aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hvetevegen 48! En lys og pen enebolig i kjede med god planløsning og tilhørende garasje.
Velkommen til Hvetevegen 48! En lys og pen enebolig i kjede med god planløsning og tilhørende garasje.

NORDKISA Hvetevegen 48

Pen enebolig i kjede med garasje og to fine terrasser - flott utvidet kjøkken - meget barnevennlig beliggenhet!

 • kr 3 990 000
 • BRA-i 85 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 990 000
 • Omkostningerkr 114 200
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 104 610
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2019
 • Soverom2
 • Tomt152.4 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 990 000,- (Prisantydning) 410,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 760,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   114 200,- (Omkostninger totalt)   4 104 610,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 2. etasje.
Velkommen til Hvetevegen 48! En lys og fin enebolig i kjede fra 2019 over to etasjer. Boligen inneholder gang med garderobeskap, lys stue med peisovn, flott utvidet og påkostet kjøkken med integrerte hvitevarer, to gode soverom og flislagt bad med gulvvarme. Det er utgang fra hovedsoverom til markterrasse og hagedel, og fra stuen til romslig takterrasse på ca 29 kvm. Det følger garasje med bod i bakkant. Boligen har en meget barnevennlig beliggenhet sentralt i Nordkisa med kort gangavstand til skole, barnehage, fotballbane, dagligvarebutikk og bussholdeplass. Det er ca 10 km til Jessheim hvor det er øvrige skoler, storsenter med ca 140 butikker og serveringssteder, togstasjon, m.m. Med bil tar det ca 7 minutter til Hauerseter (togstasjon) og ca 15 min til Jessheim og OSL Gardermoen.
Romslig markterrasse utenfor hovedsoverommet, på ca 24 kvm, og fint utsyn mot friområde.

Hvetevegen 48, Akershus

 • Tomt
  152.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Hage på baksiden av boligen og uteplass på fremsiden følger som tilleggsareal til boligene. Tomten er relativt flat. Sameiets fellesarealer er pent opparbeidet med plenarealer, beplantning og internveier.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger fint til i Nordkisa, i Ullensaker kommune. Herfra er det kort gangavstand til barnehage, nyere skole, stor Kiwi dagligvarebutikk og bussholdeplass. Bussen tar deg til blant annet Jessheim med videre forbindelse til Oslo lufthavn Gardermoen flere ganger i timen. Med marka som nær nabo er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter, med blant annet oppkjørte skispor i lysløype. Nordkisa idrettspark ligger like ved leiligheten, på andre siden av skolen. Idrettsparken kan by på bla. fotballstadion, tennisbane, flerbrukshall og sandvolleyballbane. Ca 1 mil til Jessheim sentrum med gode servicetilbud. På Jessheim har du alt av fasiliteter; tog, matbutikker, restauranter, banker og øvrige forretninger. Jessheim storsenter har ca 140 butikker, og Ullensaker kulturhus har 3 kinosaler og bibliotek. Senteret er øvre Romerikes største motehus med mange små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim fikk i 2012 bystatus og byen, samt områdene rundt, er i stor utvikling. Nordkisa er et tettsted i Ullensaker kommune som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1000 innbyggere i året og har nå over 43.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Det er et rikt idrett- og fritidstilbud i Ullensaker med blant annet nyere idrettsanlegg ved Jessheim stadion (UKI-arena) og mange flotte steder å utforske. Og med hovedflyplassen i kommunen har man enkelt mulighet til å reise hvor man vil i verden, og alltid komme hjem til Ullensaker. Med bil tar det ca: 15 minutter til Jessheim 15 minutter til OSL Gardermoen 40 minutter til Oslo For mer informasjon om Nordkisa og Ullensaker se: www.ullensaker.kommune.no.

  Adkomst
  Fra E6: Ta av mot Nordkisa/Hauerseter. Følg Hauersetervegen til du kommer til Nordkisa. Følg Storvegen og ta så til venstre inn Støvnervegen. Etter 350 meter ta til høyre inn Byggstien. Følg veien videre inn til du kommer til Hvetevegen. Boligen ligger på venstre hånd og er merket med Til-salgs plakat fra Aktiv.

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsakelig av gårder og spredt eneboligbebyggelse, både nyere og veletablerte.

  Barnehage/skole/fritid
  Barn som bor her sokner til Nordkisa barneskole, som er en nyere skole ikke langt boligen, som ligger i trygge omgivelser med flotte uteområder. Det er også nyere barnehage, samt idrettsanlegg i nærområdet.

  Skolekrets
  Nordkisa skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  På Jessheim og Hauerseter er det togstasjon hvor det går tog til/fra Oslo ca 2 ganger i timen. Nærmeste bussholdeplass er "Nordkisa", og det er god bussforbindelse her til/fra Jessheim. Se Ruter.no og Vy.no for avganger.

  Byggemåte
  Boligen er etablert med støpt plate på mark. Veggkonstruksjon med bindingsverk av tre, utvendig kledd med liggende trekledning. Taket er et flatt tekket med PVC-duk. Etasjeskiller er et trebjelkelag. Vinduer med 3-lags isolerglass. Terrasse utenfor soverom i 1. etasje på ca 24 kvm i tre. Terrasse utenfor stuen i 2. etasje målt til ca 28 kvm. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Monterte overskap med belysning på bad. Utført av RM elektro. - Lekkasje i avløp fra takdrenering. Reparert ved Icopal. - Flytting av stikkontakter ved bytte av kjøkkeninnredning. Utført av RM elektro. - Reparasjon av tak. Utført av Icopal.

  Innhold
  Overflater: Gulv: Laminat og fliser. Vegger: Malte overflater og tapet. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Malte overflater og panel. Kjøkken: Meget pent og innholdsrikt utvidet kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har mørkeblå, profilerte fronter og laminert benkeplate. Det er integrerte hvitevarer i kjøkkenet, herunder stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. Videre er det montert vannstoppesystem. Bad: Pent flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning, vegghengt skap, speilskap med belysning, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Fin enebolig i kjede over to plan fra 2019! - Gang med stort garderobeskap. - Stort, utvidet og påkostet kjøkken med mye skap- og benkeplass. - Integrerte hvitevarer i kjøkken. - Lys og hyggelig stue med peisovn. - To gode soverom, begge i 1. etasje. - Flislagt bad med gulvvarme. - Flott skjermet terrasse over garasjen, på ca 28 kvm. - Markterrasse på ca 24 kvm utenfor soverom i 1. etasje. - Garasje. - Sportsbod i bakkant av garasjen. - Meget barnevennlig beliggenhet på Nordkisa med kort gangavstand til marka, skole, barnehage og dagligvarebutikk.

  Standard
  Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Takterrasse: Det registreres behov for overflatebehandling. Overflatebehandling anbefales. - Utvendig > Marketerrasse: Det registreres slitasje i malingen på terrassen. Det registreres partier med råte i enkelte bord. Eier opplyser om at dette er etter en tidligere plassert blomsterkasse. Skadde bord må skiftes. Det anbefales overflatebehandling av terrassen. For mer utfyllende informasjon om eiendommen se vedlagte tilstandsrapport utført av Eirik Kalheim, datert 18.06.2024. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 (TG 2). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Eier tegner eget abonnement for tv og internett.

  Parkering
  Parkering i tilhørende garasje og for øvrig på asfaltert gårdsplass foran boligen.

  Radonmåling
  Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 990 000,- (Prisantydning) 410,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 760,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   114 200,- (Omkostninger totalt)   4 104 610,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med elektriske varmekabler på bad og i gangen. Øvrige rom har elektriske panelovner. Det er vedovn med stålpipe i 2. etasje.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  15170

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere årlig.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

  Formuesverdi primær
  1097544

  Formuesverdi primær år
  2023

  Formuesverdi sekundær
  4390177

  Formuesverdi sekundær år
  2023

  Info formuesverdi
  Formuesverdi er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer for bolig og innbo, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3209/102/143/2: 24.08.2016 - Dokumentnr: 762540 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Ullensaker Kommune Org.nr: 933 649 768 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om kabelskap, stolper for veg-/gatenavnskilt og kumanvisere Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:3209 Gnr:102 Bnr:143 Gjelder denne registerenheten med flere 24.08.2016 - Dokumentnr: 762540 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Bolig Partner AS Org.nr: 967 524 514 Rettighetshaver: Hellvik Hus Øst AS Org.nr: 985 637 083 Bestemmelse vedrørende byggeplikt til boliger levert av en av rettighetshaverne Overført fra: Knr:3209 Gnr:102 Bnr:143 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Transport Fra: Boligpartner Finans AS Org.nr: 958 071 515 Til: Bolig Partner AS Org.nr: 967 524 514 24.08.2016 - Dokumentnr: 762540 - Erklæring/avtale Alle boliger/bygninger skal ha farger som er i jordfarger, herunder hvit. Tak skal ha grå farge Overført fra: Knr:3209 Gnr:102 Bnr:143 Gjelder denne registerenheten med flere 24.08.2016 - Dokumentnr: 762540 - Erklæring/avtale Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Overført fra: Knr:3209 Gnr:102 Bnr:143 Gjelder denne registerenheten med flere 22.11.2016 - Dokumentnr: 1080822 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om beplantning Overført fra: Knr:3209 Gnr:102 Bnr:143 Gjelder denne registerenheten med flere 24.09.2018 - Dokumentnr: 1310769 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 1/9 Heftelsene omhandler seksjoneringen, pliktig medlemskap i Kisamoen huseierforening/velforening, bestemmelser om byggeplikt, rett for Elvia til å ha nettstasjon og kabler over eiendommen med tilkomst for vedlikehold og rett for kommunen til å ha vann og avløpsledninger over eiendommen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nye boliger i Hvetevegen 46-62, datert 04.06.2019.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til privat vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplan for Nordkisa B1-B2. Eiendommen grenser inntil område regulert til skole og barnehage. Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel for Nordkisa, avsatt til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 08.11.2010. Grenser inntil reguleringsplan for "Nye Nordkisa skole" vedtatt 23.01.2012, Stensbymoen, Nordkisa vedtatt 20.09.1999 og Nordkisa vedtatt 29.10.1990.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret skal underrettes.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 990 000,- (Prisantydning) 410,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 760,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   114 200,- (Omkostninger totalt)   4 104 610,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  114200

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.500,- oppgjørshonorar kr  7.000,- og visninger kr  , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  40.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  7.800,-. Utleggene omfatter foto, Forretningsførerinfo og kommunal info. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev