aktiv-eiendomsmegling

Notodden Lisleheradvegen 70

Innholdsrik halvpart av tomannsbolig med 4 soverom og 2 bad på solrike Skogen

 • 1 900 000
 • BRA 162 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING1 900 000
 • OMKOSTNINGER63 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 963 642
 • EIENDOMSTYPETomannsbolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 928
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 112 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT366 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 1 900 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  47 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 900 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  63 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 963 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Innholdsrik halvpart av tomannsbolig i to etasjer i tillegg til kjeller.

1. etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue, spisestue, soverom, bad.
2. etasje: Gang, 3 soverom, bad.
Kjeller: Gang, vaskekjeller, kjellerboder.

Utgang til veranda som deles med den andre halvparten av tomannsboligen.
(verandaen står i sin helhet på naboens tomt)

Det er oppført en enkel garasje på tomten (liten størrelse)

Lisleheradvegen 70, Vestfold og telemark

 • Denne vertikaldelte halvparten av tomannsboligen er opprinnelig oppført i 1928, og som senere har blitt oppgradert opp igjennom årene. Siden 2014 og frem til i dag har det blant annet blitt gjort oppgraderinger innvendige overflater, vann- og avløpsrør, samt innmat i sikringsskap og deler av el-nettet. Yttertaket fikk ny takstein i 2002. Ytterkledningen ble malt i 2022. Det påpekes i vedlagte Tilstandsrapport at det må påregnes oppgraderinger.

  Kjøkkenet har innredning av eldre dato med profilerte fronter på skuffer og skap. Benkebeslag i stål skylle kum og oppvaskkum. Det er lagt fliser mellom benk og overskap, samt ved avsatt plass til komfyr. Ventilator er montert. Opplegg for oppvaskmaskin og oppvaskmaskin følger boligen. Kjøkkenet har fått TG 2 i vedlagte rapport grunnet alder, slitasje og mangel på funksjoner.

  Bad i 1. etasje av eldre dato med belegg på gulv. Det er baderomsinnredning med heldekkende servant med underskap, samt overskap, speil og belysning. Det er montert ekstra skapplass, samt dusjkabinett, toalett og avtrekk på yttervegg. Badet har fått TG 3 i vedlagte rapport grunnet at rommet ifølge takstmann må renoveres.

  Bad i 2. etasje ble pusset opp i 2014 og har flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Hvit baderomsinnredning med heldekkende servant med skuffer, speil og belysning. Badet har også dusjkabinett og toalett. Avtrekk på yttervegg. Badet har fått TG 2 grunnet riss/sprekker i flisfuger, avvik i fall mot sluk og manglende tilluft.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 utover de forhold som er nevnt ovenfor. Takkonstruksjon har fått TG 2 grunnet begrenset/dårlig ventilering. Vinduer har fått TG 2 grunnet at enkelte vinduer er vanskelige å åpne/lukke, samt tegn til kondensering. Innvendige overflater har fått TG 2 grunnet slitasje og saltutslag på kjellervegger, samt indikasjon på fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Det er heller ikke foretatt radonmåling. Pipe/ildsted får TG 2 grunnet alder. Trapp innvendig får TG 2 grunnet manglende håndløper på vegg. Innvendige dører får TG 2 grunnet behov for justering. Vann- og avløpsrør får TG 2 grunnet alder. El-anlegg for TG 2 grunnet alder og generell tilstand. Drenering har fått TG 2 alder og at det ikke er tegn til utvendig fuktsikring. Etasjeskille får TG 2 grunnet planavvik. Forhold som har fått TG 3 er renner og nedløp grunnet stedvise lekkasjer, manglende snøfangere og stigetrinn til pipe. Veranda får TG 3 grunnet skjevheter og lavt rekkverk. Branntekniske forhold får TG 3 grunnet at pulverapparat lekker.
 • Eiendommen ligger pent og sentralt til i et etablert boligområde på Skogen. Solrikt og populært boligområde i barnevennlige omgivelser med nærhet til barnehage, skoler og universitetet. Det er gang- og sykkelsti ved boligen. Kort vei til idrettsanlegg og flotte turområder. Kort vei til Notodden sentrum med alle byens fasiliteter.
 • Veletablert boligområde bestående i hovedsak av eneboliger.
 • Fra Notodden sentrum, kjør opp Sætrebakken og opp på Skogen. Følg Lisleheradveien forbi skolen og idrettsanlegget. Eiendommen kommer på venstre side og vil bli merket med "Til Salgs"-plakat.
 • Det er støpt kjellergulv og kjellervegger. Bygningen er oppført antatt oppført i bindingsverk som er utvendig kledd med trekledning. Yttertaket er tekket med takstein. For eventuelle anmerkninger og øvrig bygningsteknisk beskrivelse (også av andre bygninger), se vedlagte Tilstandsrapport.
 • 1. etasje: BRA 63m2 / P-rom 63m2
  2. etasje: BRA 49m2 / P-rom 49m2
  Kjeller: BRA 50m2

  Totalt: BRA 162m2 / P-rom 112m2

  Arealer er hentet fra vedlagt Tilstandsrapport.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue, spisestue, soverom, bad.
  2. etasje: Gang, 3 soverom, bad.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Hovedoppvarming fra varmepumpe montert i stue.
  Tilleggsoppvarming fra vedovn i stue.
  Gulvvarme på bad i 2. etasje.
  Oppvarming ellers er basert på elektrisitet.
 • Eiet tomt på 366m2. Tomten er flat og lettstelt med gruset adkomst. Tomten forøvrig har plenarealer som er delvis inngjerdet og det er hekk mot veien. Tomten har skråning mot vest.

  Det gjøres oppmerksomt på at veranda mot Lisleheradvegen i sin helhet står på tomten til Lisleheradvegen 70B. Både Lisleheradvegen 70 og 70B har brukt verandaen.
  Tilbygd stue i Lisleheradvegen 70B står på tomten til Lisleheradvegen 70.
 • Parkeringsmuligheter på tomten.
  Det er en frittstående garasje på tomten (liten størrelse)
 • Offentlig.
 • Opplysninger under innhenting fra Skatt Sør.
 • Kr. 21 867,- pr. 2022 ifølge opplysninger fra Notodden kommune.
 • Det finnes ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i Notodden kommune sine arkiver.
 • Det gjøres oppmerksomt på at veranda mot Lisleheradvegen i sin helhet står på tomten til Lisleheradvegen 70B. Både Lisleheradvegen 70 og 70B har brukt verandaen.
  Tilbygd stue i Lisleheradvegen 70B står på tomten til Lisleheradvegen 70.
 • Ingen registrert på eiendommens grunnbok pr. 18.10.2022.
 • Bolig. Reguleringsplan med ID - 344 «GS- veg Sætremoen - Midtskogen» av 28.04.2016.
 • Gnr. 241 Bnr. 90 i Notodden kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Fremgangsmåte ved budgivning: Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen. Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan. Bekreft at innholdet i bud er korrekt ved å signere elektronisk. Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert. Budforhøyelser kan gjøres enten ved å logge inn på nytt med BankID eller du kan sende svar til SMS-kvitteringen. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS. For bud som inngis skriftlig ved hjelp av budskjema, må budgiver ha legitimert seg overfor megler. Legitimeringen bør ikke skje ved oversendelse av kopi av bankkort. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Alle bud bør derfor ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med HjartdalBanken.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4900,-, markedspakke kr 9900,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 39900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid samt utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Marita Nordbø Eriksen
  Olav Willy Eriksen
Bjørn R. Bjørnfeld

Megler

Bjørn R. Bjørnfeld

41 85 97 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev