aktiv-eiendomsmegling
Sundts veg 63 presenteres av Aktiv eiendomsmegling ved Fabian Haukedal
Sundts veg 63 presenteres av Aktiv eiendomsmegling ved Fabian Haukedal

NESTTUN Sundts veg 63

Ubebodd townhouse i fremre rekke m/eksklusive kvaliteter. Flott utsikt & gode solforhold. Mulighet for 2 garasjeplasser!

  • kr 12 490 000
  • BRA 139 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 12 490 000
  • Omkostningerkr 326 870
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 12 824 071
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2020
  • Soverom3
  • ArealP-rom 136 m²
  • Felleskostnaderkr 4 593
  • Tomt13 740 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 12 490 000,- (Prisantydning) 7 201,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 312 430,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 490 000,00))   326 870,- (Omkostninger totalt)   12 824 071,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1.etasje
Velkommen til et nytt og påkostet townhouse med unike kvaliteter. Boligen går over to etasjer og inneholder 3 romslige soverom, 2 baderom, TV-stue og stor stue med kjøkken. Her kan du flytte rett inn i et anlegg med bevertning, restaurant, gjesteleiligheter, padle- og tennisbaner, strandhus mm. Kort fortalt:
  • To romslige stuer med god plass til stuemøblement og langbord til familien
  • Tre soverom - 8 m², 10 m² og 15 m² - Garderobeløsninger levert av Kvänum
  • To delikate bad med fliser av høy kvalitet - Kvänum baderomsinnredning
  • Lekkert kjøkken levert av Kvänum - benkeplaten er fra Corian - hvitevarer er levert av Gaggenau
  • Flere solrike uteplasser med utsikt over Nordåsvannet
  • Mulighet for kjøp av to garasjeplasser
  • Vesentlig oppgradert for nærmere 2MNOK
  • To romslige stuer med god plass til stuemøblement og langbord til hele familien.

    Sundts veg 63, Vestland

    • Tomt
      13740m²

      Beskrivelse av tomt
      Tomten er felles for sameiet. Den er opparbeidet med asfaltert innkjørsel/parkering, gangveier, lekeapparater, plener og diverse prydbusker/beplantning.

      Beliggenhet
      Velkommen til Sunds veg 63. Skjoldnes er mer enn å bo, her er det utviklet et helhetlig livsstilskonsept for "easy living" med inspirasjon fra resort hoteller. På Skjoldnes er det en rekke fasiliteter, med restaurant, selskapslokaler, vinkjeller og utleiesuiter for gjestene dine. Videre er det store parkområder med en rekke aktiviteter for sport og rekreasjon, og Skjoldnes har egen Beach Club med muligheter for vannsportaktiviteter, bading og fisking. Konow Lund Villaen fungerer som et servicesenter for beboere og gjester. Konseptet byr på "det gode liv", i form av et vertskap som driver servering, restaurant, bar og uteservering, og Konow kan også levere "kokk-hjem-til-deg", eller du kan komme å få take-away. Fra Konow Lund villaen går det en sti ned til vannet. Her kan man benytte seg av både badehus, badestrand, gjestebrygge, bålplass, og det er også mulighet for fiske. Nærheten til rekreasjonsområder som parkanlegg, lekeplasser og fantastisk natur, gir hvilepuls året rundt. Parkanlegget foran boligene har karpedam med både karper og småfisk, og den er inndelt i klimasoner med særegen beplantning. Populære badeplasser som Skjoldabukta og Skiparviken er innen gangavstand, eller hva med en kajakktur? Mulighetene er mange, og området har mye å by på. Enten om det er uberørt natur, flotte parker eller sjøen. Et miljølokk over Fritz C. Ribersvei skjuler veibaner og forskjønner området. På miljølokket er det anlagt grøntanlegg med fasiliteter for avslapping, aktiviteter og trening med mulighet for padeltennis, boule, håndball, basket eller fotball på multisportbanen. Er man glad i å være aktiv har Fana idrettslag flere ulike tilbud. Alt fra fotball, håndball, alpint, orientering, langrenn og skiskyting. Nesttun idrettsplass ligger bare noen minutter unna. For den golfinteresserte er Fana Golfklubb en kort kjøretur unna. Trives du best med trening innendørs ligger Sats og EVO som nærmeste treningssentre på Nesttun.

      Adkomst
      Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

      Bebyggelse
      Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

      Byggemåte
      Boligene er tegnet av 3RW arkitekter, og oppført av entreprenørselskapet LAB. Bygget er bygget etter byggteknisk forskrift - TEK 17. Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Knut Farestvedt: Grunn og fundamenter: Grunn og fundamenter av betong. Yttervegger: Fasade kledd med stående trekledning og fasadeplater. Takkonstruksjoner: Flat tak-konstruksjon tekket med sanafil eller tilsvarende. Topplag av beplantet miljødekke. Gulvsystemer: Etasjeskiller av betong. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Innvendig overflater i 2 etasje. Vurdering av avik: Det er sprekk i platekledning over vindu i trappegang. Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Innvendige trapper. Vurdering av avik: Rekkverkshøyder er under dagens forskrift til rekkverk i trapper. Håndløper er ca. 88 cm på halve lengden ned langs trappeløp. Tiltak: Rekkverkshøyde må endrer for å tilfredsstille krav på byggmeldingstidspunktet. Våtrom | Overflate vegger og himling. Vurdering av avik: 3 stk hull (mindre borehull) i veggfliser. Tiltak: Hull må silikoneres/forsegles. Våtrom | Overflater gulv Vurdering av avik: Terskel mot tilstøtende rom har ikke membran på 1,5 cm over ferdig gulv. Uheldig løsning ved en eventuell lekkasje. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

      Innhold
      Areal og fordeling pr etasje 1.etg: 70 kvm BRA / 67 kvm P-rom 2.etg: 69 kvm BRA / 69 kvm P-rom Boligen går over 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Entre/gang og trapp, bad/vaskerom, 3 soverom og bad 2.etg: Trapp/stue/kjøkken og tv-stue. I tillegg medfølger 1 innvendig bod på ca. 3 kvm. Det er også mulig å kjøpe 2 faste garasjeplasser i felles lukket garasjeanlegg for kr. 400.000,- per stykk.

      Standard
      Velkommen til et nytt og påkostet townhouse med unike kvaliteter. Boligen går over to etasjer og inneholder tre romslige soverom, to baderom, TV-stue og stor stue med kjøkken. Her kan du flytte rett inn i et anlegg med bevertning, restaurant, gjesteleiligheter, padle- og tennisbaner, strandhus mm. Boligen er totalt oppgradert for nærmere kr. 2.000.000,- Boligen har aldri vært bebodd, så her har man mulighet til å flytte inn i en ny bolig i et etablert sameie. Boligens overflater består av fiskebeinsparkett på alle gulv, malt platekledning, en påkostet lyspakke prosjektert av en egen lysdesigner i leiligheten og malt listverk. Badene har keramiske fliser på vegger og gulv. I 1.etasje er takhøyden på ca.260 cm og i 2.etasje ca. 280 cm. Entré: Det første som møter deg er en flott gang med plassbygde garderobeskap i eik. Skapene er levert av Kvänum. Soverom: Boligen har 3 delikate soverom. Alle soverommene har plassbygde garderobeskap i eik. Fra 2 av soverommene er det utgang til terrasseplatting. Bad: Boligen har 2 moderne bad med varmekabler i gulv. Badene inneholder vegghengt toalett, dusj med glass foldedører, dobbel servant med møblement og speil. Møblement er levert av Kvänum. Stue/kjøkken: Åpen løsning mellom stue og kjøkken. De store vindusoverflatene gir rikelig med lys inn, og ikke minst en flott utsikt mot blant annet Nordåsvannet. Stuen fremstår som meget pen med behagelige farger. Stilren kjøkkeninnredning fra Kvänum med slette fronter. Benkeplate fra corian med nedfeltet vask. Her har du både god oppbevaringsplass og benkeplass. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra Gaggenau som stekeovn, micro, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap og vinskap. Det er fransk balkong og utgang til terrase fra stuen. Tv-stue: Boligens tv-stue er adskilt fra kjøkken/stuen med en flott smijernsdør. Fra tv-stuen er det utgang til terrasse. Tekniske innstallasjoner: - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. - Rør-i-rør system. - Smarthusteknologi.

      Innbo og løsøre
      Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

      Hvitevarer
      Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

      TV/Internett/bredbånd
      Inkludert i felleskostnadene.

      Parkering
      Nåværende eier har 2 garasjeplasser som kan selges med boligen for kr. 400.000,- per stykk.

      Radonmåling
      Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

      Diverse
      Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

      Prisantydning inkl. omkostninger
      12 490 000,- (Prisantydning) 7 201,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 312 430,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 490 000,00))   326 870,- (Omkostninger totalt)   12 824 071,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    • Oppvarming
      Oppvarming av varmt vann og romoppvarming via BKK sitt fjernvarmeanlegg. Varmekabler i gulv på bad.

      Energiklasse
      B

      Info energiklasse
      Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

    • Kommunale avgifter
      15875

      Kommunale avgifter år
      2024

      Info kommunale avgifter
      Inkluderer: a-konto vann, a-konto avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter har 4 terminer per år. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

      Info om eiendomsskatt
      Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgfitene og utgjør 5 999,-

      Formuesverdi primær
      1466449

      Formuesverdi primær år
      2022

      Formuesverdi sekundær
      5572507

      Formuesverdi sekundær år
      2022

      Info formuesverdi
      Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

      Andre utgifter
      Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet.

      Tilbud lånefinansiering
      Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

      Sameiebrøk
      138/8194

      Felleskostnader pr. mnd
      4593

      Felleskostnader inkluderer
      Gangvask og heiskostnader 548,00 Månedlig Kabel tv og internett 538,00 Månedlig Felleskostnader boliger og garasje 784,00 Månedlig Akonto fjernvarme 1 157,00 Månedlig Felleskostnader boliger 1 566,00 Månedlig A-konto beløp for fjernvarme blir avregnet pr 31.12 hvert år. Betaling av EL bil lading blir fakturert 2 ganger årlig. Seksjonseier på faktureringstidepunktet er ansvarlig for avregningen. Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av sameiet kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

      Andel fellesgjeld
      7201

      Andel fellesgjeld år
      2023

      Andel fellesgjeld per dato
      2023-12-30T23:00:00Z

      Andel fellesformue
      10591

      Andel fellesformue per dato
      2023-12-30T23:00:00Z

      Forkjøpsrett
      Det er ikke forkjøpsrett.

      Styregodkjennelse
      Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

      Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
      Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

      Sameiets forsikringsselskap
      Fremtind Forsikring AS

      Vedtekter/husordensregler
      Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

      Dyrehold
      Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

      Eierskiftegebyr
      6385

    • Tinglyste heftelser og rettigheter
      På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/40/112/15: 10.09.1929 - Dokumentnr: 900495 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      19.11.1929 - Dokumentnr: 902001 - Vilkår i kjøpekontrakt Bestemmelse om bebyggelse
      Bestemmelse om veg
      Med flere bestemmelser
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      19.11.1929 - Dokumentnr: 902005 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Med flere bestemmelser
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      30.09.1930 - Dokumentnr: 901066 - Bestemmelse om vannledn. Bestemmelse om vannrett
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      18.03.1941 - Dokumentnr: 300899 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr. 40, bnr. 173, sammenf. med d.e.
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      09.10.1948 - Dokumentnr: 305525 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:258
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      20.10.1948 - Dokumentnr: 305766 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      21.12.1962 - Dokumentnr: 308132 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:798
      Med flere bestemmelser
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      21.12.1963 - Dokumentnr: 308201 - Best. om vann/kloakkledn. BESTEMMELSER OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER M.V.
      Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      30.10.1978 - Dokumentnr: 23649 - Erklæring/avtale PARSELLEN ER VEGGRUNN, IFLG. MÅLEBREV
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      24.09.1985 - Dokumentnr: 29611 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      01.11.2006 - Dokumentnr: 528653 - Bestemmelse om båtplass Rettighetshaver: Aarø Jan Egill Wendelboe
      Fnr: 010579 31503
      Rett til utlegging av flytebrygge.
      Med flere bestemmelser
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      19.03.2014 - Dokumentnr: 227037 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Bergen Kommune
      Org.nr: 964 338 531
      Bestemmelsen om spillvann-, overvann- og vannledning
      Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
      Bestemmelse om adkomstrett
      Bestemmelse om bebyggelse
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      09.06.2017 - Dokumentnr: 610397 - Bestemmelse om veg Vegretten gjelder for fremtidig utskilt parsell B som anvist på kart
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      09.06.2017 - Dokumentnr: 610397 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver er fremtidig utskilt parsell B som anvist på kart
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      09.06.2017 - Dokumentnr: 610397 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver er fremtidig utskilt parsell B som anvist på kart
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      31.07.2017 - Dokumentnr: 824611 - Bestemmelse om veg Veirett for fremtidig utskilt parsell fra gnr. 40 bnr. 1825
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      31.07.2017 - Dokumentnr: 824721 - Bestemmelse om veg Veirett for fremtidig utskilt parsell fra gnr. 40 bnr. 1825
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      06.03.2020 - Dokumentnr: 2198889 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:55
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:220
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1235
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1732
      Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
      Org.nr: 964 338 531
      Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      20.04.2020 - Dokumentnr: 2350100 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Bkk AS
      Org.nr: 976 944 801
      Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
      Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
      Overført fra: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:112
      Gjelder denne registerenheten med flere
      08.11.2022 - Dokumentnr: 1268722 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1819
      Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
      Org.nr: 964 338 531
      Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
      Gjelder denne registerenheten med flere
      08.11.2022 - Dokumentnr: 1268745 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1819
      Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
      Org.nr: 964 338 531
      Bestemmelse pumpestasjon
      Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
      Gjelder denne registerenheten med flere
      10.03.2023 - Dokumentnr: 263364 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1825
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:1
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:2
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:3
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:4
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:5
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:6
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:7
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:8
      Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
      Org.nr: 964 338 531
      Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
      Bestemmelse om solidaransvar
      Gjelder denne registerenheten med flere
      10.03.2023 - Dokumentnr: 263364 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1825
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:1
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:2
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:3
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:4
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:5
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:6
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:7
      Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:40 Bnr:1841 Snr:8
      Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
      Org.nr: 964 338 531
      Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
      Bestemmelse om solidaransvar
      Gjelder denne registerenheten med flere
      16.03.2021 - Dokumentnr: 316091 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
      Snr: 15
      Formål: Bolig
      Tilleggsdel: Bygning og grunn
      Sameiebrøk: 138/8194


      Ferdigattest/brukstillatelse
      Det foreligger midlertidig brukstillatelse vedrørende nybygg bolig datert 13.01.21.

      Vei, vann og avløp
      Eiendommen er tilknyttet offentlig til privat vei, og offentlig vann og avløp ifølge Bergen kommune. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt

      Regulerings- og arealplanner
      Reguleringsplaner på grunnen: Planid: 17340000 - Fana. Gnr.40 Bnr 55 m.fl. Skjoldnes boligområde ikrafttrådt 18.06.2012 med dekningsgrad 99,8%. Regulert til boligbebyggelse, uteoppholdsareal, friområde, kjøreveg og gangveg. Planid: 62000000 - Ytrebygda/Fana Gnr.119 Mfl., endring av reguleringsplane E39/RV 580 Rådal - Sørås ikrafttrådt 19.09.2012 med dekningsgrad 0,1% Kommuneplan: Planid: 65270000 med plannavn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018, ikrafttrådt 19.06.2019 med dekningsgrad: 100,0% Arealformål i kommuneplanen: Planid: 65270000 med plannavn bebyggelse og anlegg, framtidig arealstatus med dekningsgrad 92,8% Planid: 65270000 med plannavn bebyggelse og anlegg, nåværende arealstatus med dekningsgrad 6,5% Planid: 65270000 med plannavn Grønnstruktur, nåværende arealstatus med dekningsgrad 0,7% Kommunedelplan: Planid: 15700000 med plannavn Fana. Ksp Ny-Paradis, Hop, Nesttun, Nesttun Vest, ikrafttrådd 15.01.2001 med dekningsgrad: 100% Arealformål i kommunedelplanen: Planid: 15700000 arealformål Boligområde med arealstatus framtidig, berøringsgrad 99,8% Planid: 15700000 arealformål Boligområde med arealstatus nåværende, berøringsgrad 0,2% Hensynssoner i kommuneplanen Kulturmiljø: Planid: 65270000 med beskrivelse Komponisthjemmene med dekningsgrad 90,3% Gul støy: Planid: 65270000 med beskrivelse Vei støy - gul sone med dekningsgrad 34,0% Rød støy: Planid: 65270000 med beskrivelse Vei støy - Rød sone med dekningsgrad 63,6% Planer i nærheten av eiendommen Planid: 9585000 32 FANA. GNR 40 BNR 94 MFL., SKJOLD FELT B 12 Planid: 9580000 30 FANA. DEL AV GNR 40, SKJOLD Planid: 70300000 35 FANA. GNR 40 BNR 1007 MFL., NORDGARDSVEGEN Planid: 71510000 35 FANA. GNR 40 BNR 94 OG 693, NORDGARDSVEGEN Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: 40/67 - Enebolig Igangsettingstillatelse 11.01.2023 40/67 - Enebolig Igangsettingstillatelse 11.01.2023 40/67 - Garasjeuthus anneks til bolig Igangsettingstillatelse 11.01.2023 40/445 - Enebolig Rammetillatelse 28.11.2023 40/961 - Garasjeuthus anneks til bolig Rammetillatelse 26.05.2020 40/1732 - Garasjeuthus anneks til bolig Igangsettingstillatelse 04.01.2022 40/112 Påbygg Stort frittliggende boligbygg på 3 og 4 etg. Igangsettingstillatelse 18.10.2021

      Adgang til utleie
      Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie. Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

      Legalpant
      De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

      Kommentar bo- og driveplikt
      Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

      Kommentar konsesjon
      Eiendommen er konsesjonsfri.

      Kommentar odelsrett
      Det er ikke odel på eiendommen.

    • Lovanvendelse
      Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

      Budgivning
      Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis. Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis. Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

      Omk. Kjøper beskrivelse
      12 490 000,- (Prisantydning) 7 201,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 312 430,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 490 000,00))   326 870,- (Omkostninger totalt)   12 824 071,- (Totalpris inkl. omkostninger)

      Omk. kjøper beløp
      326870

      Betalingsbetingelser
      Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

      Hvitvaskingsreglene
      Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning. Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning. Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

      Personopplysningsloven
      Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven. Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven. Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

      Boligselgerforsikring
      Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

      Boligkjøperforsikring
      Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss. Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss. Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

      Meglers vederlag
      Følgende er avtalt om meglers vederlag: Provisjon: 1,6% Tilrettelegging: kr. 12.900,- Grunnpakke: 15.000,- Markedspakke: kr. 19.900,- Oppgjørshonorar: kr. 6.900,- Visningshonorar: kr. 2.000,- Det er avtalt intet salg - ingen regning - ingen bindingstid.

    Fabian Haukedal

    Megler

    Fabian Haukedal

    90 63 57 28

    Send e-post

    Få beskjed når lignende
    boliger kommer for salg

    Få en verdivurdering

    Siste boliger

    Meld deg på vårt nyhetsbrev