aktiv-eiendomsmegling

Nøkkelferdig fritidsbolig med sjøutsikt og sen kveldssol | Klar for overlevering sommeren 2022

 • 5 375 000
 • BRA 84 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING5 375 000
 • OMKOSTNINGER135 742
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 510 742
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 84 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT599 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 5 375 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  134 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 375 000,-))
  202,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  135 742,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 510 742,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
SIKT med hems: vindfang med trapp til hemsen (hems på motsatt side har tilgang fra stua), stue og kjøkken i romslig åpen løsning, 3 soverom, bad og wc.

Solhellinga 10, Vestfold og telemark

 • I Sikt er oppholdsrommet midtpunktet. Her nyter du den transparente opplevelsen av uterommet, og utsikten utover sjøen. Denne modellen inneholder tre soverom, ett bad og WC. Den overbygde markterrassen skaper en lun atmosfære. Åpen stue- og kjøkkenløsning. Hytta leveres med hems. Her får du to verdifulle rom på hhv. 11 og 16 kvadratmeter. En hems blir gjerne favorittplassen til de minste, samtidig som rommene åpner opp for at du kan ta imot overnattingsgjester.
 • Sommeren er deilig i Kragerø. I nye Kragerøfjorden Hyttegrend har du sol nærmest hele dagen, med gode, store uteplasser og romslig tomt å boltre deg på. Her - kun 2,5 time fra Oslo - finner du roen og nyter fantastisk utsikt mot Kragerøs holmer og skjær. I Kragerøfjorden Hyttegrend finner du din drømmehytte blant tre fleksible hyttemodeller, spesialtilpasset deg. I alt 19 moderne og romslige hytter skal på plass, skjermet og litt oppe i høyden, der sjøen, solen og sommeren er i fokus. Store vindusflater, vide døråpninger, overbygde uteplasser og optimale solforhold sikrer deg den beste opplevelsen av lys, luft, frihet og armslag. Fra hyttene kan du rusle ned til Kragerøs vakre skjærgård, sjø- og badeliv. Hyttemodellene er fra Tinde Hytter og interiør-arkitekturen fra velrenommerte Paulsen og Nilsen. Rett til kjøp eller leie av båtplass følger med på kjøpet, slik at du også kan reise ut på bølgene og oppleve det yrende båtlivet i sommerlige Kragerø.

  Stabbestad i Kragerø byr på flott, norsk natur og er et område i sterk utvikling som helårsdestinasjon, med fokus på å tilby alt man kan tenke seg av rekreasjonmuligheter og aktiviteter. Avstanden til Oslo gjør at du fint kan reise til hytta etter jobb på fredag, og fortsatt ha tid til å nyte sommerkvelden etter ankomst. I nærområdet, rett nede ved sjøen, finner du Kragerøfjorden Småbåthavn med plass til båten din. Denne vil på sikt utvides. I samme område er det også planlagt kajakkplasser, serveringstilbud og aktivitetsområde - med fokus på sommer og bading! Utleiehytter blir det også, hvis du har et ønske om å nyte fritiden sammen med litt flere enn det er plass til i fritidsboligen din.

  Hva med å ta båten ut for øyhopping og opplevelsesferd på Kragerøs 498 øyer og holmer? Kragerøskjærgården er en av Norges mest populære sommerdestinasjoner, med et yrende båtliv. Fra Stabbestad kan du ta fergen over til Kragerø sentrum, hvor du kan bruke dagen til å shoppe, spise på restauranter eller bare kose deg i denne sommerperlen av en by.
 • Området består hovedsakelig av hyttebebyggelse.
 • Kragerøfjorden Hyttegrend ligger på Ørvik i Kragerø, langs RV351. Fra E-18, tar du avkjøring 55, og følger Rv 351 fra Tangen retning Stabbestad, i ca. 15 minutter.
 • Interiørvalg og utforming av plantegninger er laget i samarbeid med velrenommerte Paulsen & Nilsen. Interiørarkitektene er et team av åtte dedikerte designere med både lokal og internasjonal erfaring. Hyttene vil ha effektive og åpne planløsninger, samt en gjennomgående høy standard. Hyttene på Kragerøfjorden vil ha en nordisk look, inspirert av moderne skandinavisk design. Lyst, lunt, sommerlig og delikat. Rom som både gir deg energi om dagen og ro om kvelden. Store vinduer som slipper sommerlyset inn i vakre interiørdetaljer. Designet er skapt for å få maksimalt ut av sommerdagene og sommerkveldene

  Tinde Hytter har med 40 års erfaring utviklet seg til å bli en av landets ledende hytteleverandører. Vår spesialitet er å levere nøkkelferdige hytter. Vårt hovedkontor og våre to fabrikker ligger i Ringebu, midt i Gudbrandsdalen. Gudbrandsdalen er kjent for sine solide og gode håndverkstradisjoner. Disse verdiene bygger vi videre på i alle våre leveranser. Det ser du på kvaliteten i håndverket, på detaljene og utformingen. Våre dyktige og fleksible medarbeidere sørger for at alle hyttene blir tilpasset dagens krav til brukervennlighet og komfort. Tinde Hytter er en leverandør med solid økonomi, som sikrer deg en trygg leveranse og oppfølging. Slik at du blir fornøyd.
 • Bra/P-rom: 84/84 kvm
  Hems: 11 + 16 kvm. Arealet på hemsen inngår ikke som BRA eller P-rom, men regnes utifra gulvarealet på hemsen. Takhøyden på hemsen følger takmøne og går fra ca. 0,95 - 1,90 meter.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • For avtrekk fra kjøkken leveres: gjennomføring og utvendig ventilkappe med spjeld i yttervegg etter aktuell kjøkkentegning fra kjøkkenleverandøren.For avtrekk fra våtrom og wc leveres: gjennomføring og utvendig ventilkappe med spjeld i yttervegg som mekanisk avtrekk. Runde veggventiler i plast i andre rom som har behov for det.
 • Hytta nærmer seg ferdigstillelse og tilvalg er derfor ikke mulig.
 • Tomtearealet er på 599 kvm eiet tomt. Eiendommen overleveres med planert og tilsådd tomt.
 • Parkering på egen tomt.
 • Tilgang fra privat vei. Det er private vann- og avløpsrør fra hovedveien og opp til hyttene. Det er p.t grunneier som er ansvarlig for disse, men han er i dialog med Kragerø kommune som skal ta over disse på sikt. Inntil kommunal overtakelse er gjennomført er hytteeiere solidarisk ansvarlig for sin deltakelse i det private vann og avløpsanlegget.

  Det private vann og avløpsanlegget er videre tilknyttet offentlig vann/avløp. Tilknytningsavgiften er inkludert i prisen. Hyttekjøper er pliktig til å melde eiendommen inn i Ørviklia Veilag. Veilaget har ansvar for veivedlikehold og snøbrøyting i hyttefeltet. Det er etablert en elektrisk veibom i bunnen av hyttefeltet, hvor nye hytter må betale en innmeldingskostnad for tilgang til bommen på ca. kr. 4500,-. Det blir tilgang til bommen via GSM. Ønsker man kodebrikke koster dette ca. kr. 1500,-. Estimert kostnad til veivedlikehold, bom og brøyting utgjør ca. 3000,- årlig. Alle kostnader er pr. 2021.
 • Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017/18. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).
 • Kommunale avgifter er grovt estimert til å være ca. 23.000,- pr.år. Disse inkluderer hytterenovasjon, vann, avløp og eiendomsskatt.
 • Hytteeier plikter å være medlem av hytteiernes vel dersom dette blir etablert, med avgifter som vellet fastsetter. Veiavgift ca. 2000,- - 3000,- pr.år. Det vil ellers påløpe vanlig løpende kostnader som forsikringer, strøm, TV/Internett og kommunale avgifter.

  Det er mulig å kjøpe eller leie båtplass på nytt bryggeanlegg ved Kragerøfjorden Camping. Det må påregnes en årsavgift som dekker vedlikehold o.l. Forventet årsavgift er p.t ca. kr. 400,- per breddemeter båtplass.
 • Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge ved overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av for eksempel kommunens behandlingstid), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til fritidsformål
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Hytteeier plikter å være medlem av hytteiernes vel dersom dette blir etablert, med avgifter som vellet fastsetter.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Eiendommene er tidligere utskilt fra eiendommen med gnr. 2, bnr. 6 i Kragerø kommune («hovedbølet»). På hovedbølet kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som har lite eller ingen betydning for hyttene som bygges. De kan også ligge erklæringer/avtaler som angår de aktuelle hyttene, for eksempel: rett for kommunen til å anlegge og reparere vann- og kloakkledninger, bestemmelser om bebyggelse, gjerder, vei og adkomstrettigheter.

  Erklæringer uten relevans vil bli forsøkt slettet.

  Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Eiendommene ligger i et område regulert til fritid og er en del av REGULERINGSPLAN FOR «HASSELEIDET», - ØRVIK GNR. 2
  BNR. 6 M.FL. - KRAGERØ KOMMUNE.
  Reguleringsplanen har følgende formål:
  1. Byggeområder: boliger, fritidsbebyggelse (eksisterende), fritidsbebyggelse (nye) og kombinert formål (småbåtanlegg og bevertning).
  2. Jord og skogbruk: Jordbruk
  3. Offentlige trafikkområder: Kjørevei, annen veigrunn, privat vei,
  gangvei og bussholdeplass
  5. Fareområde: Høyspent
  6. Spesialområder: Campingplass, friluftsområde land og sjø, idrettsanlegg som ikke er offentlig tilgjengelig, privat småbåtanlegg land og sjø, renovasjon, renseanlegg og naturvernområde.
  7. Fellesområder: Fellesparkering og felles lek/park/badeplass
  8. Gjerder; utforming og plassering
  9. Fellesbestemmelser

  Ny fritidsbebyggelse omfatter et område som kan utbygges med 51 nye fritidsboliger. Hver enhet kan utbygges med maksimalt 100m2 BYA med maksimal gesims- og møne høyde på hhv. 3,8 m og 6 m. Terrasser skal føres opp forbundet med bebyggelsen. Høye pilarer og grunnmurer skal unngås. Det skal opparbeides to biloppstillingsplasser på egen tomt. Vedtatt 20.06.2012.

  Til hver fritidseiendom kan det oppføres bod/uthus på inntil15m2 BYA, plassert i umiddelbar nærhet slik at dette danner tun med hovedbygningen. Der hvor terrengmessige forhold tillater det, kan uthuset ha maksimal gesims og mønehøyde på hhv. 2,5 og 4,0 m. Uthus skal føres opp uten isolasjon og innvendig kledning, med vinduer i begrenset omfang for nødvendig dagslys. Høye pilarer eller grunnmurer skal unngås og det tillates ikke kjeller.

  Fremtidige hytteeiere informeres om bestemmelsene for Sjømannsheia Naturområde ved eiendomsoverdragelse. Kart- og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i prospekt.

  PLANLAGT OMREGULERING
  Fredensborg Fritid (FBF) planlegger en omregulering av gjeldende reguleringsplan for "Hasseleidet", - Ørvik gnr. 2 bnr. 6 m.fl. - Kragerø Kommune. Målet er å forbedre den eksisterende planen:
  - FBF ønsker forutsigbare rammer og bestemmelser for etablering av svømmebasseng (på hver enkelt tomt)
  - FBF ønsker å endre reguleringsbestemmelser hva gjelder takformer, slik at det blir bedre tilpasninger for hytter i bakre rekke
  - FBF ønsker en noe annerledes og tettere arealutnyttelse for fradelte tomter i "Kveldsola".
 • Gnr. 2 Bnr. 149 i Kragerø kommune
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Juni 2022, dog senest 8. juli.
 • Noe arealavvik på tomtene kan forekomme. Det tas forbehold om justering/tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering og utførelse av innkjøringer og nøyaktig plassering av bebyggelse. Situasjonplanen er førende for plassering av hytter på tomt.

  Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prospekt.

  Det tas forbehold om endringer i plantegninger for fremføring av elektriske føringer, vann og avløpsrør o.a. Dette vil kunne endre hyttenes areal. Mindre arealkorreksjoner betinger ikke prisendring og mindre avvik for de oppgitte arealer kan forekomme.

  Illustrasjoner av interiøret i hyttene kan vise mulige tilvalgsalternativer. Man har forsøkt å vise en riktig utsikt og volumer til ny omliggende bebyggelse på illustrasjoner, men det tas forbehold om at dette ikke vises nøyaktig. Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/ erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

  Alle opplysninger i leveransebeskrivelse er gitt med forbehold om rett til uten forutgående varsel å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som et resultat av offentlige pålegg, forsvarlig gjennomføring uten å forringe den generelle standard.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

  Entreprenøren skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det tilstrekkelig at entreprenøren stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder ved forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Entreprenøren skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

  Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

  Garantien gjelder som sikkerhet både for selve hytta, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse.

  Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

  Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris kr. 40.000,- + mva ved salg av prosjektert hytte eller tomt, og kr. 50.000,- + mva for oppførte hytter. Oppgjørshåndtering kr. 15.000,- + mva. Utlegg som blant annet oppgjørskostnad pr.salg faktureres selger direkte.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt av selger til oppdragsansvarlig, samt opplysninger innhentet fra kommunen. Opplysningene er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Hasseleidet gård as
  Nikolai Tefre Lunder
Ådne Lien

Megler

Ådne Lien

47 86 27 86

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev