aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Havrehagen Hageby!

NANNESTAD Havrehagen Hageby, BK105

Stort enderekkehus over 3 plan - innflyttingsklart til sommeren. Kontraktsposisjon selges. Solrik takterrasse! Meget god planløsning.

 • kr 240 000
 • BRA 149 m²
 • Kontraktsposisjonens prisantydningkr 240 000
 • Kjøpesum opprinnelig avtalekr 2 850 000
 • Andel fellesgjeld opprinnelig avtalekr 2 850 000
 • Tilvalg opprinnelig avtalekr 2 850 000
 • Tilvalg opprinnelig avtale -
 • Omkostninger opprinnelig avtale15612
 • Omkostninger transportavtale -
 • Total prisantydning ekskl. omk. og f.gjeldkr 3 090 000
 • Total prisantydningkr 5 955 612

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Havrehagen Hageby! Vi har gleden av å presentere salg av kontraktsposisjon for et flott enderekkehus under oppføring i et nytt og sentralt boligfelt i Nannestad sentrum. Boligen har en meget god intern beliggenhet på feltet og får en svært god og gjennomtenkt planløsning med bla. 3 soverom, 3 stuer og 2 bad. Det blir hageflekk rundt huset, stor takterrasse, ca. 40kvm samt terrasse over garasjen! Det disponeres egen garasje i forkant av inngangsparti. Fjernvarme! Havrehagen Hageby er et prosjekt som planlegges med rekkehus og leiligheter, som blir en del av Bomer konseptet. Se mer info på: havrehagen.bomer.no. Her får man også en meget god finansieringsmodell hvor fellesgjelden på opptil 50% har en avdragsfrihet i 20år - dette betyr lavere boutgifter de første 20 årene.

Havrehagen Hageby, BK105, Viken

 • Om enhet og prosjekt
  Velkommen til Havrehagen Hageby! Vi har gleden av å presentere salg av kontraktsposisjon for et flott enderekkehus under oppføring i et nytt og sentralt boligfelt i Nannestad sentrum. Boligen har en meget god intern beliggenhet på feltet og får en svært god og gjennomtenkt planløsning med bla. 3 soverom, 3 stuer og 2 bad. Det blir hageflekk rundt huset, stor takterrasse, ca. 40kvm samt terrasse over garasjen! Det disponeres egen garasje i forkant av inngangsparti. Fjernvarme! Havrehagen Hageby er et prosjekt som planlegges med rekkehus og leiligheter, som blir en del av Bomer konseptet. Se mer info på: havrehagen.bomer.no. Her får man også en meget god finansieringsmodell hvor fellesgjelden på opptil 50% har en avdragsfrihet i 20år - dette betyr lavere boutgifter de første 20 årene.

  Innhold
  Stort enderekkehus med meget god intern beliggenhet og svært gjennomtenkt planløsning. (Ingen andre boliger har denne planløsningen!). I planleggingen av denne boligen er det tenkt at boligen kan benyttes som generasjonsbolig med egen del i 1.etasje og hoveddel i 2. + loftsetasjen. 1.etasje: Entré, gang, bad/wc med plass for vaskerom, stue med utgang til markterrasse og hage, og 2 soverom hvorav det største med tilknyttet walk-in-garderobe. 2.etasje: Trapperom, bad/wc, stort soverom med stor walk-in-garderobe, og stor stue og kjøkken. Fra soverom blir det utgang til terrasse over garasjen. Loftsetasje: Loftstue med utgang til stor takterrasse på ca. 40kvm. Utvendig disponeres det garasje og sportsbod i tilknytning til inngangsparti.

  Tilvalgsmuligheter denne enhet
  Tilvlagsfristen er passert

  Beliggenhet og adkomst
  Havrehagen ligger flott til i Teigebyen i frodige Nannestad kommune. Her bor du i et trygt og barnevennlig boligområde - omgitt av et vakkert, bølgende kulturlandskap. Det er rikelig av luft og natur på alle kanter, samtidig er det du trenger i hverdagen bare en liten rusletur unna. Eller på sykkel. Eller på ski. Teigebyen, som er Nannestad kommunes administrasjonssenter, ligger rundt en kilometer unna, og her finner du Nannestad Torg med apotek, vinmonopol, frisør, dagligvare, flere serveringssteder og legekontor. Det er også et stort bibliotek, treningssenter, idrettshall og kunstgressbane. Her har alle muligheten til å være med på sin favorittaktivitet, for Nannestad kommune har lagt et godt stykke arbeid i å skape et bredt og inkluderende sports- og idrettsmiljø. Om Nannestad ikke blir "stort nok", ligger Oslo Lufthavn kun 8 minutter med bil fra Havrehagen... nesten så du kan reise hjemmefra i det de begynner ombordstigningen i flyet. I Havrehagen umiddelbare nærhet finner du et vidstrakt og variert rekreasjonsområde. Legg i vei til fots eller på sykkel for en rask kveldstur, eller bare rusle innover med fiskestanga på skulderen. Når vinteren kommer, lokker et eventyrlig landskap. Milevis av velpreparerte løyper strekker seg innover Romeriksåsen, og det kan jo være til inspirasjon og tenke på at kanskje hard trening i nettopp denne delen av løypa bidro til at Nannestad-guttene Dæhlie og Alsgaard gang på gang sikret gullet. Her er naturen tett på, samtidig er det et godt utbygd offentlig kommunikasjonstilbud som sørger for at man kommer til Oslo Lufthavn Gardermoen, Lillestrøm og Oslo på kort tid. Om man ønsker å storhandle, gå på kino, eller bare ut å spise litt, er Jessheim by et godt alternativ - bare en liten kjøretur unna. I Havrehagen kan du nyte gode dager i nytt hus i et godt bomiljø!

  Byggemåte
  Se leveransebeskrivelse i salgsoppgaven. Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Garasje/parkering
  Parkering i egen garasje i tilknytning til inngangsparti. (garasjeport må bestilles på egenhånd). Det blir i tillegg enkelte gjesteparkeringsplasser for borettslaget.

 • Oppvarming
  Oppvarming med fjernvarme via radiatorer samt elektrisk gulvvarme i bad.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Stipulerte felleskostnader pr. mnd
  10646

  Stipulert andel fellesgjeld
  2850000

 • Vei, vann og avløp
  Offentlig

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Kontraktsposisjon
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at objektet for dette salget er salg av kontraktsposisjon. Kjøpet reguleres av kjøpsloven, og avhendingslova. Ved kjøp av en kontraktsposisjon vil kjøper tre inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom entreprenør og selger. Kjøper vil tre inn i selger sine rettigheter og plikter iht. den opprinnelige kjøpekontrakten og prospektet som ligger vedlagt. Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre entreprenøren aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Transport av kontraktsposisjonen forutsetter at entreprenøren godkjenner overdragelsen til kjøper. Vederlaget for kontraktsposisjonen er kr 346.000,-. I tillegg skal det betales kr 2.850.000,- i henhold til den opprinnelige kontrakten for boligen samt omkostninger på kr. 15.612,-. Total kjøpesum er kr 3.211.612,-. Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. buofl. § 12. Garantien økes til 5 % fra overtagelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l. Selger har ikke ansvar for mangelfull levering fra entreprenøren og kjøper har uansett plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper rett til å heve kontrakten med entreprenøren. Dersom kjøper er forbruker, faller plikten til å betale vederlag for kontraktsposisjonen bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhl. § 1-1 fjerde ledd. Vederlag for kontraktsposisjonen betales fra kjøper til selger. Beløpet vil stå under kjøper sin rådighet og utbetales selger når hjemmel er tinglyst på kjøper. Dersom kjøper ikke er forbruker må kjøper betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Selger kan i de tilfeller kjøper ikke er forbruker kreve vederlaget for kontraktsposisjonen ubetalt selv om kjøper ennå ikke har tatt over boligen eller fått hjemmelen overført til seg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger, i de tilfeller kjøper ikke er forbruker, kan kreve vederlaget for kontraktsposisjonen utbetalt allerede ved inngåelse av kontrakten. Kjøper har da vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen.

  Fremdrift og ferdigstillelse
  Estimert ferdigstillelse slutten av 2.kvartal 2023

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at det innbetales forskudd på kr. 100.000,- ved signering av kjøpekontrakt. Resterende kjøpesum inkludert omkostninger skal innbetales og være disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Vibeke Voksøy

Megler

Vibeke Voksøy

40 22 38 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev