aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Rådyrvegen 1B!
Velkommen til Rådyrvegen 1B!

NANNESTAD Rådyrvegen 1B

Moderne familiebolig fra 2022 med meget sentral beliggenhet. Fine uteområder og integrert garasje. Påkostet standard!

  • kr 5 990 000
  • BRA-i 134 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 5 990 000
  • Omkostningerkr 150 990
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 140 990
  • ObjektstypeTomannsbolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2022
  • Soverom3
  • Tomt277.9 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 5 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,00))   168 890,- (Omkostninger totalt)   6 158 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1.etasje
Vi har gleden av å presentere Rådyrvegen 1B! En romslig og attraktiv halvpart av tomannsbolig (2022), med en flott beliggenhet i et veletablert boligområde like ved Nannestad sentrum. Boligen går over to plan, hvor 1. etasje er bestående av entré/gang, bad/wc, moderne kjøkken med integr. hvitevarer og stue med utgang til terrasse og hage. I 2. etasje finner du 3 soverom, stue (evt. ekstra soverom om man ønsker det) med utgang til balkong, bad/wc og separat vaskerom. Integrert garasje samt praktisk utvendig sportsbod. Selger har gjort flere oppgraderinger fra nytt hus deriblant varmepumpe med AC funksjon, solskjerming, opparbeidet uteareal, laderobot, sentralstøvsuger og fiber med TV mulighet. Kort vei/ gangavstand til skoler i alle trinn, barnehager og Nannestad sentrum. Velkommen!
Stue/ kjøkken. Det valgt mange påkostninger her som solskjerming og varmepumpe med AC-funksjon

Rådyrvegen 1B, Akershus

  • Tomt
    277.9m²

    Beskrivelse av tomt
    Skrånet tomt med asfaltert adkomstområdet, opparbeidet gressplen.

    Beliggenhet
    Boligen har en attraktiv og barnevennlig beliggenhet i Rådyrvegen på Preståsen, nord for Nannestad sentrum. Her bor du landlig til med fine tur- og rekreasjonsområder, men med samtidig nærhet til barnehager, skoler og dagligvarebutikker. Det er i tillegg kort vei til Oslo Lufthavn. Du finner to barnehager i gangavstand fra boligen, Prestmosen Fus- og Midtbygda barnehage, som ligger i omtrent 1 km unna. Nærmeste barneskole er Preståsen skole, beliggende langs trygg skolevei. Det er også gangavstand til både Nannestad ungdomsskole og Nannestad videregående skole. Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000- eller ved Kiwi Nannestad. For ytterligere servicetilbud finner du Nannestad Torg en kort kjøretur unna. Her ligger Rema 1000, blomsterbutikk, apotek og flere spisesteder, for å nevne noe. Kort vei også til både Jessheim og Råholt, hvor du finner alt du måtte behøve av butikker, spisesteder og diverse tjenester. Området er også godt egnet for deg som pendler med Oslo Lufthavn kun en 13 minutters kjøretur unna. Herfra er det hyppige avganger med tog både i retning mot Lillehammer og inn mot Oslo. Til Oslo kan du også kjøre på omtrent 45 minutter. I Nannestad kommune er det meget gode muligheter for de fleste typer fritidsaktiviteter. Med flere idrettslag vil man for barn og unge dekke de fleste behov for deltakelse i forskjellige idretter. Romeriksåsen og Nordåsen, som begge ligger en kort bil- eller sykkeltur unna byr på rike muligheter for friluftsliv sommer og vinter. Ved tilstrekkelig snømengde prepareres det også skiløyper i umiddelbar nærhet til boligområdet på Prestmosen. I tillegg finnes det flere badeplasser i Hurdalsjøen, samt ved Gåfossen i Steinelva. Hurdalsjøen kan sommerstid også by på et yrende båtliv og gode fiskemuligheter. Et perfekt område for deg som ønsker å bo rolig og barnevennlig, og med korte avstander til både flott natur og gode servicemuligheter!

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

    Barnehage/skole/fritid
    Prestmosen Fus barnehage - 10 minutters gangavstand Midtbygda barnehage - 15 minutters gangavstand Breenenga Fus barnehage - 6 minutter i bil Preståsen skole - 2 minutters gangavstand Nannestad ungdomsskole - 16 minutters gangavstand Nannestad videregående skole - 13 minutters gangavstand

    Offentlig kommunikasjon
    Preståsen skole bussholdeplass - 3 minutters gangavstand Oslo lufthavn stasjon - 12 minutter i bil Dal stasjon - 15 minutter i bil

    Byggemåte
    Vertikaldelt tomannsbolig oppført i 2022. Huset har saltak og flatt kompaktak tekket med asfaltbelegg. Støpt fundament til grunn, grunnmurer i betong, tradisjonell trebindingsverkkonstruksjon med stående malt/beiset trepanel. Trebjelkelag i etasjeskiller med isolering og innervegger oppført i tre/plater med varierende overflater.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja, Easee lader i garasje, Åpen HAN, med laststyring på lader. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? Kommunen bygger på andre siden av Minkvegen sørover, del av tomt hos nabo er varslet som utbygging på nordsiden. Tilleggskommentar Satt inn varmepumpe, solskjerming og asfaltert gårdsplass, Elbillader.

    Innhold
    1. Etasje: Entré/gang, bad/wc, kjøkken og stue. Utgang til terrasse og hage. 2. Etasje: 3 soverom hvorav ett med walk-in-garderobe, stue med utgang til balkong (evt. ekstra soverom om man ønsker det), bad/wc og vaskerom. Integrert garasje samt sportsbod. ENTRÉ Det første som møter deg når du kommer inn i boligen er en innbydende entré med fliser på gulv. Entréen har skyvedørsgarderobe og god plass til yttertøy og sko. Det er adkomst både fra garasjen og utenfra. KJØKKEN Boligens kjøkken er moderne og påkostet og har rikelig med både benke- og skapplass. Kjøkkenøy skaper et naturlig og fint skille mot stuen. Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonskoketopp, oppvaskmaskin, mikro og kjøleskap. Integrert ventilator i platetoppen. STUER Stuen i 1.etasje ligger i åpen løsning mot kjøkkenet og fremstår som lys og åpen. Her har du god plass til både spisegruppe og sofagruppe av valgfri størrelse. Stuen har ellers en flott peisovn, samt montert varmepumpe. Fra stuen følger skyvedør til en skjermet terrasse og hageområde. Meget god intern beliggenhet her med fri utsikt mot lekeplass. Stuen i 2.etasje er perfekt for å trekke seg litt tilbake, som tv-stue eller som ekstra lekerom for barna. Skyvedør ut til balkong gir en naturlig forlengelse av rommet. BAD/TOALETTROM/VASKEROM Boligen har to moderne og flislagte bad. I 1.etasje praktisk tilknyttet til inngangsparti og i 2.etasje adkomst fra gang. Badene er av lekker utførelse med varmekabler og downlights. I tillegg til badene er det eget vaskerom. SOVEROM Alle 3 soverommene er i boligens 2. Etasje og har god størrelse. Hovedsoverommet er tilknyttet en praktisk walk-in-garderobe. Selger har gjort gode og gjennomtenkte påkostninger her som blant annet varmepumpe med AC funksjon, solskjerming, opparbeidet uteareal, laderobot, sentralstøvsuger og fiber med TV mulighet.

    Standard
    Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Yttervegger Kledningen ble visuelt inspisert fra bakkeplan hvor det avdekkes at ytterkleding er montert for langt ned mot grunn og på enkelte steder nesten dirket på grunn som står disponibel for fuktinntrenging. Det anbefales å beskjære ytterkleding i tilstrekkelig høyde fra grunn og legges en renne med rist foran øst- og nordside. Hjemmelshaver har sendt inn reklamasjonssak til utbygger. Ytterkleding er kun behandlet med fabrikk grunning (ett strøk) og enkelt steder er endestykker på ytterhjørner og rundt vinduer ikke behandling. Det er ett behov for behandling og vask i nær fremtiden. Takkonstruksjon, taktekking og skorstein over tak Takrenner og nedløp i lakkert sort stål. Nedløp på nordside mot garasjeport har utkast som fører overvann direkte mot ytterkledning. Det anbefales etablering av drensrør som fører overvann ut fra yttervegg og ut til terreng. Balkonger, verandaer og lignende Deler av balkong har ubehandlet panelbord som står direkte over takrenner hvor det er mest fuktutsatt. Etablering av blikkbeslag anbefalings. Hjemmelshaver har sendt inn reklamasjonssak til utbygger. Bad 2.etasje. Overflate gulv Det er saltutslag som kommer opp fra fuger i dusjsone, dette kan komme av at det har blitt brukt en flisefug som ikke er egnet for våtrom. Ytterligere undersøkelser må gjøres. Hjemmelshaver har sendt inn reklamasjonssak til utbygger og det er avtalt befaring. Vaskerom 2.etasje. Overflate gulv Trekkrør kommer igjennom sokkelflis på vaskerom. Det anbefales å tett hull tilstrekkelig og bytte sokkelflis. Gulvfliser ellers på vaskerommet fremstår i normalt god stand. Hjemmelshaver har sendt inn reklamasjonssak til utbygger Forhold som har fått TG3: Terrengforhold Skrånet terreng har fall inn i mot boligens østside og flatt terreng inn mot sør og nordsiden. Dette medfører til en økt slitasje på utvendig drenering som kan resultere til fuktgjennomtrengning i grunnmur og ytterkleding. Det er viktig at terrenget har hellingsgrad ut fra grunnmuren. Overflatevann skal hurtigst mulig vekk for a unngå unødige fuktbelastninger på utvendig fuktsikring og drenering. Ideelt bør det i en avstand på ca. 3 meter være god helning vekk fra husets grunnmur. Det anbefales at det etableres en renne med rist foran øst og nordside, som kan hjelpe til å leder overflatevann bort fra konstruksjonen. Hjemmelshaver har sendt inn reklamasjonssak til utbygger. Estimert kostnad er ment å være retningsstyrende for denne type arbeid. Denne rapporten må ikke oppfattes som et pristilbud på utbedring. Endelig pris på utbedring får man først hvis det innhentes pristilbud fra håndverkerfirmaer. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 50.000. - og 100.000.- Vaskerom 2.etasje. Membran, tettesjiktet og sluk Membran rundt støp i sluket har sprekt opp og står disponibel for fuktinntrenging. Hjemmelshaver har sendt inn reklamasjonssak til utbygger. Estimert kostnad er ment å være retningsstyrende for denne type arbeid. Denne rapporten må ikke oppfattes som et pristilbud på utbedring. Endelig pris på utbedring får man først hvis det innhentes pristilbud fra håndverkerfirmaer. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 10.000. - og 25.000.- Hjemmelshaver/ selger opplyser om at de har dialog med utbygger vedr. påpekte mangler.  

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  Øvrig utstyr som kan nevnes: - Sentralstøvsuger - Solskjerming med fjernkontroll i hovedsoverom og soverom 4/ stue i 2.etasje og stue i 1.etasje. Solfilm på stort vindu i kjøkken. - Garderobeskap i soverommene

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    TV/ internett via fiber. Selger har valgt Telenor som leverandør

    Parkering
    Parkering på felles tomt for sameiet og i egen garasje integrert i huset

    Forsikringsselskap
    Tryg / Nito Husforsikring

    Polisenummer
    7135701

    Radonmåling
    Dersom boligen skal leies ut, gjøres det oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. Selger opplyser ellers at det r lagt radonduk her.

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    5 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,00))   168 890,- (Omkostninger totalt)   6 158 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Boligen blir oppvarmet av varmekabler i entre 1.etasje, begge bad og vaskerom 2.etasje. Panelovn på soverom 3 i 2.etasje. Peisovn og varmepumpe i stue 1.etasje.

    Energiklasse
    A

  • Kommunale avgifter
    15462

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Det oppgitte beløp er beregnet prognose for inneværende år.

    Info om eiendomsskatt
    Det praktiseres ikke eiendomsskatt i Nannestad kommune.

    Formuesverdi primær
    1188542

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    4516458

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

    Vannavgift år
    2024

    Info vannavgift
    Vil variere etter forbruk.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3238/27/530/2: 16.06.1964 - Dokumentnr: 2768 - Best. om vann/kloakkledn. Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Televerket Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v. Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3238 Gnr:27 Bnr:530 Gjelder denne registerenheten med flere 02.07.2021 - Dokumentnr: 810935 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3238 Gnr:27 Bnr:675 Overført fra: Knr:3238 Gnr:27 Bnr:530 Gjelder denne registerenheten med flere 02.07.2021 - Dokumentnr: 810935 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3238 Gnr:27 Bnr:675 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:3238 Gnr:27 Bnr:530 Gjelder denne registerenheten med flere 30.11.2021 - Dokumentnr: 1506336 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 1/2

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 07.02.2022.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har offentlig vann og avløp. Eiendommen ligger til offentlig vei.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen er regulert til "Reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for søndre del av Preståsen med omgivelser, Nannestad", datert 20.03.1967.

    Adgang til utleie
    Boligen kan i sin helhet fritt leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar bo- og driveplikt
    Det er bo- og driveplikt på eiendommen.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    5 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,00))   168 890,- (Omkostninger totalt)   6 158 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    150990

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag på kr 35 000,- av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger/overtakelse kr 2 500, -. Alle beløp er inkl. mva. 

Vibeke Voksøy

Megler

Vibeke Voksøy

40 22 38 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev