aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Borgen Vest og Stordamringen 4! Dette er en flott tomannsbolig over to etasjeplan.

Kløfta Borgen Vest Stordamringen 4 A og B

Ny og innholdsrik tomannsbolig med garasje under oppføring - tomt med fantastiske utsiktsforhold og barnevennlig område!

 • 6 650 000
 • BRA 105 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING6 650 000
 • OMKOSTNINGER53 146
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 703 146
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 100 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT858 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 6 650 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Seksjonering/oppmåling)
  206,- (Panteattest kjøper)
  16 770,- (Dokumentavgift)
  9 500,- (Miljøavgift)
  6 500,- (Anleggsbidrag til kabel-tv/fiber)
  6 000,- (Etablering av Vel)
  5 000,- (Startkapital til Vel)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  --------------------------------------------------------
  53 146,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 703 146,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Illustrasjon bad.

Borgen Vest Stordamringen 4 A og B, Viken

 • Borgen Vest er et utbyggingsområde som skal utvikles over flere byggetrinn. Stordamringen 4 ligger på felt BFS5.

  Utbyggere har her vært opptatt av å gjøre Borgen Vest til et allsidig og spennende nabolag, og det legges opp til forskjeller på boliger, størrelser og priser. Slik vil det bli et variert miljø, hvor mennesker i ulike aldre og livssituasjoner vil trives.

  Innhold:
  1. etasje: Entre, gang, bad og 3 soverom.
  2. etasje: Stue, kjøkken, kontor og bad.
  Sekundære rom: innvendig bod på ca 5 kvm.

  Det følger en garasjeplass til hver bolig, i felles dobbel garasje.
 • Boligene er forventet ferdigstilt 1. kvartal 2023.
 • Prosjektet ligger ved et landlig, trafikkstille og barnevennlig boligområde på Borgen i Ullensaker kommune, ca 6 kilometer øst for Kløfta sentrum. Det er et naturskjønt område med nærhet til Borgen barneskole og barnehager. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, skiløyper og idrettshall m.m. Borgen idrettslag har aktiviteter innen fotball, håndball, ski- og sykkelsport.

  Ungdomsskoleelever på Borgen tilhører Gystadmarka ungdomsskole på Jessheim. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet på Hvam, Jessheim, Nannestad, Skedsmo og Lillestrøm.

  Eiendommen ligger nær idylliske Borgenskogen med sine flotte tur- og friluftsområder, både sommer og vinter. Her finner du blant annet Stordammen, et herlig friområde med badeplass.

  Det er ca 6 km til Kløfta hvor du har mange gode servicetilbud med blant annet Romerikssenteret som har gode og varierte utvalg.

  På Kløfta finnes også Miklagard Golf, en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane. Golfbanen har vært rangert som en av de 20 beste i Europa.

  Det er også kort vei til Jessheim Storsenter med ca 140 butikker og serveringssteder, samt Ullensaker Kulturhus med kino og bibliotek. Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

  Det er togstasjon på Kløfta med god togforbindelse til Oslo, og det tar ca 33 min til/fra Oslo S. Gode parkeringsforhold for pendlere.

  Tid med bil ca:
  6 min til Kløfta
  16 min til Gardermoen
  12 min til Jessheim
  20 min til Lillestrøm
  25 min til Oslo

  For mer info se:
  www.borgenvest.no
  www.ullensaker.kommune.no, og søk Borgen
 • E6: Ta av ved Kløfta og ta så til høyre i rundkjøringen mot Kongsvinger (E16 Kongsvingervegen). Etter en stund tar du første avkjøring til høyre mot Borgen/Ingjersmyr. Følg så Gamle Kongsvingerveg og ta av på din 4.avkjøring på venstre side til Myrhusvegen. Etter ca 1 km vil du få det nye boligfeltet på din høyre hånd.
 • Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Kort fortalt:
  - Halvpart tomannsboliger over to etasjer med gode planløsninger på ei flott tomt med utsikt.
  - Flott kjøkken med mye skap- og benkeplass.
  - Romslig stue i 2. etasje med peisovn.
  - 3 soverom.
  - Pene flislagte bad i hver etasje.
  - Flotte terrasser/balkonger med god plass til utemøblement.
  - Sportsbod i underetasjen.
  - Garasjeplass.
  - Fremtrukket 32 mm rør til carport for fremtidig el-bil lader.
  - TEK17 standard.
  - Attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Borgen med kort vei til skole, barnehage, idrettshall og gode rekreasjonsmuligheter.
  - Kort vei til E6, og flott for pendlere.
  - Ca 30 minutter med bil til Oslo!

  Overflater:

  Gulv: Det legges 12 mm Mammut laminat eller tilsvarende med tilhørende parkettunderlag på betonggulvet i alle tørre rom. Flislagt gulv av typen GLADE CINZA MATE RECT 60x60 og GLADE CINZA MOSAICO MATT 5x5 cm i nedsenket dusjnisje eller tilsvarende. GLADE CINZA MATE RECT 30X30 cm på gulv med sokkelflis i vaskerom. Det legges 12 mm Mammut laminat eller tilsvarende på gulv i bod.

  Det legges flis av typen Moonstone 60x60cm eller tilsvarende på gulv i entre og 12 mm mammut laminat eller tilsvarende i gang med innstøpte varmekabler.

  Vegger: Vegger blir sparklet og malt. Fliser av typen GLADE CINZA MATE RECT 60x60 cm på vegg i bad. Malte gipsvegger i vaskerom/bod.

  Himlinger: Himlinger blir sparklet og malt hvitt. Downlights bad, entre i 1. etg. Stue og kjøkken i 2. etg ihht. elektro tegning. På tak i våtrom benyttes våtromsmaling.

  Kjøkken:
  Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning leveres ihht. kjøkkentegning fra Aubo eller tilsvarende. Hvitevarer inngår ikke i leveransen.

  Bad:
  Bad med flislagte vegger og gulv, samt gulvvarme. Baderomsinnredning leveres ihht. tegning fra Aubo eller tilsvarende.

  Boligene leveres uten garderobeskap.

  Byggebeskrivelse:
  Boligen leveres med plate i betong på mark og ringmur av isolerte og armerte EPS elementer. Radonduk i grunnen og radonbrønn med lufting over tak. Yttervegger med liggende dobbeltfals kledning Ultimat eller tilsvarende. Komplett taktekking med asfalt takbelegg fra Isola eller tilsvarende med renner og nødvendig sluksystem jf. tegning. Dette inkluderer også dampsperre. Alle vinduer leveres i vakumimpregnert furu og fabrikkmalt. Vinduer leveres med beslag og belistning og tettes med fuge og 3 lags energiglass fra Nordan eller tilsvarende.
  Balkongene leveres med impregnerte terrassebord og komplett tre/glass rekkverk.
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

  Areal:
  105 kvm BRA.
  Garasje 38 kvm BRA.
 • Tomten er på ca 858 kvm, og felles for begge seksjonene. Det vil være bruksrett til utearealer rundt hver seksjon.
  Ideell andel av tomtestørrelser per enhet vil settes når eiendommen blir seksjonert.
 • Det vil følge en garasjeplass til hver boenhet, i dobbel garasje som deles med naboen. Det er også parkeringsmuligheter foran denne.
  Forberedt for El-bil lader med trekkerør i garasje.
 • Det følger innvendig bod på ca 5 kvm i hver bolig.
 • Det leveres komplett vedovn fra Nordpeis eller tilsvarende og ventilert stålpipe som standard.
 • Kabel/fiber er fremlagt fra sikringsskap til 1stk TV/Data punkt. Øvrige Tv punkter bekostes av boligeier. Tilknytning til avtale med fiber selskap ordnes av kjøper.
 • Balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner leveres fra Flexit og monteres i bod/vaskerom. Synlige kanaler kan forekomme i bod/vaskerom. Rørføringer i kasser og nedsenket himling kan forekomme.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
 • Utomhus vil tomten leveres grovplanert. Asfaltert i innkjøring og parkeringsplass foran boligene.

  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligen.
  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake kr 15.000,- om annet beløp ikke er avtalt.

  Eventuelle gjenstående arbeid skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
 • Stordamringen 4 A kr. 6.700.000 ,-
  Stordamringen 4 B kr. 6.650.000 ,-
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av andel tomteverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 671.000,-. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr. 16.770,- pr. bolig. Det tas forbehold om endring i gebyrer, offentlige avgifter, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,-
  Gebyr for pantattest kr. 206,-
  Startkapital vel kr. 5 000,-
  Konstituering/etablering av Vel kr.6 000,-
  Anleggsbidrag kabel-tv/fiber kr. 6 500,-
  Seksjonering/oppmåling kr. 8 000,-
  Miljøavgift kr. 9.500 ,-

  Totale omkostninger kr. 53.146 ,-

  Kjøper skal betale forskudd på kr 150 000,- ved inngåelse av kjøpekontrakt.
 • Det er ikke månedlige felleskostnader på disse enhetene, men faste løpende kostnader som strøm, forsikringer, kommunale avgifter, m.m. må påregnes.
 • Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen. Kommunale avgifter stipuleres etter boligene er tatt i bruk.
 • Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune. Interessenter gjøres oppmerksom på at eiendomsskatt reguleres av kommunen, og derfor kan tilkomme ved en senere anledning.
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til boligen være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Sameiet består av de 2 boligseksjonene og heter Stordamringen 4 boligsameie.

  Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.
 • Det er etablert Borgen Vest Vel som skal drifte interne veier med snømåking, lys og lekeområder på feltet. Det blir tinglyst pliktig medlemskap i vellet på alle boligenheter. Stipulert velavgift er pdd. 1.500 kr pr. år.
 • Utkast til vedtekter følger som vedlegg til salgsoppgaven.
 • Dyrehold er tillatt.
 • Hele boligen kan leies ut.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført boligen, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
  Til overtakelse må kjøper tegne egen bygningsforsikring på sin seksjon, samt innbo- og løsøreforsikring.
 • Boligen leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31.
 • Stordamringen 4 A og B ligger på Gnr. 45 Bnr. 91. Boligene vil få eget seksjonsnummer.
 • Privat stikkvei til Myrhusvegen som er en offentlig vei. Furubakken og øvrige stikkveier på feltet driftes av Vel.
  Eiendommen skal kobles til offentlig vann og avløp.
  Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
 • 1869/900036-1/10 Utskifting 24.02.1869
  Overført fra: 3033-45/66
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2014/934400-1/200 Bestemmelse om veg 29.10.2014
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:45 Bnr:69
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: 3033-45/66
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2709083-1/200 Bestemmelse om veg 07.07.2020 21:00
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:45 Bnr:73 - bnr. 81
  Rett til bruk av felles lek og turdrag
  Overført fra: 3033-45/66
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2709083-2/200 Bestemmelse om vann/kloakk 07.07.2020 21:00
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:45 Bnr:73 - bnr. 81
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: 3033-45/66
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2709420-1/200 Bestemmelse om veg 07.07.2020 21:00
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:212 , 213 og 214
  Overført fra: 3033-45/66
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2709420-2/200 Bestemmelse om vann/kloakk 07.07.2020 21:00
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:212 , 213 og 214
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: 3033-45/66
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2021/510110-1/200 Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening 30.04.2021 21:00
  Rettighetshaver: BORGEN VEST VELFORENING
  Org.nr: 924967366
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Grunndata
  2021/252089-1/200 Registrering av grunn
  02.03.2021 21:00

  Eiendommen overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

  Det vil bli tinglyst veirett inn til eiendommen.
 • Kommunen har gitt tillatelse til oppføring av tomannsboliger.

  Eiendommene er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan for Borgen Vest (3 og 6) under felt BFS5.
  Eiendommene er i kommuneplanens arealdel avsatt til boligbebyggelse.
 • Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommene.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligene som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen ved videresalg må godkjennes av selger. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 120 000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Trenger du finansiering, mellomfinansiering eller hjelp til å dekke forskuddsbeløpet?

  Vi samarbeider tett og godt med vår lokale sparebank og bankforbindelse; Aurskog Sparebank - Jessheim.

  Dette fordi Aurskog Sparebank har erfarne rådgivere som bistår deg ved finansiering av forskuddsbeløp, mellomfinansiering i forhold til eksisterende bolig, vanlig bolig finansiering, forsikring, pensjon og sparing. De kjenner også prosjektet og de ulike leilighetsalternativ.

  Ta kontakt med oss dersom du ønsker tilbud om mellomfinansiering og/eller vanlig finansiering, så formidler vi kontakt med kunderådgiverne i banken.
  Finansieringsløsning er viktig å avklare, i forkant av beslutning om kjøp.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • 3 Bygg Mester Eiendom AS Thorsen
Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev