aktiv-eiendomsmegling

Fantastisk koselig familiehytte med god plass! Stor, solrik tomt med terrasse på tre sider og nydelig utsikt.

 • 4 200 000
 • BRA 143 m²
 • 5 soverom
 • PRISANTYDNING4 200 000
 • OMKOSTNINGER121 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 321 142
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 013
 • SOVEROM5
 • AREALP-rom 136 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT3 343 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 200 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,-))
  --------------------------------------------------------
  121 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 321 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har gleden av å presentere denne strøkne familiehytta med en gjennomført fremtoning! Hytta er meget innbydende og har en gjennomgående god standard, samt praktisk planløsning på to etasjer. Den solrike og delvis overbygde terrassen går over tre sider og gir fantastisk utsikt mot nærområdet og innlandets skogkledde åser. Hytteområdet ligger lunt og høyt i terrenget, med bilvei helt frem til hytta. På vinteren har man fine langrennsløyper i nærheten, og på sommerstid er det kjempefine bade-, og fiskemuligheter i området.

Merk deg dette:
Lune og helhetlige fargevalg
To flislagte bad
Fem soverom - 12 sengeplasser
Stor, solrik terrasse på tre sider
Badestamp
Nærhet til fantastiske friluftsområder

Hytta inneholder:
1.etg: Utvendig bod ved inngangsparti, vindfang, gang, bod/tekniskrom, gang, bad/vaskerom, 3 soverom, kjøkken med spiseplass, stue med mønt himling. Det er dør fra gang i 1 etasje ved trappeforbindelse til 2 etasje. Dette gjør det enkelt å stenge av del av hytta, ved feks utleie, eller delt bruk.
2.etg: Gang, bad, 2 soverom, stue med utgang til balkong.

Nyskogvegen 18, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Du ønskes velkommen til hytta via et hyggelig, overbygd inngangsparti. Her er det også en praktisk, utvendig sportsbod. Du kommer først inn i entréen med adkomst til bod og gang. I gangen er det god plass til garderobemøbler for jakker og sko. Gangen har adkomst til bad og 3 soverom, samt åpen løsning mot kjøkken og stue. Herfra er det også trappeforbindelse med 2. etasje.

  KJØKKEN
  Hyttas romslige og fine kjøkken har rikelig med oppbevaringsplass i skap og skuffer. Innredningen har pene overflater med speil fronter, heltre benkeplate og panel i benkerygg. Del med glassplate. Integrerte hvitevarer i form av oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, stekeovn og koketopp med ventilator over. Rommet har et pent tregulv og panelvegger, samt godt med innlys fra vinduer på flere sider. Det er god plass til ei romslig spisegruppe.

  STUE
  Stua fremstår som lun og behagelig med store vinduer som slipper inn mye naturlig dagslys og gir en fin utsikt over nærområdet. Stua er møbleringsvennlig og det er god plass til både sofa og godstoler. Den store peisinnsatsen er en fin detalj i rommet, samtidig som den gir fra seg ekstra varme når det trengs. Fra stua er det dobbeltdør ut til den store og solrike terrassen med plass for flere sittegrupper. Terrassen strekker seg over tre sider.

  Hytta har også ei trivelig loftstue som er perfekt for deg med barn og ungdom i hus. Herfra er det utgang til en solrik balkong med utsikt og plass for utemøbler.

  BAD
  Hytta har et romslig baderom i 1. etasje med flislagte gulv og vegger, samt panel i himling. Deler med mosaikkfliser. Baderomsinnredning med servant på underskap, overskap og speil med belysning. Installasjoner med dusjkabinett , vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.

  Hytta har også et delikat baderom i 2. etasje. Her er det også flislagte overflater og panel i himling med downlights. Servant på underskap med speil og belysning over, samt vegghengt toalett og dusjhjørne med glassvegg.

  SOVEROM
  Hytta har hele 5 soverom med tilsammen 12 sengeplasser. Tre av soverommene ligger i 1. etasje, og to i 2. etasje.
 • Hytta ligger i landlige og idylliske omgivelser ved Landsjøåsen som ligger sørøst for Nybergsund i Trysil kommune. Det er ca. 14 km til Nybergsund med bensinstasjon og en populær badeplass ved Tjønna. Det er ca. 21 km til Innbygda og Trysilfjellet. Er du glad i benytte deg av naturen i skog og utmark er det ypperlige forhold i fine turterreng for dette nærmest rett utenfor døra. Området er kjent for sitt rikholdige dyreliv og har fine jakt- og fiskeområder. Det ligger et fint fiskevann rett bak hytta med grillplass og gapahuk. I kort avstand fra hytta ligger både Landsjøen og Langtjønna med fine friareal og mulighet for bading. Lysløype og skiløyper med traseer rett utenfor døra på 3, 6 og 10 km. Med kun en kort kjøretur til Trysilfjellet ligger alt til rette for skilek i Norges største alpinanlegg med 67 bakker og 31 heiser. I Trysilfjellet er det også et stort nettverk av langrennsløyper som strekker seg gjennom skog og opp til snaufjellet på Fageråsen. Trysilfjellet har godt med helårsaktiviteter og foruten ypperlige alpin- og skiløyper er det golfbane, klatrepark og ikke minst et fantastisk stisyklingsområde både i Gullia og rundt fjellet. Trysilfjellet har nærmest blitt et stisyklingsmekka og tiltrekker seg syklister hele sommerhalvåret. I Trysil er det i tillegg mange lett tilgjengelige fjelltopper for både store og små. Den mest populære turen går over Skagsvola som ligger ca. 1/2 times kjøring nord for Trysil. Fra boligen er det også kun en kort kjøretur til Sälen i Sverige med alpinanlegg, scooterled og et fint innendørs badeland.
 • Byggegrunn med antatt jord - morenemasser. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Ingen synlige betonggulv. Trebjelkelag i etasjeskiller, isolert med mineralull. Gulvflater med steinfliser og parkett. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med liggende villmarkspanel. Overflater med panel og malt panel. Himlinger med panel. Saltakkonstruksjon. Tretakkonstruksjon. Åstak. Takflatene er tekket med torv.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Taktekking: Påvist mosegroing under torvhaldstokken.
  Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.
  Overflater: Eldre fuktmerker ved pipegjennomføring. Utbedret med nytt fotbeslag. Tørt ved befaring. Enkelte glipper i tregulv.
  Overflater gulv på bad/vaskerom: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Terrasser, balkonger og plattinger med terrenghøyde 50 cm eller mer, skal sikres med rekkverk med en høyde på minst 90 cm. Målt rekkverkshøyde på balkong i 2.etasje: Ca. 88 cm. Løst rekkverk på terrasse ved stue.
  Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
  Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører.
  Sanitærutstyr og innredning på bad/vaskerom: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
  Ventilasjon på bad/vaskerom: Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering.
  Overflater vegger og himling på bad: Dør i våtsonen.
  Overflater gulv på bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
  Sanitærutstyr og innredning på bad: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
  Ventilasjon på bad: Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering.
  Overflater og innredning på spisestue/kjøkken: Det er ikke montert komfyrvakt i kjøkkenet som er krav på dette kjøkkenet utifra alder. Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet utifra alder.
  Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank.
  Terrengforhold: Ganske flatt terreng inn til boligen, bør være noe fall fra grunnmur/ huset. Anbefalt fall på terreng er 1:50 fra grunnmur.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.etg: Bra 105/P-rom 101 kvm
  2.etg: Bra 35/P-rom 35 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etg: Vindfang, gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, stue og 3 soverom.
  2.etg: Loftstue, bad og 2 soverom.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.
 • -Hvitevarer.
  -Badestamp.
  -Hytta har installert fiber.

  Se løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Hyttas 1. etasje varmes opp med varmekabler i alle gulv utenom soverom som har montert panelovner. Vedfyring i stue.
  2. etasje varmes opp med varmefolie i alle gulv, utenom bad som har varmekabler.
 • Eiertomt på ca. 3 343 m². Hytta har gruset innkjøring og parkering. Noe plen ved hytta. Helling mot sørvest med naturtomt. Platting med badestamp i forlengelse av terrassen.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Biloppstillingsplasser til flere biler ved hytta.
 • Eiendommen har adkomst fra privat vei og er tilknyttet privat vann- og avløpsnett. Vann fra felles vannverk for hytteområdet. Svartvann føres ut i slamavskiller. Etablert infiltrasjonsgrøft.
 • Formuesverdi på kr. 2 715 646 pr. 31.12.2020.
 • Kommunale avgifter utgjør totalt kr 6 714,- for 2022. I disse inngår eiendomsskatt, samt slamtømming. Renovasjon utgjør kr 911,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Feie- og tilsynsgebyr etterfaktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen ved varsel om besøk. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Nyskog Transport fakturerer kr. 9 375,- pr. år for vannavgift, veiavgift og brøyting/vedlikehold av vei.

  Elektrisitet, ved, forsikringer, tv/internett etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra hvilke abonnement og avtale man har.
 • Det ble utstedt ferdigattest for hytta i 2013.
  Det er mottatt byggetegninger av 1. etasje fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Det er ikke mottatt byggetegninger av loftetasjen. Man har derfor ikke kunnet kontrollere hvor vidt dagens bygninger og planløsning (herunder formål/bruk) er godkjent eller er i samsvar med eventuelle godkjente tegninger og tiltak. Dette betyr videre at det kan være rom som er inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport, men som ikke er godkjent for varig opphold.

  Ovennevnte medfører at man ikke vet hvor vidt eiendommen har lovlighetsmangler eller ikke. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt, men i og med at eiendommen er større enn 2 daa, må kjøper fylle ut egenerklæring om konsesjonsfrihet.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2019, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2039.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
  Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for eiendommen Nyskog HB3503, fra 2007. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse og kjøreveg. Eiendommen omfattes også av kommuneplan for Trysil kommune, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til fritidsbebyggelse.
 • Gnr. 26 Bnr. 868 i Trysil kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  -Det søkes om å få omregulert området slik at det skal være mulig å få oppført garasje på alle eiendommer i hyttefeltet.

  Det gjøres oppmerksom på at Mona ikke har kjennskap til eiendommen, og alle henvendelser knyttet til salget besvares av Trond.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 2% av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 5.000,- per stykk), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Mona Ingebriktsvold
  Trond Sørensen
Line M. Strøm

Megler

Line M. Strøm

97 09 41 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev