aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Byggstien 1! En pen 4-roms selveierleilighet beliggende i 2. etasje.

NORDKISA Byggstien 1

Pen 4-roms selveierleilighet fra 2019 med balkong, carport og isolert sportbsod - meget barnevennlig boligområde!

 • kr 3 690 000
 • BRA 78 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 690 000
 • Omkostningerkr 105 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 795 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 019
 • Soverom3
 • ArealP-rom 73 m²
 • Felleskostnaderkr 1 626
 • Tomt12 041 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 690 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  92 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000))

  105 292 (Omkostninger totalt)

  3 795 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Byggstien 1! En romslig og delikat 4-roms selveierleilighet fra 2019, beliggende i 2. etasje. Leiligheten inneholder gang, kjøkken med integrerte hvitevarer, lys stue med vedovn, 3 gode soverom, flislagt bad med gulvvarme og praktisk innvendig bod/teknisk rom. Utgang til trivelig balkong på ca 12 kvm. Det følger isolert sportsbod ved inngangsparti, samt carportplass til leiligheten. Boligen har en meget barnevennlig beliggenhet sentralt i Nordkisa med gangavstand til skole, barnehage, fotballbane, dagligvarebutikk og bussholdeplass. Det er ca 10 km til Jessheim hvor det er øvrige skoler, storsenter med ca 140 butikker og serveringssteder, togstasjon, m.m. Med bil tar det ca 7 minutter til Hauerseter (med togstasjon) og ca 15 min til Jessheim og Oslo lufthavn Gardermoen.

Byggstien 1, Viken

 • Tomt
  12041m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiets felles tomt er pent opparbeidet med plenarealer, beplantning og internveier.

  Beliggenhet
  Byggstien 1 ligger fint til i Nordkisa, i Ullensaker kommune. Herfra er det gangavstand til barnehage, nyere skole, stor Kiwi dagligvarebutikk og bussholdeplass. Bussen tar deg til blant annet Jessheim med videre forbindelse til Oslo lufthavn Gardermoen flere ganger i timen. Med marka som nær nabo er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter, med blant annet oppkjørte skispor i lysløype. Nærområdet består hovedsakelig av gårder og spredt eneboligbebyggelse, både nyere og veletablerte. Ca 1 mil til Jessheim sentrum med gode servicetilbud. På Jessheim har du alt av fasiliteter; tog, matbutikker, restauranter, banker og øvrige forretninger. Jessheim storsenter har ca 140 butikker, og Ullensaker kulturhus har 3 kinosaler og bibliotek. Senteret er øvre Romerikes største motehus med mange små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim fikk i 2012 bystatus og byen, samt områdene rundt, er i stor utvikling. Nordkisa er et tettsted i Ullensaker kommune som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Det er et rikt idrett- og fritidstilbud i Ullensaker med blant annet nyere idrettsanlegg ved Jessheim stadion (UKI-arena) og mange flotte steder å utforske. Og med hovedflyplassen i kommunen har man enkelt mulighet til å reise hvor man vil i verden, og alltid komme hjem til Ullensaker. Med bil tar det ca: 15 minutter til Jessheim 15 minutter til Gardermoen 40 minutter til Oslo For mer informasjon om Nordkisa og Ullensaker se: www.ullensaker.kommune.no.

  Adkomst
  Fra E6: Ta av mot Nordkisa/Hauerseter. Følg Hauersetervegen til du kommer til Nordkisa. Følg Storvegen og at så til venstre inn Støvnervegen. Hold til høyre inn Støvnerlia og du vil snart komme til Kisamoen boligsameie og Byggstien 1. Boligen vil være merket med Aktiv "Til-salgs" plakat.

  Barnehage/skole/fritid
  Barn som bor her sokner til Nordkisa barneskole, som er en nyere skole ikke langt boligen, som ligger i trygge omgivelser med flotte uteområder. Det er også nyere barnehage, samt idrettsanlegg i nærområdet.

  Skolekrets
  Nordkisa.

  Offentlig kommunikasjon
  På Jessheim og Hauerseter er det togstasjon hvor det går tog til/fra Oslo ca 2 ganger i timen. Nærmeste bussholdeplass er "Nordkisa", og det er god bussforbindelse her til/fra Jessheim. Se Ruter.no og Vy.no for avganger.

  Byggemåte
  Boligbygg over to etasjer oppført i 2019 på støpt dekke. Etasjeskiller er antatt av trebjelkelag. Yttervegger i trebindingsverk kledd med liggende trepanel. Pulttak av tre med isolasjon tekket med papp. Vinduer med 3 lags energiglass med argonfylling, og nødvendige beslag. Balkong i tre utenfor stuen på ca 12 kvm. Balkongen er oppført med spaltegulv på trebjelkelag med trykkimpregnerte materialer, og med rekkverk i tre. Carportplass i rekke med asfaltert dekke og støpt ringmur. Oppført i trekonstruksjon med pulttak av tre tekket med papp. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Innhold
  2. etasje 73 kvm p-rom: Gang, kjøkken, stue, bad og 3 soverom. Sekundære rom: Innvendig bod på ca 5 kvm. Det følger carport i rekke til leiligheten, samt praktisk og isolert sportsbod på ca 5 kvm.

  Standard
  Lys og pen 4- roms selveierleilighet fra 2019 med god planløsning og standard. Overflater: Gulv: Laminat. Fliser på baderom og i del av gang. Vegger: Malte overflater. Flislagte vegger på baderomsvegger. Himlinger: Malte sparklede flater. Kjøkken: Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite, profiterte fronter og laminat benkeplate. Det er flislagt på vegg over kjøkkenbenken. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken som medfølger i handelen, herunder stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap. Bad: Bad med flislagte overflater og gulvvarme. Badet er pent innredet med vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning, speil med belysning, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Pen 4-roms selveierleilighet i 2. etasje fra 2019. - Gang med noe gulvvarme. - Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. - Integrerte hvitevarer i kjøkken av god kvalitet. - Lys og hyggelig stue med vedovn. - 3 gode soverom. - Delikat flislagt bad med gulvvarme. - Balansert ventilasjon. - Downlights i flere rom. - Praktisk innvendig bod/teknisk rom. - Solrik balkong på ca 12 kvm. - Isolert sportsbod på ca 5 kvm. - Carport. - Pent opparbeidede fellesområder. - Fin og barnevennlig beliggenhet i Nordkisa med kort vei til skole, barnehager, bussholdeplass og dagligvarebutikk. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom: Tettesjiktet rundt sluket (klemring) er ikke utført fagmessig. Takstmann har ikke vurdert tilstand på utvendig taktekking. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, datert 12.04.2023 og avholdt av takstmann Hans Petter Lindstad. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Følgende medfølger ikke i handelen: - Alle garderobeskap i soverom. - Nanoleaf elements i soverom/kontor. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Leveres av Telenor. Standard bredbåndspakke/kabel-tv betales gjennom felleskostnadene.

  Parkering
  Det følger biloppstillingsplass i carport til leiligheten. For øvrig gjesteparkering etter gjeldene bestemmelser på sameiets felles tomt. Det er lagt til rette for tilkobling av ladestasjon for elbil i samtlige carporter av type smartlader med laststyringsfunksjon (ikke hurtiglader). Anskaffelse og montering av slik ladestasjon besørges og bekostes av seksjonseieren. Lading av elbil skal kun skje ved slike ladestasjoner. Strømutgifter til ladestasjonen bæres av seksjonseieren.

  Radonmåling
  Bygget er opplyst utført med radonsperre men ingen dokumentasjon foreligger i følge takstmann.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 690 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  92 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000))

  105 292 (Omkostninger totalt)

  3 795 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp elektrisk med gulvvarme i del av gang, samt på bad. Panelovner for øvrig. Vedovn for vedfyring i stuen.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  10680

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter kan variere med forbruk.

  Info om eiendomsskatt
  Det er ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

  Formuesverdi primær
  904027

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3435304

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  99/4708

  Felleskostnader pr. mnd
  1626

  Felleskostnader inkluderer
  Drift, noe vedlikehold, kabel-tv/internett, forretningsførsel og honorarer.

  Om sameiet
  Kisamoen boligsameie ble opprettet 29.05.2020 og består av 49 boligseksjoner på eiendommen Gnr. 102 Bnr. 147 I Ullensaker kommune.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styregodkjennelse av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige forsikring ASA

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene kan fås hos megler på forespørsel.

  Dyrehold
  Det er tillatt med dyr i sameiet så langt at det ikke er til sjenanse for naboer og andre i sameie.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/102/147/30: 24.08.2016 - Dokumentnr: 762540 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Ullensaker Kommune Org.nr: 933 649 768 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om kabelskap, stolper for veg-/gatenavnskilt og kumanvisere Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:3033 Gnr:102 Bnr:147 Gjelder denne registerenheten med flere 24.08.2016 - Dokumentnr: 762540 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Bolig Partner AS Org.nr: 967 524 514 Rettighetshaver: Hellvik Hus Øst AS Org.nr: 985 637 083 Bestemmelse vedrørende byggeplikt til boliger levert av en av rettighetshaverne Overført fra: Knr:3033 Gnr:102 Bnr:147 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Transport Fra: Boligpartner Finans AS Org.nr: 958 071 515 Til: Bolig Partner AS Org.nr: 967 524 514 24.08.2016 - Dokumentnr: 762540 - Erklæring/avtale Alle boliger/bygninger skal ha farger som er i jordfarger, herunder hvit. Tak skal ha grå farge Overført fra: Knr:3033 Gnr:102 Bnr:147 Gjelder denne registerenheten med flere 24.08.2016 - Dokumentnr: 762540 - Erklæring/avtale Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Overført fra: Knr:3033 Gnr:102 Bnr:147 Gjelder denne registerenheten med flere 22.11.2016 - Dokumentnr: 1080822 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om beplantning Overført fra: Knr:3033 Gnr:102 Bnr:147 Gjelder denne registerenheten med flere 22.10.2018 - Dokumentnr: 1440023 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 30 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 99/4708 Overnevnte heftelser omhandler rett til oppføring og drift av frittliggende nettstasjon på eiendommen fra Hafslund, rett for Ullensaker kommune til å ha og drifte vann- og avløpsledninger over eiendommen samt andre nødvendige kabler og kommunaltekniske anlegg og seksjoneringsbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for boligen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til privat vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplan for "B1 og B2 Nordkisa" med flere bestemmelser. Vedtatt03.11.2014. Avsatt i kommuneplanen til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021. Avsatt i kommunedelplanen for Nordkisa til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 08.11.2010. Grenser inntil reguleringsplan for Nordkisa. Vedtatt 29.10.1990.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret skal underrettes om leieforhold.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 690 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  92 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000))

  105 292 (Omkostninger totalt)

  3 795 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  105292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.450,- oppgjørshonorar kr  5.950,- og visninger kr  2.000,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 35.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 14.215,-. Utleggene omfatter forretningsføreropplysninger, foto og eierskiftegebyr. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev