aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til denne flotte eiendommen i Ringveien 36A!
Velkommen til denne flotte eiendommen i Ringveien 36A!

NITTEDAL Ringveien 36A

Stor enebolig, 390 BRA med 4 soverom, 3 bad og 2 stuer. Tomt på 1 mål, dobbelgarasje og fine uteplasser. Barnevennlig!

 • kr 10 600 000
 • BRA-i 388 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 10 600 000
 • Omkostningerkr 284 140
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 10 884 140
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1988
 • Soverom4
 • Tomt1 067.1 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 10 600 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 265 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 600 000,00))   284 140,- (Omkostninger totalt)   10 884 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Ringveien 36 er en romslig og pen familiebolig over tre etasjer, med dobbelgarasje og elbillader. Området er ideelt for aktive familier, da eiendommen ligger naturskjønt plassert rett ved marka. Tomten, på godt over ett mål, har inngjerdet hage med markterrasse, balkong utenfor loftstuen og en stor terrasse over flere nivåer. Det ene nivået er ekstra lunt, omkranset av en flott steinmur med innebygd peis. Eneboligen er jevnlig oppgradert i senere år og har en innholdsrik planløsning. Med bad i alle etasjer, fire store soverom, loftstue og separat vaskerom, er boligen godt tilrettelagt for hele familien. I tillegg er det en stor hovedstue med peis, romslig spisekjøkken, verksted i kjeller, samt entré med tilknyttet garderobe og en hall med trapp. Det er også god lagringsplass i flere bod
Når du kommer inn blir du møtt av en stor og romslig Hall som binder hele hovedetasjen sammen.

Ringveien 36A, Akershus

 • Tomt
  1067.1m²

  Beliggenhet
  Eneboligen ligger i et familievennlig område på Rotnes i Nittedal kommune, ikke langt fra Oslogrensa. Området ligger naturskjønt til rett ved Nordmarka, og det er gangavstand til både skoler og barnehager. Det er også nærhet til det meste du måtte trenge i hverdagen, blant annet kjøpesenter, bank, kafeer og legesenter. Området er et «tur-mekka» for friluftsinteresserte. Med store uberørte naturområder og et mylder av turveier, deriblant langrennsløyper vinterstid. Fra Sagerud, ca. 1,7 km fra boligen, er det enkel tilgang på skiskytteranlegget, samt løype mot Varingskollen og Ørfiske. Sommerstid er det en populær badeplass ved Ørfiske, og ved Høldippeldammen litt nord for Nittedal stasjon. Av fritidsaktiviteter har Rotnes noe for enhver ? fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, badevann, hesteridning og golfbane. Ved ungdomsskolen ligger Nittedals sentralidrettsanlegg med flere fotballbaner, friidrettsbane og Rotneshallen. Varingskollen Alpinsenter ligger ett kvarters kjøretur fra boligen. Senteret har et utmerket familietilbud med varierte bakker for alle ferdighetsnivåer, samt to serveringssteder med varmestue. Coop Mega og Rema 1000 ligger i tilknytning til Mosenteret, ca. 3 km unna, og ved Nittedal stasjon ligger Bunnpris. Mosenteret har flere forretninger, bank, apotek, vinmonopol og gode servicetilbud. I samme område ligger kommunens nye kulturhus. Også Lillestrøm, Strømmen og Oslo ligger godt innenfor rekkevidde med bil eller offentlig kommunikasjon.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eneboligen tar det ca. 10 minutter å gå til Sørli barneskole. Det er snaue 3 km til både Nittedal ungdomsskole og Bjertnes videregående skole. Kommunen har flere barnehager, og nærmeste er Steinrøysa barnehage og Sørliveien barnehage.

  Offentlig kommunikasjon
  Kollektivtilbudet består av buss eller tog. Nærmeste holdeplass er Nittedal stasjon, som ligger ca. 18 min unna til fots. Stasjonen er tilknyttet Gjøvikbanen, og herfra bruker toget ca. 30 min til Oslo. Ved å benytte bil tar det ca. 15 min til Hakadal, 19 min til Skedsmokorset, 20 min til Strømmen, 22 min til Lillestrøm, 30 min til Oslo S og 37 min til Oslo lufthavn.

  Byggemåte
  Enebolig med saltak tekket med takplater. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn. Renner, nedløp og beslag i aluminium. TG3 - Store eller alvorlige avvik Innvendig > Innvendige trappe Våtrom > 1. Etasje > Bad > Generell Våtrom > Kjeller > Bad > Generel Våtrom > Loft > Bad > Generell Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Generell TG2 - Avvik som kan kreve tiltak Utvendig > Taktekking Utvendig > Veggkonstruksjon Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Utvendig > Vinduer Utvendig > Dører Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Utvendig > Andre utvendige forhold Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Innvendig > Radon Innvendig > Pipe og ildsted Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Tomteforhold > Drenering Tomteforhold > Oljetank TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Utvendig > Nedløp og beslag Innvendig > Overflater Kjøkken > 1. Etasje > Kjøkken > Overflater og innredning Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger For detaljert beskrivelse av tilstandsgradene se tilstandsrapport datert 23.04.2024 utarbeidet av takstmann Jo Henrik Stigen. Rekvirent/eier opplyser ang. følgende vedlikeholds historikk: -Totalrenovert stue sommeren 2015: Nytt tak Nye vegger Nytt gulv Alt elektriske nytt i vegg og tak. Spotter i taket. Nye lister og gerikter Nytt gulv og gulvlister på kjøkken 2015. 2012 ble kjøkkeninnredning malt og montert mdf panel på vegger. Nye lister og gerikter. Malte taket. Hall ble malt siste gang i 2015. Soverom nord/øst ble vegger malt i 2019. Gulvet ble samtidig slipt og behandlet. Stort rom i kjeller vest ble pusset opp 2021 inklusiv epoxey på gulv, malte vegger, nytt elektrisk anlegg og takplater. Kjellerrom nord/øst + ventilasjonsrom ble pusset opp i 2021 inklusiv epoxey på gulv, delvis malte vegger/panel, takplater og nytt elektrisk anlegg. 2024 ble huset malt utvendig og vindskiene på hovedhuset og garasje byttet til impregnert og malt. Pipe ble kledd inn av KB Blikk i 2019. Etablerte nytt uteområde som ble ferdigstilt i 2014. 2021 ble garasjeveggen malt innvendig gulvet ble påført epoxey. Hall i kjeller ble malt siste gang i 2023.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Nei Ja Beskrivelse Det har vært en lekkasje knyttet til pipen. Pipen er beslått og det er ikke lenger lekkasje. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Nei Ja Beskrivelse Det har kun vært mus i huset, men det ble gjort en grundig tetting sommeren 2022. Etter det tidspunktet har huset vært fri for mus. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Nei Ja Beskrivelse Kontroll av el-anlegget ble gjennomført vinteren 2024 se vedlagte dokumenter. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Nei Ja Beskrivelse I garasjen. Utført av Alna Elektro AS Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest? Nei Ja Beskrivelse Har brukstillatelse. Ikke krav til ferdigattest for huset bygget i 1988. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Nei Ja Beskrivelse Naboen Ringveien 36B har veirett inn til eiendommen

  Innhold
  Planløsning 1. etasje: Entré, hall, bad, garderobe, kjøkken, stue, soverom, soverom/kontor og 2 boder. Loftsetasje: Bad, 2 soverom og loftstue. Kjelleretasje: Trapperom, hall med trapp, bad, vaskerom, verksted og 4 boder.

  Standard
  Entré og hall Entreen er et trivelig rom med skiferkledd gulv, ytterdør med sidefelt i glass, gulvvarme og et tilknyttet garderoberom i samme stil. Vegg-i-vegg med garderoberommet ligger også en praktisk bod, som gjør det enkelt å holde orden. Fra entreen er det inngang til en stor trappehall med samme type skifergulv, samt garderobeskap med trefronter, gulvvarme og plass til entrémøbler. Eneboligen har en egen inngang i kjelleretasjen, via et stort kjellerrom. Denne etasjen har også en romslig hall som sist ble malt i 2023. Mellom etasjene er det en hvitmalt tretrapp med åpne trinn og spilerekkverk. Kjøkken Boligen har et stort spisekjøkken med innredning i klassisk stil, spiseplass ved barløsning, synlige trebjelker i himling og høy trivselsfaktor. I 2012 ble kjøkkeninnredning malt, og rommet ble oppgradert med lysmalte panelvegger, nye lister og gerikter, samt maling av himlingen. I 2015 ble det lagt nytt gulv og nye gulvlister. Innredningen er meget innholdsrik og byr på rikelig med skap- og benkeplass. Her er det lyse, profilerte fronter, vitrineskap, åpne hyller, fliser over benken og benkeplate i heltre med nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenet har ellers integrert platetopp, stekeovn, kjøleskap, ventilator i hette med luftutkast, samt opplegg for oppvaskmaskin. Stue Stuen ble omfattende oppgradert i 2015 med nye overflater, listverk, elektrisk opplegg og downlights i himling. I dag oppleves stuen som et meget innbydende rom med god plass til møblering i flere soner. Stuens absolutte blikkfang er en stor peis med innsats ? ekstra hygge i den kalde årstiden. Rommet får rikelig med dagslys via to herlige karnapper og fra skyvedør til terrassen. Loftstue Eneboligen har en koselig loftstue ? et kjærkomment ekstra oppholdsrom i familiehverdagen. Loftstuen har en lun atmosfære, med vegg-til-vegg teppe på gulv, panelkledde overflater, tresøyler og noe skråhimlinger. Endeveggen har gode vindusflater, og her er det utgang til den solrike, overbygde balkongen. Bad/wc Boligen har eldre bad i alle etasjer. Badet i loftsetasjen har fliser på gulv og vegger, noe skråhimling, gulvvarme og mekanisk avtrekk. Innredningen har lyse, profilerte fronter, servant og et innrammet speil med integrert belysning, stikk og hylle. Videre er badet utstyrt med toalett og en åpen dusjsone. Bad/wc 2 Badet i første etasje er romslig og har flislagte overflater, gulvvarme og mekanisk avtrekk. Den lyse innredningen har godt med oppbevaringsplass bak profilerte fronter, og det er både to servanter, to veggskap i samme stil og to speil med belysning. Badet har ellers toalett, badekar og dusjhjørne med sotet skyvedør. Bad/wc 3 Badet i kjelleretasjen er stort og inndelt i flere soner. Det har gulvvarme, avtrekksvifte, samt fliser på gulv og vegger. Toalett er plassert i en egen nisje bak dør. I tillegg har badet en åpen dusjsone med dusjgarnityr montert på to vegger. Vaskerom I kjelleretasjen har boligen et romslig vaskerom med eldre standard. Vaskerommet har flislagt gulv, tapetserte vegger, høytsittende vindu og varme i gulv. Rommet har en skyllekum i metall montert på veggen, opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel, samt god plass til hyller, skapinnredning eller oppbevaringsmøbler. Soverom, verksted og garderobe Eneboligen har til sammen fire soverom, hvor to ligger i første etasje og to er i loftsetasjen. Det ene soverommet i første etasje er malt i en behagelig grønntone, og har plassbygd skyvedørsgarderobe med speilfronter langs den ene veggen. Det andre soverommet i denne etasjen har blitt benyttet som kontor, men har en romslig skapinnredning langs den innerste veggen. Soverommene i loftsetasjen er holdt i samme stil med tregulv, panelkledde overflater og noen skråhimlinger. I kjelleretasjen ble flere rom pusset opp i 2021, med blant annet epoxybelegg på gulv, malte vegger og nytt elektrisk anlegg. Etasjen har også et flott verksted med mange bruksområder. Med tanke på at boligen ligger rett ved marka, kan dette være et fint rom for oppbevaring og vedlikehold av sportsutstyr. Uteområde Eiendommen har en stor tomt på 1067 kvm, med inngjerdet hage og romslig gårdsplass. Hagen har gode plenareal, trær, busker og ulik beplantning. I det ene hjørnet av tomten er det en dukkestue på 4 kvm, som er blitt inngjerdet og benyttes nå som hundegård. Ved siden av garasjen er det lagt en trivelig terrasseplatting. Fra stuen i første etasje er det utgang til en flott terrasse på romslige 96 kvm, med overbygd del utenfor stuen. Terrassen har en kombinasjon av tregulv og steinbelagt dekke, med flere steinkledde, oppbygde bed som avgrensing mot hagen. I den ene enden av terrassen er det en ekstra lun sone med levegger i steinmur, utebelysning og innfelt utepeis ? her er det enkelt å finne hygge ut i de små timer. I bakkant av boligen er det et steinbelagt område med adkomst til utebod. Uteboden har videre dør til terrassen på andre siden. I tillegg har eneboligen en balkong på ca. 8 kvm med adkomst fra stuen i loftsetasjen. Teknisk Ventilasjonen er naturlig, supplert med mekanisk avtrekk. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer. Varmtvannsbereder fra 1988 er på ca. 300 liter.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er parkering i en frittstående dobbelgarasje på ca. 40 kvm, og på egen gårdsplass i forkant av garasjen. Garasjen har støpt dekke, lys, strøm og to garasjeporter i front, samt lader for elbil. I 2021 ble garasjeveggen malt innvendig og gulvet ble påført Epoxy. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Forsikringsselskap
  IBIS

  Polisenummer
  702389.23

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Dagens planløsning avviker fra godkjente byggetegninger. Dette gjelder kjeller.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  10 600 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 265 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 600 000,00))   284 140,- (Omkostninger totalt)   10 884 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Eneboligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, og har gulvvarme på badene, vaskerom, entré og hall. I tillegg har stuen i første etasje en peis med innsats, og det er montert en parafinovn i kjeller.

  Energiklasse
  E

 • Kommunale avgifter
  16799

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  Kommunale gebyr inklusive merverdiavgift Faste gebyr: Målerleie Kr 238 Feie/tilsynsgebyr Kr 541 Renovasjon 140 liter restavfall og papir Kr 4 674 Abonnementsgebyr vann Kr 2 256 Abonnementsgebyr avløp Kr 2 657 Variable gebyr (målt over vannmåler) Forbruksgebyr vann per m³ Kr 29,43 Forbruksgebyr avløp per m³ Kr 34,90 Normalt forbruk er cirka 50 m³ per person per år Kommunale avgifter er beregnet med to personer i husstanden.

  Formuesverdi primær
  2078971

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  7900088

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3232/15/314: 06.07.1955 - Dokumentnr: 3283 - Vilkår i kjøpekontrakt Forbud mot utparsellering, handel, m.v. flere best. 24.09.1985 - Dokumentnr: 8122 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3232 Gnr:15 Bnr:611 03.03.1986 - Dokumentnr: 1927 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3232 Gnr:15 Bnr:611 09.08.1941 - Dokumentnr: 2334 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3232 Gnr:15 Bnr:6 24.09.1985 - Dokumentnr: 8121 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3232 Gnr:15 Bnr:611 11.06.1999 - Dokumentnr: 8268 - Grensejustering Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2020 - Dokumentnr: 382697 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0233 Gnr:15 Bnr:314 01.01.2024 - Dokumentnr: 159623 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3031 Gnr:15 Bnr:314 03.03.1986 - Dokumentnr: 1927 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighet hefter i: Knr:3232 Gnr:15 Bnr:611 Med flere bestemmelser

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for boligen datert 18.10.1988.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen er berørt av kommuneplan, reguleringsplan "Nittedal stasjonsområde" og "områdeplan midtre Rotnes (planlegging igangsatt). Det er midlertidig forbud mot tiltak i Nittedal Stasjonsområde. Dette ble vedtatt av kommunestyret 23.05.2022. Forbudet gjelder i fire år eller til ny reguleringsplan er vedtatt.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  10 600 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 265 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 600 000,00))   284 140,- (Omkostninger totalt)   10 884 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  284140

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 3 000,- Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 2 500,- per time for utført arbeid, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Nils-Erling Bleikvassli

Megler

Nils-Erling Bleikvassli

97 79 34 81

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev