aktiv-eiendomsmegling
Vi har gleden av å ønske deg velkommen til Tangen Terrasse 21!

Nesoddtangen Tangen Terrasse 21

Enebolig m/majestetisk utsikt, utleiedel (12 500mnd), totaloppusset 2020-22. Stor hage, gårdsplass, garasje, el-billader

 • 14 600 000
 • BRA 209 m²
 • 5 soverom
 • PRISANTYDNING14 600 000
 • OMKOSTNINGER381 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER14 981 142
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 959
 • SOVEROM5
 • AREALP-rom 184 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT790 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 14 600 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  365 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 600 000,-))
  --------------------------------------------------------
  381 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  14 981 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Tangen Terrasse 21 er en enebolig, bygd i 1959, påbygd i 1986 og oppgradert i 2020-2022. Perfekt beliggenhet med gode solforhold og nydelig utsikt over sjøen og Oslo. Kort gangavstand til Nesoddbåten, skole / barnehage og nærsenter med alt man trenger i hverdagen.

Planløsning
1. etg: Gang, entré, wc, bad, gjesterom / hjemmekontor og bod, garasje (kan evt. inkluderes i boligen) Utleieleilighet med egen inngang.
2. etg: gang, 3 (4) soverom, tv stue / kontor (evt master soverom) med utgang markterrasse, spisestue med kjøkken, stue med peis og majestetisk utsikt mot sjøen og Oslo, og utgang stor terrasse.

Frittstående isolert anneks på ca. 10 m² med innredet rom med hems og tilstøtende bod.

Kort fortalt:
- Nyoppusset enebolig
- Bygget i 1959 tilbygget i 1988, oppusset 2020-2022
- Fin planløsning over to etasjer.
- Utleiedel i underetasjen.
- Perfekt beliggenhet, nær "alt".
- Garasje og romslig gårdsplass, El-bil lader
- To markterrasser, én med utepeis.
- Nydelig hage med plen, busker og trær.
- Eget anneks med innredet rom og bod.
- Flott sjøutsikt og gode solforhold.

Tangen Terrasse 21, Viken

 • Boligen er i det vesentligste totaloppusset / oppgradert. Det vises til vedlagte takst.
  Utvendig er boligen nymalt, og de fleste vinduer byttet, ny puss på sokkelvegger og pipe. Tak er kontrollert / utbedret. Nye takrenner, ny drenering mot nord.
  Innvendig er alle vegger og tak kledd med gips, sparklet og malt. Alle gulv har ny eikeparkett eller nye fliser. Det er nytt røropplegg, to nye bad og rehabilitert wc. Nytt kjøkken i åpen løsning mot stuen. Nytt elektrisk anlegg, el-billader, fiber. to nye bad.
  Egen utleieleilighet med egen inngang, eget nytt bad, kjøkken / stue og soverom. Lydhimling i stue / kjøkken. Skattefri leieinntekt. Løpende leieavtale, 12.500 /mnd inkl strøm, fiber og v.vann.

  Fasaden er kledd i panel eller pusset betong. Inngangspartiet ligger i 1. etasje og er overbygget.
  Det er stemningsfulle utelys på hver side av ytterdøren. På innsiden er det entré med gulvvarme og plass til yttertøy. Videre innover er det en stor hall tilknyttet både wc, bad / vaskerom, bod (perfekt for vinkjeller) og oppholdsrom som i dag brukes som soverom. Hallen har også innebygde garderobeskap, samt plass til trening. Det er lovpålagt rømningsmulighet for hybelleiligheten gjennom brann og lyddør til hallen. Tilstøtende garasje kan evt. konverteres til soverom, med direkteinngang til hallen.

  Opp den nydelige trappen til 2. etg er det gang, med 3 soverom, to av de med nydelig utsikt mot Oslo, og de kan evt. enkelt bygges sammen til ett stort soverom. Gangen har også nedfellbar stige til uinnredet loft. Videre har gangen inngang til nytt delikat bad med mosaikkfliser av glass, hjemmekontor/TV-stue med direkte utgang til markterrasse og hage mot vest (rommet kan eventuelt brukes som master soverom) samt inngang spisestue.

  Inn i spisestuen møter du nyoppussede flater, gulvet er kledd i enstavs eikeparkett, og det er et nytt kjøkken fra Arens i delikat farge, med integrerte hvitevarer fra Bosch, og benkeplate i heltre, innebygd ventilator med direkte utkast ut. Spisestuen har god plass til 10-12 personer, og fra spisebordet ser du videre mot stuen og den fantastiske utsikten mot Oslofjorden, øyene og lysene fra Oslo.

  Spisestuen går over i et nivå til stuen, som har åpen himling med stor takhøyde, en stor åpen peis og store vinduer mot utsikten. Her kan du sitte i timevis med et glass og bare nyte.

  Ut fra stuen har du utgang til markterrasse i to nivåer, også den med nydelig utsikt og gode solforhold, markise (motor på markise må byttes, eller den kan styres manuelt) og videre hagen.

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2 og 3 i tilstandsrapporten:
  TG2:
  Lovlighet:
  Beskrivelse: Teknisk forskrift angir 15 m³ som minste volum for varig opphold. Rom som benyttes som soverom i underetasjen er målt til ca.11.9 m³. og oppfyller derfor ikke dette kravet fullt ut. I denne rapporten er rommet beskrevet som et innredet rom. Godkjente plantegninger er ikke mottatt og derfor ikke kontrollert opp mot dagens planløsning. Innredet rom i underetasjen er opprinnelig byggesøkt og godkjent som bodareal. Det er krav om byggemelding/søknad til Plan- og bygningsetaten i kommunen for godkjent endring av sekundærrom til primærrom.

  Rom under terreng:
  Beskrivelse: Innside av yttervegger under utvendig bakkenivå er foret ut, primet med diffusjonsåpen primer
  og kledd med panel/plater. (organisk materiale).
  Underetasjen har innredet areal, som sist ble innredet i 2021.
  Følgende rom har vegger som er utforet under utvendig bakkenivå:
  Hoveddel: Innredet rom og bad/vaskerom.
  Hybel: Bad.
  Tilstandsvurdering: Yttervegger som ligger under utvendig bakkenivå, og er foret ut med organisk materiale (treverk), evt. isolert og kledd med panel/plater, er å betrakte som en risikokonstruksjon, om ikke drenering og fuktsikring lenger har tilstrekkelig funksjon. I tillegg er det risiko i forbindelse med kondens dersom veggene er isolert. På generelt grunnlag anbefales det at yttervegger under bakkenivå behandles med ikke-organiske materialer.

  Gulv på grunn:
  Beskrivelse: Støpt betonggulv på grunn.
  Tilstandsvurdering: Ved tidspunkt for oppføring av boligen ble det ikke benyttet fukttett sjikt mellom grunnen og bygningen. Det bør derfor påregnes at betongen inneholder noe fuktighet. Fuktindikator er benyttet på enkelte punkter og det er ikke påvist indikasjoner på fukt i gulvet.
  Tilstandsgrad 2 er gitt på del som tilhører hoveddel av boligen. Eier informerer om at det er støpt ny betongplate i hybel i forbindelse med oppussingen (TG1).

  Drenering:
  Beskrivelse: Drenering og utvendig fuktsikring av grunnmur fra byggeår. Ny drenering på vegg mot nordvest i 2021, i følge eier.
  Tilstandsvurdering: I følge Sintef Byggforsks byggdetaljblader er levetid på drenering, estimert til 20-60 år. Dreneringen har derfor oppnådd mer enn halvparten av forventet levetid og blitt vurdert til tilstandsgrad 2.
  Det er manglende topplist på utsiden av grunnmuren langs terreng. Det er et krav at det monteres topplist på grunnmursplasten jevnt med terreng. Dette er for å hindre at vann og jordmasser trenger inn inn bak grunnmursplasten. Det bør påses at topplist er montert.

  Terrengforhold rundt boligen:
  Beskrivelse: Terreng bestående av fjell og jord-steinmasser.
  Tilstandsvurdering: Terrenget rundt bygningen skal ha tilstrekkelig fall fra byggverket dersom ikke andre tiltak er utført for å lede bort overvann. Fallet ut fra bygningen bør være minst 1 : 50 over en avstand på minst 3 m fra veggen. I dette tilfelle er det fall mot bygningen enkelte steder, og det er av den grunn gitt Tg 2. Det anbefales å gjøre tiltak for å forhindre fuktpåkjenninger i grunnmuren. Det er i følge eir etablert ny kum mot nord, hvor stor deler av takvannet ledes mot.

  Yttervegger:
  Beskrivelse: Grunnmur og yttervegger i porebetong.
  Tilstandsvurdering: Selve konstruksjonsoppbyggingen lar seg ikke kontrollere ved visuell befaring, og
  tilstandsvurdering er derfor basert på alder og ytre observasjoner. Det forutsettes at
  konstruksjonsoppbyggingen er oppført etter gjeldene forskrifter på tidspunkt for
  oppføring av bygningen. Aldersbetraktning foretas ikke av skjult bindingsverk.

  Utvendig kledning:
  Beskrivelse: Yttervegger er kledd med stående malt trepanel. Grunnmur har pussede overflater. Eier informerer om at det i 2021 er skiftet ut enkelte eldre kledningsbord som var dårlige, samt i forbindelse med vindusutskiftning. Fasaden er malt i 2021.
  Tilstandsvurdering: Utvendig trekledning har normal levetid på 40 - 60 år, avhengig av ytre påvirkninger, utførelse og vedlikehold, i følge Sintef Byggforsk. I dette tilfellet har kledningen oppnådd mer enn halvparten av lengste normale levetid, og i sammenheng med nevnte forhold blitt tildelt TG 2.

  Takkonstruksjon:
  Beskrivelse: Saltak i trekonstruksjon. Krypeloft med adkomst via luke med stige i himling.
  Tilstandsvurdering: Det er innvendige skråhimlinger på deler av boligen, som ikke gir mulighet for
  inspeksjon av konstruksjonsoppbyggingen. Konstruksjonens dimensjonering er ikke
  vurdert.
  TG2: Det er observert noen fuktmerker på enkelte punkter på krypeloft. Det ble
  benyttet fuktmåler med pigger i treverk på aktuelle punkt og det ble påvist noe fukt
  utover normale verdier under befaringen rundt pipen. Det er ikke luftespalter i
  gesimser, som medfører at konstruksjonen ikke har tilstrekkelig lufting.
  I følge eier er det nytt beslag og utbedret rundt pipen i 2021.

  Taktekking og membraner:
  Beskrivelse: Yttertaket er tekket med takstein.
  Tilstandsvurdering: Taket er kun besiktiget fra bakkenivå, da det er for høyt til å benytte stige i henhold til
  Taksering Norges HMS retningslinjer.
  I følge Sintef Byggforsks byggdetaljblader er levetid denne typen tekking, estimert til
  30-60 år. Etter Taksering Norges egne databaser estimeres det at tekkingen i dette
  tilfellet har en levetid på 40-50 år. Tekkingen har derfor oppnådd mer enn halvparten
  av forventet levetid og blitt vurdert til tilstandsgrad 2.

  Utvendig beslag:
  Beskrivelse: Takrenner og nedløp i metall med utkast på tomten og deler først i drensrør.
  I følge eier er deler av takrenner byttet i forbindelse med maling av fasaden.
  Tilstandsvurdering: Nedløpsrør som kun har utkast på tomten kan øke fuktbelastningen i grunnmuren.
  Det anbefales på generelt grunnlag å lede overvann bort fra grunnmur.
  I følge Sintef Byggforsks byggdetaljblader er normal levetid for takrenner og nedløp i
  plastbelagt stål 25 - 30 år, og i dette tilfellet oversteget mer enn halvparten av
  forventet levetid og derfor vurdert til tilstandsgrad 2.

  Rekkverk og annen fallsikring:
  Beskrivelse: Rekkverk trapp.
  Tilstandsvurdering: For å hindre at barn kan krype gjennom skal åpninger i rekkverk være maks 0,10 m.
  Kravet gjelder opptil 0,25 m under toppen av rekkverket. Rekkverk skal også utformes
  slik at de forhindrer klatring. Horisontale eller skrå spalter i rekkverket må være maks
  20 mm slik at man ikke kan få fotfeste i rekkverket. I dette tilfellet er åpninger større
  enn kravet.

  Ytterdører:
  Beskrivelse: Underetasje: Isolert ytterdør med glassfelt. Eldre dato. Skiftet glass i dør og sidefelt. Montert elektronisk dørlås.
  1. etasje: Terrassedør med trelags isolerglass, produsert i 1982, montert i stue og i ett soverom.
  Tilstandsvurdering: Ytterdører er av eldre dato. Det må på generelt grunnlag påregnes høyere varmetap og lavere isolasjonsevne sammenlignet med ytterdører av nyere dato. Det bør på generelt grunnlag påregnes justering/vedlikehold av ytterdører.

  Vinduer:
  Beskrivelse: 1. etasje: 4 stykk vinduer med trelags isolerglass, produsert i 1988, montert i stue.
  Tilstandsvurdering: Vinduer er av eldre dato og det må på generelt grunnlag påregnes høyere varmetap og lavere isolasjonsevne sammenlignet med vinduer av nyere dato. Risiko for punktering/skader er større i eldre vinduer.

  Innvendige dører:
  Beskrivelse: Underetasje: Glatte malte innvendige dører i bad og soverom.
  1. etasje: Dør med blyglassfelt mellom kjøkken og gang. Eldre finerte dører i presset papp for øvrig.
  Tilstandsvurdering: Det bør på generelt grunnlag påregnes at dører har behov for justering med jevne mellomrom. Tg 2 er gitt på grunn av alder og normal slitasje.

  Piper, feieluker og plassbygde ildsteder:
  Beskrivelse: Pusset og malt teglsteinspipe i kjøkken. Feieluke i stue/kjøkken i hybel underetasje.
  Underetasje: Pusset og malte overflater.
  1. etasje: Pusset og malte overflater.
  Loft: Teglstein.
  Over tak: Helbeslått.
  Tilstandsvurdering: Det bør påregnes at eldre teglsteinspiper på sikt har behov for rehabilitering. Tilstandsgrad 2 er gitt på grunn av alder sett forhold til forventet levetid.

  Ventilasjon:
  Beskrivelse: Underetasje: Friskluftsventil på yttervegg i soverom, wc-rom og i bod. Elektrisk avtrekksvifte på yttervegg i bad. Luftespalte med lufttilførsel under dør i bad.
  1. etasje: Friskkuftsventil på yttervegg ved gulv i stue. Ventilator gjennom yttervegg i kjøkken. Elektrisk avtrekksvifte i bad. Luftespalte med lufttilførsel under dør i bad.
  Tilstandsvurdering: Referansenivå på luftbehandling er satt til byggeår.
  TG2: Det er skiftet vinduer i senere tid uten spalteventiler i vinduene. Dette gir noe redusert luftsirkulasjon i boligen. Det anbefales å etablere friskluftventiler i oppholdsrom for tilstrekkelig lufting.

  Elektrisk oppvarming:
  Beskrivelse: 1. etasje: Varmekabler i stue.
  Tilstandsvurdering: Tilstandsvurderingen er gitt basert på alder og enkle observasjoner, da undertegnede ikke har spisskompetanse på området. Tg 2 er gitt på grunn av alder i forhold til forventet levetid.

  Balkonger, terrasser ol.:
  Beskrivelse: 1. etasje: Nordøst og sydøst vendt terrasse i betongkonstruksjon med adkomst fra stue, ca. 27 m². Dekke i betong. Rekkverk i betong forblendet med fasadeskifer. Rekkverkshøyden er målt til 72 cm. Sydvest vendt terrasse i betongkonstruksjon med adkomst fra ett soverom , ca. 14 m². Skiferheller på dekke.
  Tilstandsvurdering: Dimensjonering på bjelkelag og fundamentering er ikke vurdert. Det er observert noe riss/sprekker i betongdekke. Rekkverkshøyden fraviker fra gjeldende forskrifter, rekkverk skal være 1,0 m over gulv og er av den grunn vurdert til tilstandsgrad 2.

  Utstyr for sanitærinstallasjoner - Bad, 1. etasje:
  Beskrivelse: Veggfestet klosett med innebygget sisterne.
  Tilstandsvurdering: TG2: Det er ikke etablert dreneringsspalte fra innebygget sisterne. Dette medfører risiko for at evt. lekkasjer/fukt i sisternekassen ikke blir oppdaget.

  Ytterdører:
  Beskrivelse: Isolert ytterdør i stue/kjøkken.
  Terrassedør i soverom med tolags isolerglass, produsert i 1985.
  Tilstandsvurdering: TG2: Det er observert noe skader på karm på ytterdøren. Dører er noe hard og åpne/lukke og har behov for justering.

  Vinduer:
  Beskrivelse: Vindu i soverom i hybel med tolags isolerglass, produsert i 1989.
  Tilstandsvurdering: Vinduer er av eldre dato og det må på generelt grunnlag påregnes høyere varmetap og
  lavere isolasjonsevne sammenlignet med vinduer av nyere dato. Risiko for
  punktering/skader er større i eldre vinduer.

  Ventilasjon:
  Beskrivelse: Elektrisk avtrekksvifte på yttervegg i bad. Luftespalte med lufttilførsel under dør i bad.
  Friskluftsventil på yttervegg i soverom.
  Tilstandsvurdering: Referansenivå på luftbehandling er satt til byggeår.
  TG2: Noe begrenset med tilluft i stue/kjøkken. Det anbefales å etablere friskluftventiler i oppholdsrom for tilstrekkelig lufting.

  Utstyr for sanitærinstallasjoner - Bad:
  Beskrivelse: Veggfestet klosett med innebygget sisterne.
  Tilstandsvurdering: TG2: Det er ikke etablert dreneringsspalte fra innebygget sisterne. Dette medfører risiko for at evt. lekkasjer/fukt i sisternekassen ikke blir oppdaget.

  TG3:
  Rekkverk og annen fallsikring:
  Beskrivelse: Utvendig rekkverk i hagen mot nordøst, i trekonstruksjon. Rekkverkshøyde målt til ca. 75 cm. Manglende rekkverk på terreng mot gårdsplass.
  Tilstandsvurdering: Nivåforskjeller på mer enn 0,5 m skal sikres med rekkverk. Nivåforskjeller større enn 0,5 meter fra balkong eller terrasse eller tilsvarende ned til terrenget eller til annet underliggende plan eller nivå, kan utgjøre en fare for skade på person ved fall. I dette tilfellet er rekkverkshøyden for lavt. Dret mangler rekkverk der høydeforskjellen er mer enn 2 meter. Forholdet kan føre til fallulykker og må utbedres for at avviket skal lukkes. TG: 3
  Utbedringskostnad: kr. 3000-10000,-

  Utstyr for sanitærinstallasjoner - Wc, Underetasje:
  Beskrivelse: Servant og gulvstående klosett.
  Tilstandsvurdering: TG3: Det ble under befaringen observert noe renning fra klosettet. Årsaken skyldes ofte at pakningen på utløpsventilen lekker eller spyleventilen eller innløpsventilen er defekt. Forholdet må undersøkes nærmere og utbedres. TG: 3
  Utbedringskostnad: kr. 0-3000,-
 • Eneboligen ligger i kanskje det mest attraktive boligområde i Nesodden kommune. Eiendommen har en meget sentral beliggenhet med kun minutters gange til Nesoddbåten, og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Tangen sentrum, servicetilbud, skoler, og barnehager.

  Fra TangenTerrasse 21 er det kort vei til sjøen både i øst og vest. Vakre Hornstranda på spissen av Nesodden, med solnedgangen over Oslofjorden er en liten rusletur unna, og Oksval brygge med badeplass og båthavn med mulighet for båtplass er også i nærheten. Du kan også spasere strandpromenaden, eller kyststien mot Hellviktangen med sitt flotte friområde med store gressletter, badestrand og svaberg. Her finner du også Hellviktangen Gård & Kunstkafé som serverer økologisk mat og vin, arrangerer konserter og utstillinger. Ved Nesoddtangen brygge ligger Nesodden nye stolthet, nemlig Signalen Sjøbad, et godt sted for mat og hygge.

  Det finnes gode muligheter for sportslige aktiviteter på Nesodden, bl.a. flott turterreng med lysløype og preparerte skiløyper i Nesoddmarka, lokal fotballbane i nabolaget, flere andre fotballbaner, friidrettsbane, tennisbaner, basket baner, frisbeegolfbane, skøytebaner og liten slala?mbakke. Nesodden IF benytter Berger idrettspark som ligger ovenfor Nesodden videregående skole, og som er under 2 km fra eiendommen.

  På Tangen ligger kommunehuset Tangenten som huser bibliotek, kafe? og ungdomsskole. I nærheten ligger også Tangen Nærsenter med stor Menybutikk, vinmonopol,
  apotek og diverse butikker. I tillegg ligger Kiwi Flaskebekk og Coop Extra på Skoklefall i gangavstand. Vinterbro, Ski og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

  Offentlig kommunikasjon via buss og båt. Nærmeste bussholdeplasser er Tangen Terrasse og Granholt som begge ligger i kort gangavstand fra boligen. Bussene korresponderer med båtene mot Oslo og Lysaker. Fra Nesoddtangen brygge tar ba?ten deg til Lysaker på ca. 9 min og til Aker brygge på ca. 23 min. Ved å benytte bil tar det ca. 25 min til Vinterbro, 25 min til Drøbak, 35 min til Ski og 45 min til Oslo S.

  Barnehager, skoler og fritid
  Eiendommen sokner til Nesoddtangen barneskole og Tangenåsen ungdomsskole. Rudolf Steinerskolen på Nesodden (1-10 trinn) og Nesodden videregående skole ligger også i nærheten (ca. 12-15 min gange). I tillegg finnes det et godt utvalg av både private og kommunale barnehager på Nesodden, hvorav flere i boligens nærmiljø. Trygg skolevei.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Ta av ved Nesset og følg FV156 mot Nesoddtangen. I rundkjøringen på Granholt ta tredje avkjørsel til venstre inn på Vestveien. Ta deretter første høyre inn på Linneaveien. Følg Linneaveien til Tangen Terrasse, og kjør til høyre ned til eiendommen på venstre side.

  Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.
 • Fra tilstandsrapport:

  Drenering:
  Drenering og utvendig fuktsikring av grunnmur fra byggeår.
  Ny drenering på vegg mot nordvest i 2021, i følge eier.

  Terrengforhold rundt boligen:
  Terreng bestående av fjell og jord-steinmasser.

  Yttervegger:
  Grunnmur og yttervegger i porebetong.

  Utvendig kledning:
  Yttervegger er kledd med stående malt trepanel.
  Grunnmur har pussede overflater.

  Takkonstruksjon:
  Saltak i trekonstruksjon. Krypeloft med adkomst via luke med stige i himling.

  Taktekking og membraner:
  Yttertaket er tekket med takstein.

  Ytterdører:
  Underetasje: Isolert ytterdør med glassfelt. Eldre dato. Skiftet glass i dør og sidefelt. Montert elektronisk dørlås.
  1. etasje: Terrassedør med trelags isolerglass, produsert i 1982, montert i stue og i ett soverom.

  Vinduer:
  Underetasje: Vinduer med tolags isolerglass, produsert i 2021.
  1. etasje: Vinduer med to- og trelags isolerglass, produsert i 2021 og 2020, 2018, 2015 og 2013, montert i stue, kjøkken, bad og fire soverom. 4 stykk vinduer med trelags isolerglass, produsert i 1988, montert i stue.

  Innvendige dører:
  Underetasje: Glatte malte innvendige dører i bad og soverom.
  1. etasje: Dør med blyglassfelt mellom kjøkken og gang. Eldre finerte dører i presset papp for øvrig.

  Tilstandsgrader er i hovedsak vurdert i henhold til Norsk Standard 3600 (NS 3600) med enkelte unntak.
 • U.et: Bra/P-rom: 62/37 m²
  1.et: Bra/P-rom: 102/102 m²
  Hybel: Bra/P-rom: 36/36 m²
  Anneks: Bra/P-rom: 9/9 m²
  Totalt: Bra/P-rom: 209/184 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  U.et: Bad-/vaskerom, wc, entré, gang, innredet rom.
  1.et: Bad, gang, kjøkken, stue, 4 soverom.
  Hybel (36 m²): Bad, stue/kjøkken, soverom
  Anneks (9 m²): Innredet rom.
 • - Fiber fra Telenor
  - Innebygget garasje
  - El- billader fra Zaptec
  - Utekran
  - Utelys

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, samt gulvvarme i tilbygget stue, på bad og i entréen. Som tilleggsvarme er peis i stue. Det er ventilator på kjøkkenet, øvrig ventilasjon er naturlig. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Varmtvannsberederen er fra 2021 og har en kapasitet på 200 liter.
 • Eiendommen er på ca. 781 m² og ligger perfekt til med nydelig utsikt og meget gode solforhold. Tomten skråner mot øst med noe fjell i dagen, men er hovedsakelig pent opparbeidet med plen, skiferlagte gangstier, nydelig, variert beplantning og trær.

  For riktig å understreke idyllen er det et nymalt gjerde rundt tomten, og port i smijern ved inngangen til den steinlagte gårdsplassen. Fra gårdsplassen er det terrengbygget, skiferlagt trapp opp til hagen mot øst og trapp opp til hagen mot sørvest.

  Mellom hagens vakre trær er det et lite, sjarmerende anneks på ca. 10 m² som ble bygget i 1982. I tillegg til boden som har utvendig adkomst har annekset et innredet rom og hems. Annekset er isolert, er nymalt, og taket er renovert i 2022. Et perfekt krypinn for små gamere, eller som et frittstående hjemmekontor, fars hule, eller mors yoga rom.

  Boligen har også to skiferlagte markterrasser med utgang fra henholdsvis stuen og tv-stue. Terrassen utenfor stuen er østvendt og herfra kan vakker sjøutsikt nytes i rikelig monn. Den har rekkverk av skifer, nivå ned til hagen, stemningsfullt utelys og en motorisert markise (motor må byttes, antas at den kan styres manuelt).
  Terrassen utenfor TV stuen er nordvestvendt og har plassbygget utepeis - perfekt for ekstra varme og hygge til lyse sommerkvelder.
 • Det er parkering i liten integrert garasje og på romslig, steinlagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Det antas å være mulighet for etablering av frittstående garasje på eiendommen, jfr. gjeldende regulering.
 • Kommunal asfaltert adkomstvei. Kommunalt vann og avløp. Privat stikkledning antatt fra byggeåret. Eier er selv ansvarlig for stikkledninger til påkoblingspunkt. Avløpsledninger ble byttet i vei, samt utført rørfornyelse av stikk avløpsrør med innblåst strømpe før nåværende eiers overtagelse.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 882 365 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 6 776 513 per 31.12.21
 • Kr. 9 730,38 pr. år
  Herav:
  Avløp kr 3 333,58,-
  Feiing kr 584,40,-
  Renovasjon kr 3 310,-
  Vann kr 2 502,40,-
 • Årlig strømforbruk pt ca. 27.000 kWh.
 • Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.09.1959, samt ferdigattest pa? tilbygg datert 16.03.1992. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

  Soverom i hybel bak garasje er i byggetegninger inntegnet som gjesterom. Soverom/hjemmekontor i inngangsnivå er inntegnet som bod. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og derfor heller ikke godkjent av kommunen. Selger vil sende inn søknad om bruksendring før salg. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
 • Boligen har egen boenhet som leies ut. Den oppfyller ihht eier lovpålagte krav til rømning, takhøyde mm, Hybelen er ikke omsøkt som selvstendig bruksenhet. Konf eier

  Leieforholdet har en standard leiekontrakt, med løpende 3 måneders oppsigelse. Leiligheten tilfredsstiller kravene til lovlig opphold bl.a krav til takhøyde, og rømning.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.


  Det bemerkes at en liten del av boligens delvis ligger over tomtegrense mot nord?øst. Denne delen av tomten tilhørende Nesodden kommune. Selger har nylig fått kontrollmålt grensen, og det pågår en prosess mot kommunen med en grensejustering, som medfører at forholdet utbedres. Forholdet ventes å være i orden før salget av eiendommen.

  Det var en oljetank glassfibertank under trapp ved terrasse mot nordøst. Tanken ble forskriftsmessig tømt, rengjort, og fylt igjen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Regulert område for boliger. Plannavn: Utsiktsveien-Edvard Jacobsens vei. ID: 19820033. Pr. 14.07.1982 iht. kommunekart.com. Hensynsone: H570: Nesoddtangen - Registrert totalt 79 SEFRAK-bygg og 7 kulturminner (hvorav 6 er fredet). sjekk

  Det antas at eiendommen har et utviklingspotensial med mulighet for å bygge på en etasje, jfr. reguleringens bestemmelser om gesims og mønehøyder, med utgangspunkt i gjennomsnittlig planert terreng. Det antas også å være interessant å konvertere innebygd garasje til boligareal, og oppføre en frittstående garasje på eiendommen. Det kan også være mulig å seksjonere eiendommen. Selger tar ikke ansvar eller risiko for disse mulighetene, kjøper må selv vurdere potensialet.
 • Gnr. 4 Bnr. 260 i Nesodden kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Mulighet for rask overtagelse etter nærmere avtale.
  Hybelleilighet har tre måneders løpende leiekontrakt og løper til den sies opp.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjon tilsvarende 0,7 % av kjøpesum inkludert fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen.
  I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke:
  Markedsføringspakke kr 15 500,-
  Visninger kr 3 490,- pr. stk.
  Oppgjørshonorar kr 4 990,-
  Sikkerhetsstillelse kr 850,- + 2 promille av salgssum.
  Kommunale opplysninger kr 1 955,-
  Grunnboksspørringer kr 990,-
  Tinglysning av panterettsdokument med urådighetserklæring kr 4612,-
  Meglerlisens kr 393,-
  Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 3.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 34.900,-.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Bendik Strand Skaslien
Martin Ommundsen

Megler

Martin Ommundsen

90 64 26 14

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev