aktiv-eiendomsmegling
Tiltalende eiendom med utsøkt beliggenhet
Tiltalende eiendom med utsøkt beliggenhet

NORDLI Kvemoveien 645

Li, Kvesjøen - Unikt hyttetun med særpreg. Helt i vannkanten. Naust. Scooterled. Badstue. Bilveg. Strøm.

 • kr 5 000 000
 • BRA 118 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 000 000
 • Omkostningerkr 126 240
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 126 240
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1982
 • Soverom3
 • ArealP-rom 103 m²
 • Tomt1 519 m²
 • Eierform tomtFestet
 • 5 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 125 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000,00))   126 240,- (Omkostninger totalt)   5 126 240,- (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfrie omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))   

Meld deg på visning!

Påmelding
Annet
Velkommen til Kvemoveien 645. En perle av en eiendom legges nå ut for salg. Eiendommen ligger flott til nede ved Kvesjøen omkranset av den flotteste natur Trøndelag har å by på. Eiendommen er bygd opp i flere etapper, og fremstår som godt vedlikeholdt. På tomta står hytta, uthus/scootergarasje, eldre stabbur og et robust naust. I 2015 ble hytta tilbygget, og det ble ordnet et ordentlig bad med tilknytning til badstue. Toalettløsning av type Jets, tilknyttet nedgravd og lukket tank på utsiden. Det er bilveg frem til ytterdøra. Scooterled går rett forbi eiendommen, og kan bringe deg raskt inn i den svenske fjellheimen. Kort veg til Gaddede for svenskehandel. Velkommen på visning!
Hall. Inngang til gammelhytta til høyre. Utgang til sjøsiden rett frem.

Kvemoveien 645, Trøndelag

 • Tomt
  1519m²

  Beskrivelse av tomt
  Festet tomt

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser ned ved Kvesjøen i Nordli. Fra eiendommen er det kort veg til scooterled, skiløyper og ellers flotte tur og friområder. Kort veg over til Sverige og Gaddede for eventuell svenskehandel.

  Adkomst
  Ta av til venstre i Sandvika, og kjør mot Kvelia. Når man kommer til brua i Kvelia tar man til høyre. Etter ca. 500 meter tar man inn til høyre på Kvemovegen. Følg denne rett frem til du får eiendommen på høyre side. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger. Se etter tilsalgsskilt fra Aktiv.

  Bebyggelse
  Fritidsbolig oppført i all hovedsak en etasje samt et lite loft på tilbygg fra 1994. Hovedhytte, tilbygg fra 1994 og 2016 har isolert redusert fundament/ringmur med en tørrmur av skifer. Påbygg/tilbygg fra 2015 med støpt plate på mark. Veggkonstruksjonen er oppført med liggende tømmer på hovedhytte fra 1982 og tilbygg fra 1994. Det er bindingsverk på påbygg/tilbygg fra 2015 og mellombygg fra 2016. Tunet består av 1 stabbur fra 1880. Utebod/scootergarasje fra 1980. Laftet naust fra 1996 og hytta som ble påstartet i 1982.

  Byggemåte
  Generell beskrivelse av boligen: Fritidsbolig oppført i all hovedsak en etasje samt ett lite loft på tilbygg fra 1994. Hovedhytte, tilbygg fra 1994 og 2016 har isolert redusert fundament/ringmur med en tørrmur av skifer. Påbygg/tilbygg fra 2015 med støpt plate på mark. Veggkonstruksjonen er oppført med liggende tømmer på hovedhytte fra 1982 og tilbygg fra 1994. Det er bindingsverk på påbygg/tilbygg fra 2015 og mellombygg fra 2016. Utvendig kledd med stående panel, liggende panel og liggende tømmerkasse. Taket er et saltak tekket med torv og dråpeskifer. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med koblaglass og 1 lag pluss 2-lags glass. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 08.11.2023 av Norconsult AS for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selgers egenoppgave med notat fra selger følger som vedlegg til salgsoppgaven og forutsettes lest og forstått av potensielle kjøpere.

  Innhold
  1. etasje: Gang, stue, spisestue, 2 soverom, kjøkken, bad, badstu, vaskerom. 2. etasje: Loftstue, soverom. Uhus: Disp.rom, utedo og scootergarasje. Stabbur: Disp. rom. Naust: Båtplass.

  Standard
  1. Etasje: Gang: Tregulv, og panel og malt overflate på vegger heltømmer . Malt panel i himling. Panelovn. Utgang til terrasse. Stue: Tre og malt overflate på gulv, og pusset overflate og malt overflate på vegger heltømmer . Malt panel i himling. Vedovn. Utgang til terreng. Spisestue: Tregulv og malt panel på vegger heltretømmer, teglstein. Malt panel i himling. Panelovn og vedovn. Soverom 1: Tre og malt overflate på gulv, og heltretømmer. Panel i himling. Gulvvarme. Soverom 2: Tre og parkett på gulv, og malt panel på vegger heltretømmer. Malt panel, malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme. Garderobeskap. Kjøkken: Flis på gulv, og malt overflate og flis på vegg over benkeplate på vegger heltretømmer, teglstein. Malt panel i himling. Gulvvarme. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Bad: Flis på gulv og flis på vegger heltretømmer . Panel, malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme badstuovn. Utstyrt med badekar, dusjnisje, mekanisk avtrekk, servant, servantskap og veggmontert wc. Badstu: Flis på gulv, og flis og panel på vegger teglstein. Panel i himling. Vedovn badstuovn. Vaskerom: Flis på gulv og våtromsplater på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med bereder, mekanisk avtrekk, opplegg for vaskemaskin, rørfordelingsskap og stoppekran. 2. Etasje: Loftstue: Tregulv og heltretømmer. Panel i himling. Panelovn. Trapp. Soverom: Tregulv og heltretømmer. Panel i himling. Panelovn. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Krypkjeller: Blindkjeller under hyttedel fra 1982 og 1994. - Støttemur - Utstyr på tak - Etasjeskille og gulv på grunn - Våtrom: Bad - Våtrom: Vaskerom Forhold som har fått TG3: - Balkong, terrasse, platting: Balkong mot nord/øst - Taktekking

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Det må avtales med selger om hvitevarer medfølger i handel.

  TV/Internett/bredbånd
  Valgfri tv leverandør. Internett fra NTE bredbånd.

  Parkering
  På tomt i forkant av hytta.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 125 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000,00))   126 240,- (Omkostninger totalt)   5 126 240,- (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfrie omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))   

 • Oppvarming
  Oppvarming med vedfyring og elektrisk. Solid vedovn med røykrør over tak i gammehytte, peis med innsats ved kjøkken og spisestue i den andre delen. Gammel vedfyrt kjøkkenkomfyr. Badstueovn i badstua.

  Energiklasse
  G

 • Kommunale avgifter
  4664

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Oppgitt sum på kr 4 664,- er avgifter for eiendomsskatt og renovasjon. Det vil i tillegg komme avgifter for feiing og tømming av lukket septiktank.

  Formuesverdi primær
  145150

  Formuesverdi primær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv samarbeider med Eika kjeden. Megler kan sette deg i kontakt med Grong Sparebank om det er ønskelig med et tilbud på finansiering/forsikring.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5042/15/1/5: 04.05.1992 - Dokumentnr: 2694 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Festetid: 80 år Årlig festeavgift: NOK 2 000 Pant for forfalt festeavgift Elektriske kraftlinjer Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere 27.01.1992 - Dokumentnr: 508 - Registrering av festenr. Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5042 Gnr:15 Bnr:1 01.01.2018 - Dokumentnr: 48017 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1738 Gnr:15 Bnr:1 Gjelder denne registerenheten med flere Kjøper forplikter seg til å orientere sin bankforbindelse om at ovennevnte heftelser ikke vil bli slettet, men følge eiendommen, og at banken derfor må samtykke til å få prioritet etter ovennevnte heftelser.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 12.07.2016.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst fra fylkesvei, kommunalt vei og deretter privat vei. Vann fra Kvesjøen med egen pumpe. Det gjøres oppmerksom på at vannkvalitet ikke er sjekket. Dette er kjøpers risiko og ansvar. Tilbakeslagsventil ligger i brønn nede på holmen nedenfor hytta. Denne sørger for at det til enhver tid er vann i ledningen. Avløp fra Jets toalett går i lukket tank, og må tømmes etter behov. Gråvann fra badekar/dusj og kjøkken går til egen septiktank nede ved stranda og videre via sandfiltergrøft.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger regulert under kommuneplanens arealdel. Bestemmelser til kommuneplanens arealdel ligger vedlagt i prospektet.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 125 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000,00))   126 240,- (Omkostninger totalt)   5 126 240,- (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfrie omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))   

  Omk. kjøper beløp
  126240

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,20 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget, minimum kr. 49.900,-. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  3 000,- oppgjørshonorar kr 4 750,- og visninger kr  2 500, -, søk eiendomsregister kr. 1 250,-, kommunale opplysninger kr. 3 000,- og markedspakke kr. 16 900,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  49.900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  4 697,-. Utleggene omfatter foto, sikring og tinglyste heftelser. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr   1800,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr    20 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Anders Borgsø

Megler

Anders Borgsø

92 89 29 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev