aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Norefjell og Norefriveien 52
Velkommen til Norefjell og Norefriveien 52

NORESUND Norefriveien 52

Front/hjørneleilighet med store uteplasser og nydelig utsikt. Garasje. Vesentlig påkostet 2022. Peis/badstu. Trappefritt

 • kr 2 890 000
 • BRA 55 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 890 000
 • Omkostningerkr 88 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 978 392
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2007
 • Soverom2
 • ArealP-rom 55 m²
 • Tomt689.2 m²
 • Eierform tomt -
 • 2 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,-)) 88 392,- (Omkostninger totalt) 2 978 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Sosial og smart planløsning med gode rom - Hjørneleilighet med fine lys -/og solforhold
Flott front -/hjørneleilighet med store uteplasser og super utsikt over Krøderfjorden ?Ski in/ski out til Norefjell alpinanlegg med 14 heiser og 31 nedfarter ?Veranda med fantastisk utsikt over Krøderfjorden på hele 11 kvm ?Uteplass på 12 kvm. ved inngangsparti ?Parkeringsplass i garasje ?Trappefritt ved inngangsparti ?Beliggende på populære Norefri med flotte turområder, sommer som vinter ?Svært lave fellesutgifter ?Vesentlig oppgradert i 2022 (nybeiset innvendig, nytt gulv, nytt listverk og nye dører/rammer) ?Sosial planløsning med gode rom ?To gode soverom (fem soveplasser) ?Peis ?Badstue ?Easy living på sitt beste ?Kun 1,5 times kjøring fra Oslo (vil gå betydelig kjappere etter Sollihøgda-utbygging) ?Ca. fem minutter til Noresund m/dagligvarebutikk og div. andre butikker
Her har du trappefri adkomst fra inngangsparti, hvor du samtidig ligger høyt (2. etasje) på forsiden (verandasiden) av bygget

Norefriveien 52, Viken

 • Tomt
  689.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Festet tomt. Grunneier er Norefjell fritidsbygg as Festeavgift kr. 25.000,- per år for hele sameiet. Festeavgift inkl. vei ,vedlikehold og måking kr: 5.490,- per år for denne seksjonen. Opparbeidede utearealer med tilsådde gressbakker, asfaltert adkomst til garasje. Gruset gangvei frem til trappetårn. Norefjell Fritidsbygg AS har hjemmel til grunn og innehar festerett. Seksjonseier innehar framfesterett.

  Beliggenhet
  Ca. 1,5 time fra Oslo ligger leiligheten beliggende på Norefri - ved foten av Norefjell, et paradis for store og små, sommer som vinter. Leilighetene på Norefri består av 11 bygninger, og ligger i umiddelbar nærhet til alpinbakken. Norefri 1 er siste blokk i byggetrinnet, og er således det ferskeste bygget. Herfra kan du ta skiheisen rett opp på Norefjell! Norefri kan videre by på restauranten Heishuset, Norefjells mest spesielle restaurant. Den er bygget rundt den gamle skiheisen til Norefjell Skisenter, og ble benyttet under Vinter-OL i 1952. Her finnes også Norges største lavvo, med 180 sitteplasser. Det er også kort vei til flere av de mest attraktive servicetilbudene oppe på Norefjell. Her kan bl.a. nevnes Norefjell skisenter, Norefjellstua og Norefjellhytta. Her kan tilbys både skiutstyr, heiskort, bomkort, sportsklær, samt servering og afterski. En kjøretur unna ligger Norefjell ski og spa, beliggende 810 moh. Hotellet kan by på en fantastisk spaavdeling med et godt utvalg forskjellige behandlinger, badebasseng, restaurant og afterski for å nevne noe. Det er ca. 5 km til Noresund sentrum med diverse butikker og servicetilbud.

  Adkomst
  Adkomst via Norefriveien. Se kartløsning i annonse.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Bygningen har grunnmur i betong. Yttervegger i betongkonstruksjon med pusset og malte overflater. Saltak med ark i trekonstruksjon, tekket med torv. Etasjeskiller i betong.

  Innhold
  Entré, Gang, Bad, , Stue/kjøkken, To soverom og badstue. Leiligheten disponerer en parkeringsplass i oppvarmet garasjeanlegg med elbillader og en sportsbod ved inngangspartiet. Det er ingen avvik mellom byggemeldt tegning og dagens planløsning.

  Standard
  Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Belysning under overskap. Fliser på vegg over benkeskap. Laminat benkeplate med planlimt kum i rustfritt stål. Ventilator med avtrekk. Oppvaskmaskin og kjøl/frys er integrert i innredningen. Komfyren var ny i 2018 og er frittstående i innredningen, men følger med handelen. Baderom med gulv med fliser på betong. Vegger i malt trepanel mot en vegg. Flislagte overflater for øvrig. Innvendig himling med sparklet og malte plater. Dusj med faste felt og dør i herdet glass, servant i helstøpt plate, gulvstående klosett og opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredning bestående av benkeskap og veggskap med glatte fronter. Speil og belysning over servant. Østvendt veranda i trekonstruksjon, med adkomst fra stue/kjøkken, ca. 11 kvm. Terrassebord på bjelkelag og rekkverk i trekonstruksjon med stående panel i felt. Terrasseplatting/veranda i forbindelse med inngangsparti, ca. 12 kvm. Terrassebord på bjelkelag og rekkverk i trekonstruksjon med stående panel i felt. Rekkverkshøyden er målt til 92 cm. Vinduer med tolags isolerglass, produsert i 2006. Isolert ytterdør. Balkongdør med tolags isolérglass, produsert i 2006. Profilerte innvendige dører for øvrig. Glassdør mot badstue. Innvendige gulv er belagt med laminat (2022). Fliser i entré og badstue. Innvendige vegger med malt glassfiberstrie mot enkelte kontrastvegger. Trepanel i badstue. Malt/beiset trepanel for øvrig (beiset i 2022). Innvendige himlinger med trepanel i badstue. Pusset og malte overflater for øvrig. Himlingshøyde ca. 2,45 m målt i stue. Følgende større oppgraderinger er ifølge eier utført i den senere tid: 2022 (desember): -Belagt innvendige gulv med Pergo laminatgulv (unntak av bad, badstue og entré) -Nybeiset leilighet (nymalt i entré) -Nytt listverk ved gulv, dører og himling -Nye innerdører + rammer 2019: -Montering av ny komfyr Total påkostning ca. 250.000,- Div. garderobeinnredning/teknisk: -Garderobeskap med profilerte fronter i soverom og entré. -Plassbygget benk i tre i badstue. -Ledningsnett for vann i rør i rør systemer med fordelerstokk i badstue. -Avløpsrør i plast. -Stakeluke er ikke lokalisert. -Hovedstoppekran er lokalisert ved fordelerstokk og har normal funksjon. -Ventilasjon med spalteventiler i vinduer. Friskluftsventil på yttervegg i stue/kjøkken. Ventilator i kjøkken med styring til avtrekk fra kjøkken og bad. Luftespalte med lufttilførsel under dør mot bad. -Det elektriske anlegget ligger i hovedsak skjult i konstruksjonen. -Sikringstavle med automatsikring (kurs 3) og jordfeilbryter (til kurs 3), jordfeilautomater for øvrig, montert i entré. TG2 er gitt på følgende bygningsdeler: Overflater på innvendige gulv (bad) Overflater på innvendige vegger (bad) Overflater på innvendig himling (bad) Fast inventar, generelt (bad) Utstyr for sanitærinstallasjoner (bad) Ytterdører Kjøkkeninnredning Balkong Varmtvann Ledningsnett for sanitærinstallasjoner Elektrisk oppvarming Elektrisk anlegg

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Modum kabel-tv/internett. Faktureres to ganger årlig. Totalt 6.708,-/år.

  Parkering
  Leiligheten disponerer en parkeringsplass i felles oppvarmet garasjeanlegg. p-plassen følger som en evigvarende leierett tilkyttet seksjonen. Det er flere eiere som har fått montert ladeboks i anlegget. Dette må evt. gjøres på ny eiers regning.

  Forsikringsselskap
  Eika

  Polisenummer
  4928800

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,-)) 88 392,- (Omkostninger totalt) 2 978 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske varmekabler i bad og i entré. Elektrisk oppvarming med panelovner for øvrig. Pusset og malt elementpeis med glassdør, montert i stue. Malt elementpipe med feieluke i entré. Varmtvannsbereder på 135 liter, produsert i 2006, montert i badstue. Eier opplyser om at det varmekablene gir varme, men at de ikke får kablene opp på maks styrke. Da selger ikke har vært plaget av dette, har de heller ikke sett behovet for å få dette sjekket

  Info strømforbruk
  Kostnader for strømforbruk (utgjorde kr. 13.948,- inkl. nettleie for hele 2022) med ukentlig bruk av hytta.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  9158

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kr. 9.160,- per år (2022). Dette inkluderer blant annet vann/avløp, renovasjon og eiendomsskatt.

  Formuesverdi primær
  676414

  Formuesverdi primær år
  2021

  Andre utgifter
  Ny eier må påregne følgende faste kostnader: Norefjell fritidsbygg (vei ,vedlikehold og måking). Faktureres to ganger årlig. Totalt 5.490,-/år. Norefjell vann og avløp faktureres fire ganger årlig. Totalt 5.478,-/år. Krødsherad kom avgifter faktureres to ganger årlig. Totalt 3.680,-/år. Modum kabel-tv/internett. Faktureres to ganger årlig. Totalt 6.708,-/år. Felleskostnader til sameiet faktureres en gang årlig. Totalt 3.480,-/år. Totalt: 24.836,- eller 2.070,- snitt per mnd. Kostnader for strømforbruk (utgjorde kr. 13.948,- inkl. nettleie for hele 2022) med ukentlig bruk av hytta. Det gjøres oppmerksom på at ovennevnte kostnader er kostnader oppgitt av nåværende eier fra 2022. Det tas forbehold rundt offentlige og privatrettslige gebyrer som nevnt over. Avvik kan/vil forekomme.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3046/209/59/9: 19.12.2006 - Dokumentnr: 13801 - Registrering av festenr. Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3046 Gnr:209 Bnr:59
  20.12.2006 - Dokumentnr: 13881 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 114/670
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 114/670
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 110/670
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 55/670
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 56/670
  Snr: 6
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 110/670
  Snr: 7
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 55/670
  Snr: 8
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 56/670
  Gjelder denne registerenheten med flere
  31.01.2007 - Dokumentnr: 1336 - Opphevelse av seksjonering Oppheving av:
  Seksjon:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 114/670
  Seksjon:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 114/670
  Seksjon:
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 110/670
  Seksjon:
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 55/670
  Seksjon:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 56/670
  Seksjon:
  Snr: 6
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 110/670
  Seksjon:
  Snr: 7
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 55/670
  Seksjon:
  Snr: 8
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 56/670
  31.01.2007 - Dokumentnr: 1341 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 9
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 114/672
  Snr: 10
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 114/672
  Snr: 11
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 56/672
  Snr: 12
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 55/672
  Snr: 13
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 55/672
  Snr: 14
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 56/672
  Snr: 15
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 56/672
  Snr: 16
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 55/672
  Snr: 17
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 55/672
  Snr: 18
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 56/672
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.01.2020 - Dokumentnr: 34373 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0622 Gnr:209 Bnr:59
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest for bygget ble gitt i 2013.

  Vei, vann og avløp
  Stikkledning for vann mellom bolig og kommunalt punkt. Stikkledning for avløp mellom bolig og kommunalt punkt.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse-blokk, med ras- og skredfare. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler eller søk på saksnummer/adresse/gnr. bnr i kommunens plan- og bygningsetatens hjemmeside.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,-)) 88 392,- (Omkostninger totalt) 2 978 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  88392

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris vederlag kr. 20.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr oppgjørshonorar kr. 5.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr. 13.000,-. Alle beløp er inkl. mva. Totalt ca. 43.000,-.

Thor Hafnor

Megler

Thor Hafnor

97 02 24 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev