aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til flott nybygd leilighet i Tverrveggen 1 - Steinsbekken borettslag.
Velkommen til flott nybygd leilighet i Tverrveggen 1 - Steinsbekken borettslag.

NAMSOS Tverrvegen 1 H0101

NY PRIS! Sentrum - Nyere leilighet på 104 kvm - Heis - Parkeringskjeller - 3 sov - Innglasset stor balkong - IN ordning

 • kr 1 840 000
 • BRA 121 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 840 000
 • Omkostningerkr 1 132
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 202 799
 • EierformAndel
 • Byggeår2022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 104 m²
 • Andel fellesgjeldkr 3 361 667
 • Felleskostnaderkr 22 654
 • Tomt2 014 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 840 000 (Prisantydning) 3 361 667 (Andel av fellesgjeld)   5 201 667 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   1 132 (Omkostninger totalt) + evt boligkjøperforsikring   5 202 799 (Totalpris inkl. omkostninger) + evt boligkjøperforsikring

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning fra takstmann.jpg
Pen og stor leilighet som inneholder entre, gang, bad, vaskerom, 3 soverom, kjøkken, stue og romslig innglasset balkong. Her kan du flytte rett inn, uten å tenke på vedlikehold, snømåking eller plenklipping. Meget sentral beliggenhet i sentrum av Namsos med gangavstand til alle sentrumsfunksjoner. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond, Tobb er forretningsfører og det praktiseres IN ordning. IN ordning vil si at om du velger å betale ut andel fellesgjeld blir månedlige felleskostnader kr 5 365,- inkl. kommunale avgifter, driftskostnader og elektroniske avtaler for fellesareal. Rentekostnaden på andel fellesgjeld er kr 17 289,- pr. oktober 2023. Beløpet er fradragsberettiget med 22 % i skatteoppgjøret, gitt visse forutsetninger. Flott leilighet - Velkommen til visning!
Sorte gjennomgående detaljer

Tverrvegen 1 H0101, Trøndelag

 • Tomt
  2014m²

  Beskrivelse av tomt
  Felleseid tomt av borettslaget som er opparbeidet med asfalt og plen. Asfaltert nedkjøring til parkeringskjeller. Mot veien er det etablert en støyvegg for skjerming av trafikk. Sittebenker og gjerde ved inngangen.

  Beliggenhet
  Meget sentral beliggenhet i sentrum av Namsos med gangavstand til alle sentrumsfunksjoner så som kommuneadministrasjon, butikker, kafeer, bank, sykehus mm. Kall det gjerne midt i smørøyet - her er det meste lagt opp til at hverdagen skal være enkel. Enten du skal gjøre innkjøp, eller slippe å tenke på vedlikehold av hus og eiendom. Leiligheten vender mot sør og har gode lys og sorforhold.

  Adkomst
  Enkel adkomst fra offentlig vei

  Byggemåte
  Leilighet i en bygning med flere boenheter oppført på grunnmur i støpt betong. Utvendige fasader er kledd med liggende panel og stående panel. Taket er et flatt tak og er tekket med papp. Etasjeskille er et betongdekke. Vinduer med 3-lags isolerglass.

  Innhold
  1. etasje: Entre, gang, bad, vaskerom, 3 soverom, kjøkken, stue og romslig innglasset balkong. Bod på over 10 m2 i parkeringskjeller,

  Standard
  Meget pen leilighet med utstrakt bruk av downlights, overflater malt i delikate farger og det er listefrie løsninger. Flott oppgradert kjøkken med nedfelt ventilator, integrerte hvitevarer og kjøkkenøy. Sorte detaljer på stikkontakter, armatur osv. SG Smart hus. Romslig baderomsinnredning med dobbel servant, samt høyskap. Eget vaskerom hvor det også er etablert ekstra wc. 1. etasje Entre: Flis på gulv og malte overflater på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Gang: Parkett på gulv og malte overflater på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Bad: Belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med servantskap, innfellbare dusjdører og veggmontert wc. Vaskerom: Flis på gulv og flis på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med servantskap, veggmontert wc, bereder, rørfordelingsskap, stoppekran og opplegg for vaskemaskin. Soverom 1: Parkett på gulv og malte overflater på vegger. Malt overflate i himling. Soverom 2: Belegg på gulv og malte overflater på vegger. Malt overflate i himling. Soverom 3: Parkett på gulv og malte overflater på vegger. Malt overflate i himling. Stue: Parkett på gulv og malte overflater på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Utgang til innglasset balkong. Kjøkken: Parkett på gulv og malte overflater på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Mekanisk avtrekk i platetopp. Det er integrert stekovn, mikroovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Alle kontrollerte punkter har fått TG0 i tilstandsrapport, dvs. ingen avvik. Informasjon er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takst forum Trøndelag v/Frode Kvaløsæter, beafringsdato 07.09.2022. For nærmere informasjon om hver enkelt bygningsdel henvises til nevnte tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer medfølger.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er bredbånd, inkludert i felleskostnad.

  Parkering
  Leiligheten har parkering i parkeringskjeller. Her er også bod på ca 10 m2. Tildelt plass fremgår av planskisse vedlagt salgsoppgave. Tilrettelagt for elbillader.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  DIVERSE UTSTYR. Brannslokkingsapparat, røykvarsler, TV-dekoder med fjernkontroll, evt nøkler til tørkerom og utvendige kraner, rød boks for farlig avfall etc. følger vanligvis leiligheten over til ny eier. Det er boligselskapet sin eiendom. Ta kontakt med styret hvis du er i tvil.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 840 000 (Prisantydning) 3 361 667 (Andel av fellesgjeld)   5 201 667 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   1 132 (Omkostninger totalt) + evt boligkjøperforsikring   5 202 799 (Totalpris inkl. omkostninger) + evt boligkjøperforsikring

 • Oppvarming
  I entre, gang og stue/kjøkken leveres det vannbåren varme fra varmesentral i kjeller. Varmekabler i gulv på bad. Panelovner medfølger i rom hvor panelovner er etablert. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg- /fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i handelen for disse.

  Energiklasse
  C

 • Info formuesverdi
  Er ikke fastsatt ettersom leiligheten ble ferdigstilt 2022.

  Andelsnummer
  1

  Part.obl.nr.
  927550075

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Avdragsfrihet fram til 2037. Felleskostnader vil øke når avdrag begynner å løpe.

  Felleskostnader pr. mnd.
  22654

  Andel fellesgjeld
  3361667

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-07-16T22:00:00Z

  Borettslaget
  Steinsbekken Borettslag

  Borettslagets org.nr
  927550075

  Om borettslaget
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Borettslaget består av 1 bygning med til sammen 14 leiligheter. Bare andelseiere i boligbyggelaget og fysiske personer (enkeltpersoner) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie mer enn en andel. Det er i tillegg vedtektfestet at arbeidsgiver som skal leie ut til sine tilsette, kan eie opp til tjue prosent av andelene. Borettslaget er tilknyttet IN ordning (individuell nedbetaling av gjeld), samt sikringsordning.

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres forkjøpsrett. (1) Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett. (2) Forkjøpsretten kan ikke gjøres gjeldende når andelen overdras til ektefelle, til andelseierens eller ektefellens slektning i rett opp- eller nedstigende linje, til fosterbarn som faktisk står i samme stilling som livsarving, til søsken eller noen annen som i de to siste årene har hørt til samme husstand som den tidligere eieren. Forkjøpsretten kan heller ikke gjøres gjeldende når andelen overføres på skifte etter separasjon eller skilsmisse, eller når et husstandsmedlem overtar andelen etter bestemmelsene i husstandsfellesskapslovens § 3. (3) Styret i borettslaget skal sørge for at de som er nevnt i første ledd får anledning til å gjøre forkjøpsretten gjeldende og på deres vegne gjøre retten gjeldende innen fristen nevnt i vedtektenes punkt 3-2, jf. borettslagslovens § 4-15 første ledd. Se vedtekter pkt 3 for ytterligere informasjon.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Avdragsfrie år
  Avdragsfritt fram til 2037

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 44841605931, Aasen Sparebank Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 23.08.2023: 5.4% pa. Antall terminer til innfrielse: 476 Saldo per 23.08.2023: 37 093 518 Andel av saldo: 3 372 106 Første termin: 01.06.2023Neste avdrag: 01.05.2037 ( siste termin 01.04.2063 ) Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 01.05.2037 utgjøre ca kr 4 961,00 per måned for denne boligen. FELLESGJELD: Det tas forbehold om at nylig varslede renteendringer er registrert. Hvis oppgitte dato for 1. termin avdrag er passert, betyr dette at det betales løpende avdrag på lånet. Datoen er ikke nødvendigvis tidspunktet for 1. avdrag. Hvis oppgitte dato for 1. termin avdrag er fram i tid tilsvarer dette tidspunktet for 1. avdrag etter en avdragsfri periode. Endringen i månedlige felleskostnader etter avdragsfri periode er beregnet med utgangspunkt i dagens rentenivå og nedbetalingsordning. Vi gjør oppmerksom på at økning av felleskostnadene pga av oppstart avdrag vanligvis starter noen mnd før forfall på avdraget så pengene er på konto når avdraget skal betales. Vi viser for øvrig til vedlagte regnskap for laget. Inngått avtale om IN-ordning: Denne ordningen gir andelseieren adgang til å betale ned fellesgjelden som er knyttet til sin egen andelen. Felleskostnadenes kapitaldel innbetales som månedlig a-konto beløp som kan justeres kvartalsvis ved renteendringer. Innbetalt kapitaldel avregnes mot faktiske lånekostnader en gang per år. I denne boligrapporten gis det informasjon når første avdrag skal betales på IN-lån. For at pengene skal være på konto når avdraget forfaller vil felleskostnadene øke med det oppgitte beløp 3 eller 6 måneder før forfall på avdraget, avhengig av om det er 2 eler 4 terminer på lånet i året. Hvis laget har rentebinding, kan det medføre ekstra kostnader for andelseier ved å innfri fellesgjeld, så fremt banken aksepterer nedbetaling på lånet før bindingstiden er utløpt. Ta kontakt med forretningsfører for å få avklart om nedbetaling er mulig og hvilke betingelser og kostnader som vil påløpe for en nedbetaling. INFO KNYTTET TIL EVENTUELLE NEDBETALTE IN-LÅN: Med opprinnelig innfrielse lån (IN) menes nedbetalt andel lån gjennom IN-ordningen for den enkelte enhet. Med nedkvittert saldo innfrielse per dd (IN) menes dagens restverdi av nedbetalt andel lån.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Ansvar for felleskostnader i borettslag: Andelseiere er ansvarlig for å for å dekke borettslagets kostnader. Dette gjøres ved betaling av månedlige felleskostnader. Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. Borettslaget har tegnet sikring, i henhold til borettslagsloven, mot denne type tap. Leverandør av sikring: Klare Finans AS. Varighet av avtalen / oppsigelsesvilkår: Gjensidig oppsigelsestid med 6 mnd skriftlig varsel. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Sikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med sikringstaker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er stilt. Mer info om sikringsordningen: http://klarefinans.no/tjenester

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring Nuf

  Polisenummer felles forsikring
  SP0005044332

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Må søkes styret om tillatelse til å holde husdyr.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest, datert 28.11.2022.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse under detaljregulering for Steinsbekkgata 3 av 22.03.2018. Plankart og bestemmelser kan ses hos megler

  Adgang til utleie
  Reguleres i henhold til borettslagsloven og borettslagets vedtekter. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Borettslaget har godkjent utleie forhold i dag, men det må i vært tilfelle søkes styret.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 840 000 (Prisantydning) 3 361 667 (Andel av fellesgjeld)   5 201 667 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   1 132 (Omkostninger totalt) + evt boligkjøperforsikring   5 202 799 (Totalpris inkl. omkostninger) + evt boligkjøperforsikring

  Omk. kjøper beløp
  1132

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastprisbasert vederlag på kr. 35 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10 000,- oppgjørshonorar kr 4 750,- visninger kr 500, -, markedspakke kr 13 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg ved salg og dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket.  Alle beløp er inkl. mva. 

Hanne Brattberg Sørensen

Megler

Hanne Brattberg Sørensen

48 31 04 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev