aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Høimyrvegen 5!
Velkommen til Høimyrvegen 5!

NOTODDEN Høimyrvegen 5

Ny pris! - Sjarmerende enebolig på stor og fin tomt - Solrik beliggenhet i et rolig boligområde

 • kr 1 770 000
 • BRA 156 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 770 000
 • Omkostningerkr 61 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 831 292
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1958
 • Soverom3
 • ArealP-rom 124 m²
 • Tomt1 371.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 770 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 44 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 770 000))   61 292,- (Omkostninger totalt)   1 831 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Sjarmerende enebolig som ligger pent til på en lettstelt og romslig tomt i stille og rolige omgivelser i Høimyrvegen på Svelgfoss. Tomten er fin og flat, og er pent opparbeidet med blant annet stor plen, frukttrær og diverse beplantninger. Her er det flere koselige sittekroker, enten om det er på den overbygde verandaen, den usjenerte terrassen eller i lysthuset. Det er gode solforhold og et barnevennlig boligområde med kort vei til Lisleherad montesorri skole. Området byr ellers på flotte uteområder med blant annet lysløpe, fotballbane og skogsterreng. Om vinteren har de også skøytebane tilgjengelig. Kort også til Lisleheradmarka med flotte turmuligheter.
Her er det flere koselige sittekroker (både til to- og firebeinte), enten om det er på den overbygde verandaen, den usjenerte terrassen eller i lysthuset

Høimyrvegen 5, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Eneboligen
  Bruksareal
  Kjeller: 52 kvm
  1. etasje: 56 kvm
  2. etasje: 48 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 22 kvm
  1. etasje: 54 kvm
  2. etasje: 48 kvm  Tomt
  1371.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Romslig og flat tomt som er opparbeidet med inngjerdet hage med grønnsakshage, ulike frukttrær og diverse beplantninger. Noe belegningsstein ved inngangspartiet.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger pent til på lettstelt og romslig tomt i stille og rolige omgivelser i Høimyrvegen på Svelgfoss. Tomten er fin og flat, og er pent opparbeidet med blant annet stor plen, frukttrær og diverse beplantninger. Her er det flere koselige sittekroker, enten om det er på den overbygde verandaen, den usjenerte terrassen eller i lysthuset. Det er gode solforhold, et barnevennlig boligområde og kort vei til Lisleherad montesorri skole. Området byr på flotte uteområder med blant annet lysløpe, fotballbane og skogsterreng. Om vinteren har de også skøytebane tilgjengelig. Kort også til Lisleheradmarka med flotte turmuligheter.

  Adkomst
  Fra Notodden sentrum kjører man Tinnesgata, retning Notodden Sykehus. Følg veien rett frem videre til Sagafossveien og deretter opp Svelgfossbakkene. På toppen følger man veien rett frem. Når man kommer til enden av sletta, tar man til venstre inn Høimyrvegen. Boligen ligger da som nummer to i rekken på høyre hånd, merket med Til Salgs plakat

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsakelig av småhusbebyggelse med nærhet til skog og natur.

  Byggemåte
  Byggemåte iht. eierskifterapport vedlagt salgsoppgaven: Enebolig over 1,5 etasje med kjeller opprinnelig bygget 1958. Fundamentert på stedlig grunn av grus. Grunnmur av plasstøpt, uisolert betong. Gulv på grunn av plasstøpt, uisolert betong. Konstruksjon av bindingsverk/reisverk. Ytterkledning av liggende trepanel. Vestlandskledning. Usikker isolering, men etterisolert yttervegg. Etasjeskillere mellom 1. etg og 2. etg av trebjelkelag. Usikker isolering. Saltakkonstruksjon av plassbygget sperretak med taktro av trebord, tekket med betongstein. Kaldt loft. Loft isolert med eldre, sydde matter

  Lånetakst
  1496000

  Innhold
  1. etg: Vindfang, gang, kjøkken, 2 stuer, bod. 2. etg: Gang, 3 stk soverom, bad/WC. Kjeller: Gang, vaskekjeller, 4 boder. Det er i tillegg oppført en enkel, rivningsklar garasje, et lysthus og en eldre utebod.

  Standard
  Enebolig over 1,5 etasje med kjeller som opprinnelig ble bygget i 1958. Boligen har iht. tilstandsrapporten noen generelle renoveringsbehov utvendig og innvendig, men kan flyttes rett inn i. Eiendommen er påkostet i den senere tid med blant annet følgende (utover vanlig vedlikehold): - Tilkobling til offentlig vann og avløp, 1998 - Nytt sikringsskap med ny inntakskabel, 2001 - Vinduer og ytterdører, 2005 - Yttertak med papp, lekter og beslag, 2005 - Vedovn, 2005 - Ny panel i begge stuer, 2005 - Totalrenovert baderom, 2016 - Heldekkende pipekledning, 2018 Vinduer i 1. og 2. etasje er fra 2005, mens kjellervinduer er fra byggeår 1958. Boligen har en plassbygget kjøkkeninnredning fra 1958 med blant annet høyskap med høyglans overflate fra 2005. Ett høyskap til kjøleskap og mikro fra 90-tallet. Laminert benkeplate over oppvaskmaskin og deler av benk mot høyskap. Det er avtrekksvifte med kullfilter. Hvitevarer på kjøkken unntatt oppvaskmaskin medfølger ikke. Baderom i 2. etasje ble rehabilitert i 2016, og inneholder baderomsinnredning med eldre trebenk og toppmontert vask, speil og dusjdører med dusjarmatur på vegg, og vegghengt toalett. Det er avtrekksvifte i taket. Vannrør og avløp på badet er fra 2016. Her er det rør-i-rør system uten fordelerskap, men med lekkasjepåviser i rør i kjellergang. Bad har gulvvarme. Det elektriske anlegget er et åpent anlegg med 230 V, opprinnelig montert i 1958 og delvis rehabilitert ved et nytt sikringsskap og en ny inntakskabel i 2001. Elektriske ledninger og kontakter i begge stuer er fra 2005. Elektrisk anlegg på bad fra 2016. Oppvarmingen består av vedfyring og elektrisitet. Det er en vedovn fra 2005 i én stue, og en vedovn på 2 soverom. Utvendig har pipen et heldekkende pipebeslag fra 2018 og feietrinn. Det er to stuer hvor den ene stuen har utgang til en koselig og usjenert uteplass. På tomten er det oppført en enkel, uisolert garasje på 16 kvm som er antatt oppført i 1958. Det er også oppført en enkel utebod på 2 kvm, og et selvbygd lysthus på ca 9 kvm. Boligens innvendige overflater består hovedsakelig av lakkerte furugulv, gulvbelegg, malt tregulv og betonggulv. Vegger har malte murvegger, malt panel, malte plater, tapet og og våtromsplater,

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  - Kjøleskap og komfyr medfølger ikke - Taklampen over kjøkkenbord og spisestue medfølger ikke. Øvrige taklamper medfølger - Garderobeskap fra soverommene fjernes med unntak av et større garderobeskap som medfølger - Vaskemaskin og tørketrommel kan medfølge - Oppvaskmaskin medfølger

  TV/Internett/bredbånd
  Nåværende eier bruker riksTV. Det er ikke innlagt fiber.

  Parkering
  Parkering på egen tomt.

  Forsikringsselskap
  Storebrand

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 770 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 44 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 770 000))   61 292,- (Omkostninger totalt)   1 831 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarmingen er basert på vedfyring og elektrisitet.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  21803

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  402806

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1450100

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med Hjartdalbanken om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3808/90/33: 22.08.1956 - Dokumentnr: 1200 - Bestemmelse om gjerde 10.10.1955 - Dokumentnr: 1392 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3808 Gnr:90 Bnr:10
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1351081 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0807 Gnr:90 Bnr:33


  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et uregulert område. I følge de overordnede planene er arealbruken for eiendommen fastsatt til: Bolig. Det er kommuneplanens arealdel for 2020 ? 2030 som gjelder. Det foreligger en reguleringsplan for "Høymyrmoen boligområde" fra 2007 rett sør for denne eiendommen. Reguleringsplanen viser ny boligbebyggelse. Det er ikke kjent hvorvidt denne planen er tiltenkt gjennomført i framtiden. Ta kontakt med megler for å få fremlagt kopi av reguleringsplanen.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut til boligformål.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 770 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 44 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 770 000))   61 292,- (Omkostninger totalt)   1 831 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  61292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Solfrid Helene Søyland Engravslia

Megler

Solfrid Helene Søyland Engravslia

95 96 32 11

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev