. Det foreligger ikke ferdigattest. Det er ikke noe krav om at dette må ordnes nå i ettertid (gjelder tiltak omsøkt før 1. januar 1998).

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett. Følgende er opplyst fra Namsos kommune: Namsos kommune har ingen informasjon vedr status på de private ledningene. Dersom de er tilknyttet offentlige ledninger iht kommunens krav, må det, ved forespørsel, framlegges godkjent dokumentasjon (fra autorisert rørlegger/entreprenør). Kravet er at overvann IKKE skal være koblet inn på kloakkledning og omvendt. Er ikke eiendommen tilknyttet offentlige ledninger iht gjeldende krav, må det forventes at det vil komme et pålegg. Det var tidligere ikke vanlig eller påkrevd å sende inn slik dokumentasjon til kommunen. Ved evt spørsmål eller mer informasjon, ta kontakt med Tomas Haugum eller Sturla Tømmerås, Namsos kommune.

  Regulerings- og arealplanner
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 69 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000)) 82 792 (Omkostninger totalt) 2 872 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  82792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Hanne Brattberg Sørensen

Megler

Hanne Brattberg Sørensen

48 31 04 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev