aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til flott og nyoppført leilighet i Steinsbekken Borettslag. Bør ses!

NAMSOS Tverrvegen 1 H0105

Namsos Sentrum - NY PRIS! Nyoppført og stilig leilighet i Steinsbekken Borettslag

 • kr 799 000
 • BRA 78 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 799 000
 • Omkostningerkr 8 932
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 012 950
 • EierformAndel
 • Byggeår2 022
 • Soverom1
 • ArealP-rom 66 m²
 • Andel fellesgjeldkr 2 205 018
 • Felleskostnaderkr 11 882
 • Tomt2 014 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 799 000 (Prisantydning) 2 205 018 (Andel av fellesgjeld)   3 004 018 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   3 012 950 (Totalpris inkl. omkostninger)
Nyoppført leilighet i Steinsbekken Borettslag som ble ferdigstilt mai 2022, bestående av 14 leiligheter. Leiligheten har utvendig parkeringsplass, med lademulighet. Leiligheten er innbydende og har en praktisk planløsning som ivaretar alt du trenger, og litt til! Ligger i høy 1. etasje og inneholder: Entre, gang, bad/vask, teknisk rom, soverom, kjøkken/stue. Fra stuen er det utgang til en flott innglasset balkong på ca. 9,5 m2. Her er det virkelig muligheter for å forlenge sommeren! Den øvre delen på balkongen kan åpnes helt opp, eller alt kan stenges igjen. I entre, gang og stue/kjøkken leveres det vannbåren varme fra varmesentral i kjeller (Elkolbe). Varmekabler i baderomsgulv. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Garderobeskap, kjøleskap og integrerte hvitevarer inngår.

Tverrvegen 1 H0105, Trøndelag

 • Tomt
  2014m²

  Beskrivelse av tomt
  Opparbeidet med asfalt og plen. Asfaltert nedkjøring til parkeringskjeller. Mot veien er det etablert en støyvegg for skjerming av trafikk.

  Beliggenhet
  Nyoppført leilighet i Steinsbekken Borettslag gir deg en unik mulighet til å bo i Namsos sentrum. Kall det gjerne midt i smørøyet - her er det meste lagt opp til at hverdagen skal være enkel. Enten du skal gjøre innkjøp, eller slippe å tenke på vedlikehold av hus og eiendom, er Steinsbekken Borettslag stedet. Leiligheten vender mot sør og har gode lys og sorforhold.

  Adkomst
  Enkel adkomst fra offentlig vei.

  Byggemåte
  Leilighet i en lavblokk med flere boenheter oppført på grunnmur i støpt betong. Veggkonstruksjoner er oppført i bindingsverk og er kledd med stående panel. Taket er et flatt tak og er tekket med papp. Etasjeskille er et betongdekke. Vinduer med 3-lags isolerglass.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Innhold
  Primærrom: 1. etasje: Entre, gang, stue, kjøkken, soverom, bad/wc. Sekundærrom: 1. etasje: Teknisk rom, innglasset balkong.

  Standard
  1. etasje Entre: Flis på gulv og malte plater på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Gang: Parkett på gulv og malte plater på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Stue: Parkett på gulv og malte plater på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme og panelovn. Kjøkken: Parkett på gulv og malte plater på vegger. Malt overflate i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Soverom: Parkett på gulv og malte plater på vegger. Malt overflate i himling. Panelovn. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med servantskap, veggmontert wc, innfellbare dusjdører og opplegg for vaskemaskin. Teknisk rom: Belegg på gulv og malte plater på vegger. Malt overflate i himling. Sikringsskap, bereder og ventilasjonsaggregat. Innglasset balkong: Ubehandlet gulv og malt panel på vegger. Malt overflate i himling. Det foreligger tilstandsrapport og ingen punkter har fått TG2 eller TG3 i rapport.

  Innbo og løsøre
  Garderobeskap, kjøleskap og integrerte hvitevarer inngår.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnad

  Parkering
  En avsatt utenførs parkeringsplass til leiligheten, med muligheter for elbil lading. Gjesteparkeringsplasser på borettslagets tomt. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  799 000 (Prisantydning) 2 205 018 (Andel av fellesgjeld)   3 004 018 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   3 012 950 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  I entre, gang og stue/kjøkken leveres det vannbåren varme fra varmesentral i kjeller. Varmekabler i gulv på bad. Panelovner medfølger i rom hvor panelovner er etablert. Ellers er det balanser ventilasjon med varmegjenvinning. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg- /fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i handelen for disse.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info formuesverdi
  Eiendommen mangler formuesverdi fordi den nylig er ferdigsstilt.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Part.obl.nr.
  927550075

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Avdragsfritt fram til 01.06.2037 ( siste termin 01.06.2062 ) Ut i fra oppgitte lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 01.06.2037 utgjøre ca kr 4 174,00 per måned for denne boligen. Det tas forbehold om at øvrige elementer i felleskostnadene og lånebetingelser forblir uendret.

  Felleskostnader pr. mnd.
  11882

  Andel fellesgjeld
  2205018

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-12-13T23:00:00Z

  Rentekostnad fellesgjeld
  8544

  Kommentar kommunale avgifter
  Inngår i felleskostnadene

  Borettslaget
  Steinsbekken Borettslag;

  Borettslagets org.nr
  927550075

  Om borettslaget
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Borettslaget består av. 1 bygning med til sammen 14 leiligheter. Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader. Det er budsjettert med et overskudd på kr. 42 489,- for år 2023. Det er da tatt høyde for en rentesats 4,5 % på fellesgjelden.

  Gebyr forkjøpsrett
  6000

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra oppdragsansvarlig.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Avdragsfrie år
  14

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 44841605931, Aasen Sparebank Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 14.12.2022: 3.9% pa. Antall terminer til innfrielse: 474 Saldo per 14.12.2022: 37 660 316 Andel av saldo: 2 205 019 Første termin: 01.06.2022Neste avdrag: 01.06.2037 ( siste termin 01.06.2062 ) Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 01.06.2037 utgjøre ca kr 4 174,00 per måned for denne boligen.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Frende

  Polisenummer felles forsikring
  1137957

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Ikke opplyst noe om dyrehold i vedtekter, ta kontakt med styreleder for avklarering

  Eierskiftegebyr
  5500

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5007/65/517: 06.09.1950 - Dokumentnr: 2249 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  23.08.2018 - Dokumentnr: 1174101 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Namsos Kommune
  Org.nr: 942 875 967
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:5005 Gnr:65 Bnr:1896
  11.12.1965 - Dokumentnr: 904562 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5007 Gnr:65 Bnr:10
  01.01.2018 - Dokumentnr: 254819 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1703 Gnr:65 Bnr:517
  24.09.2018 - Dokumentnr: 1308420 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:5005 Gnr:65 Bnr:1445
  Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:5005 Gnr:65 Bnr:1896
  Elektronisk innsendt
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1314141 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5005 Gnr:65 Bnr:517


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse under detaljregulering for Steinsbekkgata 3 av 22.03.2018. Plankart og bestemmelser kan ses hos megler.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  799 000 (Prisantydning) 2 205 018 (Andel av fellesgjeld)   3 004 018 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   3 012 950 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  8932

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris basert vederlag kr 35 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  5 000,- oppgjørshonorar kr  4 800,- og visninger kr  2 000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  35 000-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale ved salg og dersom handel ikke kommer i stand. Alle beløp er inkl. mva. 

Hanne Brattberg Sørensen

Megler

Hanne Brattberg Sørensen

48 31 04 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev