aktiv-eiendomsmegling

NOTODDEN Hvåladalen 2

Koselig og sjarmerende bolig med stor garasje og fine uteplasser i sentrumsnære omgivelser

 • kr 2 650 000
 • BRA 152 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 650 000
 • Omkostningerkr 83 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 733 292
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 926
 • Soverom3
 • ArealP-rom 119 m²
 • Tomt409 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 650 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 66 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 600 000)) 83 292 (Omkostninger totalt) 2 733 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Bolig er antatt oppført i 1926 og har blitt tilbygd med overbygget inngangsparti og to verandaer i 2008. Boligen er ellers oppgradert opp igjennom årene med blant annet etterisolering og ny kledning, samt at ytterdør og en del vinduer er skiftet. Sikringsskap og inntakskabel er også skiftet. Varmepumpe er montert og Altibox installert. Garasje med innredet loft. Fine uteplasser. Eiendommen ligger pent til i hyggelige omgivelser i Hvåladalen. Eiendommen ligger i en barnevennlig og lite trafikkert gate. Område er sentrumsnært og attraktivt med kort vei til alle byens fasiliteter. Kort vei til butikker, timebuss, båthavn, barnehage m.m. Gangavstand til bussforbindelse med Kongberg, Drammen og Oslo.

Hvåladalen 2, Vestfold og telemark

 • Tomt
  409m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 409m2. Tomten er godt utnyttet og pent opparbeidet med belegningsstein i innkjørsel og gårdsplass. Det er satt opp støttemurer og etablert blomsterbed, samt plen og beplantning. Det står også et drivhus på tomten som følger med. Tomten er vestvendt og har gode solforhold. Det opplyses om rørføringer mellom bolig og garasje.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger pent til i hyggelige omgivelser i Hvåladalen. Eiendommen ligger i en barnevennlig og lite trafikkert gate. Område er sentrumsnært og attraktivt med kort vei til alle byens fasiliteter. Kort vei til butikker, timebuss, båthavn, barnehage m.m. Gangavstand til bussforbindelse med Kongberg, Drammen og Oslo.

  Adkomst
  Fra Notodden sentrum, kjør mot Tveiten. Ta til venstre ved Kattekleiv opp Roald Amundsensgate. Følg veien rett frem inn i Tinneveien. Følg veien videre inn i Hvåladalen. Eiendommen ligger på venstre side og vil bli merket med "Til Salgs"-plakat.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående i hovedsak av eneboliger.

  Byggemåte
  Det er støpt kjellerdekke og kjellervegger i støpt betong og tegl. Bygningen er oppført i reisverk som er påforet, etterisolert og kledd med trekledning. Yttertaket er tekket med stålplater. For eventuelle anmerkninger og øvrig bygningsteknisk beskrivelse (også av andre bygninger), se vedlagte Eierskifterapport.

  Innhold
  Enebolig i to etasjer i tillegg til kjeller. 1. etasje: Entre, kjøkken, stue. 2. etasje: Gangarealer, 3 soverom, bad, toalettrom. Kjeller: Gang, vaskekjeller, bad, toalettrom, bodarealer. Overbygget inngangsparti, samt overbygget veranda i begge etasjer. Det er oppført en garasje med innredet loft med BRA 29m2 i hver etasje, totalt BRA 58m2. Opparbeidet uteplass i forbindelse med garasje. Drivhus i hagen følger eiendommen.

  Standard
  Koselig bolig som er antatt oppført i 1926. Det ble bygd overbygget inngangsparti og to verandaer i 2008. Boligen er ellers oppgradert opp igjennom årene med blant annet etterisolering og ny kledning i 2007, samt at en del vinduer og ytterdør er skiftet i samme periode. Ytterkledningen ble sist malt i 2019. Sikringsskap og inntakskabel ble skiftet i 2009, og det har nylig vært el-sjekk. Varmepumpe er montert og Altibox installert. Innvendige overflater består av gulv med laminat, parkett, malte gulvbord og belegg. Veggene har malt panel og malte plater. Himlinger med malt panel. Kjøkkenet er innholdsrikt med en oppgradert IKEA kjøkkeninnredning fra 2006 og en eldre seksjon. Innredningen har profilerte fronter hvor den nye seksjonen har glass i frontene på overskapene. Laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er lagt flisert mellom benkeplaten og overskapene. Ventilator er montert. Oppvaskmaskin og kjøleskap følger boligen, komfyr blir fjernet. Kjøkkenet har fått TG 2 i vedlagt Eierskifterapport grunnet alder og bruksmerker. Bad i 2. etasje med belegg på gulv og baderomsplater på vegg. Dekorativ baderomsinnredning med skap og hylleløsning, samt servant, speil og belysning. Det er satt opp ekstra høyskap. Badet inneholder også dusjkabinett. Mekanisk avtrekk på yttervegg. Badet har fått TG 2 i vedlagt Eierskifterapport grunnet alder, merkemalingavskalling, dårlig ventilasjon og manglende veggmansjett på avløpsrør på vask. Eget toalettrom i 2. etasje som inneholder toalett og servant. Bad og toalettrom i kjeller er av eldre dato og har behov for oppgradering. Eiendommen har flere fine uteplasser. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en Eierskifterapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3 utover de forhold som er nevnt ovenfor. Forhold som har fått TG 2 er grunnmur grunnet riss og sprekker, samt fuktmerker, kalkutslag og innsig av vann og manglende ventilasjon. Yttervegger får TG 2 grunnet manglende lufting, samt små riss og sprekker i bord. Takkonstruksjon får TG 2 grunnet alder og eldre fuktskjolder, at det er etterisolert helt ut til raft, samt malingsavflassing på takplater/renner/nedløp. Veranda/balkonger får TG 2 grunnet slitte overflater, samt eldre verandadører. Etasjeskille/trapper får TG 2 grunnet planavvik og manglende håndløper og ødelagt trinn i bunn av kjellertrapp. Varmepumpe får TG 2 grunnet alder. Ventilasjon får TG 2 grunnet dårlig ventilering. Garasje har fått TG 2 grunnet spotter mot kaldtloft og riss i betonggulv etc. Forhold som har fått TG 3 er drenering grunnet fuktmerker og kalkutslag. Støttemur får TG 3 grunnet skjevheter. Kjellervinduer har fått TG 3 grunnet alder.

  Innbo og løsøre
  Komfyr, vaskemaskin og tørketrommel fjernes.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i garasje. Det er også parkeringsmuligheter på tomten.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 650 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 66 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 600 000)) 83 292 (Omkostninger totalt) 2 733 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Hovedoppvarming fra varmepumpe. Tilleggsoppvarming fra vedovn i stue. Det er lagt varmefolie under laminaten på to soverom. Oppvarming ellers er basert på elektrisitet.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  28270

  Kommunale avgifter år
  2023

  Formuesverdi primær
  535598

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1928154

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3808/243/48: 08.08.1925 - Dokumentnr: 900137 - Bestemmelse om kloakkledn Rettighetshaver: Tinnevn. 9
  16.10.1908 - Dokumentnr: 900066 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3808 Gnr:243 Bnr:3
  01.01.2020 - Dokumentnr: 44503 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0807 Gnr:243 Bnr:48


  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Bolig. Reguleringsplan med ID ? 163 «E-76 Hvåladalen» av 17.11.1982.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 650 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 66 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 600 000)) 83 292 (Omkostninger totalt) 2 733 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  83292

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Bjørn Runar Bjørnfeld

Megler

Bjørn Runar Bjørnfeld

41 85 97 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev