aktiv-eiendomsmegling
Solgt

NOTODDEN Storgata 12 8

Siste mulighet for å sikre seg en 2-roms leilighet i byggetrinn 1!

 • kr 1 550 000
 • BRA 57.8 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 550 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 100 000
 • EierformAndel
 • Byggeår2 023
 • Soverom1
 • ArealP-rom 57.8 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 550 000
 • Felleskostnaderkr 7 370
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder vindfang, kjøkken, forrom, bad, stue og soverom med utgang til balkong. Parkeringsplass og sportsbod i underetasjen.

Storgata 12 8, Vestfold og telemark

 • Tomt
  nullm²

  Innhold
  Leiligheten leveres lys og moderne med parkett på gulv og gips på vegger. Kjøkkenet leveres med innredning fra JKE med hvite fronter. Integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, samt kjøle- og fryseskap følger med. Kjøkkenventilator av typen Slimline leveres ferdig montert. Delikat, flislagt bad med gulvvarme og downlights med dimmere. Høyglans baderomsinnredning med skuffseksjon. Nedsenket dusjsone og veggmontert toalett. Store vindusflater i stue/kjøkken som gir gode lysforhold i leilighetene. God og arealeffektiv løsning, flott uteplass og egen parkeringsplass i kjelleren. Heis til alle etasjene. Porttelefon med døråpner i hver leilighet. Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Koselig grøntareal med gangveier og noe beplantning mellom byggene på første boligplan. På gateplan blir det store næringslokaler med blant annet dagligvareforretning. Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Utbygger vil inngå en fellesavtale for levering grunnpakke TV/internett fra Telenor til borettslaget.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Egen parkeringsplass i kjelleretasjen.

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme i hele leiligheten. Elektrisk gulvvarme der det er fliser.

  Energiklasse
  unknown

 • Info formuesverdi
  Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

  Part.obl.nr.
  830011552

  Felleskostnader pr. mnd.
  7370

  Andel fellesgjeld
  1550000

  Kommentar kommunale avgifter
  Inkludert i felleskostnader

  Borettslaget
  Vannfronten Park Borettslag;

  Borettslagets org.nr
  830011552

  Om borettslaget
  Andelsleilighetene vil bli organisert som et borettslag. Organiseringen vil skje etter gjeldende lover og regler. Det vil bli utarbeidet forslag til vedtekter som vil følge som vedlegg til kjøpekontrakt. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

 • Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Birthe Hedvall

Megler

Birthe Hedvall

97 55 49 05

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev