aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Teiealleen 10 i Nannestad sentrum!

NANNESTAD Teiealleen 10 (Smedhagen Park trinn 6, leil. 6301)

Ny, stor 3-roms gjennomgående endeleilighet. Sentralt. Heis. Garasje. Balkong. Meget god intern beliggenhet!

 • kr 4 290 000
 • BRA 78 m²
 • Kontraktsposisjonens prisantydningkr 4 290 000
 • Kjøpesum opprinnelig avtale -
 • Andel fellesgjeld opprinnelig avtalekr -
 • Tilvalg opprinnelig avtalekr -
 • Tilvalg opprinnelig avtale -
 • Omkostninger opprinnelig avtale14842
 • Omkostninger transportavtale15000
 • Total prisantydning ekskl. omk. og f.gjeld -
 • Total prisantydningkr -
 • Omkostninger 5 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 220 000,-)) 8 000,- (Etableringsgebyr til sameiet) 15 000,- (Adm. gebyr utbygger videresalg) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 29 842,- (Omkostninger totalt)
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere en kontraktsposisjon til en stor 3-roms eierleilighet under oppføring i det populære prosjektet Smedhagen Park 6 i Nannestad Sentrum. Leiligheten ligger i 3.etg., er gjennomgående og har endebeliggenhet, noe som gir vindusflater på 3-sider, og får en meget god planløsning med stor stue med utgang til stor balkong, kjøkken i åpen løsning, 2 soverom - hvorav hovedsoverom vil ha praktisk walk-in-garderobe, og et flislagt bad med moderne og fine fargevalg. På gulv er det lys eikeparkett og kjøkkeninnredningen er moderne grå med integrerte hvitevarer (ikke kjøl-/frys). Egen garasjeplass med el-billader og bod i kjeller. Gangavstand til "alt", som butikker, skoler, barnehage og fritidstilbud. (ny svømmehall kommer også) Nærmer seg innflytting!

Teiealleen 10 (Smedhagen Park trinn 6, leil. 6301), Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 78 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 75 kvm Følgende rom vil inngå i primærareal: Gang, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/wc  Om enhet og prosjekt
  Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere en kontraktsposisjon til en stor 3-roms eierleilighet under oppføring i det populære prosjektet Smedhagen Park 6 i Nannestad Sentrum. Leiligheten ligger i 3.etg., er gjennomgående og har endebeliggenhet, noe som gir vindusflater på 3-sider, og får en meget god planløsning med stor stue med utgang til stor balkong, kjøkken i åpen løsning, 2 soverom - hvorav hovedsoverom vil ha praktisk walk-in-garderobe, og et flislagt bad med moderne og fine fargevalg. På gulv er det lys eikeparkett og kjøkkeninnredningen er moderne grå med integrerte hvitevarer (ikke kjøl-/frys). Egen garasjeplass med el-billader og bod i kjeller. Gangavstand til "alt", som butikker, skoler, barnehage og fritidstilbud. (ny svømmehall kommer også) Nærmer seg innflytting!

  Innhold
  Stor og flott 3-roms leilighet i 3.etasje i populært prosjekt i Nannestad sentrum. Leiligheten er gjennomgående og har endebeliggenhet som gir vindusflater på 3 sider og vil få gode løsninger og en svært god planløsning som gjør det enkelt å innrede. Entré: Stor entré/gang med god plass til garderobeskap og sko- og yttertøy. Bad/wc/vaskerom: Romslig bad på 4,6kvm med fliser på gulv og vegger i moderne, grå farger. Innredningen vil bestå av vegghengt toalett, svingbare dusjdører og baderomsservant. Det leveres varme i gulv og downlights i himling. Soverom I og II: Det er to gode soverom begge med garderobeskap. Hovedsoverom på ca. 12kvm. og soverom II har praktisk walk-in-garderobe/ bod. Kjøkken: Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen og har integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjon koketopp og oppvaskmaskin. Det er avsatt plass for kombinert kjøle- /fryseskap. Det blir god plass til spisebord i forkant. Kjøkkeninnredningen er moderne med grå fronter. Stue: Stuen er svært romslig og får store og mange vindusflater på siden og enden. Det er utgang til stor balkong med gode solforhold. Det vil disponeres egen garasjeplass med elbillader i kjeller samt bod.

  Tilvalgsmuligheter denne enhet
  Det er ikke lenger mulig å gjøre endringer og tilvalg

  Beliggenhet og adkomst
  Eiendommen ligger i et hyggelig og sentralt boligområde i Nannestad sentrum, i Nannestad kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, servicebygg og helsestasjon. Fra leiligheten blir det gangavstand til kjøpesenteret Nannestad Torg, så her har du umiddelbar nærhet til blant annet blomsterbutikk, apotek, vinmonopol og kafé. Det er også nærhet til flere dagligvarebutikker og øvrige servicetilbud som Nannestad sentrum kan tilby. Det er kort vei til lekeplass, samt idrettshall tilhørende Nannestad IL. Nannestad IL har et rikt idrettstilbud innen håndball, fotball, alpint, klatring og snowboard. Kort avstand til Nannestad skisenter, Åslia, til Nordåsen skistadion på Maura og til skistadion i Åsgreina. Ny svømmehall er også på vei! Innover i Romeriksåsen finnes en rekke oppmerkede skiløyper på vinterstid, og rikelig med turstier om sommeren. Her ligger også flere vann med muligheter for bading og fisking. Elva Leira, og ikke minst Hurdalssjøen, byr også på gode fiskemuligheter. Sistnevnte har i tillegg flere flotte badeplasser som er meget populære. Fra Nannestad er det ca. 12 min til Oslo lufthavn, samt til Jessheim med bymessige fasiliteter, Jessheim Storsenter og en rekke serveringssteder.

  Byggemåte
  Leiligheten har en meget god standard og leveres i moderne og lyse farger. På gulv er det lys 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett og på bad er det moderne grå fliser. Veggene leveres sparklet og malt i lys/ hvit farge. Se for øvrig leveransebeskrivelse i salgsoppgaven for fullstendig beskrivelse.

  Garasje/parkering
  Det vil disponeres egen parkeringsplass i felles garasjekjeller. I tillegg vil det være enkelte gjesteparkeringsplasser.

 • Oppvarming
  Energibehovet til oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme. Oppvarming i leiligheten vil skje med radiatorer for vannbåren varme. Varmtvann leveres fra fjernvarmesentral direkte. Gulvvarme på bad.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Stipulerte felleskostnader pr. mnd
  3669

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil iht. budsjett være inkludert i felleskostnadene.

  Info formuesverdi
  Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Vei, vann og avløp
  Offentlig

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Leiligheten kan fritt leies ut

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Kontraktsposisjon
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at objektet for dette salget er salg av kontraktsposisjon. Kjøpet reguleres av kjøpsloven, og avhendingslova. Ved kjøp av en kontraktsposisjon vil kjøper tre inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom entreprenør og selger. Kjøper vil tre inn i selger sine rettigheter og plikter iht. den opprinnelige kjøpekontrakten og prospektet som ligger vedlagt. Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre entreprenøren aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Transport av kontraktsposisjonen forutsetter at entreprenøren godkjenner overdragelsen til kjøper. Vederlaget for kontraktsposisjonen er kr 300.000,-. I tillegg skal det betales kr 3.990.000,- i henhold til den opprinnelige kontrakten for boligen, transportgebyr på kr 15.000,- og andre gebyrer, avgifter og øvrige kostnader på kr. 14.874,-. Total kjøpesum er kr 4.319.842,-. Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. buofl. § 12. Garantien økes til 5 % fra overtagelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l. Selger har ikke ansvar for mangelfull levering fra entreprenøren og kjøper har uansett plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper rett til å heve kontrakten med entreprenøren. Dersom kjøper er forbruker, faller plikten til å betale vederlag for kontraktsposisjonen bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhl. § 1-1 fjerde ledd. Vederlag for kontraktsposisjonen betales fra kjøper til selger. Beløpet vil stå under kjøper sin rådighet og utbetales selger når hjemmel er tinglyst på kjøper. Dersom kjøper ikke er forbruker må kjøper betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Selger kan i de tilfeller kjøper ikke er forbruker kreve vederlaget for kontraktsposisjonen ubetalt selv om kjøper ennå ikke har tatt over boligen eller fått hjemmelen overført til seg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger, i de tilfeller kjøper ikke er forbruker, kan kreve vederlaget for kontraktsposisjonen utbetalt allerede ved inngåelse av kontrakten. Kjøper har da vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen.

  Fremdrift og ferdigstillelse
  Innkalt til overtakelse 30.03.2023

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omkostninger kjøper beskrivelse
  Omkostninger 5 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 220 000,-)) 8 000,- (Etableringsgebyr til sameiet) 15 000,- (Adm. gebyr utbygger videresalg) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 29 842,- (Omkostninger totalt)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev