aktiv-eiendomsmegling
Fasade med illustrasjon terrasse

NEDENES Påskesvingen 11

Visning Man 12.06: Nedenes - Påskedagsheia - Nyoppført, innflyttingsklar enebolig i kjede - 4 soverom - Solrik beliggenhet - Nærhet til alt

 • kr 5 490 000
 • BRA 118 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 490 000
 • Omkostningerkr 27 592
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 517 592
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 022
 • Soverom4
 • ArealP-rom 115 m²
 • Tomt437.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 490 000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 26 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-/tomteverdi kr. 1.050.000,-)) 27 592 (Omkostninger totalt) 5 517 592 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Nyoppført enebolig i populært boligområde på Nedenes. Boligen er ferdigstilt og leveres helt nøkkelferdig som forevist. Boligen har en gjennomgående meget god standard, en praktisk og innholdsrik planløsning og fine, solrike uteplasser. Enebolig i kjede med hage og dobbel carport med bod. Vestvendt og solrikt beliggende i nytt og populært boligområde sentralt på Nedenes. Fra den romslige terrassen har man fin utsikt til områdene rundt. Påskedagsheia er et nytt boligområde med alt du trenger i umiddelbar nærhet. Her er det bl.a flotte turområder, skoler, idrettsanlegg og butikker. 1. etasje: Vindfang, gang, 3 soverom, bad, vaskerom med utgang hage. Bod. Dobbel carport med bod. 2. etasje: Kjøkken med utgang terrasse, stue, bad/wc, soverom med walk-in garderobe.

Påskesvingen 11, Agder

 • Arealbeskrivelse
  Bolig
  Bruksareal
  1. etasje: 59 kvm
  2. etasje: 59 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 56 kvm Vindfang, gang, 3 soverom, bad/wc, vaskerom
  2. etasje: 59 kvm Kjøkken, stue, soverom, bad/wc
  Sekundærrom
  1. etasje: 7 kvm Utvendig bod  Tomt
  437.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomtene leveres som forevist i.h.t. leveransebeskrivelse, og ferdig opparbeidet med ferdigplen, asfaltert innkjørsel og brostein i carport. Øvrig fellesareal leveres ferdig opparbeidet med asfalterte adkomstveier, lekeplasser m.m. Tomtene er ikke nøyaktig oppmålt og det tas forbehold om eventuelt arealavvik. Tomtedeling skjer i.h.t. forevist situasjonsplan. Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

  Beliggenhet
  Enebolig i kjede med hage og dobbel carport med bod. Vestvendt og solrikt beliggende i nytt og populært boligområde meget sentralt på Nedenes. Fra den romslige terrassen har man vid utsikt til områdene rundt. Påskedagsheia med tilhørende område er et nytt boligområde med alt du trenger i umiddelbar nærhet. Her er det bl.a flotte turområder, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg og butikker. Boligen ligger vestvendt og området er opparbeidet med fine fellesarealer, tun og uteplasser. Meget barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk. Fra Påskedagsheia er det opparbeidet en egen gangvei ned til bl.a. Kiwi butikken like nedenfor. Her er også god bussforbindelse til både Arendal, Grimstad og Kristiansand. Natvigverven med båthavn og badeplasser ligger kun en kort spasertur unna. Forøvrig er området etablert som boligområde og Nedenes er definert som bydelssenter og et område i sterk vekst pga sin sentrale beliggenhet mellom Arendal og Grimstad og med enkel adkomst til E-18 med god forbindelse til begge byene. Påskedagsheia ligger midt i smørøyet på Nedenes og det blir lagt vekt på trivelige grøntområder samt å bevare de flotte turområdene i nærheten, bl.a. selve Påskedagsheia hvor det er utsikt til havet og Torungen fyr.

  Adkomst
  Fra Arendal til Nedenes. Fra rundkjøringen tar man mot Nedeneshallen/skolen. Videre inn Påskeveien og følg veien til Påskesvingen. Se forøvrig vedlagte kart.

  Bebyggelse
  Enebolig i kjede med dobbelt carport og bod.

  Barnehage/skole/fritid
  Flere barnehager i nærheten.

  Skolekrets
  Nedenes barne- og ungdomsskole

  Byggemåte
  Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1. Boligene oppføres i gjennomgående god standard. Utvendig impregnert og beiset trekledning. Bærende konstruksjoner leveres med lette bindingsverkskonstruksjoner i tre. Vinduer i sort utførelse med energiglass. Saltak tekket med flat takstein type Skarpnes flat eller tilsvarende.

  Innhold
  1. etasje: Vindfang, gang med kontor, 3 soverom, bad, vaskerom med utgang hage. Bod under trapp. Dobbel carport og utvendig bod. 2. etasje: Kjøkken med utgang stor terrasse, stue / spisestue, bad/wc, hovedsoverom med walk-in garderobe og egen inngang til bad.

  Standard
  Nyoppført enebolig i populært boligområde på Nedenes. Boligen er ferdigstilt og leveres helt nøkkelferdig som forevist. Boligen har en gjennomgående meget god standard, en praktisk og innholdsrik planløsning og fine, solrike uteplasser. Innvendige overflater har moderne, lyse og naturfargede overflater på slette, pussede og malte vegger. Innvendige tak er pusset og malt, med downlights på begge bad, samt i vindfang og gang. I stue, kjøkken og gang er det 1 stavs eikeparkett. Øvrige rom har 3-stavs eikeparkett. Bad, vaskerom og vindfang er fliselagt. Boligen har en tidsriktig kjøkkenløsning med halvøy og frokostbar med innredning fra HTH. Det er integrerte hvitevarer inkl. komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Det er også ventilator fra Røroshetta. Hovedbadet er fliselagt til tak med 60 x 60 flis og mosaikk i dusjnisje. Badet har vegghengt toalett, servantinnredning og dusj. Praktisk tilstøende, separat vaskerom med direkte utgang til hagen. Bad i 2. etasjen er fliselagt til tak, med mosaikkflis i dusjsone. Her er direkte adgang fra hovedsoverom til badet. Badet har vegghengt toalett, servantinnredning og dusjnisje. Det er peisovn i stue, varmekabler på begge bad, vaskerom og i vindfang. Boligen har ikke vært bebodd og er nylig ferdigstilt.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Integrerte hvitevarer medfølger.

  Parkering
  Dobbel carport med tilhørende bod I tillegg er det gjesteparkering på egen grunn.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 490 000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 26 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-/tomteverdi kr. 1.050.000,-)) 27 592 (Omkostninger totalt) 5 517 592 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er peisovn i stue, varmekabler på begge bad, vaskerom og i vindfang.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen. Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at deter eiendomsskatt i Arendal kommune. Eiendomsskatten vil utgjør 4 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig. For primærboliger beregnes eiendomsskatt av 70% av eiendommens takstverdi fratrukket et bunnfradrag på kr. 225.000,- pr. boenhet.

  Info formuesverdi
  Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/430/215: 06.02.2020 - Dokumentnr: 2080724 - Erklæring/avtale Erklæring om opparbeidelsesplikt ihht. plan- og bygningslovens § 18-1
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:430 Bnr:138
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.08.2022 - Dokumentnr: 911157 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: De Presno & Partnere AS
  Org.nr: 991 843 566
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.10.2021 - Dokumentnr: 1324675 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4203 Gnr:430 Bnr:138
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/430/215: 06.02.2020 - Dokumentnr: 2080724 - Erklæring/avtale Erklæring om opparbeidelsesplikt ihht. plan- og bygningslovens § 18-1
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:430 Bnr:138
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.08.2022 - Dokumentnr: 911157 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: De Presno & Partnere AS
  Org.nr: 991 843 566
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.10.2021 - Dokumentnr: 1324675 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4203 Gnr:430 Bnr:138


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert boligområde. Plan for Påskedagsheia, vedtatt 01.11.2018, revidert 04.05.20. Formål: Boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt desember 2022. Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 490 000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 26 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-/tomteverdi kr. 1.050.000,-)) 27 592 (Omkostninger totalt) 5 517 592 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  27592

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning. Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven. Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Dokumenter

Leif Christian de Presno

Megler

Leif Christian de Presno

47 20 12 74

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev