aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Fåmyrsrøet 16A & B

Nannestad Fåmyrsrøet 16

FÅMYRSRØET- Ny 1/2 part av tomannsbolig under oppføring - Overtakelse Q1 2023 - Garasje - 4 sov / 2 bad - Lave omk

 • 5 150 000
 • BRA 172 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING5 150 000
 • OMKOSTNINGER20 712
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 170 712
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 121 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 010 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 5 150 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger
  19 370,- (Dokumentavgift (2,5% av tomteverdi))
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  172,- (Panteattest kjøper)
  --------------------------------------------------------
  20 712,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 170 712,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding

Fåmyrsrøet 16, Viken

 • Velkommen til Fåmyrsrøet 16A & B, en ny 1/2 part av tomannsbolig med attraktiv beliggenhet på idylliske Fåmyrsrøet.

  Nybygg:
  - Boligen ble oppført og ferdigstilt i 1. kvartal 2023 med god standard etter TEK17
  - 5 års garanti
  - Klar for innflytning 1. kvartal 2023.
  - Lave omkostninger (2,5 % av tomteverdi)

  Standard:
  - Stue og kjøkken i åpen løsning
  - Kjøkkenleveranse fra Kvik
  - Bosch hvitevarer
  - 4 store soverom
  - Garasje
  - Overbygd terrasse over garasje
  - Stor terrasse på baksiden av huset
  - Gode solforhold
  - Utsikt
  - Det er installert peisovn i stue i 2. etasje
  - Balansert ventilasjon

  Beliggenhet:
  - Flott intern beliggenhet nesten innerst på feltet
  - Naturskjønn beliggenhet ved innkjøringen til Sjonken
  - 10 min med bil til Nannestad
  - 20 min med bil til Jessheim
  - 45 min med bil til Oslo

  Velkommen til visning!
 • Forventet ferdigstillelse 1. kvartal 2023
 • Eiendommen ligger naturskjønt til ved innkjøringen til Sjonken, ca. 10 min med bil fra sentrum i Nannestad kommune. Eiendommen har en god intern beliggenhet med nydelig utsikt.

  Tomteområdet grenser til Romeriksåsen som byr på fantastiske rekreasjonsmuligheter, med oppmerkede skiløyper vinterstid som har rikelig med snø og gode skiløyper selv når det er snømangel i Oslomarka, samt fine turstier om sommeren. Her ligger også flere vann som bl.a: Råbjørn, Råsjøen og Bjertnessjøen med muligheter for bading og fisking. Elvene Løysa og Leira, og ikke minst Hurdalssjøen byr også på fiskemuligheter. Sistnevnte har i tillegg flere flotte badeplasser som er meget populære.

  I sentrum er det skoler, barnehager, servicebygg og helsestasjon. Her ligger også kjøpesenteret Nannestad Torg med blant annet dagligvare, blomsterbutikk, frisør, vinmonopol og pizzeria. Ved sentrum finner man idrettshall tilhørende Nannestad IL. Nannestad IL har et rikt idrettstilbud innen håndball, fotball, alpint, klatring og snowboard. Et kvarters kjøretur unna ligger Nannestad skisenter - Åslia og Nordåsen skistadion på Maura, samt skistadion på Åsgreina.

  Fra tomta er det ca. 19 min til Oslo lufthavn, samt Jessheim med bymessige fasiliteter, Jessheim Storsenter og en rekke serveringssteder.
 • Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
 • Byggemåte:
  - Støpt såle
  - Stående panel, farge "Seterbrun"
  - Takstein
  - 10 cm isolasjon i etasjeskiller, 20 + 5 cm isolasjon i vegger, 40 cm isolasjon i tak.
  - Peisovn i stue i 2. etasje
  - Terrasse med utgang fra stue over garasje
  - Terrasse med utgang fra stue/soverom i 1. etasje

  Kjøkken
  - Kjøkken leveres av Kvik
  - Hvitevarer leveres fra Bosch

  Bad
  - Leveres med servant, speil, lys, vegghengt toalett og dusj

  Gulv:
  - Laminat i alle oppholdsrom.
  - 60 x 60 fliser i våtrom
  - Varmekabler i entrè, bad og vaskerom

  Vegger:
  - Malt gips i alle oppholdsrom (farge S0502Y)

  Himling:
  - Malt gips (farge hvit)
  - Downlights i kjøkken, stue, bad og entrè

  Vinduer:
  - Trevinduer fra Fjerdingstad

  Listverk:
  - Listverk rundt vinduer, gulv og tak.

  Garasje:
  - Standardleveranse er kaldgarasje.

  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt og er oppmålt etter tegninger, datert 21.12.21. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Eiet tomt på 1010 kvm som skal eies av hver seksjonseier med en halvpart hver.

  Tomten blir opparbeidet med singel/pukk i adkomst, ferdigplen og markterrasse.

  Se vedlagt situasjonskart

  Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.
 • Parkering i 28 kvm garasje eller på eiendommens tomt.
 • Godt med oppbevaringsmuligheter i 5 kvm innvendig bod
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Det leveres klart for inntrekning av kabel fra koblingsskap i veien og inn til sikringsskap. Det er lagt klart tomrør fra innvendig skap og ut til tv punkter i stue klart for trekking av kabel. Abonnement til tv- og internettleverandør og inntrekning av kabel/blåsing av fiber må bestilles av kjøper.
 • Boligen leveres med balansert ventilasjon
 • Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.

  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
 • Fåmyrsrøet 16A: Kr 5,150,000,-
  Fåmyrsrøet 16B: Kr 5,150,000,-
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgift 2,5 % av tomtens verdi (kr 775 000) kr 19 375,-
  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 540,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 540,-
  Gebyr for pantattest kr. 172,-

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  De kommunale avgiftene og evt. eiendomsskatt fastsettes av Nannestad kommune
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Gnr. 7 / Bnr. 133 i Nannestad kommune.

  Hver enkelt enhet vil bli tildelt seksjonsnummer i forkant av overtakelse.
 • Leiligheten vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
 • Ingen rettigheter registeret på eiendommen.
 • Eiendommene er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.
  Eiendommene er avsatt i kommuneplanen til boligbebyggelse. Ny kommuneplan er under utarbeidelse.

  Kommuneplaner
  Id KP2018-2035
  Kommuneplanens arealdel 2018-2035
  Plantype Kommuneplanens arealdel
  Status Endelig vedtatt arealplan
  Ikrafttredelse 14.05.2019

  Bestemmelser
  http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3036/KP2018-2035/Dokumenter/Bestemmelser%20og%20retningslinjer%20til%20arealdelen%20-%20vedtatt%2014.05.2019,%20oppdatert%20forside.pdf
  Delarealer Delareal 879 m
  KPHensynsonenavn H910
  KPDetaljering Reguleringsplan skal fortsatt gjelde

  Delareal 879 m
  Arealbruk Boligbebyggelse,Framtidig
  Kommuneplaner under arbeid
  Id KP2018-2035

  Kommuneplanens arealdel 2018-2035
  Status Endelig vedtatt arealplan
  Plantype Kommuneplanens arealdel
  Reguleringsplaner
  Id 99-22
  Navn Fåmyrsrøet
  Plantype Eldre reguleringsplan
  Status Endelig vedtatt arealplan
  Ikrafttredelse 03.09.2002
  Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3036/99-22/Dokumenter/Reguleringsbestemmelser,%20sist%20revidert%2013.05.2020,%20oppdat.%20tittelfelt.pdf

  Delarealer Delareal 879 m
  Formål Frittliggende småhusbebyggelse
  Feltnavn B3
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Det er ikke konsesjon på eiendommen.
  Det er ikke odel på eiendommen.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 50 000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • 1% av salgssummen i provisjon
  Kr 16 000 i tilrettelegging
  Kr 15 000 i markedspakke
  Kr 6500 i oppgjørshonorar
  Kr 3000 i inneståelsesgebyr
  Kr 300 i elektronisk grunnbok
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Amr eiendom as Ulinskas
Bjørn Granli Jokstad

Megler

Bjørn Granli Jokstad

99 29 30 90

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev