aktiv-eiendomsmegling

NOTODDEN Peter Hognestads gate 9C

Innflyttingsklare leiligheter i Tinnesvillaen borettslag med flott utsikt, gode solforhold, heis og parkering

 • kr 2 135 000
 • BRA 79 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 135 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 500 085
 • EierformAndel
 • Byggeår2 022
 • Soverom2
 • ArealP-rom 78 m²
 • Andel fellesgjeldkr 2 365 085
 • Felleskostnaderkr 12 581
 • Tomt4 185 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 135 000 (Prisantydning) 2 365 085 (Andel av fellesgjeld)   4 500 085 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 10 000 (Andelskapital)   19 832 (Omkostninger totalt)   4 519 917 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Flott toppleilighet i et spennende bygg i rolige og sentrumsnære omgivelser. Leiligheten ligger i 3. etasje og har en fin planløsning som inneholder gang, åpen løsning med kjøkken og stue, 2 soverom, bad og teknisk rom. Leiligheten har to store verandaer, en på hver side av bygget. I tillegg følger det med egen carportplass og sportsbod. Det er heis i bygget. Pent opparbeidet tomt med asfalterte arealer Tinnesvillaen borettslag ligger meget pent til i et rolige og barnevennlige område. Fra leilighetene er det flott utsikt mot Tinnelva, Notodden sentrum og områdene rundt. Nærområde er et veletablert boligområde i nærheten av Notodden sykehus. Kort vei til nærbutikk, timebuss, idrettsanlegg, skole, barnehage, gallerier, turområder m.m. Kort vei til Notodden sentrum og alle byens fasiliteter

Peter Hognestads gate 9C, Vestfold og telemark

 • Tomt
  4185m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er eiet av Tinnesvillaen borettslag og har oppgitt areal 4 185m2. Det vil bli asfaltert gårdsplass og anlagt plenarealer på planert tomt.

  Beliggenhet
  Tinnesvillaen borettslag ligger meget pent til i et rolige og barnevennlige område. Fra leilighetene er det flott utsikt mot Tinnelva, Notodden sentrum og områdene rundt. Nærområde er et veletablert boligområde i nærheten av Notodden sykehus. Kort vei til nærbutikk, timebuss, idrettsanlegg, skole, barnehage, gallerier, turområder m.m. Kort vei til Notodden sentrum og alle byens fasiliteter.

  Adkomst
  Fra Notodden sentrum kjører man Tinnesgata og tar til venstre inn Sykehusveien. På toppen av sykehusbakken tar man direkte til venstre og deretter første til venstre inn Marcus Thranes gate. Hold venstre inn Peter Hognestads gate og følg veien til Tinnesvillaen borettslag kommer på venstre side.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Kjellerdekke og vegger, samt etasje- og leilighetsskille i 1. og 2. etasje er i betong. Øvrige bærende konstruksjoner i stål. Resterende vegger i bindingsverk av tre. Byggets fasader forblendes med Cembrit fasadeplater og impregnert kledning i tre. Yttertaket tekkes med takpapp.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder gang, åpen løsning med kjøkken og stue, 2 soverom, bad og teknisk rom. Leiligheten har to store verandaer. Egen carportplass og egen sportsbod.

  Standard
  Spennende leilighet med fin planløsning og god standard både utvendig og innvendig. Innvendige overflater består av gulv med laminat Desperado 12*190mm i alle oppholdsrom. Flislagte gulv på bad. Veggene leveres med ferdigmalt gips og pusset betong. Himlinger med malt gips og betong. Kjøkkenet leveres med JKE Premium Nordic innredning med lyse, slette fronter på skuffer og skap. Alle skuffer og skap leveres med demping. Laminert benkeplate med nedfelt platetopp og oppvaskkum. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjølesskap. Ventilator er montert over platetopp. Bad leveres med flislagt gulv i gråtoner med gulvvarme og Polargrå baderomsplater. Det leveres baderomsinnredning med heldekkende servant med underliggende skuffer med hvite, slette fronter. Over servant monteres det speil med belysning. Dusj monteres på vegg med dusjdører. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin er montert. Avtrekk via ventilasjonsanlegget. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det er heis i bygget.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Altibox grunnpakke TV og internett er inkludert i de månedlige felleskostnadene.

  Parkering
  Egen carportplass i felles cartportanlegg.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 135 000 (Prisantydning) 2 365 085 (Andel av fellesgjeld)   4 500 085 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 10 000 (Andelskapital)   19 832 (Omkostninger totalt)   4 519 917 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Andelsnummer
  7

  Part.obl.nr.
  928353354

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Etter endt avdragsfri periode (gitt dagens betingelser) vil de månedlige felleskostnadene øke med kr 6 373,- pr. mnd.

  Felleskostnader pr. mnd.
  12581

  Andel fellesgjeld
  2365085

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-02-26T23:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Tinnesvillaen borettslag har avtale om 20 års avdragsfrihet på fellesgjelden. Avdragsfrihet er avtalt frem til april 2042.

  Andel fellesformue
  22936

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Tinnesvillaen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  928353354

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Fellesgjelden er etablert i HjartdalBanken. Annuitetslån, 12 terminer pr. år. Rentesats (flytende) pr. 27.02.2023, 4,05%

  Borettslagets forsikringsselskap
  If

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Kontakt megler for mer informasjon.

  Eierskiftegebyr
  6115

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Tilbud om kjøp skal være skriftlig. Ta kontakt med megler for mer informasjon.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 135 000 (Prisantydning) 2 365 085 (Andel av fellesgjeld)   4 500 085 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 10 000 (Andelskapital)   19 832 (Omkostninger totalt)   4 519 917 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Bjørn Runar Bjørnfeld

Megler

Bjørn Runar Bjørnfeld

41 85 97 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev