aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Stordamringen 4 A og B!
Velkommen til Stordamringen 4 A og B!

KLØFTA Borgen Vest Stordamringen 4 A og B

Innflyttningsklar tomannsbolig med luftig beliggenhet og fantastiske sol- og utsiktsforhold i barnevennlig område!

 • kr 6 650 000 - 6 700 000
 • Priser fra og tilkr 6 650 000 - 6 700 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 6 650 000 - 6 700 000
 • Omkostninger fra og tilkr 53 146 - 53 146
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 6 703 146 - 6 753 146
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
 • Areal primærareal - fra og til100 - 100 m²
 • Areal bruksareal - fra og til105 - 105 m²
 • Tomt858 m²
 • EierformEierseksjon
 • MatrikkelGNR. 45 BNR. 91
 • Informasjon om meglerforetaketBankenes Boligmegler AS avdeling Jessheim Trondheimsvegen 86 2050 Jessheim
 • OppdragsansvarligAnn Kristin Hoset
 • Oppdragsnummer1208235005
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger: Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av andel tomteverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 671.000,-. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr. 16.770,- pr. bolig. Det tas forbehold om endring i gebyrer, offentlige avgifter, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,- Gebyr for pantattest kr. 206,- Startkapital vel kr. 5 000,- Konstituering/etablering av Vel kr.6 000,- Anleggsbidrag kabel-tv/fiber kr. 6 500,- Seksjonering/oppmåling kr. 8 000,- Miljøavgift kr. 9.500 ,- Totale omkostninger kr. 53.146 ,- Kjøper skal betale forskudd på kr 150 000,- ved inngåelse av kjøpekontrakt.

Meld deg på visning!

Påmelding
Illustrasjon stue.

Borgen Vest Stordamringen 4 A og B, Viken

 • Om prosjektet
  Borgen Vest er et utbyggingsområde som skal utvikles over flere byggetrinn. Stordamringen 4 ligger på felt BFS5. Utbyggere har her vært opptatt av å gjøre Borgen Vest til et allsidig og spennende nabolag, og det legges opp til forskjeller på boliger, størrelser og priser. Slik vil det bli et variert miljø, hvor mennesker i ulike aldre og livssituasjoner vil trives. Innhold: 1. etasje: Entre, gang, bad og 3 soverom. 2. etasje: Stue, kjøkken, kontor og bad. Sekundære rom: innvendig bod på ca 5 kvm. Det følger en garasjeplass til hver bolig, i felles dobbel garasje. Kort fortalt: - Halvpart tomannsboliger over to etasjer med gode planløsninger på ei flott tomt med utsikt. - Flott kjøkken med mye skap- og benkeplass. - Romslig stue i 2. etasje med peisovn. - 3 soverom. - Pene flislagte bad i hver etasje. - Flotte terrasser/balkonger med god plass til utemøblement. - Sportsbod i underetasjen. - Garasjeplass. - Fremtrukket 32 mm rør til carport for fremtidig el-bil lader. - TEK17 standard. - Attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Borgen med kort vei til skole, barnehage, idrettshall og gode rekreasjonsmuligheter. - Kort vei til E6, og flott for pendlere. - Ca 30 minutter med bil til Oslo!

  Priser fra og til
  kr 6650000 - 6700000

  Omkostninger fra og til
  kr 53146 - 53146

  Garasje/parkering
  Det vil følge en garasjeplass til hver boenhet, i dobbel garasje som deles med naboen. Det er også parkeringsmuligheter foran denne. Forberedt for El-bil lader med trekkerør i garasje.

  Boder
  Det følger innvendig bod på ca 5 kvm i hver bolig.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Boligene er inflyttingsklare. Overtagelse og siste ferdigstillelse etter avtale med selger.

  Forsikringsselskap
  Byggmesterforsikring.

  Tomteareal
  858m²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Tomten er på ca 858 kvm, og felles for begge seksjonene. Det vil være bruksrett til utearealer rundt hver seksjon. Ideell andel av tomtestørrelser per enhet vil settes når eiendommen blir seksjonert. Utomhus vil tomten leveres grovplanert. Asfaltert i innkjøring og parkeringsplass foran boligene. Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligen. Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake kr 15.000,- om annet beløp ikke er avtalt. Eventuelle gjenstående arbeid skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt. Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

 • Kjøkken
  Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning leveres ihht. kjøkkentegning fra Aubo eller tilsvarende. Hvitevarer inngår ikke i leveransen.

  Bad
  Bad med flislagte vegger og gulv, samt gulvvarme. Baderomsinnredning leveres ihht. tegning fra Aubo eller tilsvarende.

  Garderobe-fasiliteter
  Boligene leveres uten garderobeskap.

  Diverse
  Det er ca 100 mål som på sikt skal bygges ut, så kjøpere må påregne utbygging i området i flere år fremover. Det gis ikke garanti for at det ikke er skjegg- eller perlekre i boligen ved overlevering.

  Konstruksjon
  Boligen leveres med plate i betong på mark og ringmur av isolerte og armerte EPS elementer. Radonduk i grunnen og radonbrønn med lufting over tak. Yttervegger med liggende dobbeltfals kledning Ultimat eller tilsvarende. Komplett taktekking med asfalt takbelegg fra Isola eller tilsvarende med renner og nødvendig sluksystem jf. tegning. Dette inkluderer også dampsperre. Alle vinduer leveres i vakumimpregnert furu og fabrikkmalt. Vinduer leveres med beslag og belistning og tettes med fuge og 3 lags energiglass fra Nordan eller tilsvarende.

  Balkonger/terrasser/uteplasser
  Balkongene leveres med impregnerte terrassebord og komplett tre/glass rekkverk.

  Ventilasjon
  Balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner leveres fra Flexit og monteres i bod/vaskerom. Synlige kanaler kan forekomme i bod/vaskerom. Rørføringer i kasser og nedsenket himling kan forekomme.

  Overflater og kledning
  Gulv: Det legges 12 mm Mammut laminat eller tilsvarende med tilhørende parkettunderlag på betonggulvet i alle tørre rom. Flislagt gulv av typen GLADE CINZA MATE RECT 60x60 og GLADE CINZA MOSAICO MATT 5x5 cm i nedsenket dusjnisje eller tilsvarende. GLADE CINZA MATE RECT 30X30 cm på gulv med sokkelflis i vaskerom. Det legges 12 mm Mammut laminat eller tilsvarende på gulv i bod. Det legges flis av typen Moonstone 60x60cm eller tilsvarende på gulv i entre og 12 mm mammut laminat eller tilsvarende i gang med innstøpte varmekabler. Vegger: Vegger blir sparklet og malt. Fliser av typen GLADE CINZA MATE RECT 60x60 cm på vegg i bad. Malte gipsvegger i vaskerom/bod. Himlinger: Himlinger blir sparklet og malt hvitt. Downlights bad, entre i 1. etg. Stue og kjøkken i 2. etg ihht. elektro tegning. På tak i våtrom benyttes våtromsmaling.

  Kabel-tv/bredbånd
  Kabel/fiber er fremlagt fra sikringsskap til 1stk TV/Data punkt. Øvrige Tv punkter bekostes av boligeier. Tilknytning til avtale med fiber selskap ordnes av kjøper.

 • Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune. Interessenter gjøres oppmerksom på at eiendomsskatt reguleres av kommunen, og derfor kan tilkomme ved en senere anledning.

  Info om formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Velforening
  Det er etablert Borgen Vest Vel som skal drifte interne veier med snømåking, lys og lekeområder på feltet. Det blir tinglyst pliktig medlemskap i vellet på alle boligenheter. Stipulert velavgift er pdd. 1.500 kr pr. år.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Organisasjonsform
  Sameiet består av de 2 boligseksjonene og heter Stordamringen 4 boligsameie. Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.

  Vedtekter/husordensregler
  Utkast til vedtekter følger som vedlegg til salgsoppgaven.

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/45/83: 24.02.1869 - Dokumentnr: 900036 - Utskifting Overført fra: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:66 Gjelder denne registerenheten med flere 29.10.2014 - Dokumentnr: 934400 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:69 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:66 Gjelder denne registerenheten med flere 07.07.2020 - Dokumentnr: 2709083 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:73 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:74 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:75 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:76 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:77 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:78 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:79 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:80 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:81 Rett til bruk av felles lek og turdrag Overført fra: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:66 Gjelder denne registerenheten med flere 07.07.2020 - Dokumentnr: 2709083 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:73 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:74 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:75 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:76 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:77 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:78 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:79 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:80 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:81 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:66 Gjelder denne registerenheten med flere 07.07.2020 - Dokumentnr: 2709420 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:47 Bnr:212 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:47 Bnr:213 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:47 Bnr:214 Overført fra: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:66 Gjelder denne registerenheten med flere 07.07.2020 - Dokumentnr: 2709420 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:47 Bnr:212 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:47 Bnr:213 Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:47 Bnr:214 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:66 Gjelder denne registerenheten med flere 30.04.2021 - Dokumentnr: 510110 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Rettighetshaver: Borgen Vest Velforening Org.nr: 924 967 366 Gjelder denne registerenheten med flere 23.09.2022 - Dokumentnr: 1066398 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:91 Bestemmelse om vedlikehold 23.09.2022 - Dokumentnr: 1066398 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:91 Bestemmelse om bruk av søppelanlegg Bestemmelse om vedlikehold 25.01.2023 - Dokumentnr: 90087 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Bankenes Boligmegler AS Org.nr: 981 129 792 13.01.2021 - Dokumentnr: 47823 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3033 Gnr:45 Bnr:66 Eiendommen overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m. Det vil bli tinglyst veirett inn til eiendommen.

  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse vil foreligger før overtagelsen.

  Adgang til utleie
  Hele boligen kan leies ut.

  Radonmåling
  Alle nye boliger som bygges har krav til radonsikring og bygges med Radonmembran og lufting/radonbrønn.

  Vann, vei og avløp
  Privat stikkvei til Myrhusvegen som er en offentlig vei. Furubakken og øvrige stikkveier på feltet driftes av Vel. Eiendommen skal kobles til offentlig vann og avløp. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Kommunen har gitt tillatelse til oppføring av tomannsboliger. Eiendommene er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan for Borgen Vest (3 og 6) under felt BFS5. Eiendommene er i kommuneplanens arealdel avsatt til boligbebyggelse.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenøren og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller akseptere ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/ investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales spesifikt ved avtaleinngåelse, og spesifiseres i kjøpers bud. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

  Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser.

  Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert.

  Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

  Betalingsbetingelser
  Hele kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. I henhold til bustadoppføringslova vil kjøpers innbetaling være å anse som forskudd inntil eiendommen er overtatt og skjøtet er tinglyst. Kjøper skal betale inn forskudd på kr. 150.000,- ved oppdrgasinngåelse.

  Salg av kontraktsposisjoner
  Kontraktsposisjonen ved videresalg må godkjennes av selger. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 120 000,- inkl. mva. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.

  Avbestilling
  Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling påløper et avbestillingsgebyr på kr. 150 000,-

  Viktig informasjon
  Dersom oppgitt byggetid (inkludert ev. tidsforlengelse) overskrides, vil forsinkelse være å regne fra dette tidspunkt, med unntak som nevnt under.
  Selger skal overholde frister som er avtalte for overtakelse, og skal legge opp til en fremdrift som er tilpasset kjøpers forventninger. (jf. buofl. § 10).
  Selger forplikter seg til å informere om eventuelle forsinkelser som avviker fra ovennevnte tidsplan, så snart han er kjent med at det kan oppstå forsinkelser.
  Selger har rett til tilleggsfrist uten kompensasjon til kjøper etter reglene i bustadoppføringslova § 11. Forhold som gjelder her er:
  ? Dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeid som forsinker arbeidet/overtakelse.
  ? Dersom kjøper, eller noen kjøper svarer for, ikke overholder kontraktsavtale, eller at arbeidet blir forsinket pga. noe kjøperen er ansvarlig for.
  ? Dersom det oppstår forsinkelser som er utenfor selger/entreprenørs kontroll, og at det ikke var rimelig å forvente at selger/entreprenør kunne ha regnet med denne forsinkelsen på avtaletidspunktet, eller at selger/entreprenør ikke har mulighet til å unngå forsinkelsen (f.eks. force majeure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l.).

  Overtakelsen er å regne som forsinket, dersom overtakelsen ikke kan gjennomføres til den tid kjøperen har rett til å kreve etter buofl. § 10 og § 11 som nevnt over. Det samme gjelder dersom arbeidet, eller deler av arbeidet ikke er fullført eller hjemmelsoverføring ikke skjer til den tid kjøperen har rett til å kreve.

  Dersom overtakelsen er forsinket, kan kjøperen kreve:
  1. dagmulkt
  2. heve avtalen
  3. kreve erstatning
  4. tilbakeholde deler av kjøpesum

  Vilkår for de ulike alternativene fremgår av buofl. §§ 18, 19, 20 og 22.
  Kjøper anmodes til å sette seg inn i disse bestemmelsene, og rådføre seg med megler dersom noe skulle være uklart. Kjøper oppfordres spesielt om å tilpasse dette forhold ved ev. salg av nåværende bolig, da bygningsforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse.

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Kjøpekontrakt
  Etter avtaleinngåelse vil kjøper få tilsendt akseptbrev med utkast til kjøpekontrakt. Avtalen inngås på bakgrunn av opplysninger i salgsoppgaven med vedlegg og eventuelle forbehold i bud og salgsbetingelser fra selger. Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg forutsettes lest og akseptert av kjøper. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg. Kjøper aksepterer at detaljbestemmelser først kan bli avklart i kjøpekontrakt.

  Vedlegg til kjøpekontrakt
  Byggebeskrivelse. Plankart Områdekart Plantegninger Utkast til vedtekter.

Dokumenter

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev