aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Vi i Aktiv Eiendomsmegling Follo har gleden av presentere en nyere og lettstelte 2-roms leiligheten i Nordby Terrasse.

Nordby Terrasse. Nyere 2-roms leilighet i 2. etasje| Vestvendt balkong | Garasjeplass m/heisadkomst | Felles takterrasse

 • BRA 54 m²
 • 1 soverom
 • OMKOSTNINGER106 442
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 678 610
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 018
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 51 m²
 • ANDEL FELLESGJELD272 168
 • FELLESKOST./MND3 599
 • TOMT3 180 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 3 300 000,- (Prisantydning)
  272 168,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 572 168,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  94 300,- (Dokumentavgift)
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  106 442,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 678 610,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Entré, bad, soverom, stue/kjøkken med utgang til balkong og bod.

Følgende rom inngår i primærareal:
Alle rom unntatt bod.

Nordbyveien 140, Viken

 • Rom for rom:

  Stuen virker åpen og romslig med plass til sofagruppe, tv-seksjon og spisebordsgruppe. Vegger er hvitemalte, så her du har et rent lerret for å sette din stil på boligen enten med et malingsstrøk eller med interiør! I stuen er det store vindusflater og en balkongdør som gir deg adkomst til det alle setter pris på i den varme årstiden: Din egen balkong. Balkongen på ca. 6 m² er mot vestlig himmelretning som sikrer sol fra tidlig ettermiddag til sen kveld.

  Fra stuen er det adkomst til leilighetens bod med malte overflater og parkett på gulv som gir mulighet for en "kontorløsning"

  Kjøkkenet ligger inn mot et eget hjørne av stuen. Innredningen er levert fra kvalitetsleverandøren HTH med fronter i grå utførelse. Hvitevarer i form av oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Nisje for kjøleskap.Et spisebord finner sin naturlige plass ved vindu foran balkongen

  Soverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeplass.

  Badet fremstår tidsriktig og moderne med et elegant og stilrent fargevalg på fliser. Badet er innredet med servant med skapseksjon, integrert speilskap, vegghengt toalett og samt downlights i himling. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjhjørne med svingbare glassdører gjør at dusjsonen opptar lite plass utenom bruk. Gulvvarme med termostat gir den lune varmen som vi alle liker. Badet er således godt å våkne til og gir deg en god start på dagen. Her er det enkelt å trives!

  Leilighetens entré tilrettelegger godt for oppbevaring med dobbel garderobeskap i gang og plass til kommodeløsning og klesknagger.

  Kort oppsummert: En lettstelt leilighet med høy trivselsfaktor.

  Eksempler på materialvalg:
  Gulv: 3 stavs parkett i lys eik. Grå fliser i matt utførelse på gulv på baderom.
  Vegger: Sparklet og hvitmalte gipsplater/betong. Grå fliser i matt utførelse på bad.
  Kjøkkeninnredning: Grå fronter i matt utførelse. Laminat benkeplate i sort farge. Lys over kjøkkenbenk.
 • Nordby Terrasse ligger på Øvre Nordby, ca. 3 km. vest for Ski stasjon og sentrum, i Ås kommune. Ca. 8 km til Ås og NMBU. Det er bussholdeplass umiddelbar nærhet ved Nordbyveien med god kommunikasjon inn til Ski sentrum- og videre inn til Enebakk. Ved Nygårdskrysset ca. 200 meter unna går det ekspressbuss til og fra Oslo. Med sykkel tar det ca. 10-12 min inn til Ski sentrum med gang- og sykkelvei helt frem, og med den nye Nordbyveien og broen over jernbanen, blir veien inn til sentrum en hyggelig tur. Når Follobanen står ferdig i ca. 2022 vil reisetiden fra Ski til Oslo bli halvert, fra 22 til 11 minutter. En mer pendlervennlig reisestrekning skal du lete lenge etter. Nærmeste matbutikk er Coop Extra v/Granheimtunet som ligger ca. 5 minutter gåtur unna.

  Boligene ligger i kort gangavstand til ny flott barnehage og barneskolen Solberg Skole som ble fornyet i 2019 med helt nytt bygg samt flerbrukshall. Ungdomsskole og idrettsanlegg er lokalisert på Nordby, ca. 2 km unna med gang- og sykkelvei helt frem. Idrettsanlegget er hjemmearena for Nordby IL som har grener i fotball, håndball, vannpolo, ski og turn til barn og unge. Idretts- og svømmehall med 25 meters basseng finnes for øvrig også ved ungdomsskolen.

  Fine friluftsområder ligger i umiddelbar nærhet med stier og løyper i så vel Nøstvetmarka og Holstadmarka. Ca. 20 min unna med bil ligger friluftsområdet Breivoll, med en flott badeplass ved Bunnefjorden. Ønsker du mer sjøliv, tar det deg under 20 minutter å kjøre til kystperlen Drøbak med flere badestrender.

  Ski er regionsenteret i Follo. Totalt bor det ca. 135.000 mennesker i Follo. Dette gjør at tilbudene er mange og varierte. I Ski sentrum som blir det naturlige handel- og tjenestestedet for beboerne, finner man flere offentlige kontorer, Ski storsenter og en rekke restauranter og kaféer som er med på å skape et flott bymiljø. Vinterbro senter ligger også med bil få minutter unna med et stort utvalg av forretninger, spisesteder, servicetilbud, m.m.

  Ås er en av Follo sine syv kommuner og regnes for også å tilhøre Oslo-regionen. Kommunen ligger sentralt i Follo. Ås er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert i Ås. Norges veterinærhøgskole (NVH) og Veterinærinstituttet blir en del av universitet i Ås fra 2019. Ca. 20 000 innbyggere er bosatt i Ås kommune.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Lett adkomst fra offentlig vei, inn på felles internveier.
 • Boligene er bygget etter teknisk forskrift TEK 10 som innebærer at de nyere kravene til isolasjon, vinduer, luftbehandling og elektrisitet er ivaretatt. Med disse retningslinjene er der lagt til rette for boliger med god bo komfort og lavere energiforbruk enn eldre boliger.

  Bygningene er fundamentert på betongdekke til stedlig masse. Yttervegger er oppført av bindingsverk og betongkonstruksjoner med stedvis trepanel utvendig, isolert med mineralull. Vinduer har trekarmer med isolerglass. Innervegger er oppført av stenderverk og murverk. Betongdekkeelementer mellom etasjene. Flatt yttertak tekket med takdekke. Sprinkleranlegg i himling inne. For ytterligere detaljer henviser vi til vedlagt tilstandsrapport.
 • 2.etg: 54/51 Bra/P-rom.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Alle rom unntatt bod/teknisk rom.
 • - Downlights på bad.
  - Garderobeskap på soverom
  - Hvitevarer i form av komfyr, platetopp og oppvaskmaskin.
  - Kabel-TV og internett fra Homene
  - Utelys og stikkontakt på balkong.
  - Balansert ventilasjon med varmegjenvinner som varmer opp varmtvannsbereder.
  - Sikringsskap utstyrt med automatsikringer.
  - Automatisk strømmåler er plassert i felles rom.
  - Porttelefon
  - Røykvarsler
  - Sprinkelanlegg

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.
  Varmekabler på bad. Elektrisk med panelovn.
 • Eiet felles tomt på ca. 3 186 kvm eiet tomt.

  Fine uterom for både store og små på sameiets fellesarealer. Uteområdet er pent opparbeidet med ulike beplantninger, støttemurer i granitt, asfalterte gangveier, lekeplass, trivelige uteplasser med sittegrupper. Gjesteparkering er etablert i felles parkeringsanlegg

  Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.
 • Leiligheten har fastplass på i garasjeanlegget som er seksjonert som tilleggsdel til leiligheten.

  I tillegg er det 7 gjeste parkeringsplasser. De er forbeholdt gjester og gebyr ilegges fra sameiet ved parkering av egen bil.
 • Offentlig.
 • Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning AS Obos
  Postboks 6666 St Olavs plass 0129 Oslo
  Tlf: 22 86 58 90
 • Eierseksjonen hører til Nordby Terrasse boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Normalt dyrehold er tillatt.

  Det forutsettes at husdyr holdes uten sjenanse for andre. På sameiets fellesarealer gjelder båndtvang hele året.
 • Sameiet har felles bygningsforsikring i Tryg Forsikring med polisenummer: 6700983.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 965 491,- per 31.12.2021
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 475 767,- per 31.12.2021

  Tallene er hentet fra skattetatens boligkalkulator.
 • 3 599 pr. mnd. Felleskostnader dekker kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, betjening renter på sameiets fellesgjeld, forretningsførsel og styrehonorar, drift av parkeringsanlegg, div. vedlikehold, vaktmestertjenester, bredbånd og kabel-tv.

  Herav:
  Parkering 150,-
  Bredbånd 230,-
  Felleskostnader 2.223,-
  Lånekostnad 797
  Kabel-tv 199,-
 • Selskapets totale lån og vilkår pr. april 2022
  Lånenr:OBOS01-98207752118 A
  Type: Annuitetslån
  Restsaldo:11.022.258,-
  Restløpetid: 23 år, 1 mnd.
  Avdr. frihet t.o.m. 01.05.2025
  Type Rente: Flytende 3,70%
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 30.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Fellesgjelden i sameiet er resultat av at sameie v/styret måtte engasjere ny entreprenør for å rette og ferdigstille fellesarealene/utomhus etter at
  Vari Entreprenør AS gikk konkurs i 2018. Arbeidene er i følge styret i sameiet nå sluttført og det jobbes nå med påfølgende anmodning om ferdigattest.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til bolig. Utsnitt av reguleringsplan med bestemmelser er vedlagt salgsoppgaven.

  Det er forventet at det i tiden fremover vil komme fortetning av både bebygde og ubebygde tomter i området.
  Området vest for eiendommen er planlagt bebygget med småhusbebyggelse.
  Utvidelsen av E 18 til 4 felt, er planlagt i samme trase som eksisterende.
 • Gnr. 103 Bnr. 5 Snr. 39 i Ås kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Etter nærmere avtale.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av bud journal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man kan gå ut ifra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling/Estator Eiendomsmegling AS har avtale med Askim og Spydeberg Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud.
 • I forbindelse med salg av denne eiendommen er avtalen om vederlag mellom selger og megler: Fastpris kr. 35 000, tilretteleggingshonorar kr 10.400,- grunnpakke markedsføring kr 14.700,- oppgjørshonorar kr 5.400,-. Megler har rett til å få dekket sine utlegg i forbindelse med salg av eiendommen.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Andreas Sten Hansen
Ole Andreas Huse

Megler

Ole Andreas Huse

98 40 40 52

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev