aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til denne praktiske og arealeffektive hytta i Solskiva hyttegrend 96! Hytta ligger øverst i hyttefeltet og har fint utsyn over nærområdene.

Nybergsund Solskiva hyttegrend 96

Koselig, velholdt og perfekt familiehytte - 4 soverom - Loftstue - Toalett i begge etasjer - Jacuzzi - Fin utsikt

 • 3 500 000
 • BRA 95 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING3 500 000
 • OMKOSTNINGER103 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 603 642
 • EIENDOMSTYPEHytte
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 018
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 92 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 219 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 3 500 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-))
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  103 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 603 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Her kan vi presentere en perfekt familiehytte med gode kvaliteter beliggende øverst i populære Solskiva hyttegrend. Hytta har fine detaljer og et lunt og delikat preg i alle rom. Planløsningen er godt utnyttet og med egen loftstue og wc i 2 etg har du en ypperlig hytte for både små og store. Den store terrassen har god plass for flere sittegrupper og installert jacuzzi. Eget bålpanneområde tilknyttet terrassen. Trysilfjellet ligger kun ca. 8 km unna med blant annet Norges største alpinanlegg, golfbane og sykkelstier. I tillegg er det tilknyttet skiløype like ved som går gjennom hyttefeltet. Området har fine turområder hele året. Hytta bør oppleves. Merk deg dette: - Ypperlig familiehytte - Gode solforhold - Jacuzzi - Utsikt - 4 soverom - Bad/vaskerom - Toalett i 2. etg Hytta er over to plan og inneholder: 1. etg: Overbygd inngangsparti med utv. bod, gang, soverom, bad/vaskerom, kjøkken med åpen løsning til spisestue/stue. 2. etg: Loftstue, wc og 3 soverom. Utvendig bod.
Gangen har varme i gulvet og rom for å henge av seg yttertøy. Her er det varmekabler under flisene på gulv.

Solskiva hyttegrend 96, Innlandet

 • VELKOMMEN Hytta er hyggelig å komme frem til der den ligger høyt i terrenget på en skjermet og fin utsiktstomt i populære Solskiva hyttegrend. Hytta har et pent inngangsparti med skiferfliser og nisje til ved. Tilknyttet inngangspartiet er det en utvendig sportsbod. Med en gang du kommer innenfor døren merker du den gode atmosfæren i hytta. Hele hytta har et samstemt farge og materialvalg som gir et helhetlig og lunt preg. Gangen har varmekabler under flisene og rom for oppbevaring av klær og sko. Den åpne løsningen inn mot kjøkkenet bidrar til en god romfølelse. KJØKKEN Den romslige kjøkkeninnredningen fra Ikea passer fint inn i hyttestilen og er godt plassert for å utnytte arealet i dagligrommet best mulig. Innredningen har rette profilfronter og overskap med glassfronter og belysning. Den laminerte benkeplaten har rikelig med arbeidsflater og med kjøkkenøy får du naturlig delt opp kjøkken samt ekstra oppbevaringsplass. På vegg med koketopp er det moderne fliser som gir en pen finish. Kjøkkeninnredningen har integrerte hvitevarer i form av oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp med ventilator over (kullfilter). STUE/SPISESTUE Den koselige stuen har store vinduer som både gir fint innlys og utsikt. I dag er stuen innredet med en stor spisestue nær kjøkkenet og en romslig hjørnesofa. Den åpne løsningen mellom kjøkken og stue gir fine sosiale soner og flere møbleringsmuligheter. I stuen er det peisvedovn med en flott skiferkledd pipe i bakkant som blir en fin interiørdetalj. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse med god plass til flere sittegrupper. Terrassen har montert jacuzzi i front som er herlig å benytte seg av gjennom hele året. I tillegg til terrassen er det et gruset område hvor selger har tilrettelagt bålpanneplass for utekos. Her er det fint å kose seg med noe varmt i glasset under en mørk og klar stjernehimmel. BAD/VASKEROM Det flislagte badet har et innbydende preg hvor den fine kombinasjonen mellom mørke gulvfliser og beige veggfliser gir en tidløst fremtoning. Det er varmekabler i gulv og downlights i tak med dimmer. Baderomsinnredningen er moderne og har dobbel servant over underskap, samt speilskap over. Videre er det installert wc og en dusjnisje med glassdører som kan skyves inntil veggen. På badet er det opplegg for vaskemaskin. 2. ETASJE Hytta har en praktisk løsning med loftstue med krok for hyttekontor, samt wc og 3 soverom i 2. etasje. Etasjen har eget wc rom med toalett og innredning som har heldekkende servant over underskap, samt speilskap over i samme stil som badet nede. SOVEROM Hytta har til sammen 4 soverom hvorav 1 er i hovedetasjen og tre er i 2. etasje. Soverommene har en kombinasjon av familiekøyer og dobbeltsenger. Det er i dag 10 sengeplasser i hytta. Det gjøres oppmerksom på at vinduer i 2. etasjen og på soverom nede er noe små og ikke godkjente som rømningsvei.
 • Hytta har en fin beliggenhet helt øverst i populære Solskiva hyttegrend. Solskiva hyttegrend ligger nært Nybergsund, ca. 8 km fra Trysil sentrum. Fra hytta er det kun ca. 1 km ned til Nybergsund sentrum hvor du finner bl.a. bensinstasjon, park, idrettsplass og badeplass med garderobe/kiosk og beachvolleyballbane. Områdene rundt hyttefeltet har fine turområder og et nettverk av oppkjørte skiløyper på vinterstid. Skiløypene går gjennom hyttefeltet og er tilknyttet lysløype. Det er ca. 8 km til Trysilfjellet som er Norges største alpinanlegg med 67 bakker og 32 heiser. Her er det tilrettelagte alpinbakker for både små og store. Trysilfjellet har også et stort nettverk av langrennsløyper som strekker seg gjennom skog og opp til snaufjellet på Fageråsen. Trysilfjellet har godt med helårsaktiviteter og foruten ypperlige alpin- og skiløyper er det golfbane, klatrepark og ikke minst et velkjent og populært stisyklingsområde både i Gullia og rundt fjellet.I kort radius fra hytta er det mange fjelltopper. Den nærmeste er Klanken som er en fin tur for store og små. I tillegg er det fine fjellområder i Trysilfjellet. Den mest populære turen i Trysil går over Skagsvola som ligger ca. 1/2 times kjøring nord for Trysil. Fra hytta er det også kort kjøreveg til Ljørdalen med skianlegg og fine tur/fjellområder. I tillegg er det kun ca. 25 min. i bil til Långflon handel over svenskegrensa. Områdene i Trysil er også velkjente for sine god jakt- og fiskemuligheter. Med hytte i Solskiva hyttegrend har du med andre ord kort avstand til friluftsaktiviteter gjennom hele året. Hyttefeltet ligger ca. 200 km fra Oslo og ca. 65 km fra Elverum.
 • Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Støpt plate på mark og grunnmur med ringmurselementer. Antatt isolert under betonggulv og utførelse med fuktsperre mot grunnen. Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre, dokumentasjon foreligger. Trebjelkelag i etasjeskiller, isolert med mineralull. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med liggende og stående villmarkspanel. Kledd med fasadeskifer ved inngang. Kledningen er sist overflatebehandlet i 2022. Saltakkonstruksjon. Antatt utført med fabrikkerte A-takstoler. Takflatene er tekket med pappshingel. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Overflater og innredning: Ikke tettet med silikon i overgang benkeplate og benkerygg. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Piper og ildsteder: Ildfast plate mangler på gulv under utvendig sotluke. Det anbefales å montere ildfast plate under sotluke. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Avtrekk: Kjøkken har ventilator med kullfilter. Om mulig bør det etableres ventilasjonskanal ut i det fra ventilator. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.et: Bra 48/ P-rom 48 kvm. 2.et: Bra 44/ P-rom 44 kvm. Følgende rom inngår i primærareal: 1. et: Entre, soverom, bad/vaskerom, stue/kjøkken. 2. et: Loftstue, wc, 3 soverom. Takhøyder under 1,9 m er grensen for målbart areal, er oppmålt etter NS 3940. Deler med lav takhøyde uten målbart areal i 2.etasje. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Pyntehyller på vegg i stue og kjøleskap medfølger ikke. Jacuzzi medfølger. Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen varmes opp med vedfyring og elvarme. Varmekabler i baderomsgulv og entré. Det er installert peisvedovn i stuen.
 • Eiertomt på ca. 1.219 m². Eiendommen ligger øverst i hyttefeltet og har et fint utsyn over både nærområdene og naturen rundt. Tomten er opparbeidet med gruset innkjøring og parkering og stedbundet vegetasjon. Den store terrassen gir mange muligheter for sittegrupper og det er tilrettelagt egen bålpanneplass på gruset område. Her ute er det fint å kose seg hele året. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Biloppstillingsplasser på egen tomt.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene. Vannmåler hadde stipulert avlesning 31/12-2021. Eiendommen er tilknyttet privat veg for hytteområdet.
 • Formuesverdi kr 867.000,- per 31.12.2020.
 • Kommunale avgifter utgjør ca. kr 14.352,- i 2022. I disse inngikk eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler og betales etter satser satt av Trysil kommune. Siste avlesning ble stipulert 31/12-2021. Hytterenovasjon utgjør kr 1.680,- og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR. Feie- og tilsynsgebyr vil faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Elektrisitet, ved, forsikringer, TV/internett etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra hvilke abonnement og avtale man har. I tillegg innbetales avgift for snøbrøyting/vedlikehold av hytteområdets veg. Siste års faktura var på ca. kr. 5 500,-.
 • Det ble utstedt ferdigattest for hytta i 2018. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med 1 bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2020, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2040. Det er ikke utført feiing eller tilsyn av pipe og ildsted. Det tas forbehold om feil/mangler ved installasjoner, og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter oppføring. Det er ikke montert takstige. Krav om takstige og eventuelt feieplattform (for skorsteiner høyere enn 120 cm) gjelder også for hytter/fritidseiendommer. Takstige skal enten være fastmontert eller det benyttes løs stige som hektes i fastmonterte kroker. Flere kommuner har unntak fra kravet om takstige, eller kan vurdere unntak fra kravet, i de tilfeller bygningene har torvtak alternativt shingel-/papptekking med takhelling på 22 grader eller mindre. Felles for begge er at gesimshøyde (avstand fra bakke til tak) ikke er høyere enn 3,5 m. Kjøper overtar ansvaret for ovennevnte.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eiendommen.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Solskiva II, fra 2012. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse og friluftsformål. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel 2014 - 2025, hvor eiendommen ligger i et område avsatt/utnyttet til fritidsbebyggelse og LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag. Hytta ligger innenfor område som i kommuneplanen er avsatt til ras- og skredfare.
 • Gnr. 30 Bnr. 566 i Trysil kommune.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen. Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: - Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Opplegg ny kurs i sikringsskap, samt tilkobling av boblebad. Utført av Lerbak og Jota AS. - Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja. - Utført kontroll av Elvia mars 2019. - Påbygg av terrasse utført av eier 2020. Utstyrsbod (byggesett levert av Sunbelt Spa) oppført av eier 2020. Utført ved ufaglært/egeninnsats/dugnad.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 3.000,- per stykk), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Linda Markussen Lindberg
  Steinar Lindberg
Inger Anne Stene

Megler

Inger Anne Stene

92 40 81 40

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev