aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Tarek Bergfjord har gleden av å presentere Midtlia 4.

NESTTUN Midtlia 4

Nesttun | Rehablitert (2023) tomannsbolig med sentral og solrik beliggenhet. Parkering.

 • kr 4 690 000
 • BRA 93 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 690 000
 • Omkostningerkr 133 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 823 392
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 957
 • Soverom3
 • ArealP-rom 90 m²
 • Tomt1 181.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 690 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 117 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000)) 133 392 (Omkostninger totalt) 4 823 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Bergjord har gleden av å presentere Midtlia 4. Rehabilitert del av tomannsbolig i 2023, sentralt på Nesttun. Boligen har gjennomgående høy standard med en praktisk planløsning. ?Nytt el-anlegg. ?Montert nytt rørsystem i 2023. ?Helt nytt kjøkken og bad i 2023. ?Etterisolerte yttervegger og nye vinduer i 2023. ?Ellers er alt av veggflater, gulv m.m nytt. ?Meget arealeffektiv planløsning. ?Kort vei til flotte turområder. ?Sentralt på Nesttun. ?Solrik beliggenhet. Boligen går går over 1 plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1. Etg: Entré, gang, bad/vaskerom, 3 soverom, stue og kjøkken. Hjertelig velkommen til visning - husk å meld deg på!

Midtlia 4, Vestland

 • Tomt
  1181.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med terrasseplatting og noe beplanting. Tomten er i dag under fradeling. Det jobbes med å få oppført en bolig sørøst på tomten. Denne vil få felles parkering og vei med Midtlia 2 og 4. Interessenter bes om å sette seg inn i situasjonskart og annen relevant informasjon. Kjøper forplikter seg til å godkjenne planene slik de fremstilles ved salget.

  Beliggenhet
  Velkommen til Midtlia 4. Solrik, rolig og tilbaketrukket beliggenhet. Barnevennlig og pent boområde. Boligen ligger i et veletablert område med nærhet til turområder, skole og barnehager. I nærområdet er det lekeplass og ballbinge. Gangavstand til dagligvarebutikk og kollektivtransport. Gåavstand til Nesttun sentrum som kan by på det meste av servicetilbud som butikker, bibliotek, vinmonopol, lege, treningssenter og banktjenester for å nevne noen. Cirka 15 minutter til bybanestoppet i Skjoldskiftet. Til Bergen sentrum eller til Flesland tar det cirka 15 minutter med bil. Slåtthaugskole (8-10 kl.), Ulsmåg skole (1-7 kl.) og Midtun skole (1-7 kl.) er alle ca. 15 minutters gange fra boligen. Ulsmåg barnehage (0-6 år) er 7 minutters gange fra boligen, Kidsa Øvsttun og Nesttun Indremisjons barnehage er begge 15 minutters gange fra boligen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av leca- og betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med stående og liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein.

  Innhold
  Aktiv eiendomsmegling v/ Tarek Bergfjord har gleden av å presentere Midtlia 4. Tomannsbolig bygget i 1957, men helt nyoppusset i 2022/23. Boligen fremstår som en svært innbydende bolig med moderne standard. Boligen har en praktisk planløsning som gjør den enkel å møblere. Alle gulvene i boligen har nyttt laminatgulv, unntatt baderom. Det første som møter deg er en flott gang med god plass til ytterklær og skotøy. De store vindusflatene i stuen gir et naturlig lys inn i gangen. Boligens 3 soverom er av god størrelse, hvor det er god plass til garderobeskap og f.eks. kontorpult. Det er store vinduer på alle soverommene som gir gode lysinnslipp. Badet er oppgradert i 2023 og er av høy standard. Fargene på badet er delikate og behagelige.Det er varmekabler på badet, flislagt gulv og helt ny varmtvannsbereder. Det er åpen kjøkken/stue løsning og planløsningen gjør at stuen enkelt kan deles inn i flere soner. Det er vedovn i stuen som gir godt med varme. Det er store vinduer i stuen som gir rikelig med lys, og en følelse av nærhet til naturen. Fra stuen er det utgang til en stor terrasseplatting hvor det er god plass til ønsket utemøblement. Kjøkkenet er fra IKEA og montert i 2023. Det er innredet med slette fronter, laminat benkeplate og over benkeplaten er det benyttet malte flater. Det er inregrert induksjonsplatetopp, stekeovn og kjøl-frys.

  Standard
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Bad: Oppgradert i 2023. Varmekabler og flislagt gulv. Det er montert en helt ny varmtvannsbereder på 110L. Innvendige overflater: Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har laminatgulv. Vegger: Badet har baderomsplater, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Vinduer: Alle vinduer nye i 2023. Dører: Det er satt inn nye dører i alle rom. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Forhold som har fått TG2: Grunn og fundamenter. Merknad: Det ble observert sprekk/riss enkelte steder i grunnmuren, disse anses og være normale og indikerer ikke aktive setningsskader, umiddelbare tiltak vil ikke være nødvendige. Krypkjeller. Merknad: Som følge av kjellerens oppbygning vil luftfuktigheten varier ved temperaturforandringer og endringer i utvendig klima, samt at man risikerer avdamping fra grunnen. Yttervegger. Merknad: Over halve forventete levetid er overskredet på trekledningen som ikke er skiftet i forbindelse med påbyggene. Enkelte av kledningsbordene har sprekker, disse anses som normale tørkesprekker. Trekledningen bør jevnlig kontrolleres og kledningsbord bør skiftes ved behov. Tak. Merknad: Konstruksjonen er fra byggeår, det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard. Takkonstruksjonen vil fungere til tross for alder og konstruksjonsmåte.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering. Lagt til rette for el-bil lader.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 690 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 117 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000)) 133 392 (Omkostninger totalt) 4 823 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  - Panelovner - Varmekabler på bad - Varmekabler i stue - Vedovn i stue

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  12901

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr og eiendomskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  955630

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/46/76: 17.04.1957 - Dokumentnr: 302035 - Bestemmelse om gjerde 15.07.2022 - Dokumentnr: 786776 - Jordskifte 19-042344REN-JHOD/JBER SMÅHAUAN
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.11.2022 - Dokumentnr: 1307933 - Bestemmelse om vannledning Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.1957 - Dokumentnr: 300257 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:46 Bnr:4
  01.01.2020 - Dokumentnr: 647664 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:46 Bnr:76
  18.09.2020 - Dokumentnr: 3044754 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:46 Bnr:4
  17.11.2022 - Dokumentnr: 1307933 - Bestemmelse om vannledning Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:45 Bnr:28
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse for bolig og terrasse. Datert 12.05.1960 og 1.6.1977. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.

  Adgang til utleie
  Deler av boligen kan leies ut, forutsatt at det er en del av boligens godkjente hoveddel med rom godkjent for varig opphold og at den utleide delen ikke er adskilt som en selvstendig boenhet.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 690 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 117 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000)) 133 392 (Omkostninger totalt) 4 823 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  133392

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Følgende er avtalt om meglers vederlag: Provisjon: 45.000,- Markedspakke: 19.900,- Oppgjør: 6 900,- Grunnpakke: 5000 ,- Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  25 485,-. Utleggene omfatter tinglysningsgebyr, kommunale opplysninger og markedspakke.

Tarek André Bergfjord

Megler

Tarek André Bergfjord

46 63 62 55

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev