aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bjørnevegen 1!

Nannestad Bjørnevegen 1

Enebolig på stor tomt med sentral og god beliggenhet. Oppussingsobjekt. Gangavstand til skoler og butikker!

 • 3 300 000
 • BRA 158 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 300 000
 • OMKOSTNINGER98 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 398 642
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 965
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 99 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT937 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 3 300 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  82 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 300 000,-))
  --------------------------------------------------------
  98 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 398 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Enebolig på stor tomt sentralt i Nannestad. Boligen går over to plan + kjeller og inneholder:

1.etasje:
Entre/ gang, stue, kjøkken, kontor og bod.

2.etasje:
Trapperom/ gang, 3 soverom, bad/wc og separat toalettrom. Adkomst til loft via luke.

Kjeller består av flere boder.

Utvendig er det drivhus og garasje/ uthus.
Stue

Bjørnevegen 1, Viken

 • Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG2:

  Drenering
  Med hensyn til alder er utvendig fuktsikring trolig kun av gudrong/ slemming. Det registreres tydelig symptom på at dreneringen ikke fungerer som tiltenkt.

  Grunn/ fundament
  Takstmann registrerer sprekker/riss og avskallinger på grunnmur.

  Radonsikring
  Det er ikke utført radonmålinger i boligen

  Rom under terreng
  Det måles et fuktinnhold over faregrensen for en skadeutvikling. Fundamenter og kjellergulv er med bakgrunn i byggeår og byggemetode på oppføringstidspunktet etablert direkte mot grunnmasser uten isolasjon og grunnmursplast. Det vil derfor være påregnelig at kjellergulv og grunnmur trekker fukt.

  Vinduer/ dører
  Utvendig overflater har høy slitasjegrad, og må påregnes vedlikehold. Det registreres fuktmerker på kjellervinduer. Kittlister på enkelte vinduer har riss/sprekker.

  Yttervegger
  Lufting bak kledning er dårlig. Dårlig lufting av kledning kan medføre fuktskader i veggen på grunn av sen uttørking av fukt i veggen som kan oppstå på grunn av inndriv av nedbør og kondensering. Det registreres missfarging/ svertesopp i overflater på utvendig fasader. Utvendig murfasader har skader/ sprekker/ riss. Det registreres riss/ sprekker i utvendig panel

  Loft
  Det registreres fukt merker i takroa og på taksperrer rundt pipe. Det måles en fuktprosent på 19,5% i treverk ved pipe. Det registreres svertesopp i undertak. Symptom på kondens som primært skyldes utilstrekkelig dampsperre/ luftlekkasjer fra oppholdsrom. Dette er å forvente da det ikke var normalt med dampsperre på byggeåret. Overflater mot oppvarmet rom er delvis lukket/ kledd. Det er derfor ikke mulig å gjøre en fullverdig visuell kontroll av isolasjon. Synlige områder viser isolasjon ned mot oppvarmet rom.

  Takkonstruksjon
  Det er symptomer på mangelfull lufting av konstruksjonen.

  Taktekking og beslag
  Det er noe mosegrodd tak. Det registreres noen skadet takstein og høy slitasjegrad på toppbord og vindskier. Over halvparten av forventet funksjonstid er nådd.

  Ildsted
  Det er foretatt en visuell kontroll av synlige deler av pipemur i boligen og utvendig over tak. Det registreres sprekker/ riss i pipemur. Det registreres også fuktmerker og måles fuktighet i treverk rundt pipe.

  Kjøkken
  Kjøkkeninnredningen har høy slitasjegrad/ svellinger/ fuktmerker. Eldre kjøkkeninnredning fra byggeår med glatte og rosamalte fronter i trefinér. stål benkeplate med integrert dobbelt vaskekum i børstet stål og togreps blandebatteri i rustfritt stål. 20 mm benkeplater i trefinér på hver side av komfyren. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen.
  Toalettrom
  Det registreres ikke sug i avtrekkskanalen. TG 2 er satt på grunn av naturlig avtrekk og mangelfull funksjon. Toalettet sitter noe løst.

  Trapp til 2.etasje
  Lukket tretrapp med høy slitasjegrad på trinnene. Håndløper er etablert på 1 side. Dagens forskrift stiller krav til håndløper på begge sider. Det er noe tore åpninger (ca. 12cm) i rekkverk i henhold til referansenivå 10cm

  Trapp til kjeller
  Åpen tretrapp har store åpninger (ca.13cm) i rekkverk i henhold til referansenivå 10cm, og det bemerkes stor avstand mellom trinn (ca. 14cm) i henhold til referansenivå 10cm. Håndløper er etablert på 1 side. Dagens forskrift stiller krav til håndløper på begge sider. Det registreres høy slitasjegrad på overflater.

  Trapp fra kjeller til ytterdør
  Mur trapp fra kjeller og ut til vestvendt hage mangler håndløpere.
  Avløpsrør
  TG-2 er satt pga innvendige avløpsrør fra byggeår har nådd en høy alder og gir økt risiko for skader i tiden som kommer. Elektrisk
  Anlegget har skrusikringer og er i hovedsak fra byggeår. Sikringsskap er plassert i gang i 1.etasje. Det foreligger ikke noe samsvarserklæringer på arbeider utført etter 1999. Sikringsskap mangler beskyttelsesdeksel.

  Vannledninger
  Det registreres trykkfall ved åpning av 2 tappesteder samtidig. Vannrør fra byggeåret har nådd en høy alder og skader / lekkasjer kan oppstå. Vannrør i kjeller er uisolerte og pga dette utsatt for frost.

  Bad
  Det registreres svellinger, avskallinger og fuktskader på dørblad. Gulvet har fall til sluk, men dette er mindre enn referansenivået. Det er ikke tilfredsstillende høydeforskjell mellom topp sluk og topp tettesjikt ved dør. Det registreres "bom" i flere gulvflis (mangelfull heft mot underlag). Det registreres riss / sprekker i flisfuger på vegg og løs silikonfuge. Det registreres løse skjøter og svellinger på nedre del i belegg / tapet. Det er misfarging (svertesopp) i gulvfuger og på veggoverflater.

  Totalvurdering av sanitær og ventilasjon
  Rommet mangler tilluft og ventilering av rommet blir redusert. Det er fuktskader pga vannsøl, på baderoms innredningen, og det registreres rust på bein til badekar og liten avskalling på overflaten.

  Garasjebygg
  Garasjebygget har høy slitasjegrad. Det er riss/sprekker på utvendig kledning, og enkelte kledningsbord er plassert for nære bakken. Takpapp har begynt å krakelere og det registreres synlige spiker (utett overgang) mot mønet. Det registreres malingsavskalling og rust i takrenne. Inne i innvendig bod registreres det fuktskader på treverk ved vinduer.

  Forhold som har fått TG3:

  Renner og nedløp
  Takrenner (og beslag) har høy slitasjegrad. Det registreres nedbøy på takrenner og manglende taknedløp. Det registreres også skader og frostspreng i taknedløp.
  Utbedringskostnader: 10 000 - 50 000

  Varmtvannsbereder
  Bereder er plassert i tørt rom, og har ikke automatisk vannstoppventil. Berederen har nådd over forventet levetid og må byttes ut pga alder.
  Utbedringskostnader: Under 10 000 Bad, totalvurdering membran, tettesjikt og sluk
  Tettesjikt, overflater og slukløsning har nådd en alder som gjør tettheten usikker i tiden som kommer. Det er ikke synlig tettesjikt rundt rørføringer i vegg.
  Utbedringskostnader membran, tettesjikt og sluk: 150 000 - 300 000 Se forøvrige hele tilstandsrapporten i salgsoppgaven.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Boligen har en meget sentral og barnevennlig beliggenhet ved Preståsen like ved Nannestad sentrum. Her er det gangavstand til både Prestmosen FUS barnehage og Preståsen barneskole med klasser fra 1-7 trinn. Det er også gangavstand til både Nannestad ungdomsskole og Nannestad videregående skole.

  Gangavstand også til Nannestad sentrum hvor man finner butikker, kollektivtransport, idrettshall, kommuneadministrasjon og andre offentlige servicetilbud. For et utvidet tilbud er både Jessheim og Råholt kun en kort biltur unna. Det er også hyppige bussavganger fra Nannestad sentrum mot Jessheim og Gardermoen.

  Med bil tar det ca. 15. minutter til Gardermoen og ca. 45. minutter til Oslo.

  I Nannestad kommune er det meget gode muligheter for de fleste typer fritidsaktiviteter. Med fire idrettslag vil man for barn og unge dekke de fleste behov for deltakelse i forskjellige idretter. Romeriksåsen og Nordåsen, som begge ligger en kort bil- eller sykkeltur unna byr på rike muligheter for friluftsliv sommer og vinter. Ved tilstrekkelig snømengde prepareres det også skiløyper i umiddelbar nærhet til boligområdet på Prestmosen. Ny svømmehall i Nannestad sentrum er også på vei!
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk av tre og er kledd med stående tømmermannspanel. Saltak tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag og betongdekke med tilfarere. Vinduer med 2-lags isolerglass og koblet glass.

  Eneboligen er oppført i to etasjer over kjeller. Boligen inneholder 5 boder, 3 soverom, omkledningsrom, bad, toalettrom, 3 ganger, trapperom, kjøkken, kontor, vindfang og stue. Fra stue fører balkongdør ut til vestvendt platting på ca. 14kvm. Takhøyde i kjeller måles til ca. 2.0m. Høyeste takhøyde i 1.etasje måles på kontor til ca. 2.4m, mens laveste takhøyde måles i vindfang til ca. 2.3m. Høyeste takhøyde i 2.etasje måles på soverom til ca. 2.4m, mens laveste takhøyde måles ved enden av skråtak mot knevegg på soverom til ca. 1.0m. Boligen har naturlig ventilasjon og varmes opp av gulvvarme på bad, panelovner og vedovn på stue. Boligen fremstår som fra byggeår og regnes som et oppussingsobjekt. Bærende konstruksjon er fra byggeår. For mer informasjon se rapportsammendraget.
 • 1.etasje: 56kvm Bra, 56kvm P-rom
  2.etasje: 47kvm Bra, 43kvm P-rom
  Kjeller: 55kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etasje: Vindfang, gang, kontor, kjøkken, stue
  2.etasje: Trapperom, 3 soverom, bad og wc-rom
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk med panelovner og vedfyring med peisovn.
 • Stor tomt som er pent opparbeidet med plen og beplantning.

  Som følge av at det skal etableres gang og sykkelvei langs Preståsvegen er deler av tomtearel solgt til Viken fylkeskommune. Tomten vil derfor reduseres. Se reguleringskart og avtale i salgsoppgaven.

  Tomtestørrelsen er stipulert på følgende måte. Nåværende tomtestørrelse:
  1060kvm
  Solgt til Viken Fylkeskommune for opparbeidelse av gang- og sykkelvei: 123kvm
  Sum: 937kvm

  Endelig tomtestørrelse vil først foreligge etter at areal for gang- og sykkelvei er utskilt/ fradelt.
 • Parkering på egen gårdsplass og i garasje- / uthus.
 • Offentlig
 • Formuesverdi som primærbolig kr 746 167 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 686 202 per 31.12.20
 • Kr. 10 024 pr. år
  Årsprognose for 2022. Inkluderer gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing
 • Kommunale avgifter, strøm, forsikring og innvendig og utvendig vedlikehold.

  Listen er ikke uttømmende.
 • Det er foretatt undersøkelser hos kommunen, men kommunen kan ikke bekrefte hvorvidt ferdigattest foreligger.
 • Eiendommen kan i sin helhet fritt leies ut
 • Ikke aktuelt
 • Ikke aktuelt
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Se reguleringskart hvor det er vedtatt å etablere gang-/ og sykkelvei langs Preståsvegen. Deler av er avsatt til dette.
 • Gnr. 26 Bnr. 118 i Nannestad kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst..

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand og det som er beskrevet i tilstandsrapporten. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9 første ledd 2. pkt. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.000,-, markedsføringspakke kr. 20.000,-, oppgjørshonorar kr. 6.500,- , inneståelsesgebyr kr. 3.000,- og visninger kr. 2.500, -. Meglerforetaket har i tillegg krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Inger Skoglund
  Odd Petter Skoglund
Vibeke Voksøy

Megler

Vibeke Voksøy

40 22 38 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev