aktiv-eiendomsmegling

Nedenes Peder Grubbes vei 4

Nedenes - Påbygget, stor familiebolig med 4 soverom, 2 stuer og 2 bad, solrik og pent opparbeidet tomt

 • 3 290 000
 • BRA 207 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING3 290 000
 • OMKOSTNINGER98 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 388 392
 • EIENDOMSTYPETomannsbolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 983
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 174 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT603 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 3 290 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,-))
  --------------------------------------------------------
  98 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 388 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Hyggelig inngangsparti med liten terrasse hvor man kan nyte morgensolen.
1. etasje: Vindfang med dør inn til bod (tilrettelagt for å montere toalett om ønskelig) entre med trapp opp til 2. etasje, kott under trapp. Lys og oppusset stue/spisestue med peis og utgang til hyggelige uteplasser hvor man kan nyte den siste kveldssolen! Kjøkken med innredning fra HTH i lys utførelse og integrerte hvitevarer. Innredning er fra 2013 og bærer liten preg av slitasje.
2. etasje (med trapp opp fra entre) Inneholder gang, soverom, loftstue/alternativt soverom med dør ut til luftebalkong. Bad med servant i innredning, dusjkabinett og toalett.

Påbygg fra 2007:
1. etasje: Mellomgang med trapp opp til 2. etasje. Flislagt bad/vaskerom med dusj, servant i innredning, skap og badekar. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Soverom med skyvedørsgarderobe.
2. etasje: Trappegang, soverom, romslig loftstue/alternativt soverom.
Stort plenareale hvor det er plass til trampoline om ønskelig

Peder Grubbes vei 4, Agder

 • Del av tomannsbolig oppført i 1983, påbygd i 2007. Eiendommen er meget innholdsrik og passer perfekt som familiebolig hvor man kan variere bruken etter behov. Mulighet for 5 soverom i tillegg til 2 bad. Alternativt 2 stuer og 4 soverom. Uteplasser på begge sider av huset. Frokostplass ved inngangsparti. Terrasseplatting i tillegg til plenarealer innrammet av hekk. Her kan man nyte den siste kveldssolen. Her er det også etablert et stort, steinbelagt område med plass til parkering for mange biler samt utvendig bod.

  I hovedetasjen er det en hyggelig stue, spisestue med peis og kjøkken. Samtlige av disse rommene er oppgradert med nye gulv i lys ask samt nye tapeter og panel. Kjøkkeninnredning i lys utførelse fra HTH med integrerte hvitevarer. Hovedetasjen har også ett soverom med skyvedørsgarderobe og flislagt bad/vaskerom. Bod i gang er tilrettelagt for toalett.
  Fra gang er det trapp opp til 2. etasje med gang, 2 soverom (alternativt 1 soverom og loftstue med utgang til luftebalkong). Bad med servant i innredning, dusjkabinett og toalett.
  Fra spisestue er det en mellomgang (påbygg fra 2007) med trapp opp til 2. etasje som er innredet med soverom og romslig loftstue (alternativt ekstra soverom).

  Tegning over påbygg finnes i kommunens byggesaksarkiv. Det er imidlertid kun 1. etasje som har plantegning.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Selger har også fylt ut egenerklæringsskjema.
  Begge deler er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon fra tilstandsrapporten om forhold som er vurdert til TG 2 og TG 3:

  Vann og Avløp (stikkledninger, offentlig eller privat)
  TG 2 Vann og avløp er i plast fra byggeår. Vann og kloakk er offentlig tilkoblet.
  Halve levetiden på rør er nå passert.

  Vinduer og ytterdører
  TG 2 Vinduene og ytterdører er i tre med isolerglass, har vanlig elde mht. alder. Enkelte av vinduene trenger noe vedlikehold mht. maling.
  Terrassedør nord 2. etasje er nå moden for utskifting.

  Terrasser på terreng (understøttet av bjelker eller pilarer)
  TG 2 Terrasse side vest 2. etasje har belegg som er stedvis løsnet i fra underlaget. Her må trelemmer fjernes og nytt belegg monteres.
  Ingen tilgang til bjelkelag på plattinger side øst og vest hvor dekkebord er av nyere dato.

  Tekking (undertak, lekter og yttertekking)
  TG 2 Tekking er med betongtakstein. Undertak er med plater, mangelfull undertekking ved luftehatt side øst.
  Tekkingen er i fra byggeår på hovedboligen, har vanlig elde mht. alder. Halve levetiden på tekkingen er nå passert.
  Noe råte i bunnen av enkelte vindskier side øst og vest. Fluenetting løsnet noe i fra gesims til kvist side øst ende syd.
  Anbefalt tiltak: Vindskier med råteskader bør byttes og fluenetting utbedres. Undertekking ved luftehatt må også utbedres.

  Bad 1. etasje
  Overflater - Gulv
  TG 2 Gulvet er med fliser, ingen tett oppkant ved dør og gulvet er flatt. Enkelte fliser har liten limdekning.
  Anbefalt tiltak: Her burde dør vært hevet med oppkant.

  Membran, tettesjikt og sluk (i gulv eller vegger)
  TG 2 Membran synlig i sluker, må forvente membran montert på alt av våtsoner. Må være obs på at halve levetiden nå er passert. Ingen synlig dreneringsspalte under vegghengt klosett. Anbefaler å ikke dusje rett på fliser.

  Bad 2. etasje
  Overflater - Gulv
  TG 2 Gulvet er med belegg, har oppkant mot vegger. Gulvet er tilnærmet flatt, har litt underhøyde ved vegg øst på a. 10mm.

  Ventilasjon
  TG 2 Ventiler kun i vindu.
  Anbefalt tiltak: Ventilasjon må utbedres.

  Innvendige trapper
  TG 2 Trapp nord mellom 1. og 2. etasje er med rett løp av enkel type. Liten høyde i bunnen av løpet og håndløpere mangler. Trapp side syd er av type sving, har mangler håndløpere på vegg.
  Anbefalt tiltak: Håndløpere bør monteres.

  Avløpsrør (sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
  TG 2 Avløpsrør er i plast. Rør lagt frem til WC i garderobe syd-øst 1. etasje.
  Halve levetiden på rør er nå passert.
 • Eiendommen ligger i et etablert, barnevennlig, solrikt og hyggelig boligområde på Nedenes, ca. 8 km vest for Arendal sentrum. En familievennlig beliggenhet med flotte turområder i nærområdet, eller en fin liten sykkeltur til flotte badestrender og vakre friområder. Kort avstand til barnehage og Nedenes skole med klassetrinn fra 1. til 10. klasse, og et aktivt skole- og fritidsmiljø. Flere dagligvarebutikker på Nedenes. Det er meget gode bussforbindelser til Kristiansand og Oslo samt påstigning til Flybussen og Sørlandsbussen. Ca 10 minutters kjøring til både Arendal og Grimstad sentrum, og kort vei til påkjøring nye E-18.

  Tomten er pent opparbeidet på begge sider av huset. Asfaltert inngangsparti med garasje. Terrasseplatting med tidlig morgensol hvor man kan nyte frokosten på sommerstid. Fra stue er det utgang til solrik uteplass hvor man kan nyte kveldssolen! Her er det terrasseplatting i tillegg til et stort plenareale innrammet av hekk. Passer perfekt til plassering av trampoline eller annet. I tillegg er det etablert et stort, steinbelagt område med plass til mange biler. Utvendig bod.
 • Del av tomannsbolig oppført i 1983, påbygd i 2007. Eiendommen er meget innholdsrik og passer perfekt som familiebolig hvor man kan variere bruken etter behov. Mulighet for 5 soverom i tillegg til 2 bad. Uteplasser på begge sider av huset. Frokostplass ved inngangsparti. Terrasseplatting i tillegg til plenarealer innrammet av hekk. Her har man den siste kveldssolen. Her er det også etablert et stort, gruslagt område med plass til parkering for mange biler samt utvendig bod.

  I hovedetasjen er det en hyggelig stue, spisestue med peis og kjøkken. Samtlige av disse rommene er oppgradert med nye gulv i lys ask samt nye tapeter/panel og ny kjøkkeninnredning i lys utførelse fra HTH med integrerte hvitevarer. Hovedetasjen har også ett soverom med skyvedørsgarderobe og flislagt bad/vaskerom. Bod i gang er tilrettelagt for toalett.
  Fra gang er det trapp opp til 2. etasje med gang, 2 soverom (alternativt 1 soverom og loftstue med utgang til luftebalkong). Bad med servant i innredning, dusjkabinett og toalett.
  Fra spisestue er det en mellomgang (påbygg fra 2007) med trapp opp til 2. etasje som er innredet med soverom og romslig loftstue (alternativt ekstra soverom).
 • Se vedlagte kart.
 • Det henvises til vedlagte tilstandsrapport utført av Erik Sørensen AS.
 • BTA: 223 kvm, BRA: 207 kvm, P-rom: 174 kvm, S-rom: 33 kvm

  Arealene fremkommer slik:
  1. etasje: BTA: 150 kvm, BRA: 140 kvm P-rom: 107 kvm, S-rom: 33 kvm.
  2. etasje: BTA: 73 kvm, BRA: 67 kvm, P-rom: 67 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken, mellomgang, bad, soverom
  2. etasje: Gang, bad, stue, 3 soverom
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Ved samt elektrisk.
 • Meget pent opparbeidet og solrik endetomt hvor man kan forflytte seg etter solforholdene! Koselig frokostplass med liten terrasseplatting ved inngangspartiet. På vestsiden er det stor og solrik terrasse med utgang fra stue. Her kan man nyte den siste kveldssolen på sommerstid. Om solen blir for påtrengende kan man skjerme seg fra en veggmontert markise som kan trekkes ned. I tillegg er det plenarealer innrammet av flott hekk. På uteområdet ved karnapp er det god plass til trampoline om ønskelig. Det er videre lagt belegningsstein rundt huset samt et stort område med plass til parkering av mange biler. Her er det også en utvendig bod.
 • Asfaltert inngangsparti med garasje.
  I tillegg er det et stort område på egen tomt hvor det er lagt belegningsstein, og her er det plass til mange biler.
 • Offentlig vei, vann og avløp frem til tomtegrense.
 • Formuesverdi for inntektsåret 2020:
  Som primærbolig: kr 627 341
  Som sekundærbolig: kr 2 258 427
 • Kommunale eiendomsgebyr for 2022 kr. 19 621,-
  Dette inkluderer eiendomsskatt pr år kr. 6 167,-
  Renovasjon: Kr. 4 435,- pr. år.
 • Strøm etter eget forbruk
  Forsikring
  Kommunale eiendomsgebyrer
  TV/Internett.
 • Ferdigattest fra 1984 foreligger.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Følgende servitutter er tinglyst i grunnboken:

  1984/9506-1/36 Bestemmelse om vann/kloakkledning med flere bestemmelser.
  1995/6502-1/36 Erklæring/avtale. Vegvesenets betingelser vedtatt.
 • Gjeldende kommuneplan: Planperiode 2019- 2029
  Formål:
  Bebyggelse- og anlegg; eksisterende boligbebyggelse
  Reguleringsplan:
  Arealplanid: Plannavn: Vedtatt i kraft:
  1605r1 Natvig-Nedenes, felt D
 • Gnr. 428 Bnr. 630 i Arendal kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt 1,9 % salgsprovisjon. I tillegg kommer kr. 37.143,- til dekning av tilrettelegging, grunnpakke markedsføring, digital markedsføring samt grunnboksutskrift. Dersom eiendommen ikke blir solgt, så skal selger betale kr. 25.000,- pluss utlegg.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Anitha Tvede
Gina Jørgensen

Megler

Gina Jørgensen

47 20 12 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev